Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני4 שעות , בראון said:

מה זה משחק? זאת הפרנסה שלו. אם מכריחים אותו לקצץ בסביבות ה-100 דולר אחרי העונה הכי טובה בקריירה שלו (מספרית) למה שהוא לא ינסה למקסם את השכר שהוא יכול להרוויח? 

ההתנהלות מולו מעליבה והזיכרון קצר כנראה בקריית שלום כי ראינו לאן הלכנו אחרי העונה שבה איבדנו קשר מאוד חשוב להרכב ולחדר ההלבשה 

אם "זה ביזנס", אז זה ביזנס לשני הצדדים. הוא יכול להתמקח עד השקל האחרון וגם מכבי מהצד שלה יכול לרצות לשלם כמה שפחות.

כל מה שאנשים פה כותבים לגבי המספרים שלו העונה ובהתאם איזה שכר הוא צריך לדרוש - לא רלוונטי. ככה לא עובד שוק. גם זה שפעם שילמנו לו 500 או 100 לא מעניין. השאלה היחידה היא כמה הוא יכול לקבל במקום אחר.

פורסם ב
לפני5 שעות , PLASTOMAN said:

אל תיפלו בפרסומים. אף קבוצה בארץ לא תציע משמעותית גבוה ממכבי, אם בכלל כדי שפרץ יעבור אליה.

זה הכל לחץ של נמני.

ברור, בדיוק כמחו מכבי בעקבות יהושוע שנועד להלחיץ את ב"ש, אני בטוח שמכבי אפילו לא היתה בכיוון שלו.

פורסם ב
לפני2 שעות , Hararihr said:

אם באמת הפרסומים נכונים לגבי בית״ר ודור והסכומים אכן מדויקים…

דור נמצא בצומת דרכים כמו של שמעון גרשון בקיץ 2006.

מכבי מציעים לו חוזה יפה וקיצוץ נכבד בשכר אבל עדיין שכר יפה, הוא קפטן וסמל במועדון והוא בורג מרכזי, המקום שלו והמעמד שלו במכבי מובטחים במיוחד לאור העובדה שערן זהבי פרש ואין מישהו שיכול לאתגר את המעמד שלו.

אם הוא יעזוב לקבוצה אחרת, אפילו לבית״ר שזה עוד יחסית סבבה, הוא מסתכן בהכתמה ומחיקה של המורשת שלו במכבי.

כי זה לא שמכבי לא רוצה אותו, מכבי ובצדק חושבת שהוא לא שווה 500 אלף יורו לעונה לפני בונוסים.

דור פרץ הוא לא סקורר וההחמצות שלו השנה היו מטורפות, אם זהבי מגיע למצבים שלו הוא מסיים עם 35 שערים ולא עם 19. מעבר לזה שמדובר בעונת כישלון עבור מכבי ללא אליפות, דור לא הצליח לסחוב את מכבי לזכיה. הוא לא אשם בכל, אבל אכן יש לו אשמה כקפטן הקבוצה כמו לכל מי שנמצא במערכת.

דור צריך לחשוב טוב-טוב אם זה שווה לו לטווח הארוך שאולי הקהל לא יסלח לו על מעבר כזה.

היום בית״ר קבוצת צמרת ויריבה ישירה של מכבי על ההגמוניה בליגה. זה שונה לגמרי מהמעבר של נמני בזמנו לבית״ר שהייתה בהתרסקות בתחתית הטבלה.

גזרה מעניינת מאוד ואת התשובות נקבל בשבועות הקרובים.

מסכים עם כל מה שכתבת ובכל זאת לא מאמין שיציעו לו 500,000 יורו נטו ל 3 עונות.

פורסם ב
1 hour ago, Raumdeuter said:

אני מרגיש שלא מעט אנשים פה די בסרט לגבי יחסי מכבי-בית"ר וחושבים שיש איזו "סולידריות ערכית" איתם.

