Jump to content

רשמים מהניצחון על הפועל י-ם ברחובות | פתיחת עונה עם 3 נקודות במשחק משוגע שהיה בו הכל

Recommended Posts

פורסם ב

פותחים עונה! סופסוף את כאן מכבי! נכון, המצב רוח ירוד מכל הסיבות, הסגל נראה לא טוב וגם אם יגיעו 2-3 שחקנים זה לא בטוח יספיק. אירופה מרגישה רחוקה ורק נס יביא אותנו אליה ומצב הרוח הכללי של האוהדים לא חיובי בלשון המעטה, פתיחת הליגה הרצחנית בפתחנו ואם אנחנו רוצים לצאת לעונה חיובית צריך לנסות לצבור מקסימום נקודות במחזורים הראשונים וכמובן במשחק מול הפועל ירושלים החלשה.

מילר נותן מנוחה לשלושת הזרים החצי כשירים שלנו (קמארה, אסנטה וסיסוקו) חוצמזה הוא מעלה את הכי טוב שיש לו.

שופט: (גל לוי) טוב- (אולי חלקכם תופתעו אבל אהבתי ברמה הכללית את השיפוט, כן היו טעויות פה ושם, זה שהוא לא הוציא צהובים לדאפה זה בגדר הזיה אבל בסה"כ הוא פשוט בא לתת למשחק לזרום, לא נפל בהמון מלכודות שהציבו לו שחקני הפועל ים וגם קצת של מכבי. הרבה מעבר למצופה)

שחקנים: מליקה רציתי להגיד שהפתיחת עונה שלו לא משהו, זה היה עד האדום. היא כבר בגדר רעה, נראה פשוט לא טוב. גם אם השער הראשון לא 100% שלו בחייאת, לא תביא אקסטרה? לא טוב במשחק הרגל ומה שהוא עשה באדום. אין עקומת למידה? להתעורר ומהר. רביבו הייתי בטוח שיהיה היום או אדיר או בושה, איכשהו היה באמצע. היה סביר בהגנה, נתן איזה גליץ' גדול וכמה ירידות טובות לצד עצלנות שהובילה לטעויות. בהתקפה כבש את השער הראשון והחשוב ביותר בנגיחה, חוצמזה לא היה מבריק. שלמה יש לו מניות בשער של ירושלים וזאת לא הייתה הטעות היחידה שלו אבל עדיין מרגיש שהיה יחסית סביר לסיטואציה. בן חמו לא מספיק איכותי לפתוח במכבי, החיבור שלו עם בן הרוש בכלל מפחיד מאוד כשהם עם הכדור. בן הרוש הוא רוצה, מנסה, רץ, חושב כל הזמן לעומק ומדי פעם עושה פעולות טובות (כמו הבישול), רוב הזמן הוא מוסר לא מדויק/חכם, לא מספיק טוב הגנתית ובעיקר פזיז. יש אולי פוטנציאל אבל רחוק מלהיות מגן פותח במכבי. נוי הפתיע אותי לטובה היום במשחק לא רע בכלל, עשה עבודה טובה של 6 (למרות שגם.. בשער שספגנו.. טוב..) היה מאוד דינמי, הוציא כמה כדורים קדימה (כולל אחד גדול). יותר מדי פעמים נוגע יותר מדי בכדור במקום לשחק מהר אבל סה"כ היה במשחק חיובי. שחר לא השפיע על המשחק מספיק מעמדת ה8, לא הגנתית ולא התקפית. פרץ בא לי לבקר אותו ובאמת שיש לי על מה, אבל שלושער ראשון בקריירה, עוד 2 מסירות גדולות ומהלך אדיר שאיכשהו וארלה חרבן, כמה אפשר להיות חצוף. מברוק מלך! כן ירבו. וארלה משחק פשוט חושך, לא הצליח לעבור את הבלם שלו, לא ראה מסגרת אחרי מהלך העונות של פרץ במצב שאתה חייב לסיים ברשת והדבר החיובי היחיד שהיה אפשר להגיד עליו היה שלפחות המשיך לרדת להגנה. עד למהלך האחרון שלו שהיה פשוט התפוצצות של שחקן אחד, קוסט טו קוסט על מגש לדור פרץ, הגול שניצח לנו בפועל את המשחק. דוידה שיפור בלתי יאמן של אושר בשני המשחקים האחרונים, אחרי שהיה כמעט שנה בגדר גופה עם חולצה צהובה הוא הפך לשחקן לגיטימי, המון ביקורת על הדריבל, דיוק במסירות, בעיטות לא מספיק מסוכנות. אבל וואלה, יש גם חיובי, בישול גדול, כדור טוב מאוד בחמישי, כמה מהלכי כדורגל חיוביים עם החלפות צד טובות. נתן את התחת בהגנה, תמיד ירד בזמן ואפילו חילץ כדורים. מאפס ל.. לא מספיק אבל הרבה יותר מאפס. שאפו, מוריד את הכובע. סוקלר קשה לי מאוד לשפוט אותו, קשה להיות חלוץ במכבי. לא יודע למה החלטנו שאנחנו שונאים חלוצים ואין להם הזדמנויות וזה פוגע גם בו, מה שכן אפשר להגיד זה שהוא עושה לחץ כמו מטורף, מחויב כל הזמן, יש לו נגיעות קסם (עקבים בעיקר) שרואים בכל משחק. אני בדעה מאוד חיובית לגביו אבל צריך לחכות ולראות, בעיקר איך הוא בכיבוש שערים כי זה הכי חשוב.

