Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26' ע"ש המאזן התקציבי

Recommended Posts

פורסם ב
17 דקות לפני, barak said:

כל החלומות שמכרו לנו על אנדרדה הפיזי והטכני ראיתי בשחקן אחד בעשרים דקות.

יכול להיות לנו בול ל8.

בגיל של אנדרדה הוא נתן באותה ליגה גול ו2 בישולים ב21 הופעות

ועונה לאחר מכן 0 גול ובישול 1 ב29 הופעות.

אנדרדה השנה נתן 3 ו2, אולי בגיל 25 יהיה טוב יותר.

זה ״הבעיה״ עם צעירים, לא כולם פאטצי, זה בסדר לקדם כמה כאלה אבל צריך קבוצה מוכחת מסביב. לפאטצי עוד הייתה.

אי אפשר שוער בן 20 קשר בן 20 חלוץ בן 20 ועוד

אפילו רוי רביבו העילוי, בגיל 20 נתן רק בישול אחד ב29 משחקי ליגה ו2400 דק׳.

פורסם ב
לפני2 שעות , אלק נילאש said:

אני יכול להריץ חיפוש ולמצוא אמירות דומות, אולי אפילו שלך, על ב"ש לפני עשור וחיפה לפני חמש. ראינו מה קרה להן בשנים שאחרי. אלו דיבורים בעלמא. אף אחד לא עושה כלום אחרת. פעם אתה פוגע במילסון, פעם ההם פוגעים בקנגאווה ופעם אחרת ההם פוגעים בשרי. זו שגיאה סטטיסטית. לנו יש הכי הרבה שגיאות כי יש לנו הכי הרבה כסף. זהו.

הכי הרבה כסף אמור להוריד את כמות השגיאות.

פורסם ב
16 דקות לפני, אבי בנימין said:

ג׳יימס אטו בן 25 קמרוני שווי שוק 2 מליון יורו חוזה עד קיץ 2029, עונה שעברה 4 שערים ו10 בישולים בליגה שם.

בבקשה. גם במחיר של אנדרדה.

אם אין כסף אפשר לעשות אלצ'ה ולרכוש בשלושה תשלומים הרבה מתחת לערך שלו.

12 דקות לפני, קמחי said:

היה גם מועמד למכבי. לא נורא, אפשר לפנטז.

רגע, אל תגיד לי..

אמרו לא צריך יש סיסוקו.

פורסם ב
17 דקות לפני, barak said:

בבקשה. גם במחיר של אנדרדה.

אם אין כסף אפשר לעשות אלצ'ה ולרכוש בשלושה תשלומים הרבה מתחת לערך שלו.

רגע, אל תגיד לי..

אמרו לא צריך יש סיסוקו.

העדיפו את סיסוקו על פניו ועל פני קינגס.

פורסם ב

עכשיו ב-ONE:

גם כזר: איליה קרופסקי עשוי להיות רכש מצוין

https://www.one.co.il/Article/529923.html

אני לא מאוהדיו הגדולים של מיכאל יוכין שנוהג להיכנס בשחקני רכש של מכבי בכתבות הפרופיל שלו אבל חייב להודות שגם אני חשבתי על זה כשהשם הזה עלה שבוע שעבר . 

לא יודע מה אמינות הדיווח ואם השחקן הזה בכלל ברשימות של מכבי אבל לא מבין את ההתניה שיצרו שמכבי תשקול לפנות רק במידה והוא יציג מסמכים שמאשרים את יהדותו. הרי מדובר בשחקן צעיר (21) עם פוטנציאל גדול , משחק בצורה שווה בשני הצדדים ,קילומטרז׳ יפה לגילו בליגה האוקראינית , קפטן בנבחרות הצעירות של אוקראינה שגורר עניין מהגדולות שם.

בהחלט שווה להמר עליו אם יש היתכנות גם כזר ואח״כ לנסות להתבחבש עם האפשרות לרשום אותו כישראלי. 