גם אם בתוך ארגוני האולטראס שלנו(אני מפריד בין ארגוני אוהדים לארגוני אולטראס למינהם בכוונה,למשל אחים לסמל הם ארגון אוהדים/עמותה חברתית  המתייחסים לעצמם בא-פוליטיות),מתקיימת פוזיציה של "שונאים אותם פחות מאת האחרים",הם שונאים די גדולים שלנו גם ברחב וגם בארגון(למרות שלה פמיליה הוא מקרה מבחן מעניין בהקשר של ארגוני אולטראס כפי שאנחנו מכירים אותם כי הם יצאו מעבר לגבולות הסטנדרטיים ואף התקיימו דיונים בכנסת ישראל האם להגדיר אותם כארגון טרור מבחינה חוקית במקומות מסויימים בעולם,תבדקו אותי).

בנוסף,ההרכב של הקהלים שלנו הוא שונה משחושבים(מצב סוציו אקונומי,היסטוריה משפחתית,השקפות פוליטיות וכו').

רציתי להוסיף שגם קבוצות בעלות קהל אוהדים משמעותי כמו אחותנו הקטנה מהצפון מכבי חיפה ויריבתנו העירונית והאידיאולוגית מתמודדות עם הקצנה פוליטית(הפועל חווה מאבק פנימי של להכיל הצלחה ואהדת המון יחסי לתפיסתה את עצמה כאנדרוג נצחי להוציא שנות תאומים ואולי עוד מספר שנים איפשהו בין לבין עד כניסת ההון הגדול לקבוצות הרגל והסל של אגודת הפועל, אני מגדיר זאת תחת הכותרת של "מעבר מן התפיסה העצמית כהיותם שוליים אל הנורמה החברתית דרך שימוש בקפיטל"),אך מכבי חיפה כארגון וקהל אוהדים חווים תהליך של מעבר מא פוליטיות יחסית לעמדות המזכירות את שלנו טרם ה7/10/2023.

להארות והערות מוזמנים לתקן אותי(יצא מסורבל ואקדמי אבל הרגשתי חובה לנפץ מיתוסים על יחסנו עם הבית"רים) @החתול הצהוב @המכבייה

1 hour ago, Raumdeuter said:

אני מרגיש שלא מעט אנשים פה די בסרט לגבי יחסי מכבי-בית"ר וחושבים שיש איזו "סולידריות ערכית" איתם.

גם אם בתוך ארגוני האולטראס שלנו(אני מפריד בין ארגוני אוהדים לארגוני אולטראס למינהם בכוונה,למשל אחים לסמל הם ארגון אוהדים/עמותה חברתית  המתייחסים לעצמם בא-פוליטיות),מתקיימת פוזיציה של "שונאים אותם פחות מאת האחרים",הם שונאים די גדולים שלנו גם ברחב וגם בארגון(למרות שלה פמיליה הוא מקרה מבחן מעניין בהקשר של ארגוני אולטראס כפי שאנחנו מכירים אותם כי הם יצאו מעבר לגבולות הסטנדרטיים ואף התקיימו דיונים בכנסת ישראל האם להגדיר אותם כארגון טרור מבחינה חוקית במקומות מסויימים בעולם,תבדקו אותי).

בנוסף,ההרכב של הקהלים שלנו הוא שונה משחושבים(מצב סוציו אקונומי,היסטוריה משפחתית,השקפות פוליטיות וכו').

רציתי להוסיף שגם קבוצות בעלות קהל אוהדים משמעותי כמו אחותנו הקטנה מהצפון מכבי חיפה ויריבתנו העירונית והאידיאולוגית מתמודדות עם הקצנה פוליטית(הפועל חווה מאבק פנימי של להכיל הצלחה ואהדת המון יחסי לתפיסתה את עצמה כאנדרוג נצחי להוציא שנות תאומים ואולי עוד מספר שנים איפשהו בין לבין עד כניסת ההון הגדול לקבוצות הרגל והסל של אגודת הפועל, אני מגדיר זאת תחת הכותרת של "מעבר מן התפיסה העצמית כהיותם שוליים אל הנורמה החברתית דרך שימוש בקפיטל"),אך מכבי חיפה כארגון וקהל אוהדים חווים תהליך של מעבר מא פוליטיות יחסית לעמדות המזכירות את שלנו טרם ה7/10/2023.

