Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יצא לי לבקר את הארגון לא אחת, אבל הפעם מגיע לו שאפו גדול. האקסטרא תשומת לב לאבו פרחי, החיבוק הזה מהקהל שראו על הפנים שלו כמה זה היה חשוב לו( וגם התבטא על המגרש) זה עוד שלב בבגרות של הארגון. 

אחלה פנאטיקס, אותי כבר הרווחתם השנה. 

פורסם ב

משווה ומעלה. הייתה פריסה יפה של דגלים, תפאורה שמתחברת עם המבצע של יציע צהוב (הכל צהוב) 

הדבר היחיד שהפריע לי זה שבצורה שהקהל ישב היום היה יותר חכם להתמקם מעט לכיוון היציע המזרחי

פורסם ב

באמת מעולים, רק שמעיב עלי עניין הדגלים, חייבים למצוא לזה פתרון. וואלה אי אפשר לשים שני דגלים מהגדולים ביציע בדיוק מעל השער, בחיית, אתם למטה לכם זה לא מסתיר ובאנו לעודד ולתת את הגרון אבל רוצים גם לראות משחק, אני לא צריך לנחש איך לעזאזל נכנס הגול שלהם. 

במחצית השניה כבר נשברתי ועברתי ממש למטה ליד דגל הקרן ומשם קצת יותר מבאס לעודד.

כדרך אגב, מישהו יודע איך אפשר עוד להשיג את החולצה שנראית כמו חולצת משחק של הפאנטיקס? 

פורסם ב
לפני1 שעה , אליהו_הנביא said:

באמת מעולים, רק שמעיב עלי עניין הדגלים, חייבים למצוא לזה פתרון. וואלה אי אפשר לשים שני דגלים מהגדולים ביציע בדיוק מעל השער, בחיית, אתם למטה לכם זה לא מסתיר ובאנו לעודד ולתת את הגרון אבל רוצים גם לראות משחק, אני לא צריך לנחש איך לעזאזל נכנס הגול שלהם. 

במחצית השניה כבר נשברתי ועברתי ממש למטה ליד דגל הקרן ומשם קצת יותר מבאס לעודד.

כדרך אגב, מישהו יודע איך אפשר עוד להשיג את החולצה שנראית כמו חולצת משחק של הפאנטיקס? 

אז רגע, בצדדים של היציע זה לא טוב תרכזו הכל בגוש המעודד, בגוש המעודד זה לא טוב כי זה מסתיר את השער, אה וגם עדיף לפרוס את הדגלים כדי שיראה כל היציע.

כל אלה אמירות של אוהדים, וואלה זה כבר מאוס.

באתם ליציע עידוד תתמודדו, לא מעוניינים תעברו ליציע אחר אבל די עם התרבות הזאת שכל אחד רוצה שדברים יתנהלו למורת רוחו.

ולגבי החולצות, הן יצאו באמסטרדם אבל עובדים על חדשות בסגנון.

פורסם ב

אחלה ארגון, ממשיכים עם המגמה החיובית מהשנים האחרונות של טובת הקבוצה מעל הכל. מקווה שהקטע שכולם באים עם צהוב ימשיך לאורך כל העונה

פורסם ב
לפני2 שעות , מנותקים said:

אז רגע, בצדדים של היציע זה לא טוב תרכזו הכל בגוש המעודד, בגוש המעודד זה לא טוב כי זה מסתיר את השער, אה וגם עדיף לפרוס את הדגלים כדי שיראה כל היציע.

אמנותובידור

באתם ליציע עידוד תתמודדו, לא מעוניינים תעברו ליציע אחר אבל די עם התרבות הזאת שכל אחד רוצה שדברים יתנהלו למורת רוחו.

קודם כל אם מאוס לך אתה יכול לא לקרוא, אני בא ליציע עידוד כי אני רוצה לעודד ויותר נהנה, אבל לשים שני דגלי ענק בשורות הנמוכות על השער לא מסתיר רק למי שיושב בגוש ומעליו, בכלל ישבתי על קו הרוחב של הרחבה והם ממש הסתירו את כל תיבת החמש.

פורסם ב

חייב דחוף סרטון למוצ'אצ'וס עם הגול השני

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

חייב דחוף סרטון למוצ'אצ'וס עם הגול השני

וואו, בדיוק אמרתי לבן שלי לפני הגול בקרן שלפני איזה מתאים גול בשיר הזה של ארגנטינה. 

פורסם ב
לפני5 שעות , מנותקים said:

התכוונת לקורת רוחו או לשביעות רצונו....

למורת רוחו, מלשון מר, זה בניגוד לרצונו.

• 4 weeks later...
פורסם ב
On 14.8.2026 at 15:45, אקיטה said:

מה המקור?

בעיקרון זה

לקוח מהיציעים בארגנטינה, חושב שבעיקר ריבר פלייט

וואלה התחלה טובה אתמול
ושוב המון המון צהוב, שאפו לארגון.