Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26 ע"ש בונזי קולסון

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , ravid said:

לא מסכים לגבי ליף. אל תשכח שהוא רוקי באירופה.

ליף מקבל מליון דולר לעונה..

פורסם ב
18 דקות לפני, snufkin said:

ליף מקבל מליון דולר לעונה..

מיליון דולר בעונה זה בוטנים בימינו. ליף נותן מספרים טובים ויש צפי שהוא ישתפר.

פורסם ב

רקנאטי קנה את כל המניות של פדרמן. לפי הבנתי- שטילמן בחוץ. רקאנטי שולט בקבוצה. 

פורסם ב
5 דקות לפני, ravid said:

רקנאטי קנה את כל המניות של פדרמן. לפי הבנתי- שטילמן בחוץ. רקאנטי שולט בקבוצה. 

אכן שטילמן בחוץ, גם צייץ על זה, לדעתי טעות היו צריכים להשאיר לו חצי מהמניות של פדרמן. 

פורסם ב

בקיצור, עוד מאותו חרא 

פורסם ב
23 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

אכן שטילמן בחוץ, גם צייץ על זה, לדעתי טעות היו צריכים להשאיר לו חצי מהמניות של פדרמן. 

גם לדעתי טעות כי מאבדים משקיע. נראה אם הגישה בהנהלה תשתנה. 

פורסם ב

זה רע מאוד. רקאנטי ייקבעו בינוניות במכבי שמקום 12 ביורוליג יהיה הישג. ממש אין סיבה לרכוש מנויים.

הלכנו אחורה, גם משפחת ווילף לדעתי לא יכנסו, חבל.

פורסם ב
לפני4 שעות , ClinteastwoodFan said:

זה רע מאוד. רקאנטי ייקבעו בינוניות במכבי שמקום 12 ביורוליג יהיה הישג. ממש אין סיבה לרכוש מנויים.

הלכנו אחורה, גם משפחת ווילף לדעתי לא יכנסו, חבל.

לדעתי הפוך. כשיש פחות שותפים ולמעשה כשבמצב הנוכחי יש בעלים אחד ששולט אז יהיה הרבה יותר קל למשוך משקיעים או רוכש חדש. 

אני לא יודע מה החזון של משפחת רקנאטי אבל לא חושב שיש מישהו שישים 50 מיליון דולר כדי ללכת אחורה, הם יכלו פשוט להמשיך במצב הקיים.

להערכתי הם פשוט הבינו ששטילמן מתכנן להביא כמה משקיעים שלאט לאט ידחקו אותם החוצה אז הם החליטו להשתמש בקשרים שלהם ולמעשה לצרף שותפים שקטים להשקעה בדומה למה ששטילמן תכנן.

מקווה שזה הכיוון.

פורסם ב
לפני5 שעות , משה פרימו said:

לדעתי הפוך. כשיש פחות שותפים ולמעשה כשבמצב הנוכחי יש בעלים אחד ששולט אז יהיה הרבה יותר קל למשוך משקיעים או רוכש חדש. 

אני לא יודע מה החזון של משפחת רקנאטי אבל לא חושב שיש מישהו שישים 50 מיליון דולר כדי ללכת אחורה, הם יכלו פשוט להמשיך במצב הקיים.

להערכתי הם פשוט הבינו ששטילמן מתכנן להביא כמה משקיעים שלאט לאט ידחקו אותם החוצה אז הם החליטו להשתמש בקשרים שלהם ולמעשה לצרף שותפים שקטים להשקעה בדומה למה ששטילמן תכנן.

מקווה שזה הכיוון.

הלוואי אבל לא נראה לי.

פורסם ב

לא רואה איך משפחת רקנאטי יכולים להעמיד כאן תקציב גבוה כפי שהובטח לאורך זמן. נראה יותר כמו בניית מהלך נוח יותר למכירה. קצת מייאש האמת.

פורסם ב
49 דקות לפני, קמחי said:

לא רואה איך משפחת רקנאטי יכולים להעמיד כאן תקציב גבוה כפי שהובטח לאורך זמן. נראה יותר כמו בניית מהלך נוח יותר למכירה. קצת מייאש האמת.

אני גם חושב שהם עשו מהלך על מנת למכור לשטילמן או למישהו אחר ביותר כסף.

בסוף אחרי כל ההצהרות של שטילמן שמוכן להשקיע כסף, אז עכשיו משפחת רקאנטי יצטרכו לשים את הכסף הזה, כי הם לא יוכלו להגיד שאין מישהו מבחוץ שמוכן לזה.

פורסם ב
לפני9 שעות , משה פרימו said:

מקווה שזה הכיוון.

