Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יודע שמדברים על זה בנושאים אחרים, ההתנהלות בתחילת העונה הזאת רעה אפילו ביחס לעונות הקודמות.

באותה התנהלות הפסדנו את גבי, לא חושב שמישהו פה בנוי לראות את דור במדים של אברמוב.

אם מישהו מוכן להרים את הכפפה וליזום מחאה, שישמיעו אותנו יותר מאשמח

סומך על מיטש, לא מסוגל לסמוך על ג׳ק אם יש משהו שהוא הצליח להוכיח שתפקיד ניהולי בתוך המועדון הוא לא יכול שיחזור להיות נציג בעלים וישחרר אותנו ההבנה שלו בכדורגל שווה לכלום.

הוא אמור לקבוע את המנהל המקצועי והמאמן?

זו בדיחה.

למרות התגובות הרבות על הפוסטים המועדון בפרסום שלו על החידוש פוראבר רק הראה כמה לא סופרים אותנו 

זהו שחררתי תסכול אנחנו חייבים להתחיל להשמיע את הקול שלנו כדי לא להפסיד את הקפטן.

פורסם ב

אני אופטימי שהוא ימשיך

לי זה נראה שנימני יורה לכל כיוון ומנסה לעשות לחץ תקשורתי שיובילו להיסטריה בקהל ויגרמו למכבי להתקפל או מה שזה לא יהיה

אם ההצעה בבית"ר הייתה כל כך טובה הוא כבר היה חותם שם

להבא אשמח שיאריכו חוזה לשחקנים הרבה לפני, פרץ לדוגמא היה צריך לקבל הארכת חוזה בעונה הראשונה של המלטף כבשים. זה היה יכול להיות הרבה יותר קל להאריך לו חוזה ככה

פורסם ב

מחאה על מה?

קיבל הצעה כספית יפה מאוד, זה לא שאמרו לו בוא תקבל 100 אלף דולר בחודש

פשוט יש לו סוכן חמדן וחזיר שלא בוחל באמצעים ולא שבע ורוצה עוד ועוד ועוד

פורסם ב

ג'ק זה מיץ' 

לפני3 שעות , Matanbiton said:

יודע שמדברים על זה בנושאים אחרים, ההתנהלות בתחילת העונה הזאת רעה אפילו ביחס לעונות הקודמות.

באותה התנהלות הפסדנו את גבי, לא חושב שמישהו פה בנוי לראות את דור במדים של אברמוב.

אם מישהו מוכן להרים את הכפפה וליזום מחאה, שישמיעו אותנו יותר מאשמח

סומך על מיטש, לא מסוגל לסמוך על ג׳ק אם יש משהו שהוא הצליח להוכיח שתפקיד ניהולי בתוך המועדון הוא לא יכול שיחזור להיות נציג בעלים וישחרר אותנו ההבנה שלו בכדורגל שווה לכלום.

הוא אמור לקבוע את המנהל המקצועי והמאמן?

זו בדיחה.

למרות התגובות הרבות על הפוסטים המועדון בפרסום שלו על החידוש פוראבר רק הראה כמה לא סופרים אותנו 

זהו שחררתי תסכול אנחנו חייבים להתחיל להשמיע את הקול שלנו כדי לא להפסיד את הקפטן.

ג'ק זה מיץ'

פורסם ב
27 דקות לפני, MTA For Ever said:

איבדתם את זה סופית, מחאה עלק

לא איבדנו שום ואני מדבר ברבים למרות שזה אני סליחה באמת שחשוב לי שהסמל האחרון שלנו ישאר.

פורסם ב

https://sports.walla.co.il/item/3844562

את האמת שנמרודי כבר עולה לי על העצבים, הכל עלה לו לראש, לא רק השתן וזה יחסית לאוהד שמגיע רק למשחקי בית ואולי סמי עופר ודרבי, יאללה תתקדם. 

עלאק מגרשים את מיץ' ממכבי, יאללה תתקדם. 

פורסם ב

די כבר עם המכביסט האחרון, הדינוזאור האחרון.

פורסם ב
לפני2 שעות , BMTA said:

מחאה על מה?

קיבל הצעה כספית יפה מאוד, זה לא שאמרו לו בוא תקבל 100 אלף דולר בחודש

פשוט יש לו סוכן חמדן וחזיר שלא בוחל באמצעים ולא שבע ורוצה עוד ועוד ועוד

אתה יודע להגיד ולסכם רגע-

כמה הוא הרוויח עד כה

וכמה מכבי הציעו לו עכשיו ומה אורך החוזה החדש?

