Jump to content

התגובות בנושא המשחק בעמודים הראשונים

Recommended Posts

פורסם ב

אין סבלנות

זה מחלחל ליציע

זה מחלחל לדשא

דקה 20 אני שומע שריקות בוז סביבי ביציע

נכנס לפה וקורא שלשולים מהפה

נכון, קיץ נוראי ואנחנו באמת לא נראים טוב אבל כאן נמדד כקהל וכרגע זה פשוט גועל נפש אחד גדול

וחבל, תשנו את הדיסקט.

פורסם ב

אנשים פה מחכים לכשלון שיוכלו לשפוך את השלשול מהמקלדת

פורסם ב

הביזיון שקרה לאחר המשחק לאוהדי הפועל ירושלים לא פחות מפריע לי ממה שקרה ביציע.

לאן הגענו? למה צריך לחשוב פעמיים אם להגיע למשחק כדורגל? למה אי אפשר להביא ילדים לראות משחק של הקבוצה שלך?

פורסם ב
6 דקות לפני, netanel7 said:

הביזיון שקרה לאחר המשחק לאוהדי הפועל ירושלים לא פחות מפריע לי ממה שקרה ביציע.

לאן הגענו? למה צריך לחשוב פעמיים אם להגיע למשחק כדורגל? למה אי אפשר להביא ילדים לראות משחק של הקבוצה שלך?

מחזק אותך 100%
אלות עלאק, חיים בסרט של גרין סטריט חוליגנז

פורסם ב

הקבוצה הזאת ראויה לכל שריקת בוז ושילשול מהפה

פורסם ב
26 דקות לפני, Barksdale said:

בכל ה11 שעלו ראיתי שחקנים שנותנים מעצמם 100%
הם לא אשמים שזה הסגל, הם עבדו קשה מהדקה ה1 ועד האחרונה

תמשיך לשרוק בוז ולשלשל מהפה זה בטוח יעזור

אתה בטח גם מעודד 90 דק ומגיע לכל משחק בכל חור נכון?

פורסם ב
44 דקות לפני, melody said:

בכל ה11 שעלו ראיתי שחקנים שנותנים מעצמם 100%
הם לא אשמים שזה הסגל, הם עבדו קשה מהדקה ה1 ועד האחרונה

תמשיך לשרוק בוז ולשלשל מהפה זה בטוח יעזור

אתה בטח גם מעודד 90 דק ומגיע לכל משחק בכל חור נכון?

אתה מסתכל על המשחק אתמול אני מדבר על עונה שלמה שאכלנו חרא בכפית, לקחנו גביע אבל ירדו לנו 8 שנים מהחיים. 

חלק מהשחקנים ראויים לבוז הזה, אבל אני התכוונתי בעיקר לזונה הקפריסאית ולמיץ' שלא מצליח אחרי כל כך הרבה שנים לעשות אדפטציה לליגה שלנו ודבק באותם מהלכים מהרגע שהגיע. לפעמים צריך לחשוב מחוץ לקופסה.

אני לא מגיע כמוך למשחקי חוץ אולי אבל זה לא אומר שאתה יכול להתנשא עליי כי אני חושב אחרת ממך.

בקבוצה הזאת אין שחקן אחד שאני מתחבר אליו, אין אחד שאני מצפה לראות במשחק הבא, להפך, את רובם אני לא רוצה לראות בכלל.. זה מה יש.

אם קצת שריקות בוז זה מה שיעיר אותם אז תפאדל, מדובר באנשים בוגרים שמקבלים הרבה כסף.

די עם כפפות משי, הפכנו לנחמדים מידי, צריך להעיר אותם, את כולם, שחקנים והנהלה.

