Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

כשבנסון הגיע לחיפה אמרו "זה בדיוק השחקן שחסר לנו.."

עכשיו כשברזאו מגיע שוב אותו ציטוט, למרות שנראה שיש לו כדורגל ויכולת, אבל חכו כמה משחקים תראו איך נקלט וכו'

פורסם ב
37 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

עכשיו כשברזאו מגיע שוב אותו ציטוט, למרות שנראה שיש לו כדורגל ויכולת, אבל חכו כמה משחקים תראו איך נקלט וכו'

כמובן. ואחרי אימון וחצי תגיע הכתבה של "בחיפה מתמוגגים מברזאו"

פורסם ב
38 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

חולצותכדורגל

זה ככה עם כל זר שנחות שם, הם קודם כל מבלבלים את המוח ולאט לאט מבינים את המציאות ובסוף הוא נעלם כלא היה. 

פורסם ב

הזר היחיד עם רזומה מבטיח ברמה כלשהי שחתם אצל אחת המתחרות שלנו הקיץ הוא אוגריסה.

כל שאר ההחתמות ללא יוצא מן הכלל, נעות בין שחקן של טריק אחד,  שחקן בינוני, שחקן כושל, שחקן פציע,  פוטנציאל שעוד לא פרח. סטטיסטית כנראה מישהו מהם גם יצליח יתר על המידה.

פורסם ב
לפני2 שעות , ClinteastwoodFan said:

כדורגל

בדצמבר יהיה בן 24, 2 בישולים בקריירה.

IMG_2167.thumb.jpg.6b0c01f659fec8762057378cf15e6283.jpg בליגות ראשונות הסריח את הדשא, עונה שעברה חיבר 8 גולים בליגה הטורקית השניה ב34 משחקים (ובישול אחד), עונת השיא שלו. עד אז כבש עוד 4 שערים ובישל 1 ב5 עונות בממוצע של מספר לעונה (ברובן מחליף אבל גם כשעלה היה רע). 

הכל יכול להיות ואולי ייפתח לו בארץ הקודש אבל אפשר לומר את זה על כל שחקן כדורגל. 

איך חיפה יודעים שזה בדיוק מה שהם צריכים קטונתי

גם למלדה ולמדמון התחברו כמה בעיטות בעונה מסויימת.

הטריק של לשחק מליון דקות ולחבר מספר אחד ל300 דקות שזה מספר ל4 משחקים+ לא מרשים אותי בטח ובטח כשזה ההיילייט של הקריירה. 

פורסם ב
14 דקות לפני, אבי בנימין said:

בדצמבר יהיה בן 24, 2 בישולים בקריירה.

IMG_2167.thumb.jpg.6b0c01f659fec8762057378cf15e6283.jpg בליגות ראשונות הסריח את הדשא, עונה שעברה חיבר 8 גולים בליגה הטורקית השניה ב34 משחקים (ובישול אחד), עונת השיא שלו. עד אז כבש עוד 4 שערים ובישל 1 ב5 עונות בממוצע של מספר לעונה (ברובן מחליף אבל גם כשעלה היה רע). 

הכל יכול להיות ואולי ייפתח לו בארץ הקודש אבל אפשר לומר את זה על כל שחקן כדורגל. 

איך חיפה יודעים שזה בדיוק מה שהם צריכים קטונתי

גם למלדה ולמדמון התחברו כמה בעיטות בעונה מסויימת.

הטריק של לשחק מליון דקות ולחבר מספר אחד ל300 דקות שזה מספר ל4 משחקים+ לא מרשים אותי בטח ובטח כשזה ההיילייט של הקריירה. 

אבי, יודע להגיד מה היו המספרים של מילסון לפני שהגיע לפה? בסיפור נשמע לי דיי דומה, לא?

פורסם ב
23 דקות לפני, אלק נילאש said:

אבי, יודע להגיד מה היו המספרים של מילסון לפני שהגיע לפה? בסיפור נשמע לי דיי דומה, לא?

ראשית בוודאי שגם מילסון לא בא עם סיכון נמוך אחרת הוא היה שווה 5 מליון כבר אז.

