Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בבלומפילד | עונה חדשה יוצאת לדרך בבלומפילד עם איך לא.. עוד שלישייה. אין תוצאה שכיחה וכיפית מזאת!

Recommended Posts

פורסם ב

פתיחת העונה הרצחנית כאן. היא הגיעה. אירופה אאוט, 3/4 קבוצות הצמרת בק טו בק טו בק - אין. הניצחון החשוב על קטמון נותן קצת אוויר אבל הידיעה במחזורים הבאים יש טרנר ודרבי מחדדים את זה שאף תוצאה חוץ משלוש נקודות לא תספיק לנו ולא תתקבל על הדעת.. הסגל? עדיין רחוק מלהיות מוכן והפעם בלי אסנטה אנחנו שבירים מתמיד, אבל חיפה.. אתם יודעים.

מילר לא משנה או מגוון, בן הרוש פותח (אחרי שעלה לנו בהדחה מאירופה) על אסנטה וחוצמזה, כרגיל.

שופט: (שניר לוי) סביר- (אני יודע שהולכים לצאת עליי אבל אתם שוכחים כמה הוא שופט גרוע וכמה ביחס אליו זה לא היה סוף העולם, כן לא ראה פנדל של 100% מטר ממנו, כן פספס 2 צהובים חובה לאזולאי שהיו הופכים לאדום, וצהוב 129598215891208% לצונאמי שלא ברור איך הגיע למחצית השניה. הזוי. במחצית השניה גם שם רגל על הגז ונתן את הקטנות לחיפה כדי שיהיה להם תקווה לחזור למשחק. זה השיפוט, זאת המגמה וזה מה יש. יכל להיות גרוע יותר)

שחקנים: משפתי כבר נשארת באמצע לא תקח את הפנדל? 2 טעויות קריטיות במשחק הרגל שחוץ מהן דווקא היה טוב ממליקה של תחילת העונה, היה פחות גרוע ומפחיד בכדורי גובה וקרנות ממה שחשבתי, בקושי בעטו לו. בסדר סה"כ.. רביבו די סולידי הגנתית לרוב, נתן כמה כדורי עומק ומהלכים לא רעים בהתקפה אבל הרגיש לי די פושר ביחס ליכולות שלו. שלמה שיחק עם צהוב מוקדם, נתן חצים אדירים בהתקפה בעיקר במחצית הראשונה שעזרו להתקפות שלנו, מיעט באופן יחסי עם הטעויות שלו. דחף בלמים החוצה מהרחבה, היה יחסית בסדר. קמארה מצד אחד, הליווי בגול שנפסל בפתיחה (שחזור לוגאנו), פספוסי כדורים, הרחקות כדורים הזויות ולפעמים מסוכנות. מצד שני משחק ראש טוב, כמה מהלכי הגנה טובים וכמובן בישול מדהים ולא אופייני לשער סופר חשוב. חייבים אותו טוב, לא יודע מה צריך לקרות כדי שזה יקרה. בן הרוש הכי פחדתי ממנו המשחק, היה הרבה מעל המצופה. לא מבריק התקפית אבל די סולידי, מחויב בהגנה, ביחס לעצמו מעט מאוד טעויות קריטיות. אם יש שם מגמת שיפור בהבנת המשחק ובחשיבות שלו התפקיד שלו זה מהותי מאוד עבורנו. סיסוקו משחק חיובי של הבחור, למרות שההגנה מנסה בקושי לסבך אותו לאבד ושהוא מתעקש לעשות דאבל דאון ולהשתחרר במצבים מסוכנים מיעט בטעויות לגול של היריבה, שיתק את ברוניניו. השתחרר לא רע מספר פעמים ודחף קדימה, היה דינמי, עיכב התקפות והרוויח כדורים. בקישור כזה להצטיין זה לא פשוט. שחר בא היום קצת יותר אגרסיבי, עשה קצת עבודה באמצע אבל עדיין לא הרשים אותי, מספרים לא היו, מהלכי התקפה מרשימים גם פחות. עוד משחק פושר. פרץ בלה בלה בלה, מה אפשר להגיד? שני שערים ובישול בשלושה שכבשנו, שאחד מהם היה גול זהבי קלאסי. ענק, מחזיק אותנו (כרגיל) בפתיחת העונה. נקווה שלא יעלם עוד חודש עד אפריל כמו כל שנה.. וארלה קשה להגיב לגביו כי הוא מעביר משחקים בינוניים אחד אחר השני אבל נותן 3-4 מהלכי גדולים (אחד מהם הפנדל היום) שלא פעם משנים לנו משחק, גם היום היה בדיוק ככה. דוידה אולי השחקן הכי מעניין במכבי העונה, עשה קפיצת מדרגה גדולה מגופה בצהוב לשחקן כדורגל לא מספיק טוב להרכב, גם היום היה מאוד מחויב ולא הפסיק לעבוד, ירד ועזר לבן הרוש, הוא רשם כמה הרמות סבירות ואפילו עבר בחלק מהפעמים את השחקן שלו. ואז מגיעה החמצה בירידה למחצית שיכולה לסיים לנו את המשחק וכמובן מגיעה הדובדבן עם גול מושלם לחיבור הכי יפה שיש כדי להחזיר. חיובי לגביו העונה, עדיין מקווה מאוד שיסיים כמחליף/רוטציה. סוקלר ככ קשה להיות חלוץ במכבי, הכדור זה מצרך נדיר שעוברות דקות ארוכות בלי שתראה. מה אפשר לעשות בלעדיו? הוא עושה את המקסימום, לוחץ על ההגנה, עושה תנועה טובה לעומק, מוריד פה ושם כדורים עם הגב, סוחט פאולים וגם הראה ניצוצות כדורגל בהחמצה של דוידה. ממשיך לתת לו צ'אנס ומקווה שעם גבי וקיצוני ימני ראוי הוא יראה טוב ותכליתי בהרבה.

