גולם פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 תוכנית הריאלטי החדשה של ישראל: "האח הגדול". מתחיל עוד מעט. 2 אפשרויות- א. התוכנית תהיה פלופ משעמם ב. נתמכר לגועל נפש הזה בקיצור, 24 שעות ביממה להציץ על אנשים. לינק לשידור באינטרנט- http://www.keshet-tv.com/bigbrother/bigbrotherlive.aspx 1
אור .כ. פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 יאפ עצוב.. ומזה אמור להיות? כמו פרוייקט Y? ובערוץ 2 רק ימי שני או עוד ימים?
Castor Troy פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 אוי ויי זמיר. לאן העולם הגיע. עריכה: אני מכור
נמניהו פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 יאפ עצוב.. ומזה אמור להיות? כמו פרוייקט Y? ובערוץ 2 רק ימי שני או עוד ימים? באמת מה ההבדל בין זה לפרוייקט Y?
גולם פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 Author פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 הבחורה שהולכים להפתיע אותה ולהכניס גם את אבא שלה לתוכנית הולכת להתבאס רצח.
אור גואטה פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 גועל נפש! פשוט מגעיל! עצוב שמשדרים את זה ועצוב שרואים את זה.
אבגדה פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 גועל נפש! פשוט מגעיל! עצוב שמשדרים את זה ועצוב שרואים את זה. לדעתי זה הולך להיות יותר גדול מהישרדות......(מבחינת העניין רייטינג וזה)
גולם פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 Author פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 גועל נפש! פשוט מגעיל! עצוב שמשדרים את זה ועצוב שרואים את זה. יש דברים אחרים בעולם להיות עצוב מהם. ומה כל כך מגעיל בזה?
Gal15il פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 זה יהיה 24 שעות, ו? יהיה בערוץ 2 כל כמה זמן תוכנית "סיכום" או מה? איך הפורמט הולך?
Jolly Roger פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 מה מגעילת במציצנות? שחר אתה יודע יותר טווב מזה..
ong1 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 לדעתי זה הולך להיות יותר גדול מהישרדות......(מבחינת העניין רייטינג וזה) לדעתי זה ישבור גם את השיאים של כוכב נולד. אני כבר מכור. לא הבנתי למה זה עצוב שאנשים רואים את זה?
גולם פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 Author פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 מה מגעילת במציצנות?שחר אתה יודע יותר טווב מזה.. יש מציצנות ויש מציצנות. הם בחרו לעבור את התהליך הזה כך שזאת אפילו לא הטרדה. אני יודע יותר טוב ממה?
Jolly Roger פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 יש מציצנות ויש מציצנות.הם בחרו לעבור את התהליך הזה כך שזאת אפילו לא הטרדה. אני יודע יותר טוב ממה? תפסיק להתחכם בבקשה. אתה יודע יותר טוב גם מזה. אין טעם להמשיך איתך את הדיון הזה.
אבגדה פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 אם יש משהו שימנע ממני לראות את הדבר הזה הוא ההומו להעיף כמה שיותר מהר אני לא יכול לראות/לשמוע אותו
בני טבק F-15 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 ראיתי כל מיני גירסאות שיש בזה בעולם, שמה אתם ממש רואים בחורות פצצות, פה אין אחת פצצה לדעתי. יש כמה שנראות טוב, יש כמה שנראות רע (אבל חושבות שנראות טוב) אבל אין בנות יפות כמו ביפה והחנון. וזה בעצם כל מה שמעניין בתוכנית האח הגדול אז חבל.
אור .כ. פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 מי בדיוק מצביע על מי עף? אלה שבפנים או הצופים בבית או גם וגם?
גולם פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 Author פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 מי בדיוק מצביע על מי עף? אלה שבפנים או הצופים בבית או גם וגם? הצופים בבית. השידור עדיין אין לינק לשידור באנטרנט. בערוץ הוט יתחילו את השידור היום ב-11
YossiNew פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 פורסם ב 1 בספטמבר, 2008 להיט...!!!! אני אישית כבר מכור! שמישהו יודיע מתי שהבנות נכנסות לבריכה ראיתי כמה בנות בעלות סחורה נחמדה
Recommended Posts