להארות והערות מוזמנים לתקן אותי(יצא מסורבל ואקדמי אבל הרגשתי חובה לנפץ מיתוסים על יחסנו עם הבית"רים) @החתול הצהוב @המכבייה

אני אידיאולוגית וסוציו אקונומית קרוב יותר להפועל מאשר ביתר. והפועל היא שנאת חיי המוצהרת. 

ביתר וחיפה לא חיות איתי בבניין המשותף ואני מתעב את השכנים. 

פורסם ב
לפני5 שעות , Barksdale said:

זה מריח נמני ולכן כתבתי אם.

כמובן שאני אוהב אותו ואשמח שישאר, אבל אם הוא משחק איתנו על סכומים כאלה אחרי כל השנים אז תפאדל.

המשחק על סכומים אחרי כל השנים הוא דו צדדי פה.

פורסם ב
28 דקות לפני, המכבייה said:

אני אידיאולוגית וסוציו אקונומית קרוב יותר להפועל מאשר ביתר. והפועל היא שנאת חיי המוצהרת. 

ביתר וחיפה לא חיות איתי בבניין המשותף ואני מתעב את השכנים. 

כנ"ל,רק שעם הפועל יש לי יחסים מורכבים כי התחנכתי במערכת הקיבוצית לכל שנותיי כילד ונער ולמעט אפיזודה מסויימת בחיי,תמיד נשארתי בפקולטות למדעי החברה והרוח ברמות שונות באוניברסיטאות שונות בארץ(אני עכשיו באמצע המאסטר שלי ולהחליף איתך סיפורים בבר שכבר לא בבעלותך) או בכל מקום אחר שתציע.

פורסם ב
לפני2 שעות , Raumdeuter said:

זין על בית"ר

הסיבה שהם לא שנואים כמו חיפה מבחינתי (הפועל כמובן זה משהו אחר) היא שהם מועדון לא רלוונטי כבר 30 שנה למעט תקופת ארקדי שקנה להם 2 אליפויות עבור 2000 קולות לראשות העירייה.

פורסם ב
לפני3 שעות , P.Maldini said:

זין על בית"ר

פורסם ב
לפני4 שעות , P.Maldini said:

זין על בית"ר

הסיבה שהם לא שנואים כמו חיפה מבחינתי (הפועל כמובן זה משהו אחר) היא שהם מועדון לא רלוונטי כבר 30 שנה למעט תקופת ארקדי שקנה להם 2 אליפויות עבור 2000 קולות לראשות העירייה.

זה בדיוק זה, לא צריך לייחס יותר מדי לדעות פוליטיות וניתוחים.

@Raumdeuterבהקשר לארגוני האולטראס אמנם אני לא מומחה למדעי החוליגניזם אבל לדעתי היו לא פחות מהשאר ומספיק תקריות והתגרויות בין מכבי וביתר, עם שירים שנכתבו אחד על השני, לפחות בעשור האחרון, שאפשר לומר די בוודאות עבור המתבונן מהצד שאין שם שום חיבה בלשון המעטה....

פורסם ב
לפני10 שעות , Hararihr said:

אם באמת הפרסומים נכונים לגבי בית״ר ודור והסכומים אכן מדויקים…

דור נמצא בצומת דרכים כמו של שמעון גרשון בקיץ 2006.

מכבי מציעים לו חוזה יפה וקיצוץ נכבד בשכר אבל עדיין שכר יפה, הוא קפטן וסמל במועדון והוא בורג מרכזי, המקום שלו והמעמד שלו במכבי מובטחים במיוחד לאור העובדה שערן זהבי פרש ואין מישהו שיכול לאתגר את המעמד שלו.