בכל מקרה ברור לי שזה לא יקרה כי זה הגיוני מדי וקטונתי מלהבין את ההתנהלות של ההנהלה שלנו.

פורסם ב
3 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

עכשיו ב-ONE:

אני לא מאוהדיו הגדולים של מיכאל יוכין שנוהג להיכנס בשחקני רכש של מכבי בכתבות הפרופיל שלו אבל חייב להודות שגם אני חשבתי על זה כשהשם הזה עלה שבוע שעבר . 

כדורסל

לא יודע מה אמינות הדיווח ואם השחקן הזה בכלל ברשימות של מכבי אבל לא מבין את ההתניה שיצרו שמכבי תשקול לפנות רק במידה והוא יציג מסמכים שמאשרים את יהדותו. הרי מדובר בשחקן צעיר (21) עם פוטנציאל גדול , משחק בצורה שווה בשני הצדדים ,קילומטרז׳ יפה לגילו בליגה האוקראינית , קפטן בנבחרות הצעירות של אוקראינה שגורר עניין מהגדולות שם.

בהחלט שווה להמר עליו אם יש היתכנות גם כזר ואח״כ לנסות להתבחבש עם האפשרות לרשום אותו כישראלי. 

בכל מקרה ברור לי שזה לא יקרה כי זה הגיוני מדי וקטונתי מלהבין את ההתנהלות של ההנהלה שלנו.

אני בעדו , זה לא רביבו ההתקפי אולם הוא פרופיל טוב.

מצד שני שוב שחקן צעיר שוב פרוספקט, מי יהיו הבכירים בהרכב וגם מי בדיוק יהיו הישראלים בהרכב. 

פורסם ב
8 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

עכשיו ב-ONE:

לא נמצא תחליף לרביבו. עמדות הזרים רוויות יותר בבינוניות וגופות חמות מאשר לענות על הצרכים. למכבי אין מוסרים ויוצרי מצבים איכותיים בכלל. אוי ואבוי להם אם יבזבזו עמדת זר על עמדה שאפשר להתמודד בה עם רוזן או גרופר. חלאס.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

לא נמצא תחליף לרביבו. עמדות הזרים רוויות יותר בבינוניות וגופות חמות מאשר לענות על הצרכים. למכבי אין מוסרים ויוצרי מצבים איכותיים בכלל. אוי ואבוי להם אם יבזבזו עמדת זר על עמדה שאפשר להתמודד בה עם רוזן או גרופר. חלאס.

חולצותקבוצה

רביבו הפליימיקר של הקבוצה, אין לך פלמייקר עכשיו

כמו שאמרת הוא לא רק מגן.

פורסם ב
Just now, erantheking21 said:

כמו שאמרת הוא לא רק מגן.

לא בדקתי אבל אני חושב שלהגיד שלרביבו יש יותר בישולים בשנה האחרונה מכל ההרכב שעלה אתמול יחד זה הגיוני

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

כמו שאמרת הוא לא רק מגן.

שיביאו פליימייקר. לא נמצא שחקן כמו רביבו, זר או ישראלי, שיוכל למלא את החסר מהעמדה הזו.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

אם אנחנו הולכים לפתוח עונה עם קמארה ורז שלמה בהרכב אנשים פה יקפצו מהחלון אחרי מה שיקרה לנו בליגה.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

שיביאו פליימייקר. לא נמצא שחקן כמו רביבו, זר או ישראלי, שיוכל למלא את החסר מהעמדה הזו.

אם אין ברירה וכמה שהוא נראה לא באירוע נותן לבן הרוש הרכב בשמאל כמו שהיה אצל רוני לוי.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

חובה. 

8/10 יצירתי חייב להיות פה ולדעתי העונה תקום ותיפול עליו (יחד עם כנף ימין נורמלי) .

פורסם ב
5 דקות לפני, אבי בנימין said:

לא בדקתי אבל אני חושב שלהגיד שלרביבו יש יותר בישולים בשנה האחרונה מכל ההרכב שעלה אתמול יחד זה הגיוני

זאת עובדה מבלי צורך לבדוק.

