Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אין אירופה העונה, קשה לקבל ולהתרומם מזה, אני אישית אצטרך עוד יום-יומיים על מנת לעכל אבל הליגה ממשיכה, חייבים להתקדם, איכשהו. 

הקיץ הזה היה מלא במשחקים, בחו"ל, בטרנר, נתניה ורחובות, אבל בבית עוד לא היינו. 107 ימים מאז הפעם האחרונה שנכנסנו בשערי בלומפילד.

חיפה מגיעה לאחר הניצחון על ר"ג. 

במכבי אף אחד לא מדבר על יחזקאל שנעדר כבר חודש. אסנטה (חולה) ורביבו (פציעה קלה) נעדרו מהאימון.

מליקה ואנדראדה מורחקים.

יום שני 20:30, בלומפילד.

פורסם ב

רביבו ואסנטה נפצעו בשריר החשק, כמה מפתיע. 

פורסם ב

לנצח ולגלגל אותם עם הכדור שלג במקום את עצמנו. פשוט לנצח.

פורסם ב

קני מילר במסיבת עיתונאים של בלנדר רציני היום , חבל.

ולעניין , הייתי עולה גם עם גלזר וגם עם סיסוקו באמצע , אם גם ככה אין התקפה אז אולי שהאמצע שלנו לא יהיה פתוח לגמרי למתפרצות, אבל הוא לא ישנה את ההרכב כמובן , בא לי להקיא.

פורסם ב

סיסוקו פרץ ושחר עד הסוף המר

פורסם ב
19 דקות לפני, Lahav8 said:

סיסוקו פרץ ושחר עד הסוף המר

מזל שסיסוקו גם פציע, אז אולי הוא יהיה חייב לגוון…

בנימה שלילית, נראה שעולים בשני עם הנוער לפי כמות הנעדרים (אולי זה עדיף).

פורסם ב

אני לא מבין למה בשנתיים האחרונות דוקא השילובים שהכי לא מצליחים מקבלים הכי הרבה הזדמנויות וכל מה שמצליח נגנז.

היתרון של רביבו הוא בעקיפות של הווינגר שנכנס קצת לאמצע ושיש לו תכונות של קשר, לכן זה נראה היה טוב בשני המשחקים הראשונים העונה כששחר שיחק שם מעין 10 עם נטייה לאגף, לצערי הציוות של וארלה שבעצמו אוהב לקחת שחקנים על הקו עם רביבו לא מצליח. חוץ מזה לשחר אין מקום בקישור שלנו גם בתור מחליף, אם שוב נפתח ככה ביום שני זה שוב יראה כמו נגד לוגאנו.

אני מקווה שמילר יתחיל להסיק מסקנות ואין לנו פה לאזטיץ 2.

פורסם ב

חיפה של בכר תבוא לבלומפילד ותתנפל.

כמו כל קבוצה ביקום שתפגוש את מכבי- מי שתלחץ גבוה תהנה.

נקווה שנדע לעבור את זה ולהיות רוצחים במעברים. צריך ריכוז של החברים (שלמה,משפתי, סיסוקו וקאמרה בהרכב-קונה 2 מכירות במקסימום מעכשיו).

פורסם ב

הייתי שמח לראות קישור של גלזר נוי ופרץ

פורסם ב

אם סיסוקו כשיר רק 
סיסוקו, נוי, פרץ
זה הציוות  היחיד שמביא גם הרבה טכניקה וגם מספיק כוח בשביל לשלוט במרכז המגרש
שחר יכול לעלות במקום פרץ בדקה 60-70 

פורסם ב

אם לא מנצחים את זה לא רואה דרך שתציל את העונה הזאת, יהיה פה כדור שלג מטורף, ב"ש, דרבי .. יש מצב עוד חודש אנחנו בים.

פורסם ב
48 דקות לפני, zion8 said:

חיפה של בכר תבוא לבלומפילד ותתנפל.

כמו כל קבוצה ביקום שתפגוש את מכבי- מי שתלחץ גבוה תהנה.

נקווה שנדע לעבור את זה ולהיות רוצחים במעברים. צריך ריכוז של החברים (שלמה,משפתי, סיסוקו וקאמרה בהרכב-קונה 2 מכירות במקסימום מעכשיו).

אם הם יבואו ככה הסיכוי שלנו לנצח גבוה יותר.