אם הוא יעזוב לקבוצה אחרת, אפילו לבית״ר שזה עוד יחסית סבבה, הוא מסתכן בהכתמה ומחיקה של המורשת שלו במכבי.

כי זה לא שמכבי לא רוצה אותו, מכבי ובצדק חושבת שהוא לא שווה 500 אלף יורו לעונה לפני בונוסים.

דור פרץ הוא לא סקורר וההחמצות שלו השנה היו מטורפות, אם זהבי מגיע למצבים שלו הוא מסיים עם 35 שערים ולא עם 19. מעבר לזה שמדובר בעונת כישלון עבור מכבי ללא אליפות, דור לא הצליח לסחוב את מכבי לזכיה. הוא לא אשם בכל, אבל אכן יש לו אשמה כקפטן הקבוצה כמו לכל מי שנמצא במערכת.

דור צריך לחשוב טוב-טוב אם זה שווה לו לטווח הארוך שאולי הקהל לא יסלח לו על מעבר כזה.

היום בית״ר קבוצת צמרת ויריבה ישירה של מכבי על ההגמוניה בליגה. זה שונה לגמרי מהמעבר של נמני בזמנו לבית״ר שהייתה בהתרסקות בתחתית הטבלה.

גזרה מעניינת מאוד ואת התשובות נקבל בשבועות הקרובים.

נמני עבר לבית״ר בגלל שנזרק ממכבי, זה בכלל לא אותו מקרה. גרשון/אבוקסיס יותר מתאימים פה.

פורסם ב
לפני9 שעות , Raumdeuter said:

אני באמת חושב שזה אישית שלך ולא מייצג את הקהל שלנו. זין על כל קבוצה שהיא לא מכבי כן? אבל לנו לביתר יש סנטימנט די זהה. 

ועזוב פוליטיקה, עזוב זיהוי לימין, עצוב לובשים את אותו צבע. לביתר ולמכבי תמיד תהיה את השנאה המשתופת להפועל. השנאה הזאת אף פעם לא תוכל לגרום ליריבות אמיתית בין מכבי לביתר.

תמיד הם יעדיפו שאנחנו נהיה אלופים אם זה לא הם מהגדולות (הם ממש אבל ממש לא התאמצו להפריע לנו שנה שעברה במחזור האחרון) ולדעתי גם אצלנו בקהל היה לפחות

80 אחוז שהעדיפו אותם אלופה על באר שבע.

איך אני יודע את זה? בדרבי חוץ הרבה מסביבי התעסקו מה הם עושים נגד חיפה ורצו שהם ינצחו כדי שהם יקחו את האליפות. לדעתי בקהל הרחב זה היה די קונצנזוס. עם איך שבאר שבע מדברת עלינו/התנהגה בגמר גביע גם אפשר להבין למה. הפועל נשארת הפועל, גם כשהיא בפריפריה. לעומת זאת, באופן אירוני הייתי בהרבה משחקי חוץ והמשחק חוץ היחיד מהגדולות שלא היה לי איזה קלאש עד עכשיו זה טדי. אף פעם לא הרגשתי מאוים שם.

הדוגמא הכי טובה לדיון הזה זה הדיון ההיפותטי פה על דור פרץ. אם יחתום בביתר בסוף למרות כל הרעש פה כנראה שאף אחד ביציע לא יקלל אותו. אם יחתום בחיפה או ה' ישמור בהפועל, הוא שרוף לחלוטין בקהל הרחב שלנו. 

פורסם ב
לפני7 שעות , car.garsia said:

אני באמת חושב שזה אישית שלך ולא מייצג את הקהל שלנו. זין על כל קבוצה שהיא לא מכבי כן? אבל לנו לביתר יש סנטימנט די זהה. 

ועזוב פוליטיקה, עזוב זיהוי לימין, עצוב לובשים את אותו צבע. לביתר ולמכבי תמיד תהיה את השנאה המשתופת להפועל. השנאה הזאת אף פעם לא תוכל לגרום ליריבות אמיתית בין מכבי לביתר.

