Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26' ע"ש המאזן התקציבי

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , yello said:

דל"פ - בליגה הזאת מספיק בלם אחד ממש טוב עם ניסיון לרוץ חזק למעלה ולהיאבק על האליפות, גדראני של ביתר החזיק להם את כל הקבוצה, שהוא לא שיחק הם היו מסננת.

* הפועל עם 2 בלמים חזקים מאוד שנותנים ביטחון לכל הקבוצה ומוציאים לך את הנשמה עד שאתה מגיע למצב בעיטה מולם.

*את הצינור הכי גדול קיבלנו אולי עם קמארה, יושב פה על חוזה פסיכי והוא לא ברמה, אולי עם בלם מוביל הוא יפסיק עם השטויות שלו , אם אני ונהרן אני קודם כל מנסה לבנות פה הגנה בטון לפני כל עמדה אחרת.

זה שרז שלמה בלם הרכב במכבי גורם לי לבכות, יש לו פרצוף של הפועל.

שילמת על רז שלמה אולי סכום שיא לבלם ישראלי

פורסם ב

כל עוד מיץ' לא מחליף דיסקט, הבעיה שלנן רק תלך ותעמיק. קבוצות כמו ביתר והפועל כבר סגרו פערים וכנראה שמקצועית אפיול מתחילות לפתוח בעצמן פער או שזה יקרה בקרוב. אם מיץ' לא מתעוררב נסיים במקומות 4-5 בעונות הקרובות

פורסם ב
8 דקות לפני, snufkin said:

כל עוד מיץ' לא מחליף דיסקט, הבעיה שלנן רק תלך ותעמיק. קבוצות כמו ביתר והפועל כבר סגרו פערים וכנראה שמקצועית אפיול מתחילות לפתוח בעצמן פער או שזה יקרה בקרוב. אם מיץ' לא מתעוררב נסיים במקומות 4-5 בעונות הקרובות

על ביתר כבר עונה שעברה הייתה קבוצה טובה יותר. 

על הפועל אפשר להגיד היום. 

פורסם ב

אני לא מבין בכדורגל , בטח שלא בניהול קבוצה אבל נשגב מבינתי איך אפשר לחשוב שחודש וחצי לתוך חלון העברות אתה מעמיד סגל חלש יותר מהסגל הלא טוב שלך מהעונה שעברה , שסיים מקום 3 מספר נקודות דו ספרתי מאליפות והתבזה באירופה בצורה חסרת תקדים ובכל זאת לחשוב שזה מספיק טוב. 

כלכך פחדתי שהגביע , אלוף האלופים והמשחקים נגד שריף יעוורו את המערכת וזה בהחלט מה קרה לצערי כי פשוט אין הסבר אחר שמניח את הדעת . 

פורסם ב
40 דקות לפני, snufkin said:

אני יכול להריץ חיפוש ולמצוא אמירות דומות, אולי אפילו שלך, על ב"ש לפני עשור וחיפה לפני חמש. ראינו מה קרה להן בשנים שאחרי. אלו דיבורים בעלמא. אף אחד לא עושה כלום אחרת. פעם אתה פוגע במילסון, פעם ההם פוגעים בקנגאווה ופעם אחרת ההם פוגעים בשרי. זו שגיאה סטטיסטית. לנו יש הכי הרבה שגיאות כי יש לנו הכי הרבה כסף. זהו.

פורסם ב
6 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני יכול להריץ חיפוש ולמצוא אמירות דומות, אולי אפילו שלך, על ב"ש לפני עשור וחיפה לפני חמש. ראינו מה קרה להן בשנים שאחרי. אלו דיבורים בעלמא. אף אחד לא עושה כלום אחרת. פעם אתה פוגע במילסון, פעם ההם פוגעים בקנגאווה ופעם אחרת ההם פוגעים בשרי. זו שגיאה סטטיסטית. לנו יש הכי הרבה שגיאות כי יש לנו הכי הרבה כסף. זהו.

זה נכון, אבל אתה גם לא מצליח כמו שהיית צריך בהינתן המשאבים שלך (סולדאאוט מנויים כבר עשור, בעלים עם אמצעים, מערכת ארגונית שבנית פה).

