Jump to content

לקראת צסק"א סופיה ב"בית" | סיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר השלמת המשימה עם עוד ניצחון על שריף, מכבי תחזור לאצטדיון הביתי והריק בבטומי למשחק הכי חשוב העונה.

צסק"א מגיעה לאחר ניצחון 1:2 בליגה מול העולה החדשה (הליגה הבולגרית כבר נמצאת במחזור השלישי). בעונה שעברה הבולגרים סיימו במקום הרביעי בליגה, 4 נק' מתחת ללודוגורץ, 18 נק' מהאלופה לבסקי. את הכרטיס למוקדמות קיבלו לאחר זכייה בגביע המדינה מול פלובדיב. 

בסיבוב המוקדמות הראשון עברו את דרי סיטי האירית עם 2:3 בבית ו-1:2 בת.הזמן בחוץ. בסיבוב השני כידוע עברה את קראבאח עם ניצחון בפנדלים לאחר 0:0 ב-210 דקות.

במכבי יהיה מעניין לראות איך סוקלר ישולב, והאם אסנטה שהחמיץ את הגומלין מול שריף יפתח. חוץ מזה אין ממש חדש.

יום חמישי 19:00, ללא קהל בבטומי (ספורט1)

יאללה מכבי

פורסם ב

מליקה

שלמה קמארה אסנטה

סיסוקו נוי

רביבו שחר פרץ יחזקאל

פרחי

פורסם ב
לפני19 שעות , erantheking21 said:

מליקה

שלמה קמארה אסנטה

סיסוקו נוי

וארלה שחר פרץ יחזקאל

פרחי

ביי רוי

פורסם ב

אם משחק ללא קהל שיבואו כבר לבלומפילד

ניתן להם 5 חתיכות בולגרית מחר

פורסם ב

מבחינה ריאלית כרגע, עמדת המגן השמאלי מחר, מי פותח לדעתכם? בן הרוש או שחר רוזן? או בכלל מישהו פחות צפוי?

פורסם ב
4 דקות לפני, ebibo said:

מבחינה ריאלית כרגע, עמדת המגן השמאלי מחר, מי פותח לדעתכם? בן הרוש או שחר רוזן? או בכלל מישהו פחות צפוי?

רוזן

פורסם ב
7 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

אני לא מבין למה שרביבו לא ישחק.

זה חוסר אחריות וחוסר מקצועיות. 

נשבר הזין מההתנהלות הזו. 

פורסם ב
לפני5 שעות , מנג'ר יונייטד said:

אני לא מבין למה שרביבו לא ישחק.

זה חוסר אחריות וחוסר מקצועיות. 

מכבי ג׳נטלמנים כרגיל

בקטע הזה יש המון מה ללמוד מאלונה שקודם כל מבחינתה טובת הקבוצה

העסקה לא תיפול אם ישותף או לא

פורסם ב

מעניין מאיפה יגיעו מחר המצבים של מכבי ומי ייצר אותם שעכשיו אין את רביבו?

פורסם ב

עכשיו גם יחזקאל לא יוצא לבולגריה. אני ככה קרוב לנעול את עצמי רגשית מהדבר הזה. אם לא אכפת להם, למה שיהיה אכפת לי? 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

עכשיו גם יחזקאל לא יוצא לבולגריה. אני ככה קרוב לנעול את עצמי רגשית מהדבר הזה. אם לא אכפת להם, למה שיהיה אכפת לי? 

פציעה?

פורסם ב

תגידו למה  מילולית כל קבוצה ישראלית יכולה להגיד לכוכבים שלה נעלה לבתים ואז נשחרר אותך ורק אנחנו כמעט תמיד (לדעתי רק דניאל פרץ נשאר להעלות אותנו לבתים ואז עזב) אנחנו משחררים בזמן הכי לא מתאים?

פורסם ב
2 דקות לפני, אלמוג מלול said:

פציעה?

2 דקות לפני, אלמוג מלול said:

פציעה?

כנראה.

וואלק בעלים של קטמון היה מתייחס יותר ברצינות למשחקים רשמיים קובעים. אולי הם צריכים לאכול את הלקרדה של 20 מיליון כדי להבין. זה קיץ מכונן וארוע מחולל עבורי. 

פורסם ב

מצפה מרוי לגלות בגרות ולצאת עם הקבוצה ולתת הכל, במידה וזה לא יקרה שלא יצפה ממכבי לבוא לקראתו. 

אם אני מיץ' אני עוצר את המשא ומתן שיש עם קבוצות אחרות, ותראו באיזה מהירות הוא והסוכן שלו יתקפלו.

פורסם ב

מכבי מהמועדונים הכי מצליחים במוקדמות בתים אירופאיים בשנים האחרונות ואיכשהוא הכי עלוב בהכנה לאירופה. דיסוננס לא מוסבר בעליל.

זה לא ה-STATE OF MIND שציפיתי שנגיע איתו למשחק שקובע עונה אירופאית. מבאס, נצטרך להוציא פה מים מהסלע גם מקצועית וגם מנטלית.

פורסם ב

אף פעם לא ראיתי מועדון שיודע שהוא הכי גדול ומוביל בפער על יתר המועדונים בכל התחומים ומתעקש לשנמך את עצמו.

העיקר שיש סולד אאוט מנויים.

עולב.