Jump to content

יתר הליגה מחזור 2 - "מחכים למשיח"

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, תחיית המתים said:

אחלה רוני לוי הייתי מביא אותו למכבי בכיף

מנויעונתי

היה עם רוני לוי סיפור מעניין בתקופת ג'ורדי של דיבורים ביניהם שיגיע למכבי, זה מעניין כי לפחות בזמנו האופציה שיגיע מאמן ישראלי כן הייתה על השולחן, ונשאלת השאלה אם כך למה עד היום לא עשו מהלך כזה כשיש בשוק מאמנים ראויים לא פחות ואם לא יותר מכמה הזיות שעמדו אצלנו על הקווים.

פורסם ב
6 דקות לפני, תחיית המתים said:

אחלה רוני לוי הייתי מביא אותו למכבי בכיף

השאלה אם מה שטוב למעברים טוב לקבוצה דומיננטית מול בונקרים

פורסם ב

מאז מכבי חיפה באמצע העשור הקודם הוא לא הצליח באף קבוצה גדולה. בבאר שבע הוא היה בצמרת ועדיין הקהל סבל מהכדורגל והוא פוטר. אבל כן, אחלה רוני לוי.

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

השאלה אם מה שטוב למעברים טוב לקבוצה דומיננטית מול בונקרים

מכבי גם קבוצת מעברים. עצוב אבל נכון 

פורסם ב
19 דקות לפני, BMTA said:

מה אכפת לך אם הוא שם כיפה או לא? איפה זה פוגש אותך שאתה ככה מדבר? משער שהתעללו בך הרבה שהייתה תלמיד בבית ספר אולי משם התסכול בן אדם ממורמר שרמיטה

זה כבר מעבר לאדם אתאיסט 

מילא אתה אתאיסט מוכן לקבל שיש אנשים שהם יותר ״רציונלים״ ויותר מאמינים במה שהם רואים ובכללי חסרי אמונה

אבל הדיבור שלו זה תוצאה של שנאת דת (יהודית בעיקר) עקב שטיפת מוח נגד הציבור הדתי והחרדי בתקשורת לאורך שנים רבות

אי אפשר לשכנע אותו אחרת הוא שטוף שנאה ועל מה? על אמונה של אדם אחר?

דוחה ברמות

פורסם ב
4 דקות לפני, car.garsia said:

מאז מכבי חיפה באמצע העשור הקודם הוא לא הצליח באף קבוצה גדולה. בבאר שבע הוא היה בצמרת ועדיין הקהל סבל מהכדורגל והוא פוטר. אבל כן, אחלה רוני לוי.

אם אני לא טועה לא הצליח זו פרשנות כיוון שבבש פוטר ממקום שני ובביתר סיים מקום שלישי ופוטר בתחילת העונה שלאחר מכן אחרי הדחה מאירופה, והסגלים שם לא היו נוצצים כל כך. 

פורסם ב
39 דקות לפני, המכבייה said:

אליפות על הרצפה

אתה צודק.

38 דקות לפני, car.garsia said:

לא סתם פתחתי את הנושא העברות המשוקץ ההוא על דאבו. שחקן שיכול לגרור את נתניה להרבה יותר ממה שהיא שווה.

רמת גן ביאסו לי את התחת, יכלה להיות שבת מושלמת. כמה נאיביות אלוהים ישמור. כמה השוער טיפש וחסר ניסיון.

ומה הוא היה עושה במכבי? יורד לחצי לתת פס אחורה לסיסוקו?

מסתבר שצמד הבלמים האימתני גדראני את קרבאלי לא כזה אימתני כשאין להם קישור חזק לפניהם ויש המון שטחים ליריבה. הפתעה ענקית. 

בלי קשר לדאבו, יש פה אחלה זרים שמסתובבים בכל הקבוצות בליגה. סיכוי טוב שאנחנו אלה שמקבלים הכי פחות תוצרת מהזרים שלנו.

פורסם ב
43 דקות לפני, המכבייה said:

אליפות על הרצפה

לא יודע איך , אבל גם עם הסגל הזה ושיש משחק פעם בשבוע צריך להביא את זה , עונה שעברה אירופה גמרה אותנו , יש להם שבוע לנוח בין משחקים , רק שמילר גם יראה משהו חדש, מספיק כבר עם ההרכב הצפוי הזה.

לצערי מסיבת העיתונאים היום לפני חיפה לא מבשרת טובות , נראה שהבחור לא פחות עקשן מהסרבי הנבלה , וגם בלנדר לא קטן , הקהל של מכבי לא אוהב שמתייחסים אליו כמו מטומטם.

פורסם ב
3 דקות לפני, אלק נילאש said:

אתה צודק.

