Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מצד אחד אני לא מצפה ממכבי להגיד "לא" לסכום כזה, מצד שני אני אתגעגע. שחקן של 100 אחוז מחויבות. סמלי שבמשחק האחרון (?) שלו הספיק גם לכבוש וגם להיכנס לשער. מקווה שאם יחזור לארץ זה למכבי ושזאת לא פרידה לתמיד.

תמיד אזכור את הדרבי שרץ כמגן עד דקה 120.

פורסם ב

אופי חזק ומיוחד

באמת גבר רציני

פורסם ב

אחלה סייד שבעולם. מכביסט בכל צורה שאפשר. לגמריי הרגע הכי גדול שלו פה זה דרבי מליקה, ההקרבה שהוא נתן שם ב10 שחקנים משוגעת.

אני לא חושב שהוא השחקן הכי מוכשר בעולם ולא עף על העברה של שחקן צעיר לליגה משעממת כמו האמריקאית (על אף השיקולים הפיננסים) אבל יהיה עצוב להיפרד ואני מאחל לו 100 אחוז הצלחה. ובטוח שעוד ניפגש איתו ושהוא יחזור לפה, מכבי זה הבית שלו.

פורסם ב

ההשאלה שלו לליגת העל בשלב מוקדם עשתה לו טוב, כמו שעשתה לגלזר, ליונתן כהן ולמתן חוזז. 

צריך לשאוף להשאיל שחקנים מוכשרים שכעבור שנה יוכלו אפילו אחד מהם יוכל להשתלב ב-15 הראשונים. כל שנה אחד כזה, אנחנו נהיה מסודרים. 

אין טעם בלמשוך השאלות של שחקנים כמו נידם וכו' שלעולם לא יחזרו לפה. 

פורסם ב
4 דקות לפני, Brandon Roy said:

ההשאלה שלו לליגת העל בשלב מוקדם עשתה לו טוב, כמו שעשתה לגלזר, ליונתן כהן ולמתן חוזז. 

צריך לשאוף להשאיל שחקנים מוכשרים שכעבור שנה יוכלו אפילו אחד מהם יוכל להשתלב ב-15 הראשונים. כל שנה אחד כזה, אנחנו נהיה מסודרים. 

יש פתרון מדהים:

לחתוך אחרי 2 השאלות. ממש מפחדים? להגדיר ביי-באק מול המועדון המקבל תמורת הפחתת דמי השבחה. לא מבין את המעגל המטומטם הזה, בחיי. כאילו לא מסתכלים על עולם הכדורגל ומנסים לקבל צורות עבודה יותר נכונות.

פורסם ב

לא ברמה למכבי(שאני רוצה), לא חלוץ.

בפן האישי שיהיה לו בהצלחה, אחלה סייד תמיד נתן את הנשמה ומה שיש לו. 

סלמאת. (וקח איתך את נוי) 

פורסם ב

גבר שבגברים, אוהב אותו מאוד.

תודה על המעט שחווינו ממנו.

תמיד נתן לנו את כולו והשאיר את הכל על הדשא.

על זה אי אפשר להתווכח.

דוגמא מצוינת איך עבודה קשה משתלמת.

אם חצי מהילדים שחושבים שהם כוכבים ועולים על הדשא עם מניירות של אלירן עטר עוד לפני שקרעו זוג נעליים,

ילמדו ממנו, יהיו לנו הרבה כוכבים.

תודה סייד.

פורסם ב
לפני5 שעות , השגריר said:

לא ברמה למכבי(שאני רוצה), לא חלוץ.

כדורגל

בפן האישי שיהיה לו בהצלחה, אחלה סייד תמיד נתן את הנשמה ומה שיש לו. 

סלמאת. (וקח איתך את נוי) 

לא הבנתי מה נפלת על נוי, לא השחקן האולטימטיבי או האידיאלי למכבי אבל עד שיש אחד טכני בקישור אתה ממהר לזרוק אותו? 