7 דקות לפני, erantheking21 said:

כמו שאמרת הוא לא רק מגן.

לא תצליח להביא לכאן מגן שייתן לך דו ספרתי בבישולים, לכן צריך להשקיע את מירב המאמצים בקישור ולתת לגרופר/רוזן להתמודד על עמדת המגן.

לקחנו אליפויות עם זיו, בן הרוש, ייני, קנדיל וג׳ראלדש מגנים. תארוז אותם יחד לא תקבל את המספרים של רוי.

ההישענות של מכבי על רוי כקלף שמייצר מספרים על פני הקישור היא בדיוק כמו התלות המביכה שיצרו על דור פרץ בחלק הקדמי.

במקום להרכיב 5-6 שחקנים שיידעו לתת מספרים אתה כרגע עם אחד וחצי בסגל וכל היתר אימפוטנטיים.

מספיק לראות את הסטט׳ המביכה והעלובה של דוידה ווארלה.

פורסם ב
2 דקות לפני, yello said:

אם אנחנו הולכים לפתוח עונה עם קמארה ורז שלמה בהרכב אנשים פה יקפצו מהחלון אחרי מה שיקרה לנו בליגה.

בסופו של יום אסנטה יימכר. שם יצטרכו להביא בלם שהוא לא רק טוב, אלא מסוגל לאזן מנטלית את קמארה לצידו.

פורסם ב
50 דקות לפני, אבי בנימין said:

בגיל של אנדרדה הוא נתן באותה ליגה גול ו2 בישולים ב21 הופעות

ועונה לאחר מכן 0 גול ובישול 1 ב29 הופעות.

אנדרדה השנה נתן 3 ו2, אולי בגיל 25 יהיה טוב יותר.

זה ״הבעיה״ עם צעירים, לא כולם פאטצי, זה בסדר לקדם כמה כאלה אבל צריך קבוצה מוכחת מסביב. לפאטצי עוד הייתה.

אי אפשר שוער בן 20 קשר בן 20 חלוץ בן 20 ועוד

אפילו רוי רביבו העילוי, בגיל 20 נתן רק בישול אחד ב29 משחקי ליגה ו2400 דק׳.

נכון. אמרתי את זה לפני שהביאו את וארלה, בהינתן הסגל היה צריך להביא מישהו מוכח יותר, זה היה מהלך של צל"ש או טר"ש. יצא טר"ש אחושרמוטה.

2 דקות לפני, קמחי said:

לא יביאו פליימייקר מרגע שדור חתם. המקסימום זה נקבל קיצוני שהוא כמו לואיזו, יכול להכנס לאמצע, או אם יהיה לנו נס נצליח להביא 8 עם יכולות כמו של גבי. על טעויות משלמים.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

בסופו של יום אסנטה יימכר. שם יצטרכו להביא בלם שהוא לא רק טוב, אלא מסוגל לאזן מנטלית את קמארה לצידו.

אם לא יגיע לפה בלם מינימום ברמה של גדראני של ביתר שיחזיק את כל ההגנה, אנחנו הולכים לעונה יותר קשה מהעונה הקודמת.

4 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

חובה. 

8/10 יצירתי חייב להיות פה ולדעתי העונה תקום ותיפול עליו (יחד עם כנף ימין נורמלי) .

גם אם תביא את קאנגווה לפה,  אם הבלמי הרכב שלך הם קמארה ושלמה אנחנו נאכל תבוסות.

פורסם ב
1 דקה לפני, אלק נילאש said:

נכון. אמרתי את זה לפני שהביאו את וארלה, בהינתן הסגל היה צריך להביא מישהו מוכח יותר, זה היה מהלך של צל"ש או טר"ש. יצא טר"ש אחושרמוטה.

לא יביאו פליימייקר מרגע שדור חתם. המקסימום זה נקבל קיצוני שהוא כמו לואיזו, יכול להכנס לאמצע, או אם יהיה לנו נס נצליח להביא 8 עם יכולות כמו של גבי. על טעויות משלמים.