*אציין לחיוב קודם כל את לאיוס שנכנס והיה נראה נהדר (אמנם מול ירושלים שבורה וביתרון גדול) וגם את גלזר שמגרזן כל מה שיכול בכל דקה שלו על המגרש - כלי שלבטח נזדקק לו לעומק העונה.

פיקנטריה:
- פותחים את עונת המשחקים 2026/27

- ניצחון ראשון העונה (ועוד חמישייה!)

- תפאורה נהדרת לכבוד 120 שנה למועדון

- שלושער ראשון בקריירה לדור פרץ

- ביקור ראשון באצטדיון רחובות (ובכלל חונכים אותו בליגת העל)

- ספיגה אחרי 37 שניות!

- שני ערבים נכנסים בחילוף ביחד

- ערבי מבשל לערבי גול (כמה דק אחרי שנכנסו)

- אבו פרחי שוער (למעלה מרבע שעה), לראשונה בעשורים האחרונים גם סופג כשחקן-שוער

- הקיר הצהוב זה כבר זהו? קבוע? החלום התגשם? אפשר למות בשקט? זה מדהים.

- הפועל י-ם עם פירו מפתיע (קטן אך מכובד)

- אולי משחק אחרון של אבו פרחי

חייב למות:

דאפה - אני יודע שאני מגזים, אבל הוא הטריף אותי היום. הגיע לו לפחות 5 צהובים ב60 דקות ששיחק. כל הזמן מרביץ, כל הזמן רב, כל הזמן צורח על השופט כמו בבון. מי אתה בכלל? ילד שלא קרע זוג נעליים סתום את הפה המזויין שלך ותשחק כדורגל. דוחה.

קהל:

סולד אאוט מהיר ומרגש באצטדיון החדש, תפאורה מדהימה, בול לארוע ובדיוק מה שרציתי שיהיה למחזור פתיחה במשחק כזה (וכמה היציע הזה החמיא לתפאורה, או שהתפאורה החמיאה ליציע) עידוד חיובי וכיף ביציע (ברוב הדקות), כמה פיקים מעולים ובהחלט הרגשה של מגרש ביתי למכבי ברחובות. אבל מעבר להכל זה פשוט השינוי המטורף בקהל שהתחיל לבוא בצהוב. לא האמנתי שזה יכול לקרות ואי אפשר להסביר כמה טוב זה נראה. פשוט מדהים. עולם אחר. שלא יגמר לעולם.