הפוך, אם הם יבואו להסתגר ולצאת למתפרצות זה יכול להיגמר מאוד לא נעים עבורינו.

פורסם ב

שוב משחק שרק הקהל יכול לנצח

פורסם ב
1 hour ago, Davidna said:

אם לא מנצחים את זה לא רואה דרך שתציל את העונה הזאת, יהיה פה כדור שלג מטורף, ב"ש, דרבי .. יש מצב עוד חודש אנחנו בים.

גם אם לא נהיה באיזור 1-3 לא בטוח נהיה בים כי נאבק כנראה על מקום באירופה

פורסם ב

רק לא פרץ ושחר בקישור, זה לא עובד וזה די מיצה את עצמו, אפילו מעיק לגמרי ..

פורסם ב
39 דקות לפני, פושטק said:

שוב משחק שרק הקהל יכול לנצח

הבעיה שאנשים פה קוראים לחרם ולא לעודד- "עד שיהיה שינוי" ואין לי ספק שיש עוד לא מעט שחשובים ככה גם מחוץ לפורום הזה וזה בטח לא יעזור לנצח משחקים ככה לדעתי.

מקווה מאוד שלמרות הכל, כל מי שבא מחר יבוא לעודד ולא לשרוק בוז או לקלל.

פורסם ב

מצד אחד חרא על הפרצוף של ההנהלה הזאת והבעלים שעומד בראשה שלא יוצאים לתקשורת ונותנים תשובות לקהל גם אם הן לא יהיו

הכי נעימות מצד שני לפחות מחר באים בלי לחץ יש רק מה להרוויח ואם אפשר יהיה לסמן עוד ניצחון על השליחים של חיזבאללה זה יהיה מתוק

פורסם ב
לפני1 שעה , snufkin said:

גם אם לא נהיה באיזור 1-3 לא בטוח נהיה בים כי נאבק כנראה על מקום באירופה

אני מדבר על מצב בו נהיה מקום 4-5 

כרגע, בש והפועל מעלינו בטוח, לדעתי למרות ההפסד אתמול גם ביתר טובים יותר 
לגבי חיפה זה לא חדש משמעי, ונראה את זה בשני כנראה

פורסם ב
54 דקות לפני, BMTA said:

מצד אחד חרא על הפרצוף של ההנהלה הזאת והבעלים שעומד בראשה שלא יוצאים לתקשורת ונותנים תשובות לקהל גם אם הן לא יהיו

הכי נעימות מצד שני לפחות מחר באים בלי לחץ יש רק מה להרוויח ואם אפשר יהיה לסמן עוד ניצחון על השליחים של חיזבאללה זה יהיה מתוק

בלי לחץ?

פורסם ב
4 דקות לפני, Davidna said:

אני מדבר על מצב בו נהיה מקום 4-5 

כרגע, בש והפועל מעלינו בטוח, לדעתי למרות ההפסד אתמול גם ביתר טובים יותר 
לגבי חיפה זה לא חדש משמעי, ונראה את זה בשני כנראה

אל תהיה בטוח בשום דבר שקשור לכדורגל, בטח לכדורגל ישראלי. 

יש המון טענות למכבי על ההתנהלות מא' ועד ת', אין ספק ואין ויכוח, אבל שוב, זה כדורגל ישראלי, גם שהיינו עם קבוצה הרבה יותר טובה אף אחד כמעט לא האמין שניקח את האליפות לבש לפני שתי עונות, גם אז לא חשבו שיש סיכוי למשהו כי זה לא קרה שנים על גבי שנים לעבור את הקבוצה שסיימה ראשונה את העונה הרגילה.

גם לא אחרי המחזור הרביעי אפשר יהיה לדעת אם "הולכים לים", לקראת סוף סיבוב ראשון אפשר באמת יהיה להבין איפה אנחנו נמצאים.

פורסם ב
9 דקות לפני, Davidna said:

בלי לחץ?

אולי יותר מדויק היה לרשום בלי מתח..

חיפה על הפנים ולא נראה שהם ירוצו לאליפות העונה, אנחנו נכון לעכשיו נראים על הפנים מבחינת ההתנהלות רכש וכו' ככה שאין מתח מיוחד לקראת המשחק כמו בשנים קודמות מולם אולי

מי שאומר אחרת שקרן