אבל מילסון הגיע אחרי עונה עם 6 מספרים ב473 דק׳ בליגת העל הטורקית בדקות הראשונות שלו שם, ועוד 4 מספרים ב900 דק׳ בפרמיירליג הרוסית באותה עונה.

יחי ההבדל בין הליגות האלה לליגה הלאומית בטורקיה.

אלו מספרים שיכולים לרמוז טוב יותר שאולי קורה כאן משהו מספר ל130 דק׳ ובליגות חזקות.

כשבחצי העונה האחרונה, בדקות בראשונות בליגת העל הטורקית, מספר ל70 דק.

לפני זה, שיחק רק כ1000 דקות במצטבר בליגת העל בפורטוגל. גם הוא וגם ברזאו לא הצליחו לבלוט בפורטוגל בגיל 19-20 זה מתקשר לשיחה הקודמת ביננו. אבל כשמילסון עבר לרוסיה ולטורקיה, זה מיד עבד. 

ברזאו עבר לליגה השניה בטורקיה והעביר שם 1000 דקות עם גול אחד ו0 בישול

ובעונה השניה בליגת העל הטורקית עוד 1000 דק׳ עם גול אחד ו0 בישול.

פורסם ב
10 דקות לפני, אבי בנימין said:

ראשית בוודאי שגם מילסון לא בא עם סיכון נמוך אחרת הוא היה שווה 5 מליון כבר אז.

אבל מילסון הגיע אחרי עונה עם 6 מספרים ב473 דק׳ בליגת העל הטורקית בדקות הראשונות שלו שם, ועוד 4 מספרים ב900 דק׳ בפרמיירליג הרוסית באותה עונה.

יחי ההבדל בין הליגות האלה לליגה הלאומית בטורקיה.

אלו מספרים שיכולים לרמוז טוב יותר שאולי קורה כאן משהו מספר ל130 דק׳ ובליגות חזקות.

כשבחצי העונה האחרונה, בדקות בראשונות בליגת העל הטורקית, מספר ל70 דק.

לפני זה, שיחק רק כ1000 דקות במצטבר בליגת העל בפורטוגל. גם הוא וגם ברזאו לא הצליחו לבלוט בפורטוגל בגיל 19-20 זה מתקשר לשיחה הקודמת ביננו. אבל כשמילסון עבר לרוסיה ולטורקיה, זה מיד עבד. 

ברזאו עבר לליגה השניה בטורקיה והעביר שם 1000 דקות עם גול אחד ו0 בישול

ובעונה השניה בליגת העל הטורקית עוד 1000 דק׳ עם גול אחד ו0 בישול.

תודה. טוב, נרגעתי.

פורסם ב
6 דקות לפני, אלק נילאש said:

תודה. טוב, נרגעתי.

שחקן א׳

בן 23 6100 דק׳ בקריירה - 12 גולים 2 בישולים

ביצועי עונה אחרונה- 2500 דק׳ 8 גולים ובישול בליגת המשנה הטורקית.

שחקן ב׳

בן 23 2600 דק׳ בקריירה- 8 גולים , 5 בישולים

ביצועי עונה אחרונה- 1400 דק׳ 7 גולים ו3 בישולים בפרמיירליג ברוסית וליגת העל הטורקית.

על מי תבחר להמר בתור המנהל המקצועי של הפורום

פורסם ב
8 דקות לפני, אבי בנימין said:

שחקן א׳

בן 23 6100 דק׳ בקריירה - 12 גולים 2 בישולים

ביצועי עונה אחרונה- 2500 דק׳ 8 גולים ובישול בליגת המשנה הטורקית.

שחקן ב׳

בן 23 2600 דק׳ בקריירה- 8 גולים , 5 בישולים

ביצועי עונה אחרונה- 1400 דק׳ 7 גולים ו3 בישולים בפרמיירליג ברוסית וליגת העל הטורקית.

על מי תבחר להמר בתור המנהל המקצועי של הפורום

ב'. בלי קשר למספרים לדקה והמסגרות הקשות יותר שציינת, בגדול אני יותר אוהב שחקנים שמבשלים ומבקיעים מאשר כאלה שרק מבקיעים הרבה. אפרופו השיחות על פרץ. שחקן שמבשל הרבה בד"כ גם יעשה את הקבוצה סביבו טובה יותר.