פורסם ב

לא ראיתי את התגובות אבל בכל מקרה הסבלנות נגמרה אחרי השנה שעברה ובמיוחד אחרי הקיץ המביש שאנחנו עוברים בלי רכש נורמלי ועם התנהלות שמזכירה את 

בני סכנין הקרדיט של ההנהלה נגמר כבר מזמן וחובת ההוכחה עליהם בלבד הקהל הזה לא יקבל שוב את הבזיונות של שנה שעברה(מי ששכח מוזמן לקבל תקצירים של השפלות שקיבלנו בהודעה פרטית) בגלל שההנהלה משתינה על האוהדים ולא מעוניינת שניקח אליפות השנה

פורסם ב
לפני9 שעות , melody said:

נכון, קיץ נוראי ואנחנו באמת לא נראים טוב אבל כאן נמדד כקהל וכרגע זה פשוט גועל נפש אחד גדול

וחבל, תשנו את הדיסקט.

אני חייב להגיד שלמרות כל הביקורת המוצדקת, אנחנו נראים יותר טוב מהצפוי ביחס לקיץ המחפיר הזה, בטח במסגרות המקומיות.

פורסם ב

האוהדים שהרביצו לאוהדים של הפועל ים אתמול הם המיץ של הזבל.

לגבי האוהדים שמשלשלים מהפה אין ציפיה, הם גם ישרקו בןז ויקללו גם אם נוביל 2-0 על ברצלונה,הם אוהדי מכבי כמו שאני איש גדר של הפועל

פורסם ב
3 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

האוהדים שהרביצו לאוהדים של הפועל ים אתמול הם המיץ של הזבל.

לגבי האוהדים שמשלשלים מהפה אין ציפיה, הם גם ישרקו בןז ויקללו גם אם נוביל 2-0 על ברצלונה,הם אוהדי מכבי כמו שאני איש גדר של הפועל

אמנותובידור

הנה אבל יש לך פה אחד בפורום שאומר לך בפנים שהוא ימשיך לשלשל מהפה ושלדעתו הוא אוהד מכבי לכל דבר ועניין לא פחות מכולם פה

עזוב אותו, לך פה בפורטם לנושא משחק, תקרא את הדק בהם היינו בפיגור, ואללה להקיא עליהם.

פורסם ב
13 דקות לפני, melody said:

הנה אבל יש לך פה אחד בפורום שאומר לך בפנים שהוא ימשיך לשלשל מהפה ושלדעתו הוא אוהד מכבי לכל דבר ועניין לא פחות מכולם פה

עזוב אותו, לך פה בפורטם לנושא משחק, תקרא את הדק בהם היינו בפיגור, ואללה להקיא עליהם.

לפעמים שאני קורא פה לפי התגובות אני מרגיש שלא לקחנו אליפות 20 שנה וכל שנה אנחנו מגרדים פלייאוף,מותר להתאכזב וכולנו מאוכזבים מההתנהלות,אבל לשרוק בוז ולקלל לא בא בחשבון מבחינתי

פורסם ב

הקהל שלנו זבל, זבל הוא היה וזבל הוא ישאר.

בין אם זה חלאות תתי אדם שתוקפים אנשים באמת, חסרי ישע שאין הסבר לאלימות נגדם (לא שאני תומך במכות בין ארגונים, אבל זה ארוע של שמיים וארץ)

בין אם זה בבונים ביציע שבכוונה נוהמים לשחורים בטענה ש"למיטש יש מספיק כסף"

או אם זה שלשלני מקלדת בפורום שבמקום לסוע לתמוך בקבוצה שלהם שצריכה אותם וצריכה את הנקודות (וכן, לעידוד אתמול ולתמיכה של הקהל בהנהגת הפאנטיקס היה השפעה על המשחק והתוצאה) מעדיפים לטנף בפורום.

בסופו של דבר זה אותם "אוהדים" שלא באים למשחקי חוץ וגם לבית בקושי באים, חושבים שהם בעלי הבית של הקבוצה והם יודעים הכי טוב ופשוט מביאים את האופי הלוזרי והעלוב שלהם בכל הזדמנות אפשרית במטרה להפיל את כולם איתם.

כן, יש קיץ מזעזע, הסגל מאכזב אותי מאוד וההתנהלות של מכבי הקיץ לא מקובלת עליי. אבל צריכים ללמוד לעשות את ההפרדה, בטח ביציע בזמן המשחק וכמובן בעוצמת התגובות והפרופורציות לתקופה שאנחנו חווים תחת גדול הבעלים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.