מסתבר שצמד הבלמים האימתני גדראני את קרבאלי לא כזה אימתני כשאין להם קישור חזק לפניהם ויש המון שטחים ליריבה. הפתעה ענקית. 

בלי קשר לדאבו, יש פה אחלה זרים שמסתובבים בכל הקבוצות בליגה. סיכוי טוב שאנחנו אלה שמקבלים הכי פחות תוצרת מהזרים שלנו.

כדורגל מנצחים דרך מרכז השדה. גם הגנתית, גם התקפית. נמאס מהניסיון לעשות אחרת.

פורסם ב

אני מנחש שבקבוק מגנום של מואט נפתח היום בבית משפחת יצחקי. אולי נגלה בקרוב שהבחור לא מאמן כזה רע. יהיה מצחיק אם בסוף הוא יהיה זה שישבור את המחסום.

פורסם ב
20 דקות לפני, yello said:

לא יודע איך , אבל גם עם הסגל הזה ושיש משחק פעם בשבוע צריך להביא את זה , עונה שעברה אירופה גמרה אותנו , יש להם שבוע לנוח בין משחקים , רק שמילר גם יראה משהו חדש, מספיק כבר עם ההרכב הצפוי הזה.

לצערי מסיבת העיתונאים היום לפני חיפה לא מבשרת טובות , נראה שהבחור לא פחות עקשן מהסרבי הנבלה , וגם בלנדר לא קטן , הקהל של מכבי לא אוהב שמתייחסים אליו כמו מטומטם.

מילר זה קצת בעיה, מסכים. 

פורסם ב
14 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני מנחש שבקבוק מגנום של מואט נפתח היום בבית משפחת יצחקי. אולי נגלה בקרוב שהבחור לא מאמן כזה רע. יהיה מצחיק אם בסוף הוא יהיה זה שישבור את המחסום.

הייתי הולך על זה כשזה היה רלוונטי. הרי ברור שמילר לא היה מהבחירות הראשונות של סטיבן, אז מה יש בזה? 

פורסם ב
41 דקות לפני, yello said:

קודם כל, צר לי להזכיר אבל בעונה שעברה התבזנו גם אחרי שסיימנו את אירופה. טוב, תגיד זה הרבה בגלל המאמן המתחזה, בסדר, מילר איש יוצר סימפטי אבל בינתיים לא מראה סימנים של מאמן יותר טוב. אז אל תבנה על הסגל של עונה שעברה

ואגב, בעונה שעברה היינו עם סהיטי ופרחי, עכשיו אין אותם ובמקומם יש את סקולר שלך תדע מהמיתן וגלזר שכבר עכשיו בקושי נספר.

ומה זה הרכב לא צפוי? נוי במקום סיסוקו? לאיוס במקום וארלה? איזה עוד שינויים טפשר לעשות שיעשו הבדל? זה הסגל

אם הסגל לא יתחזק לפחות ב 3 שחקנים מה שנקרא "להרכב", אני אופתע לטובה מאוד אם בכלל נהיה באיזור ה 1-3 אז אליפות? הלוואי, אשרי המאמין

פורסם ב
3 דקות לפני, snufkin said:

קודם כל, צר לי להזכיר אבל בעונה שעברה התבזנו גם אחרי שסיימנו את אירופה. טוב, תגיד זה הרבה בגלל המאמן המתחזה, בסדר, מילר איש יוצר סימפטי אבל בינתיים לא מראה סימנים של מאמן יותר טוב. אז אל תבנה על הסגל של עונה שעברה

ואגב, בעונה שעברה היינו עם סהיטי ופרחי, עכשיו אין אותם ובמקומם יש את סקולר שלך תדע מהמיתן וגלזר שכבר עכשיו בקושי נספר.

ומה זה הרכב לא צפוי? נוי במקום סיסוקו? לאיוס במקום וארלה? איזה עוד שינויים טפשר לעשות שיעשו הבדל? זה הסגל

אם הסגל לא יתחזק לפחות ב 3 שחקנים מה שנקרא "להרכב", אני אופתע לטובה מאוד אם בכלל נהיה באיזור ה 1-3 אז אליפות? הלוואי, אשרי המאמין

לפני שעה ראינו שקבוצה עם סגל יותר טוב מתבזה במשחק "בית" נגד נתניה וביתר כן אמורה להיות במאבק.

קודם כל, העונה שעברה לא רלוונטית ברובה כי זה לא שהיה לנו מאמן לא טוב או בלי ניסיון, הוא פשוט עשה הכל בשביל להרוס אותנו מבפנים, לא דוגמה לכלום.

אין לי שמץ אם יגיע רכש או שלא וגם אם כן אם הוא באמת יחזק אותנו אבל לא הייתי לשנייה מחליט מראש שאין לנו סיכוי(זה לא ספציפית אליך אלא בכללי).

