Jump to content

לקראת מכבי נתניה בחוץ | חצי גמר גביע הטוטו

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר משחק לא רע בכלל וניצחון בסופיה שלא הצליח למחוק את חרפת המשחק הראשון, מכבי תפתח שבוע חדש שיתחיל בגביע הטוטו ויסתיים בפלייאוף הקונפרנס-ליג.

נתניה סיימה את בית ב' במקום הראשון עם 3 ניצחונות על הפועל י-ם, מכבי פ"ת והפועל פ"ת והפסד לרמת גן.

במכבי רביבו (מורחק אחרי האדום באלוף האלופים), מדמון, אנדראדה (העונש מגמר הגביע) קמארה יחזקאל (פצועים) ועזו יעדרו מהמשחק. לאיוס אמור להיות בסגל.

קרוב ל-7,000 צהובים יגיעו ולמרות האכזבה העצומה מהקיץ ומההדחה המביכה בואו נגיע באווירה טובה לדחוף את הקבוצה לניצחון ונשלח אותם ללוגאנו בתחושות חיוביות.

יום ראשון 20:00, נתניה.

יאללה מכבי

פורסם ב

נזכה לראות קצת מעזו, בן סימון, אסרס וכו'?

פורסם ב
לפני2 שעות , דקסטר said:

לאחר משחק לא רע בכלל וניצחון בסופיה שלא הצליח למחוק את חרפת המשחק הראשון, מכבי תפתח שבוע חדש שיתחיל בגביע הטוטו ויסתיים בפלייאוף הקונפרנס-ליג.

נתניה סיימה את בית ב' במקום הראשון עם 3 ניצחונות על הפועל י-ם, מכבי פ"ת והפועל פ"ת והפסד לרמת גן.

במכבי אני מניח שנראה הרכב מחליפים. הייתי רוצה לראות את אסרס, בן סימון ואולי אפילו עזו אבל לא רואה את זה קורה.

קרוב ל-7,000 צהובים יגיעו ולמרות האכזבה העצומה מהקיץ ומההדחה המביכה בואו נגיע באווירה טובה לדחוף את הקבוצה לניצחון ונשלח אותם ללוגאנו בתחושות חיוביות.

יום ראשון 20:00, נתניה.

יאללה מכבי

לא אפול אם קני יעלה הרכב חזק.

פורסם ב

כמה רע עזו כבר יכול להיות? אני חושב שצריך לתת לו דקות בגביע הטוטו גם אם הוא לא הרוויח אותם ולו לשם מראית העין. עפתם מול סופיה, אתם לא יכולים למכור לי שום פאסון של מקצוענות לאור כל הארועים שהיו כאן בחודשים האחרונים וספציפית מול סופיה. שיעלה, שיסריח את הדשא, מותר גם לנו, רוכשי המנויים המסורים, לראות ולחוות דעה וגם להתבאס ממנו ולהבין. אפס אינטליגנציה רגשית ועזו הוא רק שם קוד. 

פאסון וחשיבות עצמית של מינימום מדעני אטום, חסרת כל כיסוי. 

פורסם ב
17 דקות לפני, המכבייה said:

כמה רע עזו כבר יכול להיות? אני חושב שצריך לתת לו דקות בגביע הטוטו גם אם הוא לא הרוויח אותם ולו לשם מראית העין. עפתם מול סופיה, אתם לא יכולים למכור לי שום פאסון של מקצוענות לאור כל הארועים שהיו כאן בחודשים האחרונים וספציפית מול סופיה. שיעלה, שיסריח את הדשא, מותר גם לנו, רוכשי המנויים המסורים, לראות ולחוות דעה וגם להתבאס ממנו ולהבין. אפס אינטליגנציה רגשית ועזו הוא רק שם קוד. 

פאסון וחשיבות עצמית של מינימום מדעני אטום, חסרת כל כיסוי. 

מכבי מעדיפה את הרע (הבינוני) המוכר על פני צ'אנס עם הלא ידוע שיכול אומנם גם לאכזב אבל גם יכול להתפוצץ ולהביא לך עונת איביץ'. 
חבל שהם עברו ניתוח הסרת ביצים ולא אמרו לנו שנדע לא לצפות לראות את בן סימון, אסרס, עזו וכו' משחקים קצת במקום כל הבינוניים ביום טוב שמשחקים עכשיו ועוד אחרי  עונת בושה ואחר אובדן אירופה הם ממשיכים לתת לבינוניים להיות באנקרים ולא יתנו דקות אמיתיות ליהלומים שגידלו.
יכול להיות שהחברה האלו לא מספקים טובים אבל הגיע הזמן לגלות את זה מאשר להמשיך עם ההשאלות הנצחיות, ששיחקו כמה משחקים רצופים ונראה מה קורה - מישהו יאכזב לחתוך \ להשאיל, מישהו ירשים? להמשיך איתו. לפחות תקרת הזכוכית שלהם גבוהה יותר מאשר החומר שיש לנו עכשיו בהרכב. 
ועוד בעונה שמכבי לא יכולה \ מצליחה \ רוצה להביא חיזוק משמעותי, אחרי שהקבוצה החלשה ממילא הלכה ונחלשה עוד יותר (רביבו, אסנטה, אבו פרחי) - ראבאק, אם לא עכשיו מתי כן?
אני שומע אנשים אומרים שצריך כן או לא לעלות עם ההרכב החזק ביותר וצוחק צחוק עצוב - איזה הרכב חזק יש לנו בכלל? חחח

פורסם ב

ארגון סוג ז' מנסה להחביא את סיבת הכשירות של יחזקאל. אולי יועילו לספר מה מתרחש באימונים בשבועיים האחרונים שגם "הקפטן" המדופלם כבר רומז על זה במסיבת העיתונאים.