היה משחק די משוגע, ספיגה מהירה. מהפך במחצית, פתיחה רעה של המחצית השניה עד המבצע המטורף של וארלה שאיכשהו לא סגר את המשחק בגלל הטעות הלא פחות משוגעת של מליקה. מרגיש כאילו היה במשחק הזה הכל. יש לא מעט חיובי לקחת וגם לא מעט שלילי, הסגל לצערי לא מספיק איכותי אבל עם הסגל הזה נצטרך לעשות נס בחמישי ולעלות לאירופה ולא פחות חשוב, לצלוח את פתיחת העונה הרצחנית עם חיפה, ב"ש והפועל ברצף. נשמע לא הגיוני ובלתי אפשרי? זה מה יש. ואת זה נצטרך לנצח. רק ביחד. בכל הכוח.

חמישי, 19:00, באטומי. כל מי שטס, תביאו את זה!!

פורסם ב

חולק עליך, השופט הזה עשה בכוונה על כל דבר, איך יכול להיות שהם קיבלו רק צהוב אחד וגם זה על וולה לפנים של שחקן שאולי צריך להיות אדום? איך רז שלמה דוחף. שחקן אחרי עבירה(דאפה), מקבל צהוב ודאפה כלום ואז מחצית שניה, דווידה עושה פאול מטופש והשחקן של ירושלים דוחף אותו על הרצפה, רק דווידה מקבל צהוב. 

פורסם ב

ניצחון בטעם טוב אחרי המשחק בחמישי.

גבי, דסה ו 2 זרים ונקווה שהעסק ייראה אחרת.

פורסם ב

פיקנטריה: משפתי שוב מצליח למצוא את דרכו לשער מכבי תל אביב, עונה רביעית ברצף

פורסם ב

עד שיגיע רכש לכאורה, הקישור שלנו חייב להיות נוי על חשבון שחר לצד סיסוקו ופרץ. לא מבין איך אפשר לא לראות את זה.

סוף סוף הייתה לנו קצת הנעת כדור דרך המרכז ולא רק דרך האגפים או כדורים ארוכים.

לאיוס נכנס טוב, לא בטוח שהוא פחות תכלס מוארלה. יכול לתרום לנו המון.

דוידה ממשיך להראות סימני חיים.

משחק שקל להסתנוור ממנו, את רוב הבעיות המוכרות ראינו גם היום. 2 שערים ראשונים מנייח והשלישי ממעבר דיי הצילו אותנו מול קטמון נאיבית כרגיל.  

גבי וכנף ימין מסוג יוצר בהול.

פורסם ב

סייד עם מחויבות גברית שהיא להיכל התהילה של המועדון, ללמד כל נער וילד במחלקות הנוער.

דוידה אפשר להכריז שיש שם דופק.

וארלה לעומת זאת...לא יודע, נראה לי פספוס שלא מכרנו.

פורסם ב

וארלה לערוך יפה את הבישול הזה עם הגול במונדיאל ולשלוח מייל לכל סוכן עם רישיון אופ"א. הייתי כל כך בטוח שיברח לו הכדור לא פיתחתי תקווה אפילו לשנייה.

משחק נורא שלו, בקבוצה שיש לה שטח למעברים הוא יכול להיות אחלה.

פורסם ב

אפשר איכשהו להביא את איביץ' מאמן הגנה?

דוידה אמנם נראה יותר טוב,אבל זו לא חוכמה. יש לו 0 בסיומת.

מליקה מבאס מאוד. חשבתי שפאפוס היה טעות של שחקן שרק עלה מהנוער.

קניקובסקי זה מאסט.

