Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הבטחתי לבן שלי טיול כדורגל בחורף הקרוב. המטרה היא לתפור 2-3 משחקים בנסיעה אחת, 1-2 צמפיונס פלוס משחק מאחת הליגות הגדולות.

ההגרלה מחרתיים ונרצה לסגור יחסית מהר, אבל אין לי ממש זמן להתעסק. 

מכירים סוכן טוב שיודע לתפור חבילות כאלה? 

פורסם ב
לפני11 שעות , הילד בן 30 said:

הבטחתי לבן שלי טיול כדורגל בחורף הקרוב. המטרה היא לתפור 2-3 משחקים בנסיעה אחת, 1-2 צמפיונס פלוס משחק מאחת הליגות הגדולות.

ההגרלה מחרתיים ונרצה לסגור יחסית מהר, אבל אין לי ממש זמן להתעסק. 

מכירים סוכן טוב שיודע לתפור חבילות כאלה? 

יש בגולאסו אחלה חבילות שמשלבות משחקים בצמפיונס ובליגות הגדולות (לא יודע להגיד לגבי המחירים כי אני סוגר לבד בדרך כלל)

פורסם ב
20 דקות לפני, guyMTA said:

יש בגולאסו אחלה חבילות שמשלבות משחקים בצמפיונס ובליגות הגדולות (לא יודע להגיד לגבי המחירים כי אני סוגר לבד בדרך כלל)

לדעתך חשוב לסגור מהר בימים אחרי ההגרלה או שזה חסר משמעות?

פורסם ב
1 hour ago, הילד בן 30 said:

לדעתך חשוב לסגור מהר בימים אחרי ההגרלה או שזה חסר משמעות?

אין לזה יותר מדי חשיבות כרגע, כי בדרך כלל המועדונים לא מוציאים כרטיסים למשחקים האלה ישר אחרי ההגרלה.

אם אתה רוצה לסגור הכל לבד ולא דרך סוכן, הייתי מחכה קודם שיתפרסמו המשחקים והמועדים. ברגע שיש לוח מסודר, תשב עם ChatGPT ותבקש ממנו לעבור על הגרלת הצ'מפיונס ועל הליגות הגדולות באירופה, ולמצוא לך משחקים שמתקיימים באותה עיר או באותו אזור, לפי כמה רחוק אתה מוכן לנסוע בשביל עוד משחק.

משם כבר יהיה לך בסיס של 2-3 משחקים מרכזיים, ואז אפשר להתחיל לחפש עוד אופציות באפליקציות כמו Futbology.
אתה מכניס שם תאריך ומיקום והיא מציגה לך משחקים באזור, כולל ליגות ממש נמוכות.

לגבי הכרטיסים, גם שם זאת תורה בפני עצמה. יש מועדונים שאפשר פשוט להיכנס לאתר ולקנות, יש כאלה שדורשים Membership שעולה כמה עשרות שקלים או יותר, ויש קבוצות שבהן הסיפור קצת יותר מסובך.

שווה גם להיכנס לקבוצות פייסבוק של אוהדי הקבוצה או לקבוצות של ישראלים/תיירים בעיר שאליה אתה נוסע ולשאול שם. בדרך כלל אפשר לקבל מידע טוב מאנשים שכבר עשו את זה.

כל מה שאני מציע פה רלוונטי אם בא לך לבנות את הטיול לבד ולהתעסק עם כל הפרטים. אם אין לך זמן או כוח לזה, יכול להיות שבאמת עדיף פשוט לסגור חבילה דרך חברה כמו גולאסו, לדוגמה:

https://www.goalzo.co.il/pdetails/20515

אני עשיתי לפני שנתיים טיול בלונדון של 4 ימים והכנסתי שם 8 משחקים, הייתי במשחקים של פולהאם, ווימבלדון, חצי גמר FA, צ'רלטון, לוטון, QPR, מילוול וארסנל.
הכל סגרתי בעצמי, חוץ מכרטיס לחצי גמר שלא הייתה לי ברירה וקניתי דרך סוכן (היה צריך לזה הרבה ניקוד כמו אצלנו).

פורסם ב

תודה רבה.

כן זאת היתה התוכנית לשבת עם הצאט ולתכנן לבד, כי בגדול אני לא סומך על אף אחד שיעשה עבודה טובה וירידה לפרטים כמו שאני יכול.

אבל אני אשאב לזה ויש גם הרבה פרטים קטנים כמו כרטיסים שלסוכניות יש גישה אליהן ולי כאוהד מזדמן לא בהכרח תהיה גישה, כך שאני פשוט מחפש מישהו שטוב בלתפור חבילות ספורט...