פורסם ב
7 דקות לפני, snufkin said:

אפשר קצת לצאת מהשבלונה המוכרת ולהחליף תקליט

דעתי היא בראש ובראשונה לשנות את קו ההגנה , לשחק עם אסאנטה וקמארה בלמים ובן הרוש בצד ימין למרות שהוא בתקופה רעה אני מאמין שאם ירוץ כמה משחקים בהרכב הביטחון יחזור והוא לגמרי אמור להיות מגן סביר פלוס לליגה

בקישור קצת טכניקה לא תזיק

אפשר גם לתת לגלזר רחמנא ליצן לפתוח, לתת לנוי לשחק מעליו

ובהתקפה אין יותר מידי מה לשנות כרגע למרות שלדעתי בן סימון יכול לקבל יותר דקות

פורסם ב
56 דקות לפני, קמחי said:

כדורגל מנצחים דרך מרכז השדה. גם הגנתית, גם התקפית. נמאס מהניסיון לעשות אחרת.

כדורגל

נכון וגם צריך להיות ממש אהבל בשביל לשחק עם הגנה ולחץ גבוה נגד נתניה הזו. כל מי שיעשה את זה - יקבל בראש. עם הסילון דאבו מקדימה, זה מזכיר את הקבוצה שהייתה להם עם קאיודה. אנחנו הרבה פעמים אכלנו מהם מרור בזמנו, מקווה שהעונה לא נקבל ריפליי.

פורסם ב
1 hour ago, אלק נילאש said:

אתה צודק.

חחחחחחחחחחח ספיציפית הוא היה טוב גם כקשר אמצע הוא מאוד טכני אבל כן מבין אותך זה מתסכל השיטה שלנו.

ולגבי הזרים בליגה, מסכים לחלוטין. רק במה שעושה אדרי בקריית שמונה אפשר לשחק פוטבול מנג'ר.

פורסם ב
1 hour ago, Bob Marley said:

אם אני לא טועה לא הצליח זו פרשנות כיוון שבבש פוטר ממקום שני ובביתר סיים מקום שלישי ופוטר בתחילת העונה שלאחר מכן אחרי הדחה מאירופה, והסגלים שם לא היו נוצצים כל כך. 

הזכרת לי שב0-0 ברדיוס בסמי עופר בעונה השנייה של איביץ' (המשחק הזה שבוני אמר לו אחכ הוכחת שאתה המאמן מספר אחד בישראל ואפילו לרוני לוי לא היה נעים מהליקוק) האוהדים של ביתר שרו לו בסביבות הדקה ה60 "רוני תעשה חילוףףףף" ואחרי שהוא עשה חילוף והוציא חלוץ והכניס קשר אחורי שרו לו "איזה מאמן פחדןןן".

אתה חצי צודק אבל באר שבע שלו הייתה במגמת ירידה שהוא פוטר. והכדורגל היה בלתי צפי. אין לי משהו אישית נגדו, אני חושב שהוא מאמן ליגה טוב בסה"כ. אבל אם כבר הולכים על ישראלי, אני הייתי רוצה שננסה לגדל את הקוז'וך שלנו.

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי החולוני said:

חייב להגיד אוהב את הזול הזה

יש צבע יש סמלים

אני דווקא אהבתי

הפונט מרגיש זול ומכוער אבל לא כזה מפריע

ובכללי כל זה מ גדול כן?

חייב להגיד משהו שכנראה לאף אחד לא איכפת, אבל בגלל שאני בפרויקט עצום של בניית אתר רציני שצריך לעמוד בכל מיני רגולציות כמו נגישות, אני לא בטוח בכלל שאדום כהה ופונט שחור (כמו שעשו להפועל ירושלים) עובר, היו חייבים לבצע את השם של הקבוצה בלבן. 
עריכה, לפי גוגל (לא היה לי כוח לבדוק ידנית חח) זה עובר אבל בקושי ולמה בכלל להכנס לפינה כזאת ולא לצבוע את הטקסט בלבן ולהקל על מי שצריך את זה?

צטט

עבור הגוון הספציפי והמדויק של אדום זוהר טהור (#FF0000), התשובה היא כן, שילוב זה עובר באופן רשמי את דרישות התקן (ברמת AA) הן לטקסט גדול והן לטקסט רגיל.
נעשה סדר קצר במספרים כדי להבין למה זה עובר "על הקשקש" עבור טקסט רגיל:

1. דרישות התקן הרשמיות (רמת AA):
  • טקסט רגיל: דורש יחס מינימלי של 4.5:1 (ולא 4:1 כפי שציינת).
  • טקסט גדול: דורש יחס מינימלי של 3:1.

