Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
17 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני לא אתפלא עם חיים הסליל אותו לעמדה הזו מגיל קטן כי הוא ידע שזו עמדה שיחסית קל להתבלט בה. על פניו הוא אמור להיות שחקן התקפה.

אכן, יוצא בהזדמנות האחרונה מבחינתו, גם זה אפילו קצת מאוחר. לדעתי בחירה רעה מאוד להמשך הקריירה. אני בעדו אז אני מקווה שאתבדה.

כל מילה. ואני חושב שחיים אמר את זה מפורשות בהקשר של תיהיה מגן ולא ווינגר, פרנסה טובה ונדרשת יותר. אבל זה אפילו יותר מזה במציאות- הוא פליימייקר שמשחק מגן שמאל. 

פורסם ב
12 דקות לפני, פנחס שוף said:

מיצה את עצמו פה, טוב שהלך

על הנייר בחירת קבוצה לא משהו בכלל. תמיד חיים אמר שהוא מחפש קבוצה אטרקטיבית והתקפית, נראה שקיבל ההפך

מכבי הזייה איך המעבר הכי ברור הקיץ לא קיבל פה גיבוי עוד ביוני, בוא נראה איך יסתמו את החור הזה עכשיו

אם יביאו את גרופר השני זה ממש יכעיס. מבחינתי ברגע שהוא חותם במכבי הוא כבר נכנס לרשימת ה"לשחרר: " עוד לפני אימון אחד במכבי כי הסוף ידוע.
אם יכולים להביא זר טוב איכשהו על חשבון מישהו (ניקולאסקו,בליץ',קאמרה, סיסוקו, לא חסר זרים שאפשר לחיות בלעדיהם) אז אחלה, 
אם לא אז שיגרדו איזה יהודי מאירופה, ואם לא אז רוזן, רק די עם הגרופרפינקלים האלו.

פורסם ב

אין בעיה ללכת, אבל לא היה חייב להפקיר לפני סופיה במשחק שעלה לנו בעונה האירופית. עזב בצורה מסריחה מאוד

פורסם ב
לפני8 שעות , דרור שווץ said:

לא רוצה לשמור לו טינה

סך הכל להוציא את ה4 משחקים האחרונים

ילד גבר שגדל במכבי הצליח הביא אליפויות ונמכר ב2.8 מיליון יורו

בגדול הלוואי כל שחקן נוער יביא מה שרביבו הביא… איכות מכבסטיות תארים ונימכר לחול

מסלול מעולה אם תשאלו אותי

בהצלחה לו בהמשך ותודה על הגביע

לא שומר לו טינה

אבל הכעס עוד בוער בי

מאמין שזה יעבור לי ואהיה בעדו סך הכל ואאחל לו בהצלחה

מקווה שהוא כבר לא עצוב

פורסם ב
לפני9 שעות , מנג'ר יונייטד said:

עתידות: יחזור במחיר מופקע לחיפה עוד שנתיים.

תודה על הכל, חבל שלא ידע והצליח לסיים יפה יותר, ותמוה שזה במחיר כזה נמוך ולקבוצה שהוא לא יצליח להתבלט בה על הנייר.

למה לחיפה?

פורסם ב

בשולי...

בדומה לפרץ,

2 שחקנים שכרגע מכבי לא יכולה בלעדיהם אבל עזיבה טובה בעיקר כדי סוף סוף לאלץ את המאמנים לצאת מהמקובעות של רביבו נכנס לאמצע ואולי יהיו פשוט מגנים שעוזרים בהתקפה ומי שיבשל ויכבוש בעיקר יהיו אשכרה שחקני התקפה 

פורסם ב
לפני8 שעות , המכבייה said:

כל מילה. ואני חושב שחיים אמר את זה מפורשות בהקשר של תיהיה מגן ולא ווינגר, פרנסה טובה ונדרשת יותר. אבל זה אפילו יותר מזה במציאות- הוא פליימייקר שמשחק מגן שמאל. 

הוא אמר לו תהיה מגן בשביל שלא יפילו עליו השוואות ותהיה לו קריירה עצמאית. 

פורסם ב

קשה לי להפרד, אבל אני יודע שזה הזמן (מינוס שלושה חודשים).

איי.קיו כדורגל מהטופ לבל של שחקן ישראלי שאני ראיתי.