וסייד שחקן צעיר הוא בטח שווה סגל במכבי אם כי לא בשל להיות חלוץ פותח במכבי במצב הנוכחי, אבל יש לו יכולות זה לא שמסתובבים פה זהבים בערימות

פורסם ב

מתי הוא נמכר? 

6 מליון$ שמביאים עליו זה מטורף

אני לא רואה בו הרבה איכויות חוץ מ100% מוטיבציה ורצון שזה אי אפשר לקחת ממנו

פורסם ב

שוכחים פה שהוא בן 19/20

קשה לראות עליו המשחק שלו שהוא עוד נער

הוא אחראי מחוייב חכם 

באנקר בהרכב כחלוץ, מקווה שיגיע הכי רחוק שיש 

פורסם ב
לפני12 שעות , קמחי said:

יש פתרון מדהים:

לחתוך אחרי 2 השאלות. ממש מפחדים? להגדיר ביי-באק מול המועדון המקבל תמורת הפחתת דמי השבחה. לא מבין את המעגל המטומטם הזה, בחיי. כאילו לא מסתכלים על עולם הכדורגל ומנסים לקבל צורות עבודה יותר נכונות.

ההחלטה הכי קלה בעולם היא לא להחליט כלום. 

פורסם ב
לפני13 שעות , קמחי said:

יש פתרון מדהים:

לפני13 שעות , Brandon Roy said:

למה בעצם זה רע למכבי?

זה לא אמור להיות אינטרס של מכבי לשמור על כמה שיותר נכסים בליגה בהשאלות?

פורסם ב

אחלה סייד שבעולם

כל שחקן שגדל במכבי או אפילו רק לובש את החולצה הצהובה צריך ללמוד ממנו מהי מחויבות.

מעולם לא התלונן אם פתח על הספסל, תמיד חיכה להזדמנות שלו ונתן את ההכי טוב שלו 

שיהיה לו המון בהצלחה בקריירה.

פורסם ב
לפני6 שעות , קובי החולוני said:

לא הבנתי מה נפלת על נוי, לא השחקן האולטימטיבי או האידיאלי למכבי אבל עד שיש אחד טכני בקישור אתה ממהר לזרוק אותו? 

וסייד שחקן צעיר הוא בטח שווה סגל במכבי אם כי לא בשל להיות חלוץ פותח במכבי במצב הנוכחי, אבל יש לו יכולות זה לא שמסתובבים פה זהבים בערימות

סייד שווה סגל לגמרי, אבל אם יש אפשרות לדחוף אותו ב6 מיליון דולר אז סלמאת. בטח אם בכסף הזה יביאו את גבי… 

ובקשר לנוי, איזה טכניקה? אין לו כדורגל. אם אתה מסתנוור ממשחק סביר שלו נגד הפועל ירושלים אז שיהיה לך בכיף… היו חייבים להיפטר ממנו יחד עם לדרמן. 

פורסם ב
לפני12 שעות , YallaMaccabi said:

מתי הוא נמכר? 

6 מליון$ שמביאים עליו זה מטורף

אני לא רואה בו הרבה איכויות חוץ מ100% מוטיבציה ורצון שזה אי אפשר לקחת ממנו

נקווה שהאמריקאים האלה לא ישמעו על טוטי. עלולים להציע גם עליו 8 מיליון דולר.

פורסם ב

בדרך לקולורדו: סייד אבו פרחי נפרד ממכבי ת"א

החלוץ לא ימריא עם הקבוצה לגומלין נגד לוגאנו ויטוס לקבוצתו החדשה ב-MLS

פורסם ב

מאחל לו שיעבור משם תוך שנתיים לדרג ב' באירופה.

מקצוען אמיתי.

פורסם ב

6 מליון זה מטורף, גם ב2 או 3 משחרר אותו. תודה על כל הזכרונות אבל צריך חלוץ ברמה. עם כל הכבוד למחוייבות וב100 אחוז שזה מעולה, אתה מצפה מחלוץ פותח במכבי לדברים אקסטרה. שיהיה לו בהצלחה.

פורסם ב

מי יעלה שוער בשני? זה כאב ראש לא חיובי!

שחקן נשמה שיהיה לו רק בהצלחה.