לא חושב שאתה צודק בעניין של משקיעים שקטים. קבוצת ספורט זו לא "השקעה שקטה". נכנסים לזה בשביל פרסום ולא בשביל להרוויח כסף.

כרגע נכון לעכשיו יש מגמה מאוד משמעותית של התרחבות בקיץ הזה- שופכים על מדר סכומי עתק ויתנו גם לסורקין העלאה, הכפילו להורד ובריסט את השכר בכסף גדול, הכפילו לקלארק את השכר. אפילו אם ווקר יעזוב (למרות שנראה שמצד הקבוצה מעוניינים לכבד את החוזה) - התקציב כבר גדל משמעותית. 

פורסם ב
לפני3 שעות , ravid said:

לא חושב שאתה צודק בעניין של משקיעים שקטים. קבוצת ספורט זו לא "השקעה שקטה". נכנסים לזה בשביל פרסום ולא בשביל להרוויח כסף.

כרגע נכון לעכשיו יש מגמה מאוד משמעותית של התרחבות בקיץ הזה- שופכים על מדר סכומי עתק ויתנו גם לסורקין העלאה, הכפילו להורד ובריסט את השכר בכסף גדול, הכפילו לקלארק את השכר. אפילו אם ווקר יעזוב (למרות שנראה שמצד הקבוצה מעוניינים לכבד את החוזה) - התקציב כבר גדל משמעותית. 

ברור, התכוונתי פה למשקיעים שכמובן ייחשפו אבל לא יהיו "רועשים" כמו שטילמן. 

פורסם ב

אמנם כבר ידענו אבל הקפטן ממשיך רשמית
920x480%20Jondi%20Contract.jpg

פורסם ב

פגה אופציית היציאה של ווקר. ממשיך? אני הייתי משאיר אותו. 

פורסם ב

שטילמן באמת היה לו רצון טוב והוא בא עם כוונות טובות

מבאס ששטילמן לא ידע מתי לעצור את הראיונות שלו וגם התכתב עם כל העולם ואשתו

אמרתי שזה לא דברים מקובלים במכבי וידעו לחתוך אותו בזמן שלהם ברגע שהיה להם אופציה, הם לא אוהבים את זה שם.

אני חושב שפוטנציאלית הוא היה מביא הרבה יותר מרקאנטי הלכנו 2 צעדים קדימה ו3 אחורה

פורסם ב
On 18.7.2026 at 14:27, erantheking21 said:

שטילמן באמת היה לו רצון טוב והוא בא עם כוונות טובות

מבאס ששטילמן לא ידע מתי לעצור את הראיונות שלו וגם התכתב עם כל העולם ואשתו

אמרתי שזה לא דברים מקובלים במכבי וידעו לחתוך אותו בזמן שלהם ברגע שהיה להם אופציה, הם לא אוהבים את זה שם.

אני חושב שפוטנציאלית הוא היה מביא הרבה יותר מרקאנטי הלכנו 2 צעדים קדימה ו3 אחורה

מסכים לגמרי ואפשר לראות את הסגל המסתמן כדי להבין שנמשיך בנסיגה אפילו ביחס לעונה האחרונה - קו אחורי של מדר/קלארק, לונדברג/ג'ונדי, זה פשוט לא קרוב לרמה של היורוליג, ולא עמוק מספיק, אפילו אם לוני ווקר חסר החשק יישאר.

פורסם ב

עלק שינוי בעלות.

בסוף נישאר עם אותם פרוספקטים מליגת הקיץ באחוזי פגיעה של 1 ל-4.

סראבק עם רקנאטי.

פורסם ב

מסתמן ששטילמן בדרך לשחמט.

מעלה את ההצעה לרכישת חלקם של הרקנאטים כשהוא יודע שהם יסרבו ולמעשה גורם להם להאיץ מכירת חלק לבעלים אחר (פורסם כבר על לוין), מה שיקרה זה אשכנזי ו/או דיץ יפעילו זכות סירוב וירכשו מיד את חלקם של הרקנאטים ומיד לאחר מכן ימכרו חלק ויכניסו את שטילמן.

אפשר לראות רמז לכך בעובדה ששטילמן הצהיר שישקיע 30 מיליון מבלי ששאר הבעלים יצטרכו לשים משהו.

בקיצור הרקנאטים חפרו לעצמם בור ענק ובקרוב ימצאו את עצמם עפים בבושת פנים.

התקווה היא שכל התהליך הזה יקרה עוד השנה ושבשנה הבאה נוכל להעמיד קבוצה שיכולה להתמודד ולזכות בכל המסגרות.