פיקנטריה:

- משחק בית ראשון לעונת המשחקים 26/27

- ההודעה על גבי באצטדיון, במסכים, הטירוף ב11 עם השירה בזמן הפוש

- פרידה מגולסה (על הראש של חיפה)

- עוד שלישייה לחיפה, עוד אחת. חלאס כבר. מבקש שיפסיקו עם זה. זה יותר מדי.

- תפאורה מדהימה על מנואלה

- אוהדים משער 11 רצים לשער 8 לזיין את השרמוטות עם השלט נגד מיטש, מקווה שרצחו אותם

- דור פרץ עם 5 שערים ב2 משחקי הפתיחה

קהל:

בלומפילד (כמעט) מלא בצהוב במשחק כזה זאת דרישת סף, אחוז לא רע של צהוב (אם כי ירידה ממה שהתרגלנו) היה כיף כרגיל. תפאורה מדהימה עם שאפו אדיר לפאנטיקס שהרימו פה עוד אחת לפנתאון שראו שהטריפה גם את הקהל וגם את השחקנים. העידוד היה קצת פושר בטח בגלל החום, חוסר כושר עידוד ואיך שהמשחק התפתח, או שלא. אבל לא נורא, היו כמה רגעים כיפיים ביציע במיוחד בשירים שרוקדים על הדם של חיפה.

מישהו צריך לעשות משהו עם השלישיות לרשת של חיפה, זה לא הגיוני. אין לנו אוהדים עם מספיק יחידות במתמטיקה להצליח לספור כמה שלישיות זה. זה משהו שהמוח לא יכול לעכל. שהקופים הירוקים יוציאו הודעה ביחד עם מכבי חיפה שהם מצטערים על השיר ושזאת הטעות הכי גדולה שלהם בחיים ושהם מבקשים שיפסיקו ונשים את זה מאחורינו, אי אפשר ככה. גם מובילים 3 מבאס לשים את הרביעי, דיי עם זה.

החתימה של גבי והשלישייה נותנים הרבה רוח גבית לקבוצה (וקהל) שצריכה את זה מאוד, אבל הטירוף לצערי רק מתחיל. יוצאים בשני הבא לטרנר ואז שבוע לאחר מכן דרבי. מדובר על הפתיחה הכי רצחנית שידענו בהיסטוריה ועם הסגל הזה זה יהיה קשה מאוד. נצטרך לתת את הכל ואז עוד קצת. אבל לפחות קצת נחת וחיוך על השפתיים.

שני, 20:30, טרנר. נתראה שם!!

פורסם ב

גם פה אכתוב שסיסוקו במשחק מעולה. החזיק לנו את האמצע לבד. 

פורסם ב
Just now, עמית ר said:

בהחלט, אבי בנימין לדעתי שבור לא יודע מה לעשות עם עצמו. 