תמיד הם יעדיפו שאנחנו נהיה אלופים אם זה לא הם מהגדולות (הם ממש אבל ממש לא התאמצו להפריע לנו שנה שעברה במחזור האחרון) ולדעתי גם אצלנו בקהל היה לפחות

איך אני יודע את זה? בדרבי חוץ הרבה מסביבי התעסקו מה הם עושים נגד חיפה ורצו שהם ינצחו כדי שהם יקחו את האליפות. לדעתי בקהל הרחב זה היה די קונצנזוס. עם איך שבאר שבע מדברת עלינו/התנהגה בגמר גביע גם אפשר להבין למה. הפועל נשארת הפועל, גם כשהיא בפריפריה. לעומת זאת, באופן אירוני הייתי בהרבה משחקי חוץ והמשחק חוץ היחיד מהגדולות שלא היה לי איזה קלאש עד עכשיו זה טדי. אף פעם לא הרגשתי מאוים שם.

הדוגמא הכי טובה לדיון הזה זה הדיון ההיפותטי פה על דור פרץ. אם יחתום בביתר בסוף למרות כל הרעש פה כנראה שאף אחד ביציע לא יקלל אותו. אם יחתום בחיפה או ה' ישמור בהפועל, הוא שרוף לחלוטין בקהל הרחב שלנו. 

אין סיכוי בעולם שפרץ יעבור להפועל גם עבור פי 2 כסף!

גם לא חיפה. הקבוצה היחידה שאולי (לא מאמין שיעזוב את מכבי) ממש אולי, זו בית"ר.

פורסם ב
לפני8 שעות , car.garsia said:

האמת בכל משחק חוץ נגדם בטדי הקהל שלהם מתנהג יפה בחוץ ומכבד 

בוא נגיד שאם יש טבלה אז הפועל, חיפה ובש פי אלף יותר שנואים 

פורסם ב
לפני2 שעות , ClinteastwoodFan said:

אין סיכוי בעולם שפרץ יעבור להפועל גם עבור פי 2 כסף!

גם לא חיפה. הקבוצה היחידה שאולי (לא מאמין שיעזוב את מכבי) ממש אולי, זו בית"ר.

גם אני לא מאמין אגב, גם בית"ר אני לא מאמין. או יישאר פה או חו"ל.

48 דקות לפני, BMTA said:

האמת בכל משחק חוץ נגדם בטדי הקהל שלהם מתנהג יפה בחוץ ומכבד 

בוא נגיד שאם יש טבלה אז הפועל, חיפה ובש פי אלף יותר שנואים 

חד משמעית ואם יוצאים מחוץ לגדולות אז אני גם ממקם את הטינופת של סכנין מעליהם.

אחרי זה כנראה ביתר אבל פער די גדול מהרביעייה שהזכרתי.

פורסם ב
18 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

דן גלזר לב״ש עושה רע.

אחלה גבר ויש לי הרגשה שיצליח שם. 

לא להרכב האידיאלי, אבל הייתי מחזיר אותו כדי שיהיה לי גרזן לזרוק לדשא כשצריך, זה היה מועיל לנו השנה עם הרכות במרכז מגרש. 
החסרונות במשחק שלו ידועים, אבל זה טוב שתהיה ורסטיליות בסגל.  
חוץ מזה שהוא אחלה גבר.

פורסם ב
13 דקות לפני, סגול said:

לא להרכב האידיאלי, אבל הייתי מחזיר אותו כדי שיהיה לי גרזן לזרוק לדשא כשצריך, זה היה מועיל לנו השנה עם הרכות במרכז מגרש. 
חוץ מזה שהוא אחלה גבר.

אחלה דן גלזר, האישיות שלו הייתה יכולה לעזור לנו העונה.

אבל הכדורגל התקדם והסיבה שקבוצות טובות מציגות חוסן מסוים זה כי הן בדרך כלל מורכבות משחקנים שטובים בכדורגל. 

אם יש לך שחקנים שיש להם יכולת למסור אחד לשני בצורה סבירה, אז הכדור לא נמצא אצל היריב ואז אני לא צריך מישהו שכל הזמן יגרזן. 