פורסם ב
5 דקות לפני, zion8 said:

אתה יודע להגיד ולסכם רגע-

כמה הוא הרוויח עד כה

וכמה מכבי הציעו לו עכשיו ומה אורך החוזה החדש?

לפני שיצא לאיטליה אני מניח שהיה משתכר בין 200-300 אלף יורו לעונה,אחרי החזרה מאיטליה קיבל חוזה של 550 אלף יורו לעונה לא כולל מענקים ובונוסים, אם מציעים לו עכשיו 400 אלף יורו ל3 שנים אני חושב שזה יפה מאוד אם לא מתאים לו והוא מעדיף לעבור לביתר שאני מניח שלא ישלמו לו יותר מזה אז בהצלחה

פורסם ב

אני בעד שהוא יישאר פה ואני גם מאוהביו,

אבל מחאה? לאיפה הלכתם? זה לא אבי נמני ואפילו לא ערן זהבי.

פורסם ב

אגב, אם רק לאוהדי כדורגל ישראלי היה דרייב לעשות מחאות על זכויות אוהדים, על איסור קהל חוץ, על יחס יותר הוגן ומכבד במגרשים כמו שיש להם דרייב לעשות מחאות על מצב מקצועי של הקבוצה, היה פה גרמניה.

פורסם ב
19 דקות לפני, car.garsia said:

אגב, אם רק לאוהדי כדורגל ישראלי היה דרייב לעשות מחאות על זכויות אוהדים, על איסור קהל חוץ, על יחס יותר הוגן ומכבד במגרשים כמו שיש להם דרייב לעשות מחאות על מצב מקצועי של הקבוצה, היה פה גרמניה.

כדורגל

ממש

פורסם ב

תכניסו אוויר לריאות, חכו שנייה ותוציאו. יחתום ויישאר כמו ענק.

לא מאמין לסוכנים ולתקשורת ספורט פה.

פורסם ב

אולי די כבר למסרים שכל יום הסוכן שלו מעביר דרך התקשורת?

פעם פעמיים נניח זה בגדר הנורמלי, אבל כל יום?

פורסם ב

לא משנה איך זה יסתיים אבי האהוב והיקר צריך לקבל כתף קרה וסדרת חינוך ארוכה מהמועדון. אפשר להבהיר את זה כבר עכשיו במו"מ מול כל שחקן בסוכנות העלובה שלו.

פורסם ב
17 דקות לפני, קמחי said:

לא משנה איך זה יסתיים אבי האהוב והיקר צריך לקבל כתף קרה וסדרת חינוך ארוכה מהמועדון. אפשר להבהיר את זה כבר עכשיו במו"מ מול כל שחקן בסוכנות העלובה שלו.

אם הייתי בעל תפקיד במכבי הייתי מוציא טאנק יו פרץ עם תמונה מרגשת וכותב שלאחר שלא הצלחנו להגיע לסיכום השחקן לא ממשיך במכבי, 

מה שיגרום לפרץ אולי לחתום בביתר, אבל בשכר נמוך יותר משהם הציעו לו כי כבר אין להם תחרות עליו, ולכעס עד נתק מהסוכן שלו.

וגם יוריד לקרקע שלקמים אחרים שיבקשו שכר מוגזם

חוץ מזה שעם כל הכבוד רק על רביבו אסנטה וסהיטי הייתי שופך סכומים כאלו, לא רואה עוד שחקן ששווה את זה

פורסם ב

אני באמת חושב שלשלם לפרץ סכום כזה ענק לתקופה ארוכה תסנדל את מכבי מקצועית ותקבע את המצב של השנה האחרונה לעוד שלוש. הוא לא יזוז מההרכב בשכר כזה והוא לא יזוז מהעבדה שאנחנו לא רוצים שישחק בה. אחלה מלכוד. 

מבחינת נימני, אולי הוא חושב שהוא משרת את הלקוח שלו, אבל הוא הולך כאן על חבל דק מאוד כי בסוף הוא יקרע את החבל ,אבל לא מול מכבי אלא מול האוהדים, בואו לא נשכח שגם ככה פרץ מעורר לא מעט אנטגוניזם אז יש מצב שעוד קצת יתהפכו עליו בגלל ההתנהלות הזאת. 

פורסם ב

בהחלט מובן למה מכבי לא מוכנים להשכיב כל סכום ששחקן רוצה, ובטח שמדובר בדור פרץ. 

עם כל האהבה אליו, דור לא עילוי. הוא צריך קודם כל להיות אסיר תודה על זה ששחקן בינוני מינוס כמוהו מקבל בכלל במה בקבוצה הכי גדולה בארץ, למרות שהוא יותר לא מועיל ממועיל.