פורסם ב
12 דקות לפני, אלק נילאש said:

ב'. בלי קשר למספרים לדקה והמסגרות הקשות יותר שציינת, בגדול אני יותר אוהב שחקנים שמבשלים ומבקיעים מאשר כאלה שרק מבקיעים הרבה. אפרופו השיחות על פרץ. שחקן שמבשל הרבה בד"כ גם יעשה את הקבוצה סביבו טובה יותר.

+

למשל

IMG_2169.thumb.jpg.f8e3683a292041c94975236d75a27d3a.jpg

פורסם ב

נתקלתי בדבר הזה וזה קצת השאיר אותי בלי מילים - 

@קמחי

יש לזה צורה או שאני בתקופת האבן וזה ככה עובד היום?

פורסם ב
9 דקות לפני, barak said:

נתקלתי בדבר הזה וזה קצת השאיר אותי בלי מילים - 

@קמחי

יש לזה צורה או שאני בתקופת האבן וזה ככה עובד היום?

הלוואי היו במכבי לוקחים כמה עצות מיוזרים כאן

פורסם ב

.

פורסם ב
22 דקות לפני, snufkin said:

תשמע..

במועדון עם תקציבי עתק, בטח בכדורגל שלנו, לדעתי ככה לא אמור להראות סקאוטינג מקצועי.

לקבל סקאוט מאדם פרטי שכל הרקע המקצועי שלו מסתכם ל..כלום, זה לא רציני.

בעולם יש עשרות מיליוני כדורגלנים פעילים ומתוך המאגר העצום הזה דווקא ההמלצה שלו הפכה לרלוונטית?

סקאוטינג אמור להתבסס על הרבה יותר משתנים מאשר הוא מתאים לעמדה שצריך ובמחיר שאני מוכן לשלם.

לא על תחושת בטן של אוהד.

אפשר לקבל ממנו שם לבדיקה, אבל להפוך המלצה כזאת לחלק ממשי מתהליך הרכש של מועדון מקצועני זה כבר סיפור אחר לגמרי.

פורסם ב
לפני2 שעות , snufkin said:

עברו פה שמות שאלוהים ישמור.

הזכרון של אנשים והמרה השחורה שאוהבים לחיות בה פה זה פסיכי.

למה אתם מתעקשים להיות מכבי חיפה כל הזמן? האוהדים שלהם היו מתחלפים איתכם בלי לחשוב בכלל.

פורסם ב
On 3.9.2026 at 23:06, barak said:

תשמע..

במועדון עם תקציבי עתק, בטח בכדורגל שלנו, לדעתי ככה לא אמור להראות סקאוטינג מקצועי.

לקבל סקאוט מאדם פרטי שכל הרקע המקצועי שלו מסתכם ל..כלום, זה לא רציני.

בעולם יש עשרות מיליוני כדורגלנים פעילים ומתוך המאגר העצום הזה דווקא ההמלצה שלו הפכה לרלוונטית?

סקאוטינג אמור להתבסס על הרבה יותר משתנים מאשר הוא מתאים לעמדה שצריך ובמחיר שאני מוכן לשלם.

לא על תחושת בטן של אוהד.

אפשר לקבל ממנו שם לבדיקה, אבל להפוך המלצה כזאת לחלק ממשי מתהליך הרכש של מועדון מקצועני זה כבר סיפור אחר לגמרי.

בעולם של היום, כשכל המידע נגיש לכולם, הסיכוי שאיזה "סקאוט" שיושב בבית בישראל עם לפטופ ואינטרנט יגלה שחקן מדהים שמערך הסקאוטינג של אחת הקבוצות הגדולות מעולם לא נתקל בו - אפסי עד לא קיים. הם מתנהלים רע שם וזה אולי גרם להם לקבל עוד חיזוק להחתמה (גם זה אני לא חושב) אבל תהיה בטוח שהוא היה כבר ברשימות שלהם.