פורסם ב
29 דקות לפני, melody said:

קנייתציוד אימון לספורט

מעולם לא קיללתי או שרקתי לשחקן מכבי, פשוט לא יזיז לי אם מישהו עושה את זה כרגע במטרה לעורר את הקבוצה או להעביר מסר למיץ'.

אל תנסה להדביק לי תווית של משלשל מהפה, שורק או נוהם, בחיים לא הוצאתי את התסכול הזה באיצטדיון.

תמשיכו את התחרות הזאת של מי אוהד יותר טוב בניכם, אני לא רואה את עצמי שונה מכם.

פורסם ב
53 דקות לפני, Sawyer said:

בין אם זה חלאות תתי אדם שתוקפים אנשים באמת, חסרי ישע שאין הסבר לאלימות נגדם (לא שאני תומך במכות בין ארגונים, אבל זה ארוע של שמיים וארץ)

או אם זה שלשלני מקלדת בפורום שבמקום לסוע לתמוך בקבוצה שלהם שצריכה אותם וצריכה את הנקודות (וכן, לעידוד אתמול ולתמיכה של הקהל בהנהגת הפאנטיקס היה השפעה על המשחק והתוצאה) מעדיפים לטנף בפורום.

בסופו של דבר זה אותם "אוהדים" שלא באים למשחקי חוץ וגם לבית בקושי באים, חושבים שהם בעלי הבית של הקבוצה והם יודעים הכי טוב ופשוט מביאים את האופי הלוזרי והעלוב שלהם בכל הזדמנות אפשרית במטרה להפיל את כולם איתם.

כן, יש קיץ מזעזע, הסגל מאכזב אותי מאוד וההתנהלות של מכבי הקיץ לא מקובלת עליי. אבל צריכים ללמוד לעשות את ההפרדה, בטח ביציע בזמן המשחק וכמובן בעוצמת התגובות והפרופורציות לתקופה שאנחנו חווים תחת גדול הבעלים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.

100000000000%

פורסם ב

גם שנה שעברה קיללתם את מי שביקר וראינו איך כולכם לקחתם רוורס, מה לעשות כשיש מה לבקר צריך לבקר כולה מוציאים קיטור ועצבים,

לפחות חצי שעה נראינו נורא, או שגם את זה לא ראיתם? אני מדבר רק על עצמי, מי שלא רואה שאנחנו לא ברמה עיוור או משקר לעצמו.

פורסם ב
1 hour ago, Sawyer said:

חיברת בין אנשים שונים לגמרי, לא רואה שום קשר בין ביקורת בפורום לקקות שמרבצים ומקללים שחקנים של הקבוצה, אל תהיה פופוליסט.

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

חברותבמועדון אוהדים

כל מילה, אות ופסיק. 

פורסם ב
לפני8 שעות , Barksdale said:

אתקן אותך - המועדון ראוי לבוז, פחות הקבוצה עצמה

אני מאמין שהשחקנים והצוות המקצועי נותנים את מה שיש להם, זה פשוט לא מספיק לציפיות במכבי

אבל ההנהלה והבעלים ראויים לבוז אחושרמוטה

אולי אחרי אליפות אדומה, אנשים פה יבינו את המחדל שקורה כבר קיץ עשירי ברצף ולהתנהלות בדיחה מהרגע שהזיזו את בן ונשארנו יתומים

פורסם ב
2 דקות לפני, xeneize said:

אתקן אותך - המועדון ראוי לבוז, פחות הקבוצה עצמה

אני מאמין שהשחקנים והצוות המקצועי נותנים את מה שיש להם, זה פשוט לא מספיק לציפיות במכבי

אולי אחרי אליפות אדומה, אנשים פה יבינו את המחדל שקורה כבר קיץ עשירי ברצף ולהתנהלות בדיחה מהרגע שהזיזו את בן ונשארנו יתומים

בול

פורסם ב
19 דקות לפני, xeneize said:

כשתשים על מכבי מליארד שקל תקנה את הזכות לשרוק בוז לבעלים. עד אז שב ותעודד או שאל תבוא.