לבוא, יחד עם הסוכן, לקבל הצעה, לחתום על מה שנותנים (ונותנים הרבה) ולהמשיך הלאה. 

פורסם ב

אני בהלם ממה שאני קורא כאן.

דור זה לא עוד שחקן.

דור הוא הפנים של המועדון. הוא האשכים, הוא הלב, הוא להיות הכי יפה, הכי חזק והכי רע על המגרש.

הוא סמל, הוא קפטן, הוא מנהיג.

ותוסיפו לזה שהוא פאקינג סיים מלך השערים של הקבוצה.

הוא ישראלי, ובעונה שבה כנראה נאבד גם את רוי, הוא בעצם הישראלי היחיד ברמות הגבוהות שיישאר לנו בסגל.

אני לא מבין את השאננות הזאת. אבל כשהוא בסוף יעבור ונראה איך כל האופי של הקבוצה משתנה אז תתחילו לבכות.

לפחות לפי הדיווחים, הבן אדם לא בא עם דרישות מרחיקות לכת.

המחיר שנשלם אם הוא ילך יהיה הרבה יותר גבוה.

פורסם ב
20 דקות לפני, idanico said:

אני בהלם ממה שאני קורא כאן.

דור זה לא עוד שחקן.

דור הוא הפנים של המועדון. הוא האשכים, הוא הלב, הוא להיות הכי יפה, הכי חזק והכי רע על המגרש.

הוא סמל, הוא קפטן, הוא מנהיג.

ותוסיפו לזה שהוא פאקינג סיים מלך השערים של הקבוצה.

הוא ישראלי, ובעונה שבה כנראה נאבד גם את רוי, הוא בעצם הישראלי היחיד ברמות הגבוהות שיישאר לנו בסגל.

אני לא מבין את השאננות הזאת. אבל כשהוא בסוף יעבור ונראה איך כל האופי של הקבוצה משתנה אז תתחילו לבכות.

לפחות לפי הדיווחים, הבן אדם לא בא עם דרישות מרחיקות לכת.

המחיר שנשלם אם הוא ילך יהיה הרבה יותר גבוה.

דור מכביסט על ואני מת עליו אבל הוא לא להיות הכי חזק והכי רע על המגרש

פורסם ב
2 דקות לפני, snufkin said:

הוא גבר שבגברים, מת עליו,

בסכום נורמלי שלא יסנדל את הקבוצה שנים או יקבע אותו להרכב אני אהיה מאושר מאוד, 

אבל אם לא, אז לא.

הייתי מתאבד רק על רביבו, אסנטה וסהיטי כי הם שחקנים מעולים שנתקשה מאוד להחליף  , לאף אחד חוץ מהם מהקבוצה הנוכחית לא הייתי נותן סכומים כאלו.

פורסם ב
5 דקות לפני, snufkin said:

הוא כן.

זה שהוא לא עושה פרובוקציות בשקל זה לזכותו, לא לרעתו.
הוא רע בצורה הכי יפה, אלגנטית ומכביסטית שיש.

הוא רע בזה שהוא ינעץ אותך ברגע הכי כואב.

הוא רע בזה שהוא שקט אבל קטלני.

הוא רע בזה שהתחתית שלו זה המקסימום של הרוב.

הוא רע בזה שיש לו אשכים מברזל.

הוא רע בזה שהוא תמיד יהיה שם, עם קלאס, עם כתפיים רחבות וייצג אותנו בכבוד לא משנה מה.

זאת כמובן רק דעתי.

פורסם ב
45 דקות לפני, idanico said:

הוא כן.

זה שהוא לא עושה פרובוקציות בשקל זה לזכותו, לא לרעתו.
הוא רע בצורה הכי יפה, אלגנטית ומכביסטית שיש.

הוא רע בזה שהוא ינעץ אותך ברגע הכי כואב.

הוא רע בזה שהוא שקט אבל קטלני.

הוא רע בזה שהתחתית שלו זה המקסימום של הרוב.

הוא רע בזה שיש לו אשכים מברזל.

הוא רע בזה שהוא תמיד יהיה שם, עם קלאס, עם כתפיים רחבות וייצג אותנו בכבוד לא משנה מה.

זאת כמובן רק דעתי.

ועדיין הוא לא שווה 550 אלף יורו בשנה. אם הוא רוצה לעבור לביתר בגלל כמה שקלים, אז אולי הוא לא כזה מכביסט? ונכון שזה לא אנחנו משלמים, אבל אם זו החלטה של גולדהאר אז הוא בעל המאה