Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, Naor23 said:

ההחלטה להשאיר את לאזטיץ' ועוד אחרי זה לצוד אוהדים זאת צלקת שלא תגליד

כרטיסיםלמשחק

זה שבר אותי לגמרי בזמנו. זאת הייתה החלטה שבאה על חשבון מכבי. והוא ידע את זה בכל יום שעבר מאז ליון ובכל זאת לא העיף אותו. 

אין אדם בעולם שחשב שהוא צריך להמשיך, אפילו לאזטיץ בעצמו לא חשב ככה.

והוא כבעלים, רק כדי להוכיח לנו משהו החליט להשאיר אותו עד הרגע המר שהפסדנו דרבי לראשונה מזה 12 שנים ורק אז פיטר אותו.

בדרך הושפלנו 6, 4 קבוצות נתנו לנו תבוסות שלא חווינו בעונות הכי קשות. 

השרירים שלו עלינו היו על חשבון ההצלחה של מכבי ואת זה אני לא מוכן לקבל מאף בעלים.

מכבי מקום ראשון, תריב איתנו אחר כך.

תעשה מה שצריך בשביל הקבוצה מקצועית ותמצא דרך אחרת לצאת על הקהל.

הוא הגדיל לעשות ועשה גם וגם, גם השאיר אותו וריסק אותנו מקצועית וגם המועדון יצא על האוהדים ונלחם בהם.

פורסם ב

image.thumb.png.744bcb1c2790ca56e8df72c432009d8c.png
פריצה

איביץ'(למי שרוצה להחשיב)

גויאגון 

מילסון

יונתן כהן

רביבו 

היה צריך לעצור את זה במקרה פריצה, מאז זה קורה באופן קבוע, מתי מישהו בהנהלה יעשה מעשה ויפסיק את הבית זונות הזה?  זה כדור שלג, כל שחקן שבא לפה ומקבל הצעה טיפה יותר טובה ישר יודע שהוא יכול לעשות בעיות ויקבל את השחרור.

והכי עצוב זה שזה הצעות מקבוצות שאנחנו אמורים להתחרות איתם, אפילו לא שידרוגים רציניים סטנדרט ליאז', צ'רלרואי, הכוכב האדום, קופנהגן, פיזה. צר לי אבל אלה מועדנים שאנחנו צריכים להתחרות איתם והעובדה ששחקנים ועוד שחקני בית שלנו מתחננים לעזוב ועושים בעיות כדי לעבור לקבוצות האלה שהם בקושי שדרוג זאת תעודת עניות רצינית ושוב צר לי אבל עם התנהלות כזאת אנחנו מכבי פ"ת בצהוב.

פורסם ב
23 דקות לפני, אלק נילאש said:

אתה אומר דבר והיפוכו. מצד אחד לא אכפת לו, מצד שני הוא קובע הכל. בפעם העשירית, זה לא עובד ככה. מי שקובע הכל - לא רק שאכפת לו, אלא שאכפת לו יותר מדי.

הכסף הוא מדד לרעב. כן, זה המדד היחיד האובייקטיבי שיש - כמה תקציב אתה מעמיד ובדגש על כמה הבאת מהבית. לך למכבי סל, כל הטענות הן בדיוק על זה - למה מעמידים תקציב של קבוצת יורופקאפ והבעלים מביאים שקל וחצי כל עונה.

כל מה שכתבת על מנספורד לא רלוונטי. האיש קיבל יד חופשית, כזו שרק נמני בתחילת הדרך וג'ורדי באלופות קיבלו משהו דומה לה. זה הכל עליו. הוא עשה שנה שעברה עבודה מחורבנת (מאוד). לגבי זה שמיץ' מיושן/לא מתאים/לא טוב וכו... כמו שאמרתי, אני לא בטוח שמסכים אבל בטוח לא אתווכח על זה. זה, בניגוד לשאפתנות ורעב, טענות לגיטימיות בעיניי.

אתה שוב נכנס להגדרות.

אני חושב שהנקודה שלי די ברורה.

מי שאכפת לו ממכבי עושה מה שצריך כדי שמכבי תצליח.

אם לשחרר שליטה עוזר למכבי אז לשחרר זה אכפתיות.