זה מתחיל להרגיש כמו חברות ענק אמריקאיות שמפסידות לסטארטאפים קטנים או להעתקים סיניים. 

פורסם ב
12 דקות לפני, בראון said:

על ביתר כבר עונה שעברה הייתה קבוצה טובה יותר. 

על הפועל אפשר להגיד היום. 

נכון אבל זה מעבר לקבוצה חד פעמית טובה יותר כי התחברו לה כל מיני דברים, זה יכל להיות מתמשך. הן כבר מעמידות תקציבים סביב ה 80 מ' ש"ח, מתחרות בחלק מהפעמים עם מה שמכבי וחיפה מציעים.

לבית"ר יש איש מקצוע כמו אלמוג כהן שיודע לבחור את הזרים ולהתנהל מול הישראלים. הוא ידע לשים את הזיטונים על ישראלים בכירים. להפועל יש ויהיה כיס עמוק מאוד ונראה שבשנים הבאות יעמידו תקציבים שלא נופלים ממכבי וחיפה.

אצלנו כל כמעט רכש שנכשל נשאר "תקוע" כי שילמו עליו הרבה ולא רוצים לשחרר או בגלל ששילמת עליו אתה כופה על המאמן והמנהל המקצועי לשחק איתן במקום לדעת לחתוך. 

פורסם ב
13 דקות לפני, אלק נילאש said:

אתה יכל להגיד את זה לגבי ביתר או ב"ש (וגם על זה יש לי מה להגיד) שזה מקרי ופגישה פה ופגיעה שם ופתאופ אצילי וכו' אבל הפועל שלא היתה בכלל במשחק, נכנסה לעניינים ויש שם בעלים ששם כסף גדול. אני חושב שהם יגיעו לתקציביפ שלנו ושל חיפה

פורסם ב
Just now, snufkin said:

נכון אבל זה מעבר לקבוצה חד פעמית טובה יותר כי התחברו לה כל מיני דברים, זה יכל להיות מתמשך. הן כבר מעמידות תקציבים סביב ה 80 מ' ש"ח, מתחרות בחלק מהפעמים עם מה שמכבי וחיפה מציעים.

לבית"ר יש איש מקצוע כמו אלמוג כהן שיודע לבחור את הזרים ולהתנהל מול הישראלים. הוא ידע לשים את הזיטונים על ישראלים בכירים. להפועל יש ויהיה כיס עמוק מאוד ונראה שבשנים הבאות יעמידו תקציבים שלא נופלים ממכבי וחיפה.

אצלנו כל כמעט רכש שנכשל נשאר "תקוע" כי שילמו עליו הרבה ולא רוצים לשחרר או בגלל ששילמת עליו אתה כופה על המאמן והמנהל המקצועי לשחק איתן במקום לדעת לחתוך. 

נכון אבל

הסכומים שמיצ׳ משקיע במכבי לא נתפסים

התקציבים באמת מטורללים

גולדהאר הולך לשים השנה 60,70 מליון מכיסו כבר עכשיו ואתה אומר (נגיד שזה אפשרי ונשים חשבונאות בצד) אחי הקנדי, צריך עוד 50.

פורסם ב
1 דקה לפני, אבי בנימין said:

נכון אבל

התקציבים באמת מטורללים

גולדהאר הולך לשים השנה 60,70 מליון מכיסו כבר עכשיו ואתה אומר (נגיד שזה אפשרי ונשים חשבונאות בצד) אחי הקנדי, צריך עוד 50.

מה יגרום לו להבין שהבעיה היא לא בכסף אלא באנשי המקצוע שהוא שם בקדמה

פורסם ב

שבועיים לפני פתיחת הליגה במצב הסגל הקיים

שיתביישו באמת

פורסם ב
Just now, בראון said:

מה יגרום לו להבין שהבעיה היא לא בכסף אלא באנשי המקצוע שהוא שם בקדמה

איך הוא עדיין לא מבין בכדורגל אחרי כל השנים האלה מה הוא צריך אנשים כאילו זה מדע טילים

אני שם 200₪ במניה,  אחרי שנה אני שולט בשוק שלה יכול להחליף את המנכ״ל

פורסם ב
2 דקות לפני, אבי בנימין said:

נכון אבל

התקציבים באמת מטורללים

2 דקות לפני, אבי בנימין said:

נכון אבל

התקציבים באמת מטורללים

אני אומר: אתה הבעלים של מכבי, תבחר אנשי מקצוע ומנהלים טובים שימקסמו את התקציב. לא הצליחו? זה גם אחריות שלך כי אתה בחרת את אנשי המקצוע וגם תדע תמיד שבכדורגל אין גרנטי אף פעם. אז כן, לפעמים צריך לשים יותר כסף. בשורה התחתונה, האחריות שלו כבעלים היא להעמיד קבוצה ראויה למועדון כמו מכבי וכרגע אנחנו לא שם.

פורסם ב
8 דקות לפני, הילד בן 30 said:

זה נכון, אבל אתה גם לא מצליח כמו שהיית צריך בהינתן המשאבים שלך (סולדאאוט מנויים כבר עשור, בעלים עם אמצעים, מערכת ארגונית שבנית פה).

זה מתחיל להרגיש כמו חברות ענק אמריקאיות שמפסידות לסטארטאפים קטנים או להעתקים סיניים. 

זה כדורגל - משחק סכום אפס. אי אפשר שכולם ייקחו אליפות ויעשו 100% מהסגל שלהם כל שנה. מישהו חייב לפשל. האם היה אפשר להגדיל את האחוזים של התארים? אולי כן. לא יודע. אני כן בטוח שזה לא אחוזים חריגים לרעה כמו של יונייטד או צ'לסי או רשימה ארוכה של קבוצות ברחבי העולם.

2 דקות לפני, snufkin said:

אתה יכל להגיד את זה לגבי ביתר או ב"ש (וגם על זה יש לי מה להגיד) שזה מקרי ופגישה פה ופגיעה שם ופתאופ אצילי וכו' אבל הפועל שלא היתה בכלל במשחק, נכנסה לעניינים ויש שם בעלים ששם כסף גדול. אני חושב שהם יגיעו לתקציביפ שלנו ושל חיפה

אני בין הראשונים, אולי הראשון, בפורום הזה שאמר לפני שנה שהפועל של ספרא זו לא הפועל של ניסנוב. כן, הם לא יהיו יותר הנמושה שהם היו. לא צריך להסביר לי את זה. זה לא אומר שכל שנה הם יהיו שווים יותר מהתקציב שלהם או שלא יהיו להם נפילוץ. ממש לא. הם עובדים עם אותם סוכנים ואותן שיטות שאתה עובד. חושב שיש להם עין טובה יותר? אולי. גם אם כן, עוד כמה שנים העין תתחלף וזה יתאזן.

רק לפני שנה או שנתיים כולנו היינו באופוריה. תארים, סגל נוצץ ומכירות של שחקנים בהמון יורואים. מה קרה מאז? זהו? שכחו איך לעבוד? חייבים להחליף דיסקט? עזוב אותך משטויות. כשאתה מביא מילסון אז אתה גאון ועובד נכון, כשאתה מביא טוטי אתה הופך למיושן שלא יודע לנהל קבוצה... זה לא רציני להתסכל על הדברים ככה.

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

אני אומר: אתה הבעלים של מכבי, תבחר אנשי מקצוע ומנהלים טובים שימקסמו את התקציב. לא הצליחו? זה גם אחריות שלך כי אתה בחרת את אנשי המקצוע וגם תדע תמיד שבכדורגל אין גרנטי אף פעם. אז כן, לפעמים צריך לשים יותר כסף. בשורה התחתונה, האחריות שלו כבעלים היא להעמיד קבוצה ראויה למועדון כמו מכבי וכרגע אנחנו לא שם.

אתה צודק והוא פיטר את ה״נכשל״

זה מצב בעייתי שאתה הבעלים של עסק שאתה לא מבין בו כלום. מה שקורה בפועל זה שאתה הבנק של המנהל המקצועי שלך

פורסם ב
7 דקות לפני, אלק נילאש said:

זה כדורגל - משחק סכום אפס. אי אפשר שכולם ייקחו אליפות ויעשו 100% מהסגל שלהם כל שנה. מישהו חייב לפשל. האם היה אפשר להגדיל את האחוזים של התארים? אולי כן. לא יודע. אני כן בטוח שזה לא אחוזים חריגים לרעה כמו של יונייטד או צ'לסי או רשימה ארוכה של קבוצות ברחבי העולם.

