Jump to content

לקראת שריף טירספול ב"בית" | גומלין סיבוב המוקדמות השני

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר הניצחון הנהדר במשחק הראשון, מכבי תארח לראשונה באצטדיון ה"ביתי" החדש שלה בגאורגיה.

שריף לא ממש הצליחה להתאושש מהתבוסה כשסיימה ב-0:0 מול שקרכלשהו ביום ראשון האחרון במסגרת המחזור החמישי בליגה המולדובית. מה שכן, הם שיחקו עם סוג של הרכב מחליפים כשרק 4 שחקני שדה שפתחו מולנו פתחו גם בליגה.

במכבי אני אזכיר בנושא 'לקראת' פעם ראשונה ואחרונה שבליץ' כמובן לא יהיה איתנו ומי יודע אם נראה אותו דורך על הדשא שוב. סוקלר שסוף-סוף חתם ומתאמן עם הקבוצה כמובן שלא יכול לקחת חלק במשחק.

יהיה מעניין לראות אם קני ימשיך עם אותו הרכב, ירצה להכניס את אסטנה ו-וארלה לעניינים או שבכלל יתן הזדמנות לאחד הצעירים/המושאלים.

בניגוד לאסון באצ'קה טופולה, העונה נארח בעיר הרבה יותר מזמינה וכבר בסיבוב מוקדם זה יגיעו לתמוך בקבוצה מעל ל-1,000 צהובים. תהנו מלא, שמרו על עצמכם ותעשו להם ולנו אווירה כיפית.

יום חמישי 19:00, בטומי (ספורט1).

יאללה מכבי

פורסם ב
49 דקות לפני, קמחי said:

מפחיד אותי המשחק הזה

די נו זה לא אולימפיאקוס

רק שיבואו השרמוטות

פורסם ב
11 דקות לפני, פנחס שוף said:

די נו זה לא אולימפיאקוס

רק שיבואו השרמוטות

דווקא אתה מכל האנשים נופל על בדיחה גרועה. שמעעע פיני...

פורסם ב
לפני10 שעות , דקסטר said:

לאחר הניצחון הנהדר במשחק הראשון, מכבי תארח לראשונה באצטדיון ה"ביתי" החדש שלה בגאורגיה.

שריף לא ממש הצליחה להתאושש מהתבוסה כשסיימה ב-0:0 מול שקרכלשהו ביום ראשון האחרון במסגרת המחזור החמישי בליגה המולדובית. מה שכן, הם שיחקו עם סוג של הרכב מחליפים כשרק 4 שחקני שדה שפתחו מולנו פתחו גם בליגה.

במכבי אני אזכיר בנושא 'לקראת' פעם ראשונה ואחרונה שבליץ' כמובן לא יהיה איתנו ומי יודע אם נראה אותו דורך על הדשא שוב. סוקלר שסוף-סוף חתם ומתאמן עם הקבוצה כמובן שלא יכול לקחת חלק במשחק.

יהיה מעניין לראות אם קני ימשיך עם אותו הרכב, ירצה להכניס את אסטנה ו-וארלה לעניינים או שבכלל יתן הזדמנות לאחד הצעירים/המושאלים.

בניגוד לאסון באצ'קה טופולה, העונה נארח בעיר הרבה יותר מזמינה וכבר בסיבוב מוקדם זה יגיעו לתמוך בקבוצה מעל ל-1,000 צהובים. תהנו מלא, שמרו על עצמכם ותעשו להם ולנו אווירה כיפית.

יום חמישי 19:30, בטומי (ספורט1).

יאללה מכבי

המשחק ב-19:00, אח שלי היקר

פורסם ב
23 דקות לפני, The yellow Toms said:

המשחק ב-19:00, אח שלי היקר

צודק טעות שלך

פורסם ב

המשחק הכי חשוב העונה

פורסם ב
לפני19 שעות , דקסטר said:

כוסאמא שלי. אסנטה (מתאושש ממחלה) משפתי ומדמון (פציעות קלות) לא טסו עם הקבוצה, אנדראדה כן.

פורסם ב

פעם שחקן לא היה עולה לשחק, זה היה פותח מהדורת חדשות. 

היום ברגע נדיר שבו כולם כשירים, מציינים את זה כיתרון. 

אצלנו זה נראה שרק מחמיר, אבל זה נראה דיי רוחבי. 

פורסם ב

הייתי שמח לראות רוטציה רחבה, לא בטוח שזה יקרה. אין לנו משחקי טרום עונה לבחון שחקני הרכב שני, המשחק הזה הוא הזדמנות.

פורסם ב

הייתי רוצה לראות הרכב כזה:

מליקה

רביבו שלמה קמארה בןהרוש

סיסוקו נוי

פרץ/שחר

עזו                            אסרס

בן סימון

אם אין קרייסס, מוציא את רביבו מוקדם ומכניס את שחר רוזן, אולי גם הזדמנות לשוורץ מתישהו במשחק.

פורסם ב
25 דקות לפני, car.garsia said:

הייתי שמח לראות רוטציה רחבה, לא בטוח שזה יקרה. אין לנו משחקי טרום עונה לבחון שחקני הרכב שני, המשחק הזה הוא הזדמנות.

זה אפילו מעבר ללבחון אותם רק, אנחנו בדרך לאוגוסט קשוח מבחינת מכירות.

אני בכלל לא בטוח שוארלה ואבו פרחי יישארו הקיץ למשל, אין לנו למעשה כמעט ברירות למלא את הסגל חוץ מהצעירים על הספסל.

פורסם ב
2 דקות לפני, אקיטה said:

זה אפילו מעבר ללבחון אותם רק, אנחנו בדרך לאוגוסט קשוח מבחינת מכירות.