פורסם ב

הייתי מוסיף בפיקנטריה את השלט המביך של חיפה

פורסם ב

מחשבות רנדומליות

זה לא קמארה זה קמארך

במקום המכשול בין 8 ו-13 ל-11 הגביהו את הגדר, יהיה מעניין לראות את לוחמי הנינג'ה הצעירים מטפסים את זה

מחצית ראשונה טובה מחצית שנייה חלשה

דוידה בלי מוח, צריך לשחק כמה שיותר מהר אחרת הוא מסתבך עם עצמו

החלוץ כמובן לא רלוונטי

שחר גם

פרץ גם אבל לפחות כובש

הייתי שמח ליותר קללות לאזולאי

יצחקי יחליף את בכר עוד העונה

היינו יכולים לסיים עם תוצאה יותר גדולה

עוד שבועיים בשעה הזאת נדע לאן פנינו מועדות

לא ברור למה אסרס/בן סימון/עזו לא יכולים לראות דקות

הייתי שמח להמשיך עם בן הרוש כמגן ימין(במידה ואין זר), לתת לו לרוץ שם ואסנטה בלם עם שלמה/בן חמו/קמארה שיעשו שבוע שבוע ביניהם

רביבו עדיין עצוב, נקווה שיעבור לו

מקווה שמילר לא יתבלבל וימשיך עם משפתי בשער

פורסם ב
Just now, DeepSpace said:

הייתי מוסיף בפיקנטריה את השלט המביך של חיפה בגרמנית.

האמת דווקא אהבתי

פורסם ב

לטעמי גם איתמר נוי נכנס לא רע למשחק.

סוקלר עושה הרבה תנועה, לדעתי נראה ממנו הרבה גולים העונה.

ומישהו צריך להסביר לדוידה שאם מגן עושה עקיפה אפשר למצוא אותו לבד על הקו, ממש כמו דאבל פס, זה כל כך פשוט מסכן בן הרוש, כמה פעם עשה תנועה מעולה ודוידה ראש בקיר.

פורסם ב

בן הרוש במשחק לא מושלם, אבל כזה שיכול להכניס אותו לקצב במכבי. 

דוידה סוף סוף שם את זה. אולי זו גם תהיה נקודת מפנה עבורו.

מדמון= איילון אלמוג. היכולת לקבל בכל סיטואציה את ההחלטה הכי גרועה ומעצבנת זה איילון מטריאל.

פורסם ב

1. בן הרוש מעולה היום ונתן 2 סטופים יפים למתפרצות של חיפה. 

2. סיסוקו הכי חשוב על המגרש. 

3. רביבו ווארלה ביחד זה התעללות בחסרי ישע.

4. אני לא יודע מה עושים עם רז שלמה, צריך טוב מזה וזה הכי דחוף.

5. תפאורה ואוו של הפנאטיקס, מדהימים!

6. אני לא אתייחס לשלט שהונף ב8, מצפה מכולם פה להתעלם ממנו ולהמשיך בחייהם.

פורסם ב

כל הכבוד מכבי! ניצחון חשוב מאוד ביכולת לא גדולה אחרי אירופה. 

המצטיין שלי - הגבר גבר שרץ מ 11 באמוק להוריד את השלט של הדבילים ב8 נגד מיץ׳.

עוד

פורסם ב

אלימות קשה על צמד הבלמים. ליצנים. מוכרים. כל כך קלים למעבר בדריבל ובמהירות. ועדיין, לא ספגנו על הראש שלהם. כוס אחותם.

סיסוקו, בן הרוש עם משחק נהדר. גם פרץ הורגש יותר מהרגיל עם סטטיסטיקה לפנתיאון.

וארלה לא שחקן למכבי. טעות גדולה לא לקבל את ההצעות עליו ועל ג'ינג'י.

פורסם ב
26 דקות לפני, DeepSpace said:

הייתי מוסיף בפיקנטריה את השלט המביך של חיפה

"בואו נרשום להם מזל טוב עד 120, אבל בגרמנית חחחחחחחחח". אין קרינג'ים כמוהם

פורסם ב

התפאורה הייתה מטורפת

בכללי כמה מילים על הפאנטיקס 

עמדו בכניסה ב10/11 והעירו לכל אחד שלא בא בצהוב

חייב לציין שלא באלימות או בגסות, אבל העבירו להרבה אנשים את המסר שבאים בצהוב

בחימום דאגו להקדים תרופה למכה ולפני השיר של רביבו כרזו לא לשרוק לו בוז כי הניצחון מעל הכל

עידוד טופ כל המשחק והדובדבן, 

תפאורה חולה בתיאום על מכבי

בכללי האירגון עושה עבודה יפה מאוד בשלוש שנים האחרונות, לא מתעסקים בחרא לא באים בשחור ולא מפלגים את הקהל 

רק שימשיכו ככה 

פורסם ב

וארלה עם כמה שנגר בהתקפה, נתן כמה פעולות הגנה חשובות שהוציאו לחיפה את האוויר.

