Jump to content

לקראת צסק"א סופיה בחוץ | גומלין סיבוב המוקדמות השלישי

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר התבוסה המביכה במשחק ה"בית", מכבי תמריא לסופיה למשחק הגומלין בסיבוב השלישי של מוקדמות האירופית. 

צסק"א מגיעה לאחר עוד ניצחון בליגה - 0:3 על שקרכלשהו סופיה כשבאצטדיון צפויים להיות מעל ל-15,000 אוהדים יחד עם אולטראס מעודד ודוחף, בואו נגיד שזו לא אווירה של לודוגורץ. 

במכבי שאחרי השבוע המגעיל והכואב רביבו אסנטה ואבו פרחי אמורים (לפחות כרגע) לקחת חלק במשחק.

יום חמישי 21:00, סופיה (ספורט1)

:/

פורסם ב

לא נעבור איתם או בלעדיהם לכן כל העניין הזה שהם ישחקו הוא מיותר וטיפשי רק להוציא את הצדדים בטוב

פורסם ב

איזה מוקדם למשחק הכי לא חשוב בעונה 

פורסם ב
4 דקות לפני, החתול הצהוב said:

רביבו לא עצובי?

כמעט היה שווה לעבור את הפיגוע שהזין הזה עשה בשביל לראות אותך פה
כבוד יא חתול :wub:

פורסם ב

זה שרביבו לא שיחק במשחק הקודם זה מחדל. זה שהוא מועמד לפתוח זה טירוף. כמה המועדון הזה והניהול שלו עוד מסוגל להשפיל אותנו אלוהים יודע.

מקצועית נטו, אסור לוותר על המשחק הזה. צריך לבוא לנצח ולקוות לטוב. צריך גם לעלות עם הרכב נורמלי. עם אסנטה ובן הרוש מגנים, עם סטולר בחוד ועם כנפיים שבצד ימין או אבו פרחי או יחזקאל ובצד שמאל וארלה. בלי יודע מידיי ניסיונות מזעזעים.

פורסם ב

מנצחים

לא יודע אם זה יספיק, כנראה שלא אבל זה מה יש

יותר מעניין שיתחילו כבר לבנות פה קבוצה עוד רגע הליגה מתחילה

פורסם ב

סיסוקו שהיה הכי טוב אצלנו במשחק הקודם יצא לטובת גלזר? מה נסגר איתם שם?

מליקה

רביבו קמארה אסנטה בנהרוש

סיסוקו    אנדרדה

וארלה         פרץ            פרחי

אסתריקה

פורסם ב

תכל'ס? מעדיף את הקונפרנס העונה על האירופית. הקטע שאם מודחים מהאירופית (וזה כנראה מה שיהיה) אז הולכים לסוג של מיני מכירת חיסול.. 

פורסם ב
4 דקות לפני, כהן said:

תכל'ס? מעדיף את הקונפרנס העונה על האירופית. הקטע שאם מודחים מהאירופית (וזה כנראה מה שיהיה) אז הולכים לסוג של מיני מכירת חיסול.. 

כשמודחים משחקים מול לוגאנו ועפים לקורנפלקס ולא נעליים. הלוואי ואני טועה. קודם שיראו כמו קבוצת כדורגל במשחק הזה. 

פורסם ב

מטורף שאנחנו בדרך לעונה שנייה בה אין למכבי אף ציוות סביר בקישור. 

וזה כשהוא הקישור היקר בליגה בפער ואחת מהם מולחם להרכב לא משנה מה.

פורסם ב
לפני8 שעות , car.garsia said:

זה שרביבו לא שיחק במשחק הקודם זה מחדל. זה שהוא מועמד לפתוח זה טירוף. כמה המועדון הזה והניהול שלו עוד מסוגל להשפיל אותנו אלוהים יודע.

מדויק. 

הפעם הראשונה שהרגשתי חזק את הסמרטוטיאדה היתה כשפריצה דפק מפה ברז על דעת עצמו. רביבו זו רק חוליה נוספת בשרשרת. 

פורסם ב

אמא של רביבו זונה

פורסם ב

למה אבל 3 כוס אמא שלהם יכולנו לסיים שם ב 2-0 סולידי שלא לדבר על 2-1 והיה על מה לדבר

פורסם ב
לפני14 שעות , car.garsia said:

מקצועית נטו, אסור לוותר על המשחק הזה. צריך לבוא לנצח ולקוות לטוב. צריך גם לעלות עם הרכב נורמלי. עם אסנטה ובן הרוש מגנים, עם סטולר בחוד ועם כנפיים שבצד ימין או אבו פרחי או יחזקאל ובצד שמאל וארלה. בלי יודע מידיי ניסיונות מזעזעים.

לגמרי אני חושב שמבקרה רביבו זה יותר אות קיין על המועדון מאשר על רוי. לשניהם יש אשמה יחסית אבל המועדון כאן טעה ובענק.

פורסם ב

מסתבר שיחזקאל עדיין פצוע ולא המריא עם הקבוצה

שאר הגופות שנשארו בארץ כמובן: גרופר, בליץ' וניקולאסקו

פורסם ב

אין לי מושג מהחיים שלי אבל אני מאמין שנגיע להארכה,מעבר לזה לא מהמר.

פורסם ב

אסנטה ישחק? מה עם פרחי? נראה לי גם קנינו איזה חלוץ, אבל אני מניח שמכשירים אותו לליגה או לינואר, כבר לא ברור לי מי נגד מי.

פורסם ב
1 hour ago, GoldenAxe said:

אסנטה ישחק? מה עם פרחי? נראה לי גם קנינו איזה חלוץ, אבל אני מניח שמכשירים אותו לליגה או לינואר, כבר לא ברור לי מי נגד מי.

הוא חלוד עדיין

פורסם ב

0:4 מכבי, פרץ עם דרדלה ונגיחה, נוי עם ריבאונד ואסנטה משלים. רביבו עם צמד בישולים.