זה לא שחור או לבן. זאת סקאלה של פעולות שאתה עושה כדי שהמועדון יצליח. שנים שהתחושה שיש פעולות שבתכלית שלהן היא לא הצלחת הקבוצה.

לגבי מנספורד-שוב זו רק דוגמה הוא לא העיקר. הוא פישל ביג טיים אבל הדיון לא עליו. הנקודה שלדעתי במכבי קיימים מכשולים שנובעים משיטת הניהול של מיץ׳ שמקשים על ניצול של המשאבים.

אתה מרגיש שהמערכת שמכבי בריאה?

לדעתי שנים שלא, וזה מדרדר משנה לשנה.

פורסם ב
49 דקות לפני, maynard_prica said:

זה שבר אותי לגמרי בזמנו. זאת הייתה החלטה שבאה על חשבון מכבי. והוא ידע את זה בכל יום שעבר מאז ליון ובכל זאת לא העיף אותו. 

אין אדם בעולם שחשב שהוא צריך להמשיך, אפילו לאזטיץ בעצמו לא חשב ככה.

והוא כבעלים, רק כדי להוכיח לנו משהו החליט להשאיר אותו עד הרגע המר שהפסדנו דרבי לראשונה מזה 12 שנים ורק אז פיטר אותו.

בדרך הושפלנו 6, 4 קבוצות נתנו לנו תבוסות שלא חווינו בעונות הכי קשות. 

השרירים שלו עלינו היו על חשבון ההצלחה של מכבי ואת זה אני לא מוכן לקבל מאף בעלים.

מכבי מקום ראשון, תריב איתנו אחר כך.

תעשה מה שצריך בשביל הקבוצה מקצועית ותמצא דרך אחרת לצאת על הקהל.

הוא הגדיל לעשות ועשה גם וגם, גם השאיר אותו וריסק אותנו מקצועית וגם המועדון יצא על האוהדים ונלחם בהם.

אני עדיין שם, עוד כועס

באמת זה היה לא יאומן מבחינתי ההחלטה להכשיל מקצועית ככה את המועדון

פורסם ב
21 דקות לפני, zion8 said:

אתה שוב נכנס להגדרות.

אני חושב שהנקודה שלי די ברורה.

מי שאכפת לו ממכבי עושה מה שצריך כדי שמכבי תצליח.

אם לשחרר שליטה עוזר למכבי אז לשחרר זה אכפתיות.

זה לא שחור או לבן. זאת סקאלה של פעולות שאתה עושה כדי שהמועדון יצליח. שנים שהתחושה שיש פעולות שבתכלית שלהן היא לא הצלחת הקבוצה.

לגבי מנספורד-שוב זו רק דוגמה הוא לא העיקר. הוא פישל ביג טיים אבל הדיון לא עליו. הנקודה שלדעתי במכבי קיימים מכשולים שנובעים משיטת הניהול של מיץ׳ שמקשים על ניצול של המשאבים.

אתה מרגיש שהמערכת שמכבי בריאה?

לדעתי שנים שלא, וזה מדרדר משנה לשנה.

אני, בחיי האישיים, מנהל איזה אדם או שניים והכי לא מאמין במיקרו-מנג'מנט. אז ברור שמבחינתי התנהלות של לקבוע הכל היא לא בריאה לארגון. ג'ק? אין אחד פה שטינף עליו יותר ממני לדעתי. הרבה לפני שזה היה הבון טון. האם המערכת בריאה? וואלה לא יודע מה זו המערכת הזו בכלל. היו שנים שהיה בריא והיו שנים שפחות. אין פה קו מנחה, מיץ' כל הזמן מותח ומשחרר את החבל בהתאם למצב הרוח (וההצלחות במגרש). באוברול, אני חושב שהמצב לא מושלם אבל מבסוט מהחבילה.

פורסם ב
21 דקות לפני, אלק נילאש said:

אני, בחיי האישיים, מנהל איזה אדם או שניים והכי לא מאמין במיקרו-מנג'מנט. אז ברור שמבחינתי התנהלות של לקבוע הכל היא לא בריאה לארגון. ג'ק? אין אחד פה שטינף עליו יותר ממני לדעתי. הרבה לפני שזה היה הבון טון. האם המערכת בריאה? וואלה לא יודע מה זו המערכת הזו בכלל. היו שנים שהיה בריא והיו שנים שפחות. אין פה קו מנחה, מיץ' כל הזמן מותח ומשחרר את החבל בהתאם למצב הרוח (וההצלחות במגרש). באוברול, אני חושב שהמצב לא מושלם אבל מבסוט מהחבילה.

