Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26' ע"ש המאזן התקציבי

Recommended Posts

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

אולי תוצאה כמו אתמול תפגע בגאווה של האנשים האחראיים, אותי היא ריסקה. 

אם ה-6 וה4 מביתר לא ריסקה, ה4 מחיפה שלא מסוגלת לקנות גול בכסף לא ריסקה וההפסד בדרבי לא ריסק - למה שהפעם זה ירסק?

פורסם ב
3 דקות לפני, בראון said:

אם ה-6 וה4 מביתר לא ריסקה, ה4 מחיפה שלא מסוגלת לקנות גול בכסף לא ריסקה וההפסד בדרבי לא ריסק - למה שהפעם זה ירסק?

לא חושב שירסק, אבל אם רק כסף מעניין

אז כל האחרים הם לא הפסדים של 30 מליון שקל כמו זה

פורסם ב
2 דקות לפני, בראון said:

נותר רק לקוות. מכבי מאבדת רבע מההכנסה השנתית שלה בערך. יש המון עבודה רק כדי להשיג את הכרטיס לאירופה לקיץ הבא(לא אליפות, כרטיס) רק כדי להישאר במקום.  

פורסם ב
Just now, אבי בנימין said:

לא חושב שירסק, אבל אם רק כסף מעניין

אז כל האחרים הם לא הפסדים של 30 מליון שקל כמו זה

מגיע לנו לא להיות באירופה

כולם צריכים לקבל סטירה

פורסם ב

מי שחושב שבגלל שלא יהיה אירופה מיץ פתאום יתעורר לא מבין איפה הוא נמצא

זה לא יביא לנו רכש

ולא ישפר את הניהול פה

האדישות תמשיך… 

מבחינת מיץ הוא השיג מה שרצה שבא לפה, אין לאן לשאוף יותר.

פורסם ב
38 דקות לפני, yello said:

לכל דבר יש גבול, גם למסגרת הזאת.

לפתוח עונה בעוד שבועיים עם סגל כזה זה לירוק לכל אוהד מכבי בפנים.

שוב, לירוק בפנים זו אמירה קשה. צריך להבין שזה לא משחק מחשב, זה ביזנס. כסף אמיתי שמישהו משלם מהכיס שלו, או פייר פליי ששולח לך פקס אזהרה, אם לא תהיה מספיק מחושב. אם הנסיבות של הקיץ הזה הן שצריך על כל אחד שבא - אחד שהולך, זה מה שיהיה. לא משנה כמה זה יעצבן או יתסכל אותנו. זו התנהלות מקצועית ומקצוענית, לא להפך.

בוא נדבר על זה רגע, אם אין שלב בתים זה עוד 5-10 מיליון יורו שמיץ' יצטרך להביא מהבית העונה. לחילופין, זה כסף ממכירת שחקני סגל ש"ייעלם" מהקבוצה. אתה חושב שמיץ' לא מתרגש מזה? אתה חושב שסטיבן יהיה מבסוט למכור את רביבו+אסנטה ולא לקבל אגורה במקומם? תאמין לי שלכולם אכפת. הם או לא מספיק טובים בעבודתם או נכשלו זמנית, תבחר מה שבא לך. 

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

שוב, לירוק בפנים זו אמירה קשה. צריך להבין שזה לא משחק מחשב, זה ביזנס. כסף אמיתי שמישהו משלם מהכיס שלו, או פייר פליי ששולח לך פקס אזהרה, אם לא תהיה מספיק מחושב. אם הנסיבות של הקיץ הזה הן שצריך על כל אחד שבא - אחד שהולך, זה מה שיהיה. לא משנה כמה זה יעצבן או יתסכל אותנו. זו התנהלות מקצועית ומקצוענית, לא להפך.

בוא נדבר על זה רגע, אם אין שלב בתים זה עוד 5-10 מיליון יורו שמיץ' יצטרך להביא מהבית העונה. לחילופין, זה כסף ממכירת שחקני סגל ש"ייעלם" מהקבוצה. אתה חושב שמיץ' לא מתרגש מזה? אתה חושב שסטיבן יהיה מבסוט למכור את רביבו+אסנטה ולא כל לקבל אגורה במקומם? תאמין לי שלכולם אכפת. הם או לא מספיק טובים בעבודתם או נכשלו זמנית, תבחר מה שבא לך. 

