Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
17 דקות לפני, YoniC said:

איזה טורניר פורסט גאמפ לארגנטינה. מילולית קיבלו בכל שלב נוקאאוט את היריבה הכי חלשה שנותרה בכל שלב ועדיין כל פעם הם צריכים כוח עליון שיציל אותם. פעם אחת שער עצמי דקה 11x, אחר כך שלשול מצרי הכי מפואר מאז 67, עכשיו האדום הזה.

לא נכנס לקונספירציה שפיפא שוב רוצים לראות את מסי זוכה כי את הזכייה הוא כבר עשה אז מה הסיבה לתת לו עוד זכייה? סתם טורניר שפשוט הכל הולך להם 

צהוב דומה יצא לאלמירון נגד ארהב

אמבולו יצא אידיוט, 200 מצלמות ויש שופט מסך, כמה טיפש אפשר להיות.

פורסם ב
51 דקות לפני, YoniC said:

איזה טורניר פורסט גאמפ לארגנטינה. מילולית קיבלו בכל שלב נוקאאוט את היריבה הכי חלשה שנותרה בכל שלב ועדיין כל פעם הם צריכים כוח עליון שיציל אותם. פעם אחת שער עצמי דקה 11x, אחר כך שלשול מצרי הכי מפואר מאז 67, עכשיו האדום הזה.

לא נכנס לקונספירציה שפיפא שוב רוצים לראות את מסי זוכה כי את הזכייה הוא כבר עשה אז מה הסיבה לתת לו עוד זכייה? סתם טורניר שפשוט הכל הולך להם 

אז עכשיו גם ארגנטינה אשמה שהנבחרות שהיו צריכות לשחק נגדה הפסידו? אולי הם בכלל שילמו לנבחרות הטובות בכל שלב כדי שלא ינצחו. נו באמת..ארגנטינה ישבו היום על שוויץ רוב המשחק וגם נגד מצרים הם היו יותר טובים ונעקצו בכמה מתפרצות. נכון, הם לא מציגים יכולת טובה מאז הבתים, אבל לפעמים צריך גם מזל.

פורסם ב
47 דקות לפני, oferr said:

אז עכשיו גם ארגנטינה אשמה שהנבחרות שהיו צריכות לשחק נגדה הפסידו? אולי הם בכלל שילמו לנבחרות הטובות בכל שלב כדי שלא ינצחו. נו באמת..ארגנטינה ישבו היום על שוויץ רוב המשחק וגם נגד מצרים הם היו יותר טובים ונעקצו בכמה מתפרצות. נכון, הם לא מציגים יכולת טובה מאז הבתים, אבל לפעמים צריך גם מזל.

מי האשים את ארגנטינה?

פורסם ב
1 hour ago, רן יעקובי said:

יש לפעולה של הצהוב השני תקדים?

לא צהוב שני, אבל מקרה דומה

פורסם ב
18 דקות לפני, Elirandani said:

לא צהוב שני, אבל מקרה דומה

נראה כמו פרשנות מרחיקת לכת של חוק הטעות בזיהוי בשני המקרים. זאת טעות בהחלטה של השופט, לא טעות בזיהוי של מי עשה עבירה

פורסם ב
1 hour ago, YoniC said:

נראה כמו פרשנות מרחיקת לכת של חוק הטעות בזיהוי בשני המקרים. זאת טעות בהחלטה של השופט, לא טעות בזיהוי של מי עשה עבירה

בשני המקרים נשלף צהוב שגוי בגלל התחזות, מניח שזה ההקשר.

פורסם ב
לפני3 שעות , YoniC said:

היסטוריה

החוק אומר שאם נתת צהוב לבליץ' וזה גלזר בכלל שעשה את הפאול אז מותר לך לתקן.

פיפא הרחיבו את החוק ויצרו תקדים די בעייתי כי אתה הולך לואר למשהו אחד וחוזר לואר למשהו אחר.

ראיתי את המשחק, טרלול של החלטה שהפך משחק שוויוני שהיה בשליטה של שוויץ לבליץ של ארגנטינה. מסוג התקדימים שאני כבר רואה איך מופעל נגדינו בעונה הבאה.

פורסם ב
58 דקות לפני, car.garsia said:

החוק אומר שאם נתת צהוב לבליץ' וזה גלזר בכלל שעשה את הפאול אז מותר לך לתקן.

פיפא הרחיבו את החוק ויצרו תקדים די בעייתי כי אתה הולך לואר למשהו אחד וחוזר לואר למשהו אחר.

ראיתי את המשחק, טרלול של החלטה שהפך משחק שוויוני שהיה בשליטה של שוויץ לבליץ של ארגנטינה. מסוג התקדימים שאני כבר רואה איך מופעל נגדינו בעונה הבאה.

הוא סחט מזה צהוב, כן ? מי שהרס לשוויץ, זה אמבולו. לא השופט

פורסם ב

היעילות הספרדית מחליאה

כל כך משעמם ועצוב  ברמת קשה לצפייה 

פורסם ב

ספרד מזכירה בזגנון קצת את ב"ש. קבוצה אפורה לגמרי אבל עובדת כאילו הם 20 שחקנים על המגרש. מספיק גול אחד ולך תרדוך אחריהם. משעממים למות ונראה לי שיקחו את המונדיאל הזה

פורסם ב
לפני9 שעות , snufkin said:

ספרד מזכירה בזגנון קצת את ב"ש. קבוצה אפורה לגמרי אבל עובדת כאילו הם 20 שחקנים על המגרש. מספיק גול אחד ולך תרדוך אחריהם. משעממים למות ונראה לי שיקחו את המונדיאל הזה

לדעתי אתמול היה ״הגמר״

הם יקחו

הלוואי ואני טועה כי אני מקווה מאוד שארגנטינה תזכה ואם לא אז אנגליה

פורסם ב
לפני11 שעות , מאור ט said:

היעילות הספרדית מחליאה

איך בא לי מכבי שהיריבה פשוט תגיד ״לעזאזל אנחנו מבקיעים פה גול״

פורסם ב
לפני11 שעות , מאור ט said:

היעילות הספרדית מחליאה

דל"פ: טיקי טקה הייתה שיטה משעממת למוות 

פורסם ב
12 דקות לפני, הנדון said:

מה ההבדל בין הטיקי טקה לשיטה הנוכחית?

פורסם ב
1 דקה לפני, PLASTOMAN said:

מה ההבדל בין הטיקי טקה לשיטה הנוכחית?

שניהם משעממות כמו שאמרתי אבל איך אמר המשורר א. מזרחי "עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה" 

פורסם ב
לפני8 שעות , הנדון said:

לא דל"פ, זה היה נוראי לצפייה בזכייה שלהם ב2010 וזה נוראי גם עכשיו ב2026. הגנה עם כדור.

פורסם ב
לפני9 שעות , הנדון said:

תלוי מי עושה ומה עושה.

כשברצלונה הייתה נותנת חמישיות עם גולים אחרי 20 מסירות בנגיעה זה לא היה משעמם.

פורסם ב
24 דקות לפני, פנחס שוף said:

איזה כיף בלי ספרד

אחלה קצב יש עד עכשיו 

שיט שואו>>>>>>תבניות התקפה 

תמיד מאז ומעולם

פורסם ב
26 דקות לפני, פנחס שוף said:

איזה כיף בלי ספרד

אחלה קצב יש עד עכשיו 

מה

פורסם ב