Jump to content

לקראת לוגאנו בחוץ | פלייאוף מוקדמות הקונפרנס-ליג

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר העלייה לגמר גביע הטוטו, מכבי תשלם על המשחק המחפיר הראשון מול צסק"א סופיה ותעלה לפלייאוף הקונפרנס-ליג מול יריבה קשה במיוחד.  

לוגאנו שסיימה את העונה שעברה במקום השלישי בליגה השווייצרית 8 נק' מהאלופה ת'ון, מגיעה לאחר 1:10 במשחק גביע מול קבוצה מהליגה השישית כשאת הליגה היא פתחת עם 3 ניצחונות ב-3 משחקים עם יחס שערים 2:11. במסגרת הקונפרנס היא עברה את דוקאג'יני מקוסבו בסיבוב הראשון ואת רונאביק מאיי פארו עם 0:2 ביתי ו-2:2 בחוץ בסיבוב השני.

במכבי קמארה שנפצע בסופיה וסיסוקו שנפצע בנתניה בספק למשחק. לא ראיתי עידכון לגבי יחזקאל ופציעתו המסתורית.

יום חמישי 21:30, לוגאנו (ספורט1).

יאללה מכבי 

פורסם ב

אפשר לעבור, צריך לשחק כמו שצריך בחוץ ולהביא תוצאה טובה לגומלין.

דעתי ידועה, הייתי עולה עם סיסוקו וגלזר מתחת לפרץ. כנראה שמילר לא ישנה ויילך עם עידו שחר.

פורסם ב

איתמר נוי נראה יותר טוב משחר בימים האלה...

צריך קישור של סיסוקו- נוי ופרץ...

ובלי להתחכם באגפים- וארלה משמאל ודוידה מימין (כי אין לנו יותר טוב מזה כרגע)

בחוד- אבו פרחי או סוקלר- לא יודע להחליט מי מהם...

ובלי להתחכם בהגנה- רביבו, קמארה, שלמה ואסנטה... (כי אין לנו יותר טוב מזה כרגע)

בקיצור, בלי להתחכם יותר מדי- ואפשר להוציא שם תוצאה טובה לקראת המשחק "בית" בבטומי.

פורסם ב
לפני1 שעה , אקיטה said:

איפה הנושאי סיכום משחק סוייר

יש שני תנאים על מנת שנושא סיכום משחק יפתח:

א. סוייר ראה את המשחק בעיניים מהיציע

ב. המשחק לא היה במסגרת גביע הטוטו

פורסם ב

יחזקאל ופציעתו המסורתית, לא מסתורית.

פורסם ב

מקווה שלרביבו יש מחזור סדיר ושהוא לא עצוב שוב השבוע

פורסם ב
לפני1 שעה , דקסטר said:

יש שני תנאים על מנת שנושא סיכום משחק יפתח:

א. סוייר ראה את המשחק בעיניים מהיציע

ב. המשחק לא היה במסגרת גביע הטוטו

ב. הוא שזה משחק רציני שחשיבותו מקסימלית (לא גביע הטוטו, אלוף האלופים, משחקי אימון וכ"ו)

ומה לעשות, שני התנאים האלו פשוט לא מתקיימים.

פורסם ב

אסתר 
מי שהכי פחות גרוע שאפשר להגריל מהסגל (דוידה? יחזקאל?) - דור פרץ - וארלה 
                                                               נוי - גלזר (סיסוקו ימכור עם מסירה אחורה לרחבה, ואני מעדיף גרזן למשחק הזה. צריכים את גלזר בפריים)
אסנטה- קאמרה (אינפוזיה של ריטלין ולעבור איתו שוב על ההבדל שבין כדורגל לכדורעף, לפני המשחק)  - רז שלמה (מקווה שבלוח שנה של משחק כן- משחק לא, שלא תיפול מכירה הפעם) - רביבו 
                                                                                   מליקה

*אם קמארה ויחזקאל פצועים, זאת בעיה

2026-08-18-181440.png

פורסם ב

זה שאחרי עונה מלאה בפציעות, בקושי שלושה משחקים לתוך העונה הזו שני שחקנים כמו יחזקאל וקמארה שיושבים ביחד על שכר השחקנים של כל הפועל פ"ת, עם פציעות וזה אחרי שעשו מחנה אימונים עם הקבוצה ונראה שבמכבי אף אחד לא מתרגש, זה סימן מדאיג הרבה יותר מהרבה אחרים. ג'ראפי שיוצא לך נגד פאפוס, קמארה שיוצא לך נגד סופיה. בדיחה 

פורסם ב

אגב עוד משהו, אני עולה עם בן הרוש לפני בן חמו אם קמארה לא כשיר. למען האמת, יש לי איזה תקווה שאסנטה ישחק בלם, רז שלמה וקמארה ביחד זה צירוף פשוט איום ונורא הם מזעזעים ביחד. אסנטה היה מדהים כבלם נגד נתניה.

פורסם ב
19 דקות לפני, סגול said:

קאמרה כשיר למשחק וגם סיסוקו (טוכמן)

לכמה דקות? יפתחו ויוחלפו במחצית? יהיו חילוף ראשון מדקה 70? יתמסרו ברחבה שלנו עד שיהיה גול ליריב?

פורסם ב
19 דקות לפני, GoldenAxe said:

לכמה דקות? יפתחו ויוחלפו במחצית? יהיו חילוף ראשון מדקה 70? יתמסרו ברחבה שלנו עד שיהיה גול ליריב?

חחח אחד יתפוס כדור בידיים, השני יבשל ליריב כדור קל לרחבה אתה אומר..

נקווה לאינפוזיית ריטלין ולריכוז שיא

פורסם ב

קמארה הגיע למכבי משוויץ, לא? מקווה שלא זוכרים שם איך להוציא אותו משיווי משקל, חולשות וחוסר יכולת לסיים משחק .

פורסם ב
לפני9 שעות , סגול said:

קאמרה כשיר למשחק וגם סיסוקו (טוכמן)

חדשותספורט

אז אני מבין שוארלה בוודאות כשיר אם בכלל לא מדברים עליו.

משום מה היה לי בראש שנפצע מול נתניה.

פורסם ב
On 18.8.2026 at 17:48, קובי השועל said:

בן חמו מגן שוב? לא מאמין שבן הרוש יפתח בימין. זה לדעתי הנעלם היחיד בהרכב המסתמן.

רק לא בן חמו

לא יכול לראות אותו

פורסם ב

יש לי מן תחושה קצת מוזרה שלמרות הסגל הביזיוני יהיה בסדר היום. אם מילר יעלה עם "קישור מעובה", אולי אפשר להוציא תוצאה טובה. מן אופטימיות קטנה מאוד ולא אופיינית.. נקווה שזה לא החומוס שאכלתי

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

יש לי מן תחושה קצת מוזרה שלמרות הסגל הביזיוני יהיה בסדר היום. אם מילר יעלה עם "קישור מעובה", אולי אפשר להוציא תוצאה טובה. מן אופטימיות קטנה מאוד ולא אופיינית.. נקווה שזה לא החומוס שאכלתי

אני מקווה שסיסוקו יוכל להמנע היום ממסירה רשלנית אחורה ברחבה שלנו, כי הם ינצלו את זה. 
צריכים לבוא למשחק של 0 טעויות.

פורסם ב
4 דקות לפני, סגול said:

אני מקווה שסיסוקו יוכל להמנע היום ממסירה רשלנית אחורה ברחבה שלנו, כי הם ינצלו את זה. 
צריכים לבוא למשחק של 0 טעויות.

לא היה משחק כזה של מכבי מאז רובי קין לדעתי.