Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שני גמרים שני גביעים. 

האמת שאלוף האלופים היתה תצוגת תכלית בהרכב פח מול הרכב חזק של ב״ש בטרנר, 3 גולים + 2 פסולים, תחת הרחקה של רביבו ומשחק שוטף גם ב 10 שחקנים. 

לא יודע אם זה אנחנו או שב״ש חלשים, אבל פתיחת עונה יפה לקני

פורסם ב

עוד קצת קשה לי להיות בעדו כי בכל זאת חסר נסיון ולא ראינו מספיק. 

אבל וואלה כשקבוצה כזו מוגבלת נראית ככה מול האלופה בחוץ, במשחק על תואר, לגמרי צריך לפחות לתת לו קרדיט. 

פורסם ב

יותר מהכל, סימן מעודד שלמרות הסגל הזה הוא דבק ב433. זה היה מפתה עבור מאמן לעלות ב3 בלמים וכך זה באמת הרגיש מההרכב.

משחק ההגנה גם הפתיע לטובה לדעתי.

אבל משחק ראשון ותכלס מזיז המזיזים.

מקווה שנראה המשכיות ונמשיך להשתפר.

פורסם ב

הראשון מתוך 4 העונה!

יאללה מכבי!

וכן, אני מחשיב עלייה לשלב בתים אירופי כתואר...

פורסם ב

תינוקות קני.

המשחק הכי מרשים ששיחקנו תחתיו, פרט למשחק מול בית"ר.

נראה לאורך זמן מה הוא באמת יכול להוציא מהקבוצה אבל זו פתיחה מרשימה מאוד.

פורסם ב

הדבר הכי כיף היום זה שראינו תבניות התקפה שלא ראינו כמעט כל העונה שעברה. נכון, זה היה על מעברים וכדורגל ישיר ורוב העונה לא נשחק ככה אבל זה מעודד מאוד לראות הכנה נכונה כזאת למשחק. ואופי, כמה חשוב האופי.

פורסם ב

פרט לדרבי, גם בעונה שעברה תמיד שיחקנו איתו כדורגל. 

מחזירים מעט מאוד פעמים את הכדור לשוער, בניגוד לשרמוטה הסרבית ששם בכל אירופה ביחד לא מסרו חזרה לשוער כמונו 

פורסם ב
7 דקות לפני, קמחי said:

תינוקות קני.

המשחק הכי מרשים ששיחקנו תחתיו, פרט למשחק מול בית"ר.

נראה לאורך זמן מה הוא באמת יכול להוציא מהקבוצה אבל זו פתיחה מרשימה מאוד.

חייבים לתת לו כלים

פורסם ב
8 דקות לפני, car.garsia said:

הדבר הכי כיף היום זה שראינו תבניות התקפה שלא ראינו כמעט כל העונה שעברה. נכון, זה היה על מעברים וכדורגל ישיר ורוב העונה לא נשחק ככה אבל זה מעודד מאוד לראות הכנה נכונה כזאת למשחק. ואופי, כמה חשוב האופי.

היו לך הרבה משחקים כאלה שיכולת לשחק על מעברים וגם ניסית ועדיין לא עשית את זה ככה טוב

זה באמת מעודד, אני לא ציפיתי

פורסם ב
4 דקות לפני, snufkin said:

חייבים לתת לו כלים

ייקח זמן אבל ייקבל מה שירצה. ככה היה כמעט מאז ומתמיד תחת מיטש.

פורסם ב

הכין את הקבוצה מעולה. הדבר היחיד שהדאיג אותי היו החילופים המאוחרים, בעיקר של אבו פרחי ושגיב ששפכו לאגר 10 דקות לפני החילוף.

פורסם ב
17 דקות לפני, קובי החולוני said:

היו לך הרבה משחקים כאלה שיכולת לשחק על מעברים וגם ניסית ועדיין לא עשית את זה ככה טוב

משחקים

זה באמת מעודד, אני לא ציפיתי

חד משמעית, לשחק על מעברים זה לא פשוט ואם מבצעים את זה יפה זה בעיניי הדבר הכי מרהיב בכדורגל. מאוד נהניתי היום.

פורסם ב
2 דקות לפני, Zizou said:

הכין את הקבוצה מעולה. הדבר היחיד שהדאיג אותי היו החילופים המאוחרים, בעיקר של אבו פרחי ושגיב ששפכו לאגר 10 דקות לפני החילוף.

מסכים מאוד, זו נקודה חשובה. החילופים שלו היו כפויים והוא חיכה יותר מידיי. מה גם שמשחק כזה שהוא פתיחת עונה אתה חייב לסיים עם 5 חילופים בשלב יחסית סביר של המשחק.

פורסם ב
22 דקות לפני, car.garsia said:

מסכים מאוד, זו נקודה חשובה. החילופים שלו היו כפויים והוא חיכה יותר מידיי. מה גם שמשחק כזה שהוא פתיחת עונה אתה חייב לסיים עם 5 חילופים בשלב יחסית סביר של המשחק.

ראיתם את הספסל?

פורסם ב

הכי מרשים זה שאין לו קיצוני אחד בריא והוא עדיין התעקש לא לוותר ולשחק כדורגל ב- 451 

הוא מאמין שהשיטה חשובה מהשחקנים. 

פורסם ב

אגב, מקווה שהצוות ייתן סטירה מצלצלת למליקה על הגול הזה קיבלנו.

אמנם היה שם חוסר מזל בצורה שבה הכדור ניתז, אבל הוא לא היה אפילו קרוב להגיב בצורה ראויה לכדור הסתמי הזה.

בעונה שעברה הוא היה חלק מרכזי בלאבד לנו קמפיין צ'מפיונס, מצופה ממנו לפתוח עונה טוב.

פורסם ב

בינתיים נראה אחלה מאמן.

אמנם זה עדיין מוקדם אבל אהבתי את השינוי בגישה, כמות המצבים שהגענו, הרבה פחות מסירות בין הבלמים לשוער, למגנים וחוזר חלילה, הלוואי שזה ימשיך.

פורסם ב
29 דקות לפני, הילד בן 30 said:

ראיתם את הספסל?

כן, לא בושה לשלב גם צעירים באירוע. בטח כאלה שצפויים להיות פה בסגל בעונה הבאה.

פורסם ב
33 דקות לפני, car.garsia said:

כן, לא בושה לשלב גם צעירים באירוע. בטח כאלה שצפויים להיות פה בסגל בעונה הבאה.

אלמלא האדום הזה של רביבו, וגם אחריו כפי שראינו עדיין הצלחנו לצאת יפה במעברים, היה יכול להיות פה משחק הזדמנות לבן סימון ולילד חרא השני הזה שדווקא נראה מחויך למרות שלא קיבל דקות, שזה כבר התקדמות מסוימת איתו.

פורסם ב

אחלה מילר, לא מנסה להמציא את הגלגל, מנצל את הכלים שיש לו.

פורסם ב
2 דקות לפני, סיריל מקנאקי said:

טפו טפו עד כה מעל למה שציפיתי. 

אחלה קני

עד כה מעל מה שציפיתי 3x