תודה על הרגעים שתפסתי את הראש מהמהלכים שלך.

מלשים את הגוף לקבל את הפאול ולתת לקבוצה כמה שניות לנשום שלוחצים אותה. דרך המסירות עם כתובת, כאלה ששוברות שני קווי הגנה.

המהלך המטורף בפלייאוף 24/25 בסמי שלקחת את כל חיפה לטיול.

והכי טרי, השער בימין שהביא גביע.

אני יודע שאתה תצליח, לא משנה איפה תהיה.

אתה כוכב.

בהצלחה ילד.

פורסם ב
לפני8 שעות , YoniC said:

אין בעיה ללכת, אבל לא היה חייב להפקיר לפני סופיה במשחק שעלה לנו בעונה האירופית. עזב בצורה מסריחה מאוד

אתה מוציא את התסכול שלך על המועדון - עליו. אז הוא נעדר ממשחק מוקדמות אחד, ביג פאקינג דיל. אם היינו מתנהלים כמו שצריך אף אחד לא היה מדבר על זה בכלל. בפועל, מציינים את זה כאילו הוא הוא האשם בהדחה מאירופה. עם או בלי רביבו, מכבי לא צריכה לאכול 3 חתיכות בבית מסופיה. הוא בכלל שחקן שמצטיין התקפית, לא הגנתית.

פורסם ב
1 hour ago, אלק נילאש said:

אתה מוציא את התסכול שלך על המועדון - עליו. אז הוא נעדר ממשחק מוקדמות אחד, ביג פאקינג דיל. אם היינו מתנהלים כמו שצריך אף אחד לא היה מדבר על זה בכלל. בפועל, מציינים את זה כאילו הוא הוא האשם בהדחה מאירופה. עם או בלי רביבו, מכבי לא צריכה לאכול 3 חתיכות בבית מסופיה. הוא בכלל שחקן שמצטיין התקפית, לא הגנתית.

ידוע כמה השחקנים שלנו חלשים מנטלית ושהם כל הזמן עצובים, לדעתי ההפקרה הזאת של שחקן חשוב השפיעה מעבר למקצועי

פורסם ב
2 דקות לפני, YoniC said:

ידוע כמה השחקנים שלנו חלשים מנטלית ושהם כל הזמן עצובים, לדעתי ההפקרה הזאת של שחקן חשוב השפיעה מעבר למקצועי

אני לא חולק על זה. רק שהבסיס לזה הוא העובדה שהסגל חלש, לא זה שרביבו היה לא מבסוט למשחק אחד. אגב, ונטורה וקאנגווה עשו את המיני שביתה איטלקית הזו לב"ש כמה פעמים בשנתיים האחרונות, מישהו זוכר את זה בכלל?

פורסם ב
לפני2 שעות , אלק נילאש said:

אני לא חולק על זה. רק שהבסיס לזה הוא העובדה שהסגל חלש, לא זה שרביבו היה לא מבסוט למשחק אחד. אגב, ונטורה וקאנגווה עשו את המיני שביתה איטלקית הזו לב"ש כמה פעמים בשנתיים האחרונות, מישהו זוכר את זה בכלל?

יש הבדל עצום בין להיעדר מכמה אימונים בפתיחת העונה לבין להיעדר ממשחק חשוב מאירופה, לא מבין איך אפשר להגן על זה.

אחד המהלכים הכי מטונפים שראיתי בשנים האחרונות. וזה היה נראה סופר רע שזה היה באותו שבוע שקנגווה משחק בשביל באר שבע משחק שהוא לא צריך לשחק.

פורסם ב
1 hour ago, car.garsia said:

יש הבדל עצום בין להיעדר מכמה אימונים בפתיחת העונה לבין להיעדר ממשחק חשוב מאירופה, לא מבין איך אפשר להגן על זה.

אחד המהלכים הכי מטונפים שראיתי בשנים האחרונות. וזה היה נראה סופר רע שזה היה באותו שבוע שקנגווה משחק בשביל באר שבע משחק שהוא לא צריך לשחק.

שום אימונים. משחקים רשמיים. זה שאתם לא מכירים את הסיפור רק מחזק את מה שאמרתי. ואני לא מגן על כלום, רק אומר שרביבו לא אשם בזה שיש לנו קבוצה פח.