הייתי נותן מלא דקות השנה לאסארס

פורסם ב

מליקה מאוד מטריד וזה לא רק בגלל הטעויות החוזרות, שהן כשלעצמן מספיקות כדי להטריד.

מרגיש לי שבהרבה מאוד גולים בשנה האחרונה הוא יכול היה לעשות הרבה יותר, גם אתמול.

פורסם ב

מליקה יש לו עוד דרך לעבור

את וראלה למכור כמה שיותר מהר חוץ ממהירות אין כלום שם

פורסם ב
לפני6 שעות , P.Maldini said:

עד שיגיע רכש לכאורה, הקישור שלנו חייב להיות נוי על חשבון שחר לצד סיסוקו ופרץ. לא מבין איך אפשר לא לראות את זה.

סוף סוף הייתה לנו קצת הנעת כדור דרך המרכז ולא רק דרך האגפים או כדורים ארוכים.

לאיוס נכנס טוב, לא בטוח שהוא פחות תכלס מוארלה. יכול לתרום לנו המון.

דוידה ממשיך להראות סימני חיים.

משחק שקל להסתנוור ממנו, את רוב הבעיות המוכרות ראינו גם היום. 2 שערים ראשונים מנייח והשלישי ממעבר דיי הצילו אותנו מול קטמון נאיבית כרגיל.  

גבי וכנף ימין מסוג יוצר בהול.

מסכים לגבי הכל ורק אגיד שגם נגד הפועל ירושלים שאם היא לא הקבוצה החלשה בליגה, היא בוודאי הכי טיפשה בליגה שבמשך 15 דקות בלי שוער לא הצליחה לבעוט למסגרת, הקישור שלנו לא הצליח לשלוט במשחק ליותר מ-3 דקות ברצף. 

פורסם ב
לפני6 שעות , P.Maldini said:

אכן

פורסם ב

עם כל הביקורות-פרץ פשוט קובר כדורים ברשת. 

פשוט שינה מקצוע באמצע הקריירה וזהו זה מה שהוא עושה. גם מרגיש שנותן יותר בהגנה בינתיים. 

דוידה לא גופה וזה נחמד (השילוב עם בן הרוש בגול הרביעי זה כל מה שאני רוצה מהם), פשוט לא מבין את זה שבשלב מסוים נגמר לו האוויר. אבל לא סתם מחזיק את הצד. הוא היה גמור.

אתה בן 24-25 למה שלא תסיים 90 דקות פיט?

פורסם ב
1 דקה לפני, zion8 said:

פשוט שינה מקצוע באמצע הקריירה וזהו זה מה שהוא עושה. גם מרגיש שנותן יותר בהגנה בינתיים. 

דוידה לא גופה וזה נחמד (השילוב עם בן הרוש בגול הרביעי זה כל מה שאני רוצה מהם), פשוט לא מבין את זה שבשלב מסוים נגמר לו האוויר. אבל לא סתם מחזיק את הצד. הוא היה גמור.

אתה בן 24-25 למה שלא תסיים 90 דקות פיט?

הבעיה היא לא פרץ. אבל בשיטה הנוכחית אנחנו משחקים בלי קישור ובלי חלוץ. 

אז או שנשכיל לשנות בקישור או שנביא חלוץ שעושה תנועה

פורסם ב
8 דקות לפני, zion8 said:

שכחת מהר את המשחק הראשון נגד צסקא סופיה.

גם נגד לוגאנו הוא לא עשה דבר והרגיש שאנחנו עם שחקן פחות.

פורסם ב
1 דקה לפני, Nadav El said:

שכחת מהר את המשחק הראשון נגד צסקא סופיה.

גם נגד לוגאנו הוא לא עשה דבר והרגיש שאנחנו עם שחקן פחות.

לא שוכח דבר ולא חוסך מביקורת עליו ועל החוסר תרומה שלו להנעת כדור ולתרומה הכללית במשחק. באמת. משחק על הכל באירופה ואתה לא מרגיש אותו בכלל. בעייתי.