פורסם ב
38 דקות לפני, אלק נילאש said:

בעולם של היום, כשכל המידע נגיש לכולם, הסיכוי שאיזה "סקאוט" שיושב בבית בישראל עם לפטופ ואינטרנט יגלה שחקן מדהים שמערך הסקאוטינג של אחת הקבוצות הגדולות מעולם לא נתקל בו - אפסי עד לא קיים. הם מתנהלים רע שם וזה אולי גרם להם לקבל עוד חיזוק להחתמה (גם זה אני לא חושב) אבל תהיה בטוח שהוא היה כבר ברשימות שלהם.

זו לא הסתכלות נכונה לדעתי

וגם יש להבחין בין סקאוט לילדים/נוער לבין השאר.

לגבי השני, מהפכת הAI והסטט׳ בהחלט צמצמה את החסמים לאפס וכל חובבן יכול להיות סקאוט.

סביר מאוד אפילו שאוהדי כדורגל במקצועות חופשיים המתמחים בניתוח נתונים, יכולים להיות טובים משכירים בחברות סקאוטינג.

בספורט התופעה הזו בתיאוריה יכולה להיות נפוצה יותר כיוון וזה תחביב של מאות מליוני אנשים שביום אחד החסם התאפס אז לגלות שחקן כנראה שאוהד לא יגלה אבל לשכנע למה הוא מתאים יש לו יותר כלים מבעבר.

פורסם ב
1 hour ago, אבי בנימין said:

זו לא הסתכלות נכונה לדעתי

וגם יש להבחין בין סקאוט לילדים/נוער לבין השאר.

לגבי השני, מהפכת הAI והסטט׳ בהחלט צמצמה את החסמים לאפס וכל חובבן יכול להיות סקאוט.

סביר מאוד אפילו שאוהדי כדורגל במקצועות חופשיים המתמחים בניתוח נתונים, יכולים להיות טובים משכירים בחברות סקאוטינג.

בספורט התופעה הזו בתיאוריה יכולה להיות נפוצה יותר כיוון וזה תחביב של מאות מליוני אנשים שביום אחד החסם התאפס אז לגלות שחקן כנראה שאוהד לא יגלה אבל לשכנע למה הוא מתאים יש לו יותר כלים מבעבר.

יש הבדל בין להיות טוב יותר לבין לגלות שחקנים. יכול להיות שתהיה לך עין יותר טובה ממי שזו העבודה שלו. הסיכוי שבחצי שעה ביום שאתה מתעסק בזה, תגלה שחקן שהוא לא פגש במשרה מלאה שהוא עוסק במקצוע הוא אפסי. בטח כשמדובר בשחקן פורטוגלי בן 23 ששיחק בליגות שהן פוטנציאל רכש טוב עבור קבוצות ישראליות.

פורסם ב
4 דקות לפני, אלק נילאש said:

יש הבדל בין להיות טוב יותר לבין לגלות שחקנים. יכול להיות שתהיה לך עין יותר טובה ממי שזו העבודה שלו. הסיכוי שבחצי שעה ביום שאתה מתעסק בזה, תגלה שחקן שהוא לא פגש במשרה מלאה שהוא עוסק במקצוע הוא אפסי. בטח כשמדובר בשחקן פורטוגלי בן 23 ששיחק בליגות שהן פוטנציאל רכש טוב עבור קבוצות ישראליות.

זה מה שהתכוונתי המשפט האחרון שכתבתי אם כי גם אותו אפשר לסייג כיוןן וגם אלו שזו העבודה שלהם עובדים לפי סינונים ופילטרים , אמנם יש להם גישה לכל השחקנים בעולם אבל הם לא עברו לשלב הבא בניתוח על כולם ובטוח שלא נתקלו בכל השמות.

פורסם ב
לפני4 שעות , פנחס שוף said:

הייתי סומך על דובל בסקאוטינג לזרים

:wubyellow3:

פורסם ב
לפני8 שעות , פנחס שוף said:

הייתי סומך על דובל בסקאוטינג לזרים

ועל המשתמש שורה שהביא לנו את קיארטנסון