2. הנתון בפועל לשחור על #FF0000:
  • יחס הניגודיות המדויק לפי נוסחת ה-WCAG הוא 5.25:1.

המשמעות המעשית:
  • טקסט גדול: עובר בקלות (5.25 גבוה מ-3).
  • טקסט רגיל: עובר (5.25 גבוה מ-4.5).

אז איפה הבעיה הגדולה בעיצוב כזה?
למרות שהשילוב עובר את המבחן המתמטי היבש של התקן הנוכחי, הוא נחשב לפרקטיקה גרועה מאוד בעיצוב חווית משתמש (UX) ונגישות מהסיבות הבאות:
  • חוסר עמידות בשינויי גוון: מספיק שהמעצב יחשיך את האדום רק מעט (למשל לצבע #E60000, אדום נפוץ מאוד באתרי ספורט ומותגים), יחס הניגודיות מיד יצנח ל-4.4:1 – והאתר ייכשל חוקית בטקסט רגיל.
  • אפקט הריצוד (Vibrating Color): השילוב של שחור על אדום נקי יוצר אשליה אופטית של "ריצוד" או "רעידה" במפגש בין הקצוות של האותיות לרקע. הדבר גורם לעייפות עיניים מהירה וכאבי ראש אצל אנשים רבים, גם ללא לקות ראייה.
  • עיוורון צבעים: כפי שצוין, עבור אנשים עם סוגים מסוימים של דלטוניזם, האדום הבוהק הזה נראה כמו חום כהה או אפור כהה, מה שהופך את הקריאה של טקסט שחור עליו למשימה קשה ומתישה.
שורה תחתונה: אם אתה בודק אתר קיים שמציג שחור על #FF0000 בוהק, הוא תקין חוקית ולפי הספר. אם אתה זה שמעצב או בונה את הלוח – מומלץ בחום לבחור בטקסט לבן על רקע אדום, שמעניק ניגודיות מעולה ונוחות קריאה אמיתית.

פורסם ב
לפני11 שעות , BMTA said:

מה אכפת לך אם הוא שם כיפה או לא? איפה זה פוגש אותך שאתה ככה מדבר? משער שהתעללו בך הרבה שהייתה תלמיד בבית ספר אולי משם התסכול בן אדם ממורמר שרמיטה

ערס מסכן, לך תתפלל, בקש סליחה בכיפור, עבריין מקלדת עם כיפה

פורסם ב
לפני10 שעות , קובי החולוני said:

זה כבר מעבר לאדם אתאיסט 

מילא אתה אתאיסט מוכן לקבל שיש אנשים שהם יותר ״רציונלים״ ויותר מאמינים במה שהם רואים ובכללי חסרי אמונה

אבל הדיבור שלו זה תוצאה של שנאת דת (יהודית בעיקר) עקב שטיפת מוח נגד הציבור הדתי והחרדי בתקשורת לאורך שנים רבות

אי אפשר לשכנע אותו אחרת הוא שטוף שנאה ועל מה? על אמונה של אדם אחר?

דוחה ברמות

שטוף שנאה? אתם עובדים על אלוהים, את הדוסים ששומרים מצוות אני מכבד יותר מהדתי לפי דעתי, מאמין באלוהים? עד הסוף, לא איפה שמתאים לי, אלוהים הרי רואה הכל, אז איך אתם עובדים עליו? ולא שומרים את כל המצוות?

פורסם ב

תפסיקו לזהם לי את הנושא עם הויכוחים האלה

מתי דאבו עובר לאלונה ונבחר לשחקן העונה ?

פורסם ב
10 דקות לפני, kikoman said:

ערס מסכן, לך תתפלל, בקש סליחה בכיפור, עבריין מקלדת עם כיפה

אין לי כיפה ואני לא שומר שבת אבל אנשים מסכנים כמוך שמכלילים ומסיתים אני פשוט שונא

עבריין מקלדת אני לא כי אני שם עליך זין אתה מוזמן גם מחר לבדוק את זה אם אתה רוצה

פורסם ב
9 דקות לפני, BMTA said:

אין לי כיפה ואני לא שומר שבת אבל אנשים מסכנים כמוך שמכלילים ומסיתים אני פשוט שונא

עבריין מקלדת אני לא כי אני שם עליך זין אתה מוזמן גם מחר לבדוק את זה אם אתה רוצה

איזה גבר, ממש ירא שמים, צדיק, פח אשפה.

פורסם ב
13 דקות לפני, KIMHI said:

תפסיקו לזהם לי את הנושא עם הויכוחים האלה

מתי דאבו עובר לאלונה ונבחר לשחקן העונה ?

עונה הבאה