היינו אחת המכבי העוצמתיות עם יוריס כ-6, להזכיר לכם. 

השנה לא היה לנו כלום מכלום אז ישר כולם במוד של רק חורבן יביא תקומה ובוא נחזיר שחקנים שפעם כבר לא כל כך התאימו אחרי הפציעות. 

ושוב, אם זה במחיר הנכון וזה נחמד לסגל וזה אפשרי, לא רע במיוחד. בעיקר קצת אופי. 

פורסם ב
29 דקות לפני, פרנק סינטרה said:

דן גלזר לב״ש עושה רע.

אחלה גבר ויש לי הרגשה שיצליח שם. 

כמחליף לבליץ' שינוח קצת, איזה רבע שעה במשחק הייתי מביא.

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

אחלה דן גלזר, האישיות שלו הייתה יכולה לעזור לנו העונה.

אבל הכדורגל התקדם והסיבה שקבוצות טובות מציגות חוסן מסוים זה כי הן בדרך כלל מורכבות משחקנים שטובים בכדורגל. 

אם יש לך שחקנים שיש להם יכולת למסור אחד לשני בצורה סבירה, אז הכדור לא נמצא אצל היריב ואז אני לא צריך מישהו שכל הזמן יגרזן. 

השנה לא היה לנו כלום מכלום אז ישר כולם במוד של רק חורבן יביא תקומה ובוא נחזיר שחקנים שפעם כבר לא כל כך התאימו אחרי הפציעות. 

ושוב, אם זה במחיר הנכון וזה נחמד לסגל וזה אפשרי, לא רע במיוחד. בעיקר קצת אופי. 

יפה

פורסם ב

מאיפה הבאתם דן גלזר לבאר שבע? לא רואה שום פרסום על זה, אבל מצד שני אלה מזמן פתחו מועדון פליטי מכבי, אז הכל יתכן

פורסם ב

אחלה גלזר שבעולם, קשר אש לרוטציה. 

פורסם ב
לפני4 שעות , סגול said:

חוץ מזה שהוא אחלה גבר.

חייב להיות במכבי אם יש לו כוונה לחזור לארץ

פורסם ב

גלזר זה רכש טוב למכבי

אחרי שנה עם קישור חרפה לא יזיק אחד שטוב בהגנה ככה לאמצע.

פורסם ב
לפני6 שעות , Brandon Roy said:

גם אני חשבתי ככה לפני 15 שנה אבל זה לא מדוייק.

המטרה של המשחק היא לא להניע כדור אלא לסיים כמה שיותר התקפות באיזור מסוכן. כפועל יוצא מהתקפות מהירות והחלטיות, יהיו גם הרבה פוזשנים ליריב ולכן כדי להגדיל את מספר ההתקפות שלך ובמקביל גם למנוע מהיריב להגיע להתקפה מסוכנת, נצחונות במאבקים וחילוצים במרכז המגרש ובשליש האחרון הם דרמטיים. לקשר ה6 צריכות להיות יכולות התקפיות מסויימות (כדור ארוך, לדרבל את עצמו מלחץ, עצירת כדור ומשחק בנגיעה) אבל היכולות ההגנתיות חשובות יותר באיזון הזה.

יוריס היה נהדר בצד ההתקפי והטכני ובהחלט בשקלול הכללי היה לנו יתרונות יותר גדולים באמצע מאשר  החסרונות. אבל להגיד שזה היה עוצמתי זו אידיאליזציה של העבר. מכבי עוצמתית באמת הייתה דווקא באליפויות של איביץ על אף שכביכול יש שיגידו שהכדורגל לא היה יפה, אבל המספרים לא משקרים. קבוצות לא הצליחו לעבור את החצי ומנגד מכבי התקיפה מהר פעם אחר פעם עד שכבשה, גם אם ההתקפות היו מוזרות ולא נקיות.

מה שכן, לאיביץ היה פריים גולסה, זה לא כוחות.