קמארה אכזבה.

פורסם ב

חייב למות אזולאי? 

יש לו וייב של אבוטבול ואבוקסיס 

פורסם ב
6 דקות לפני, מאור ט said:

חייב למות אזולאי? 

יש לו וייב של אבוטבול ואבוקסיס 

יש לו וייב של בולדוג. אני רק לא מבין איך קוון לא רואה יריקה לכאורה לקהל מול העיניים שלו. 

השיפוט אחד הסבירים של האפס הזה, למרות ששוב הוכח, כשיש שריקה בספק לטובת מכבי, הוא בחיים לא ישרוק, מקסימום שהוואר יתקן אותי אם וודאי. 

הפאנטיקס, שאפו ענק, איזה שנינות ואיזה ביצוע. דוז פואה! 

אולי אחרי הכל מיץ' לא מאס בנו? אנשים צריכים קצת לנשון, במיוחד על בן אדם שנתן לנו כל כך הרבה. נכון שההתנהלות בקיץ. מתחת לכל ביקורת, אבל נצטרך לחכות ולראות איזה קבוצה יעמידו. 

פורסם ב
48 דקות לפני, קמחי said:

אלימות קשה על צמד הבלמים. ליצנים. מוכרים. כל כך קלים למעבר בדריבל ובמהירות. ועדיין, לא ספגנו על הראש שלהם. כוס אחותם.

סיסוקו, בן הרוש עם משחק נהדר. גם פרץ הורגש יותר מהרגיל עם סטטיסטיקה לפנתיאון.

וארלה לא שחקן למכבי. טעות גדולה לא לקבל את ההצעות עליו ועל ג'ינג'י.

מקווה שבסיום המשחק קני דפק שני פיינטים של גינס בשלוק ואז התחיל לקלל בסקוטית הלא מובנת שלו את כל החברה שציינת. אחרי שסיים איתם, שני ג'בים ללסת של מדמון החצוף הזה. הבנאדם חייב לנו חובות של שוק אפור והוא עולה לסיטואציה החשובה הזו ומשחק באיזה נונשלנט/זלזול/יהירות של בן אלף. אני בגדול בעדו אבל דבר כזה לא יכול לעבור בשקט.

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

מקווה שבסיום המשחק קני דפק שני פיינטים של גינס בשלוק ואז התחיל לקלל בסקוטית הלא מובנת שלו את כל החברה שציינת. אחרי שסיים איתם, שני ג'בים ללסת של מדמון החצוף הזה. הבנאדם חייב לנו חובות של שוק אפור והוא עולה לסיטואציה החשובה הזו ומשחק באיזה נונשלמט/זלזול/יהירות של בן אלף. אני בגדול בעדו אבל דבר כזה לא יכול לעבור בשקט.

אנחנו לא סוג הקהל הזה אבל הם צריכים לחוות גיהנום ברחובות. על מה ולמה הוא מקבל זמן משחק בגישה הזו?

פורסם ב

חייב למות: איתן אזולאי, טופ 3 מאוסים בחיפה בכל הזמנים. ביחד עם שקל קינן וצולב חזיזה

אשכרה חיפה שיחררה את חזיזה אחד והביאה חזיזה אחר. טפי עליו

פורסם ב

ברוניניו שיחק היום?

חשבתי הוא ה10 הכי טוב בהיסטוריה.

פורסם ב
1 hour ago, עמית ר said:

הכי טוב על המגרש. הוא היה ההבדל. 

פורסם ב
5 דקות לפני, Replay said:

חייב למות: איתן אזולאי, טופ 3 מאוסים בחיפה בכל הזמנים. ביחד עם שקל קינן וצולב חזיזה

אשכרה חיפה שיחררה את חזיזה אחד והביאה חזיזה אחר. טפי עליו

אני  חייב להגיד שהוא מה זה לא מרגש אותי. כאילו אני מתרגש מנבלים שניצחו אותי ולקחו לי אליפויות על הראש. הבנאדם מאז שהגיע לשם רק מקבל שלישיות אחת אחרי השנייה. זה פאתט.