אבל עדיין- פותחים עונה, הוא שם שלושער וזה מרגיש הכי הגיוני. זה מה שזה מבחינתי.

פורסם ב
1 דקה לפני, zion8 said:

לא שוכח דבר ולא חוסך מביקורת עליו ועל החוסר תרומה שלו להנעת כדור ולתרומה הכללית במשחק. באמת. משחק על הכל באירופה ואתה לא מרגיש אותו בכלל. בעייתי.

אבל עדיין- פותחים עונה, הוא שם שלושער וזה מרגיש הכי הגיוני. זה מה שזה מבחינתי.

כל הכבוד לו אם ייתן 20 גולים כל עונה ויהיה חלוץ. זה בדיוק מה שצריך.

בגלל שהוא לא חלוץ, הגולים שלו לא בהכרח עוזרים לי כשהוא מזיין אותי בדברים אחרים.

פורסם ב
24 דקות לפני, Nadav El said:

כל הכבוד לו אם ייתן 20 גולים כל עונה ויהיה חלוץ. זה בדיוק מה שצריך.

בגלל שהוא לא חלוץ, הגולים שלו לא בהכרח עוזרים לי כשהוא מזיין אותי בדברים אחרים.

תראה יש גבול לכמות הטענות שאפשר לבוא לשחקן ששם 20 כדורים ברשת בעונה אחת.

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

מסכים לגבי הכל ורק אגיד שגם נגד הפועל ירושלים שאם היא לא הקבוצה החלשה בליגה, היא בוודאי הכי טיפשה בליגה שבמשך 15 דקות בלי שוער לא הצליחה לבעוט למסגרת, הקישור שלנו לא הצליח לשלוט במשחק ליותר מ-3 דקות ברצף. 

הפועל ירושלים זו יריבה בהזמנה עבורנו. קבוצה שבאה לשחק כדורגל ולא מנסה להפריע או להוציא אותך מאיזון בכלל. היינו צריכים את המשחק הזה בשביל הביטחון והשקט סביב הקבוצה כמו אוויר לנשימה. לא הייתי בטוח לגבי ההחלטה של הקבוצה לא לדחות את המחזור הראשון ולשמור כוחות ליום חמישי. בדיעבד אני שמח  שקיבלו את ההחלטה הזו.

פורסם ב
54 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אתה טועה.

אין גבול לטענות של אנשים, בכללי.

פורסם ב

קשה לי באמת לאבחן את המשחק הזה.

קטמון ביכולת מחפירה ממשיכה את ההתרסקות שלה מעונה שעברה.

לא יודע אם זה חולשה שלהם או חוזקה שלנו.

מצד שני- משחק מחפיר לוארלה ומליקה. מוכיחים כרגע שוב ושוב שהם לא ברמה למכבי. מקווה שאוכל את הכובע .

פורסם ב
לפני4 שעות , הילד בן 30 said:

בהחלט יש גבול. אנחנו בסך הכל מדברים על המיומנות הכי נדירה ומתגמלת בכדורגל. 

פורסם ב
לפני3 שעות , אלק נילאש said:

הפועל ירושלים זו יריבה בהזמנה עבורנו. קבוצה שבאה לשחק כדורגל ולא מנסה להפריע או להוציא אותך מאיזון בכלל. היינו צריכים את המשחק הזה בשביל הביטחון והשקט סביב הקבוצה כמו אוויר לנשימה. לא הייתי בטוח לגבי ההחלטה של הקבוצה לא לדחות את המחזור הראשון ולשמור כוחות ליום חמישי. בדיעבד אני שמח  שקיבלו את ההחלטה הזו.

היה כך תמיד, בטח עם זיו אריה שמשחק את המשחק שלו במנותק לגמרי ליריבה. אני אומר לבן שלי שנים, רוצה לשחק נגדם ונגד הפועל חיפה כל שבוע.