לא יודע, מותח ומשחרר את החבל זו אמירת על, בסוף המציאות מורכבת מהחלטות,  שמושפעות כמובן גם מראיה רוחבית ועתידית של סיטואציות אבל בסוף מתקבלות החלטות וההחלטות לא טובות. ויש דברים לא טובים שלא משתנים. אני כן חושב שיש קו מנחה, הקו המנחה הוא מיטש. הוא מנהל את המועדון בפועל, השמות בפרונט רק מתחלפים.

אני כן מאמין שיכול להיות יותר טוב, למרות שכבר עכשיו לא רע בכלל. 

הייתי רוצה לראות את המועדון מתנהל בצורה אחרת לחלוטין ויורד קצת בחזרה לעם, לאוהדים. ברור שבמחשבה ראשונה יש פחד ללכת אל הלא נודע בקטע הזה אבל אני בטוח שיהיו קונים ואני בטוח שמיטש יעביר את המועדון לאדם אמיד ואמין.

לדעתי הגיע הרגע לעשות את זה, המועדון הגיע לנקודה שהוא צריך משהו אחר בקטע קיצוני, לא עוד מאותו הדבר.

ההצטרפות של הפועל וביתר לצמרת והרעב של שתי הקבוצות האלה בנוסף לרעבות הרגילות חיפה ובאר שבע, הגדיל את מספר המתמודדות על התואר , עונות בינוניות כבר לא יספיקו לנו לגרד צלחת, אנחנו צריכים הרבה רעב מערכתי ואת אנשי המקצוע הנכונים כדי להמשיך להישאר בטופ, נצטרך להתאמץ הרבה יותר כדי לקחת תארים.

פורסם ב
18 דקות לפני, maynard_prica said:

לא יודע, מותח ומשחרר את החבל זו אמירת על, בסוף המציאות מורכבת מהחלטות,  שמושפעות כמובן גם מראיה רוחבית ועתידית של סיטואציות אבל בסוף מתקבלות החלטות וההחלטות לא טובות. ויש דברים לא טובים שלא משתנים. אני כן חושב שיש קו מנחה, הקו המנחה הוא מיטש. הוא מנהל את המועדון בפועל, השמות בפרונט רק מתחלפים.

אני כן מאמין שיכול להיות יותר טוב, למרות שכבר עכשיו לא רע בכלל. 

הייתי רוצה לראות את המועדון מתנהל בצורה אחרת לחלוטין ויורד קצת בחזרה לעם, לאוהדים. ברור שבמחשבה ראשונה יש פחד ללכת אל הלא נודע בקטע הזה אבל אני בטוח שיהיו קונים ואני בטוח שמיטש יעביר את המועדון לאדם אמיד ואמין.

לדעתי הגיע הרגע לעשות את זה, המועדון הגיע לנקודה שהוא צריך משהו אחר בקטע קיצוני, לא עוד מאותו הדבר.

ההצטרפות של הפועל וביתר לצמרת והרעב של שתי הקבוצות האלה בנוסף לרעבות הרגילות חיפה ובאר שבע, הגדיל את מספר המתמודדות על התואר , עונות בינוניות כבר לא יספיקו לנו לגרד צלחת, אנחנו צריכים הרבה רעב מערכתי ואת אנשי המקצוע הנכונים כדי להמשיך להישאר בטופ, נצטרך להתאמץ הרבה יותר כדי לקחת תארים.

אחלה. דעה מאוד לגיטימית ועניינית, שאני אישית פחות מסכים איתה. אולי אני טועה. לא חושב שכזה קל להביא לפה בעלים שיביא סכומים כאלה אבל זה כבר באמת בגדר הויכוח התיאורטי. זה לא נובע (רק) מפחד משינוי אלא בעיקר מהסתכלות ממה שקורה מסביב.