בול

איזה כישלון

כבר היו כשלונות בכסף גדול במכבי לאורך ה30 שנה האחרונות, אבל בכל כשלון יקר התחבאו כמה שחקנים שאפשר היה לבנות מסביבם קבוצה  אחרת בעונות לאחר מכן. הפעם זה מרגיש ונראה שאין כלום

פורסם ב

5 דקות לפני, אבי בנימין said:

בול

איזה כישלון

כבר היו כשלונות בכסף גדול במכבי לאורך ה30 שנה האחרונות, אבל בכל כשלון יקר התחבאו כמה שחקנים שאפשר היה לבנות מסביבם קבוצה  אחרת בעונות לאחר מכן. הפעם זה מרגיש ונראה שאין כלום

איתמר, אבו פרחי ודור אולי. זהו.

פורסם ב

אנחנו מתפצלים ל-2 נושאים נפרדים?

נושא פיננסי נושא מלפפונים סוף סוף?

פורסם ב
8 דקות לפני, אלק נילאש said:

בוא נדבר על זה רגע, אם אין שלב בתים זה עוד 5-10 מיליון יורו שמיץ' יצטרך להביא מהבית העונה. לחילופין, זה כסף ממכירת שחקני סגל ש"ייעלם" מהקבוצה. אתה חושב שמיץ' לא מתרגש מזה? אתה חושב שסטיבן יהיה מבסוט למכור את רביבו+אסנטה ולא כל לקבל אגורה במקומם? תאמין לי שלכולם אכפת. הם או לא מספיק טובים בעבודתם או נכשלו זמנית, תבחר מה שבא לך. 

ברור שלמיץ אכפת והוא מתבאס לא להצליח. מצד שנם, אני לא חושב שהוא מעורב רגשית כמונו, אחרי הכל הוא לא בדיוק אוהד קלאסי או בעלים כמו שמעון. זה סגנון אחר.

בכל אופן, זה לא הדיון העיקרי לדעתי. העיקר הוא להעמיד קבוצה ראויה ואנחנו רחוקים מזה. חלק מהעניין הוא לדעת גם להתמודד עם כשלונות כלכליים ומקצועיים. אם אנדרדה זה לא זה, אין טעם למשוך קיץ שלם. אם ניקו לא כשיר כבר שנה והבאת חלוץ זר, תגיע להסדר ותחתוך. זה יעלה הון אבל אני באמת לא רואה ברירה. כלומר יש ברירה רעה מאוד והיא להעמיד קבוצה לא אכותית כמו בתקופות לוני אבל כולנו היינו בטוחים שהימים האלו עברו. 

אם באמת אכפת, ואני מקווה ומאמין שכן, זה בסיוק הזמן לרענון גדול גם אם זה אומר להודות בכשלונות ולהפסיד הרבה כסף על שחקנים כושלים

פורסם ב

טוכמן שיתף: "לגבי קמארה, לפני שנה הוא היה בשיחות עם הפועל באר שבע, הוא היה אמור להרוויח 300-350 אלף יורו בהפועל באר שבע, באה מכבי תל אביב והכפילה לו את השכר. לעומת זאת, קינגס קאנגווה הוצע למכבי תל אביב בשכר של 500-600 אלף יורו ובסוף הוא הלך להפועל באר שבע והרוויח 300 אלף".

פורסם ב

מעניין מתי מגיע השלב שנתחיל לשמוע על אכזבה של הצעירים בספסל מזה שמדמון ודוידה ממשיכים ללהטט את עצמם לדעת על חשבונם.

לא משנה כמה רכש נביא אם נמשיך להעלות שחקנים על פי שמות, שכר וסכום קנייה, זה לא יילך.

פורסם ב
10 דקות לפני, snufkin said:

ברור שלמיץ אכפת והוא מתבאס לא להצליח. מצד שנם, אני לא חושב שהוא מעורב רגשית כמונו, אחרי הכל הוא לא בדיוק אוהד קלאסי או בעלים כמו שמעון. זה סגנון אחר.

בכל אופן, זה לא הדיון העיקרי לדעתי. העיקר הוא להעמיד קבוצה ראויה ואנחנו רחוקים מזה. חלק מהעניין הוא לדעת גם להתמודד עם כשלונות כלכליים ומקצועיים. אם אנדרדה זה לא זה, אין טעם למשוך קיץ שלם. אם ניקו לא כשיר כבר שנה והבאת חלוץ זר, תגיע להסדר ותחתוך. זה יעלה הון אבל אני באמת לא רואה ברירה. כלומר יש ברירה רעה מאוד והיא להעמיד קבוצה לא אכותית כמו בתקופות לוני אבל כולנו היינו בטוחים שהימים האלו עברו. 