אני בין הראשונים, אולי הראשון, בפורום הזה שאמר לפני שנה שהפועל של ספרא זו לא הפועל של ניסנוב. כן, הם לא יהיו יותר הנמושה שהם היו. לא צריך להסביר לי את זה. זה לא אומר שכל שנה הם יהיו שווים יותר מהתקציב שלהם או שלא יהיו להם נפילוץ. ממש לא. הם עובדים עם אותם סוכנים ואותן שיטות שאתה עובד. חושב שיש להם עין טובה יותר? אולי. גם אם כן, עוד כמה שנים העין תתחלף וזה יתאזן.

רק לפני שנה או שנתיים כולנו היינו באופוריה. תארים, סגל נוצץ ומכירות של שחקנים בהמון יורואים. מה קרה מאז? זהו? שכחו איך לעבוד? חייבים להחליף דיסקט? עזוב אותך משטויות. כשאתה מביא מילסון אז אתה גאון ועובד נכון, כשאתה מביא טוטי אתה הופך למיושן שלא יודע לנהל קבוצה... זה לא רציני להתסכל על הדברים ככה.

נכון. ונוסיף, 50 אחוז פגיעה במאמנים זרים זה אחוז יפה. במנהלים מקצועיים(לא כולל הנוכחי) האחוזים עוד יותר גדולים. אני אומר שאפשר לא להצליח, תמיד צריך לנסות. והקיץ הזה קצת חריג כי הוא מגיע אחרי עונה מחרידה והיתה אמורה להיות פה תזוזה הרבה יותר משמעותית. וכשאני מסתכל על ההרכב אתמול, עם כל חיבתי לשחקני בית, זה הרכב קלאסי למשחק אימון במירלו. וצריך לתקן ויש עוד זמן לתקן. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

נכון. ונוסיף, 50 אחוז פגיעה במאמנים זרים זה אחוז יפה. במנהלים מקצועיים(לא כולל הנוכחי) האחוזים עוד יותר גדולים. אני אומר שאפשר לא להצליח, תמיד צריך לנסות. והקיץ הזה קצת חריג כי הוא מגיע אחרי עונה מחרידה והיתה אמורה לביות םה תזוזה הרבה יותר משמעותית. וכשאני מסתכל על ההרכב אתמול, עם כל חיבתי לשחקני בית, זה הרכב קלאסי למשחק אימון במירלו. וצריך לתקן ויש עוד זמן לתקן. 

כמה שחקנים הגיעו עונה קודמת בהרבה כסף ? 8-9 ? 

זה נראה שמיץ' אמר תסתדרו עם מה שיש, אולי אחרי שנעלה לאירופה נביא מישהו.

* נראה שסוקלר זה רכש נטו של ונהרן שקיבל " טובה " ממיץ' עליו וגם איתו לקח יותר מידי זמן.

פורסם ב

כשכבר פוגעים בזר הוא לא נותן פה יותר מעונה אחת. זה גם מצב שצריך להסתיים. 2-3 עונות זה הזיה לבקש? מה המשמעות של חוזים אם הם עובדים רק לכיוון אחד. כשהזר על הפנים אנחנו נתקעים עם לקרדה של שכר לשלוש עונות!

פורסם ב
5 דקות לפני, המכבייה said:

נכון. ונוסיף, 50 אחוז פגיעה במאמנים זרים זה אחוז יפה. במנהלים מקצועיים(לא כולל הנוכחי) האחוזים עוד יותר גדולים. אני אומר שאפשר לא להצליח, תמיד צריך לנסות. והקיץ הזה קצת חריג כי הוא מגיע אחרי עונה מחרידה והיתה אמורה להיות פה תזוזה הרבה יותר משמעותית. וכשאני מסתכל על ההרכב אתמול, עם כל חיבתי לשחקני בית, זה הרכב קלאסי למשחק אימון במירלו. וצריך לתקן ויש עוד זמן לתקן. 