אני בכלל לא בטוח שוארלה ואבו פרחי יישארו הקיץ למשל, אין לנו למעשה כמעט ברירות למלא את הסגל חוץ מהצעירים על הספסל.

אני מסכים איתך, לצערי על פי הדיווחים רק וארלה ייכנס להרבה במקום נוי, מקווה שנופתע.

פורסם ב
23 דקות לפני, car.garsia said:

אני מסכים איתך, לצערי על פי הדיווחים רק וארלה ייכנס להרבה במקום נוי, מקווה שנופתע.

נקווה לפחות לרוטציה המונית במחצית.

פורסם ב
49 דקות לפני, אקיטה said:

הייתי רוצה לראות הרכב כזה:

מליקה

רביבו שלמה קמארה בןהרוש

סיסוקו נוי

פרץ/שחר

עזו                            אסרס

בן סימון

אם אין קרייסס, מוציא את רביבו מוקדם ומכניס את שחר רוזן, אולי גם הזדמנות לשוורץ מתישהו במשחק.

אי אפשר לזלזל באירופה ובדקות חשובות ליצירת כימיה ותיאום בהרכב. 

ההרכב צריך להיות אותו הרכב, לגמור את הסיפור במחצית הראשונה ואז לשלב בהדרגה שחקנים כמו בן הרוש, אסרס ובן סימון. זהו. לא להשתגע. 

פורסם ב
28 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

אי אפשר לזלזל באירופה ובדקות חשובות ליצירת כימיה ותיאום בהרכב. 

ההרכב צריך להיות אותו הרכב, לגמור את הסיפור במחצית הראשונה ואז לשלב בהדרגה שחקנים כמו בן הרוש, אסרס ובן סימון. זהו. לא להשתגע. 

אני קונה את התסריט הזה.

יחד עם זאת אין פה שום בעיית תיאום לכן ההגנה והקישור אותו דבר, גם לתרגול שיטת המשחק הנוכחית בכנפיים זה אחד שהוא קשר אחד שהוא כנף רק בצדדים הפוכים, גם אין פה עמדות זרות לאף אחד, הנוער בעונה שעברה שיחקו בשיטה דומה למה שהבוגרים משחקים תחת קני מילר היום כך שלאסרס זה לא זר התפקיד הזה למשל.

פורסם ב

אוף טופיק

אבל מישהו יודע אם הארגון מגיע לבטומי גם שבוע הבא או שרק לפלייאוף(אם נעלה בעזרת השם)?

פורסם ב

למי שחושב לזלזל - לך פוזנן הודחו במוקדמות האלופות מול אאהרוס בפנדלים אחרי שניצחו 4:1 בחוץ בשבוע שעבר. הפסידו 4:1 בבית בגומלין. 

פורסם ב
2 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

למי שחושב לזלזל - לך פוזנן הודחו במוקדמות האלופות מול אאהרוס בפנדלים אחרי שניצחו 4:1 בחוץ בשבוע שעבר. הפסידו 4:1 בבית בגומלין. 

לא לזלזל זה תמיד נכון אולם הפערים בין 2 הקבוצות הללו קטנים עד לא קיימים.

פורסם ב
לפני5 שעות , Brandon Roy said:

איזה איצטדיון חולה יש לעיר השבורה הזו 

https://www.instagram.com/stories/maccabitlvfc/3952051958663651728/

אצטדיון אדיר. גם אני הופתעתי לטובה.

קשה לי להאמין שהוא יפתח עם הרכב משני, בטוח שהוא חכם מספיק להבין שזה ישדר לשחקנים שכבר עלינו,  מה שעלול לגרום לשחקנים לבוא בגישה לא נכונה למשחק הזה.

לא שאני חושב שיש מצב לאבד יתרון כזה,אבל אני כן מאמין שחשוב לו לנצח כל משחק וזה ראוי להערכה ונכון.(לפחות כך נשמע במסיבת העיתונאי האחד שהיה שם).

בפתיחת העונה נבנה גם החוסן המנטלי של הקבוצה כקבוצה ואין טוב יותר מניצחון כדי לבנות את החוסן הזה, בטח ניצחון משכנע כמו בשבוע שעבר.

תראו את בכר, שהתחכם בגביע הטוטו עם כל מיני הרכבים מוזרים במקום לבוא ולפתוח בהרכב הכי טוב שהוא מסוגל לעלות איתו ולנצח איזה משחק ככה כדי לעשות טוב למערכת.

קיבל בראש בשניהם ועכשיו הוא בסחרורון עוד לפני שהעונה התחילה.

לדעתי הוא יפתח עם ההרכב הכי חזק שלו, ייתן את הגול-שניים וישלב שחקנים בהמשך המשחק.

אישית הייתי ממש רוצה לראות דקות של עילאי בן סימון ואסרס באיזשהו שלב.

בן סימון כשחקן מתחת לחלוץ במערך הזה יכול להיות גדול.

פורסם ב
On 28.7.2026 at 22:01, קמחי said:

מפחיד אותי המשחק הזה

מה מפחיד? מפחיד אותי קראבח מול צסקא מה נקבל בסוף ולא עשינו את שלנו סופית לצמד משחקים האלה.

הדירוג של צסקא פחות מקרבאבח והם לא פריארים בכלל

פורסם ב
לפני5 שעות , erantheking21 said:

מה מפחיד? מפחיד אותי קראבח מול צסקא מה נקבל בסוף ולא עשינו את שלנו סופית לצמד משחקים האלה.

הדירוג של צסקא פחות מקרבאבח והם לא פריארים בכלל

On 28.7.2026 at 23:02, קמחי said:

דווקא אתה מכל האנשים נופל על בדיחה גרועה. שמעעע פיני...