שחקנים שרבים עם הצוות, צוות זר שרב עם הצוות מעטפת הישראלי, מחנאות בדיוק כמו שנה שעברה. להקיא עליכם מכבי.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

ארגון סוג ז' מנסה להחביא את סיבת הכשירות של יחזקאל. אולי יועילו לספר מה מתרחש באימונים בשבועיים האחרונים שגם "הקפטן" המדופלם כבר רומז על זה במסיבת העיתונאים.

שחקנים שרבים עם הצוות, צוות זר שרב עם הצוות מעטפת הישראלי, מחנאות בדיוק כמו שנה שעברה. להקיא עליכם מכבי.

לא השתנה כלום אה ?

פורסם ב
1 דקה לפני, MTA For Ever said:

לא השתנה כלום אה ?

הפך להיות יותר גרוע. העמיסו את צוות הקבבים מוואלה והקיר כדי להיות מטהר אוויר מעל גוש החרא שהפך להיות המועדון הזה.

פורסם ב
8 דקות לפני, קמחי said:

הזין של קמארה נתן ביצוע על יחזקאל?

פורסם ב
1 דקה לפני, אקיטה said:

אבדוק בפורנהאב

פורסם ב
2 דקות לפני, אקיטה said:

מדהים שבקבוצה שיש בה שחקן אפריקאי בגובה 1.93, יש זין אחד יותר גדול ממנו (שגיב, אם מה שהבנתי ממה שקמחי אומר נכון)

פורסם ב
47 דקות לפני, קמחי said:

מה רמז הקפטן למי שלא עקב?

פורסם ב

מפה לשם, ב"ש כבר הפסד שלישי השנה(גם היא קיבלה תבוסה אחת), עזבו שזה הרכב שלישי, קצת מרגיז איך הם עברו את הכוכב, נקווה שזה יהיה להם עונה כמו העונת אלופות שלנו(אמן שהם לא יעפילו כי אז אלונה תתחיל להשתגע)

פורסם ב
לפני13 שעות , קמחי said:

פרץ בכלל כמעט מבקר את ההתנהלות בצורה גלויה

פורסם ב

קודם כל לתת ללאיוס במה כדי לראות במה מדובר.
לתת לכל שחקני הנוער שיש בט שיצאו שחקני בוגרים. זין על המשחק הזה. שיתמקדו 100 אחוז בחמישי.

פורסם ב
15 דקות לפני, erantheking21 said:

לדעתי זה רק הדמיון שלכם שמכניס משמעויות לדברים שלו.

אני שמעתי אותו מדבר גלויות בלי לרמוז על כלום.

פורסם ב
45 דקות לפני, שי123 said:

לדעתי זה רק הדמיון שלכם שמכניס משמעויות לדברים שלו.

אני שמעתי אותו מדבר גלויות בלי לרמוז על כלום.

1 hour ago, erantheking21 said:

לפני14 שעות , קמחי said:

אפשר תקציר למי שפספס?

פורסם ב

בזמנו עם הפיירפליי לא הייתה ברירה ונאלצו לשלב שחקנים צעירים מוקדם מהצפוי, איך העונה ההיא נגמרה כולם יודעים..לא אכנס לכל הפרמטרים ומה שעבד...

אבל מה קורה עם שילוב צעירים במכבי מאז? נכון עשינו אקזיטים יפים אבל יש הרבה כשרונות שראויים לצ'אנס ויכולים לפתור הרבה בעיות שיש לנו היום בסגל...

בהמשך ישיר לראיון המביך וההבנה שמהפכה לא תהיה פה - תנו כבר לצעירים לשחק בחייאת

אני מצפה שהערב זה יתחיל, ויסלחו לי השחקנים שכרגע בהרכב אבל בן סימון, אסרס וגם עזו (לא יודע מה קורה באימונים) הם חומר להרכב הרבה יותר מהם

פורסם ב

------------ משפתי ---------

רוזן ---- בן חמו --- רז שלמה --- בן הרוש

---- גלזר ----- נוי ----- אסרס-----

----לאיוס ------------------ בן סימון-----

----------------פרחי/סטולר---------------

פורסם ב
8 דקות לפני, car.garsia said:

------------ משפתי ---------

רוזן ---- בן חמו --- רז שלמה --- בן הרוש

---- גלזר ----- נוי ----- אסרס-----

----לאיוס ------------------ בן סימון-----

----------------פרחי/סטולר---------------

כמובן שזו דעה אישית. אני מאמין שלצערי נראה את דור פרץ מתרוצץ על הדשא 90 דקות, אולי 2-3 שינויים בהרכב וכולם מגיעים גמורים ללוגאנו.