פורסם ב

אנגלידיס זה הפח הכי גדול שדרך בארץ

גל המכירות שיהיה עכשיו רק לכסות את הפסדי אירופה יהיה כמו זלינה ואנחנו האוהדים נאכל אותה.

פורסם ב

מישהו זוכר מתי לאחרונה מיטש היה פה?

פורסם ב
לפני5 שעות , hen34 said:

מישהו זוכר מתי לאחרונה מיטש היה פה?

אין לי בעיה עם זה שהוא לא פה, גם בעונות היפות את מספר הימים ששהה בארץ במשך שנה שלמה אפשר לספור על אצבעות כף יד אחת. הקטע שאז היה מנהל מקצועי שמגיע מהתחום, והיום זה הסנשו פנצ'ו שלו שמנהל את העסק מפה ביחד עם מיץ' מרחוק. אגב לעניות דעתי כיום הוא מעורב בכל מכירה וקנייה והשאלה של שחקן הרבה יותר מתחילת הדרך, ואולי זו דווקא הבעיה..

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

ההיא מישראל היום פרסמה שאוהדים הוציאו מכתב ל גולדהאר. 

יעשה ממנו טיירה

פורסם ב

ניתן להעריך בזהירות שעוד הפסד כזה ברקע של ההתנהלות הזאת גם נשמע על אוהדים שפחות בקטע של מכתבים

פורסם ב

המלך הוא עירום

פורסם ב

אפשר לבלבל את המוח על כמה שנמאס למיץ, אפשר גם לקלל אותו כמו כמה סמרטוטי רצפה שנמצאים פה, אבל הצניחה חופשית של מכבי התחילה ב3.10.25 ביום בו הוא מונה למנכל והתחיל לקבל החלטות,לא יודע איך הוא ערבב את מיץ 

פורסם ב

בתכל'ס אני מסתכל על חיפה ובאר שבע ותוהה איך גולדאהר מסכים לקבל בינוניות ותמורה כל כך נחותה להשקעה שלנו. 

לא הגענו מוכנים לאף קמפיין אלופות מאז באזל, ולראות מה חיפה ובאר שבע עשו עם ההמשכיות שלהן בניסיונות הבודדים שהיו להן זאת תעודת עניות למועדון שלנו.

פורסם ב
9 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

בתכל'ס אני מסתכל על חיפה ובאר שבע ותוהה איך גולדאהר מסכים לקבל בינוניות ותמורה כל כך נחותה להשקעה שלנו. 

לא הגענו מוכנים לאף קמפיין אלופות מאז באזל, ולראות מה חיפה ובאר שבע עשו עם ההמשכיות שלהן בניסיונות הבודדים שהיו להן זאת תעודת עניות למועדון שלנו.

מקבל אותה בשלווה ונחת it seems

מי לדעתך מתווה את קצב העבודה כל קיץ?

פורסם ב

אין בעל תפקיד אחד במועדון שמכבד את עצמו מספיק בכדי ללכת הביתה לפני שקופצים ראש מהצוק?

פורסם ב

שיהיו גברים ויצאו לאוהדים ויגידו שאנחנו בעונה פיננסית

האוהדים לא סתומים

הנהלה מנותקת

פורסם ב
26 דקות לפני, liron981s said:

שיהיו גברים ויצאו לאוהדים ויגידו שאנחנו בעונה פיננסית

האוהדים לא סתומים

הנהלה מנותקת

הם יחכו למחאה בבלומפילד (כמובן לא כשהיא תתחיל, רק אחרי שהיא תחמיר ממש) ואז ישתמשו בכתבי חצר לנסות להרגיע

ואם לא יעבוד אז ינסו להאשים את הפנאטיקס בפילוג היציע או משהו

פורסם ב

חבורה של אפסים

שילכו ללמוד מאלונה קצת 

פורסם ב

כרגע זה מרגיש כאילו אנגלידיס גנב את מכבי

כמו אותה הרגשה שהייתה אז עם לאזטיץ' בסוף

פורסם ב

כמה אנחנו מופקרים? בלומפילד מואר באדום בלילה

פורסם ב
55 דקות לפני, guyMTA said:

כמה אנחנו מופקרים? בלומפילד מואר באדום בלילה