אם באמת אכפת, ואני מקווה ומאמין שכן, זה בסיוק הזמן לרענון גדול גם אם זה אומר להודות בכשלונות ולהפסיד הרבה כסף על שחקנים כושלים

ברור שהוא לא מושקע בזה כמונו. אני אגב לא בטוח שזה רע לנהל את זה לא כמו אוהד. אני אישית גם לא הייתי נוהג כמוהו בעונה הזו, הייתי משקיע מתוך הבנה ואמונה שזה יחזור בסוף בשלב הבתים ושיהיה אפשר למכור שחקנים בהמשך, אבל מה אכפת לי להמר? זה לא הכסף שלי.

פורסם ב
15 דקות לפני, אבי בנימין said:

טוכמן שיתף: "לגבי קמארה, לפני שנה הוא היה בשיחות עם הפועל באר שבע, הוא היה אמור להרוויח 300-350 אלף יורו בהפועל באר שבע, באה מכבי תל אביב והכפילה לו את השכר. לעומת זאת, קינגס קאנגווה הוצע למכבי תל אביב בשכר של 500-600 אלף יורו ובסוף הוא הלך להפועל באר שבע והרוויח 300 אלף".

לוחמשחקים

אין לו מושג.

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

ברור שהוא לא מושקע בזה כמונו. אני אגב לא בטוח שזה רע לנהל את זה לא כמו אוהד. אני אישית גם לא הייתי נוהג כמוהו בעונה הזו, הייתי משקיע מתוך הבנה ואמונה שזה יחזור בסוף בשלב הבתים ושיהיה אפשר למכור שחקנים בהמשך, אבל מה אכפת לי להמר? זה לא הכסף שלי.

בעלות כדורגל זה כעמט תמיד הימור. מי שרוצה סיכון נמוך לא נמצא במקום הנכון

פורסם ב
24 דקות לפני, אבי בנימין said:

נשמע כמו מישהו בב"ש שהאכיל אותו בזה

פורסם ב
4 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

נשמע כמו מישהו בב"ש שהאכיל אותו בזה

אולי 

בלם גרוע ילדותי לא מחוייב ומוכר 

פורסם ב

זה הכל על מיטש. אם מכבי כבר לא בראש מעייניו, שימכור

פורסם ב
1 דקה לפני, yuri said:

זה הכל על מיטש. אם מכבי כבר לא בראש מעייניו, שימכור

כדורסל

חד משמעית

פורסם ב
4 דקות לפני, MTA For Ever said:

@אבי בנימין

אתה בונה רפיוטיישן כזה טוב ואז מצטט את יניב טוכמן.

מקווה שתעצור כאן ולא תביא גם את צצניפח.

רק מצטט לשמוע מה דעתם של המקורבים כאן

פורסם ב

אגב עכשיו נזכרתי.

אפשר את השחום עור המפלץ מספר 99 של סופיה שנכנס במחצית השניה ועשה סיבוב על שלושה שחקנים עם הגב ככה באהלן אהלן? 

כל החלומות שמכרו לנו על אנדרדה הפיזי והטכני ראיתי בשחקן אחד בעשרים דקות.

יכול להיות לנו בול ל8.

פורסם ב
3 דקות לפני, barak said:

אגב עכשיו נזכרתי.

אפשר את השחום עור המפלץ מספר 99 של סופיה שנכנס במחצית השניה ועשה סיבוב על שלושה שחקנים עם הגב ככה באהלן אהלן? 

יכול להיות לנו בול ל8.

ג׳יימס אטו בן 25 קמרוני שווי שוק 2 מליון יורו חוזה עד קיץ 2029, עונה שעברה 4 שערים ו10 בישולים בליגה שם.

פורסם ב
40 דקות לפני, אבי בנימין said:

חלם לשחק בטרנר מהילדות כמובן

פורסם ב
9 דקות לפני, barak said:

אגב עכשיו נזכרתי.

כל החלומות שמכרו לנו על אנדרדה הפיזי והטכני ראיתי בשחקן אחד בעשרים דקות.

יכול להיות לנו בול ל8.

היה גם מועמד למכבי. לא נורא, אפשר לפנטז.