פליימייקר יכול להגיע ב-8. לא יודע איך בדיוק נעשה את זה, אבל צריך להגיע לשם חייזר. יכולת דריבל טובה, חריצות לסגור הלוך ושוב את המרכז ומסירה קטלנית בשליש האחרון. מעין גבי משודרג.

ברור לי שזה לא יקרה, כמו שברור לי שיגיע מגן שמאלי זר כי הכל פה מטומטם וגמור.

פורסם ב
12 דקות לפני, erantheking21 said:

כמו שאמרת הוא לא רק מגן.

ואח"כ "סביבתו" מיתממת ואומרת שהוא רק שחקן הגנה מישראל מה מצפים שישלמו עליו יותר 2 מליון אירו? 
הוא פאקינג פליימייקר, ווינגר, מה שתרצו, הוא ממש לא רק שחקן הגנה, כל ההתקפה הייתה בנויה עליו, שיפסיקו לזיין את השכל כבר. 
מת שגולדהאר יקפיץ את המחיר או שיירקב ביצע לעונה - מת.

פורסם ב
1 דקה לפני, yello said:

אם לא יגיע לפה בלם מינימום ברמה של גדראני של ביתר שיחזיק את כל ההגנה, אנחנו הולכים לעונה יותר קשה מהעונה הקודמת.

גם אם תביא את קאנגווה לפה,  אם הבלמי הרכב שלך הם קמארה ושלמה אנחנו נאכל תבוסות.

אנחנו בוודאות הולכים לעונה יותר גרועה מהקודמת. משהו כאוטי התרחש אתמול והמועדון בשלו. לא קרה כלום, הכל כרגיל. 

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

אנחנו בוודאות הולכים לעונה יותר גרועה מהקודמת. משהו כאוטי התרחש אתמול והמועדון בשלו. לא קרה כלום, הכל כרגיל. 

אנגלידיס נצפה באוטו דיפו בראשל"צ מחפש ווישרים חדשים להחליף לאוטובוס של הקבוצה

פורסם ב
Just now, סגול said:

אנגלידיס נצפה באוטו דיפו מחפש ווישרים חדשים להחליף לאוטובוס של הקבוצה

די בטוח שגם עבור ווישרים הוא הולך לאיזה מאכער.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

די בטוח שגם עבור ווישרים הוא הולך לאיזה מאכער.

חחחח מהקמצנים שמזמינים ווישר ב 25 שקל באליאקספרס (וטועים במידה) במקום לקנות בתחנת דלק ב 30

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

פליימייקר יכול להגיע ב-8. לא יודע איך בדיוק נעשה את זה, אבל צריך להגיע לשם חייזר. יכולת דריבל טובה, חריצות לסגור הלוך ושוב את המרכז ומסירה קטלנית בשליש האחרון. מעין גבי משודרג.

ברור לי שזה לא יקרה, כמו שברור לי שיגיע מגן שמאלי זר כי הכל פה מטומטם וגמור.

להביא מגן שמאלי זר באמת יהיה שיא הטמטום. בגלל זה אמרתי גם למכור את אסנטה למרות שאני תופס ממנו, להחזיק מגן זר בזמן שאין לנו התקפה זו פריבלגיה שהיא לא מנת חלקנו כרגע.

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

להביא מגן שמאלי זר באמת יהיה שיא הטמטום. בגלל זה אמרתי גם למכור את אסנטה למרות שאני תופס ממנו, להחזיק מגן זר בזמן שאין לנו התקפה זו פריבלגיה שהיא לא מנת חלקנו כרגע.

אני די בטוח שהמערכת מספיק מטומטמת כדי לעשות את זה.

עצם העובדה ששרפו אתמול את בן-חמו ורוזן במחצית בגלל שהשרמוטות שאמורים לשחק לפניהם קיבלו נקע בנפש הספורטאי שלהם(רביבו ואסנטה) מעידה כמה הכל פה דפוק. מצאו שעירים לעזאזל, מברוק.