הקיץ הזה הוא אכן חריג בכל קנה מידה והוא גם מצטרף לטמטום שהיה לפני חצי שנה עם לאזאטיץ' והיציאה ראש עם האוהדים. כל ביקורת על ההתנהלות בחצי שנה האחרונה של מיץ' היא בוודאי לגיטימית ולטעמי האישית גם נכונה. פשוט קשה לי עם האמירות מרחיקות לכת האלה. בשנים הראשונות של ג'ורדי הבאנו רעיונות חדשים (שכל האחרים כבר התיישרו לפיהם) ומאז אנחנו שטים באותו מסלול +-, רק עם קפטן אחר לסירה.

פורסם ב
4 דקות לפני, yello said:

* נראה שסוקלר זה רכש נטו של ונהרן שקיבל " טובה " ממיץ' עליו וגם איתו לקח יותר מידי זמן.

אולי תוצאה כמו אתמול תפגע בגאווה של האנשים האחראיים, אותי היא ריסקה. 

פורסם ב
11 דקות לפני, yello said:

אז שנה שעברה פיזרנו כספים כמו נובורישים וקיבלנו עונת נפל היסטורית, לרעה. אם החלטנו שזה לא מתאים לנו השנה זה לא לגיטימי? האם זה לא ליטרלי ההגדרה ל"להחליף דיסקט"? 

אפשר לכתוב פה עוד ערמות של מילים אבל השורה התחתונה היא פשוטה - מיץ' מוכן לשים x כסף בממוצע כל שנה. כי פיירפליי או כי מנהל הבנק שלו אמר שלא יישאר כסף לירושה של הבת החדשה. לא רלוונטי. כשיהיו עונות טובות, אז בשנה שאחרי נהנה מהעודף, ולהפך. לצערנו, זה בדיוק מה שקורה השנה. בן חירבן את האירוע ומישהו אחר משלם את החוב+הריבית. סטיבן לא קיבל את תנאיי המשחק של בן, רחוק מכך. זו המסגרת. 

פורסם ב

בקיצור מגמת ההתחלשות ממשיכה, ממשיכים לאבד עוגנים ללא מחליפים כבר שנה שניה ברצף. נמאס כבר לדבר על חוסר הניהול ועל דברים שהיו אמורים להיות מטופלים כבר לפני חודשים, כי לכל בר דעת היה ברור הכיוון.

כל הנושאים בפורום אותו הדבר וכולם אומרים אותם דברים בניסוח שונה, שמישהו יסגור לאיזה חודש, ממש עצוב יותר ממעצבן.

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

אולי תוצאה כמו אתמול תפגע בגאווה של האנשים האחראיים, אותי היא ריסקה. 

גם אותי.

רק עכשיו אני מתחיל לעכל שעוד שבועיים מתחילה הליגה ואנחנו עם סגל כזה, אני מיואש, זה טירוף, זה לא אמיתי, העונה הקודמת תהיה דבש לעומת העונה הקרובה אם לא יתעוררו, אני התייאשתי כבר.

פורסם ב
3 דקות לפני, אלק נילאש said:

אז שנה שעברה פיזרנו כספים כמו נובורישים וקיבלנו עונת נפל היסטורית, לרעה. אם החלטנו שזה לא מתאים לנו השנה זה לא לגיטימי? האם זה לא ליטרלי ההגדרה ל"להחליף דיסקט"? 

אפשר לכתוב פה עוד ערמות של מילים אבל השורה התחתונה היא פשוטה - מיץ' מוכן לשים x כסף בממוצע כל שנה. כי פיירפליי או כי מנהל הבנק שלו אמר שלא יישאר כסף לירושה של הבת החדשה. לא רלוונטי. כשיהיו עונות טובות אז בשנה שאחרי נהנה מהעודף, ולהפך. לצערנו, זה בדיוק מה שקורה השנה. בן חירבן את האירוע ומישהו אחר משלם את החוב+הריבית. סטיבן לא קיבל את תנאיי המשחק של בן, רחוק מכך. זו המסגרת. 

לכל דבר יש גבול, גם למסגרת הזאת.

לפתוח עונה בעוד שבועיים עם סגל כזה זה לירוק לכל אוהד מכבי בפנים.