Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אל תיפלו בפרסומים. אף קבוצה בארץ לא תציע משמעותית גבוה ממכבי, אם בכלל כדי שפרץ יעבור אליה.

זה הכל לחץ של נמני.

פורסם ב

זה ברור שזה לחץ של נמני

וזה עדיין מלחיץ אותי לחשוב על דור פרץ בירוק או אצל הבבונים

פורסם ב

מה נימני חושב שאנחנו מכבי חיפה? זה לא היה אמין שהפירסום היה על ביתר וזה בטח לא אמין על מכבי חיפה

לא ברור את מי הוא מנסה להלחיץ ומי קונה את השטויות האלה

פורסם ב

אם הוא חזיר מסריח של כסף ומוכן לעבור לכורדים או לכימיקלים בשביל עוד 100/200k שיהיה לו בהצלחה, נזיין אותו איפה שיהיה.

פורסם ב
20 דקות לפני, PLASTOMAN said:

אל תיפלו בפרסומים. אף קבוצה בארץ לא תציע משמעותית גבוה ממכבי, אם בכלל כדי שפרץ יעבור אליה.

זה הכל לחץ של נמני.

אני מסכים עם מה שאתה כותב אבל לגבי חיפה אי אפשר לדעת, אם דור יגיד להם כן הם ישלמו לו כל סכום כדי להביא אותו

פורסם ב
3 דקות לפני, BMTA said:

אני מסכים עם מה שאתה כותב אבל לגבי חיפה אי אפשר לדעת, אם דור יגיד להם כן הם ישלמו לו כל סכום כדי להביא אותו

הם לא הסכימו לשלם לאבו פאני סכום דומה והוא שחקן בית צעיר יותר מפרץ.

לא רואה את זה קורה.

פורסם ב

חחחחח נמני חושב שמכבי אהבלים עם הספינים האלה

פורסם ב
45 דקות לפני, Barksdale said:

אם הוא חזיר מסריח של כסף ומוכן לעבור לכורדים או לכימיקלים בשביל עוד 100/200k שיהיה לו בהצלחה, נזיין אותו איפה שיהיה.

אתם לא בסדר בראש

פורסם ב
10 דקות לפני, barak said:

אתם לא בסדר בראש

זה מריח נמני ולכן כתבתי אם.

כמובן שאני אוהב אותו ואשמח שישאר, אבל אם הוא משחק איתנו על סכומים כאלה אחרי כל השנים אז תפאדל.

פורסם ב
1 דקה לפני, Barksdale said:

זה מריח נמני ולכן כתבתי אם.

כמובן שאני אוהב אותו ואשמח שישאר, אבל אם הוא משחק איתנו על סכומים כאלה אחרי כל השנים האלו אז תפאדל.

מה זה משחק? זאת הפרנסה שלו. אם מכריחים אותו לקצץ בסביבות ה-100 דולר אחרי העונה הכי טובה בקריירה שלו (מספרית) למה שהוא לא ינסה למקסם את השכר שהוא יכול להרוויח? 

ההתנהלות מולו מעליבה והזיכרון קצר כנראה בקריית שלום כי ראינו לאן הלכנו אחרי העונה שבה איבדנו קשר מאוד חשוב להרכב ולחדר ההלבשה 

פורסם ב
5 דקות לפני, בראון said:

מה זה משחק? זאת הפרנסה שלו. אם מכריחים אותו לקצץ בסביבות ה-100 דולר אחרי העונה הכי טובה בקריירה שלו (מספרית) למה שהוא לא ינסה למקסם את השכר שהוא יכול להרוויח? 

ההתנהלות מולו מעליבה והזיכרון קצר כנראה בקריית שלום כי ראינו לאן הלכנו אחרי העונה שבה איבדנו קשר מאוד חשוב להרכב ולחדר ההלבשה 

לפי מה שנאמר כאן הציעו לו חוזה עם בונוסים שקרוב לחוזה הנוכחי שלו, חוזה כזה הוא לא יקבל בארץ בשום קבוצה.

וגם אם כן, לדעתי יש לו יותר מה להפסיד במהלך כזה. 300k יותר בטוטאל ל3 שנים, על זה לא עוזבים קבוצה שגדלת בה, קבוצה שאתה הקפטן שלה.

ההתנהלות מול גבי וערן היא בושה ואנחנו רואים את זה גם כאן, פשוט לא יודע כמה אימפקט יש לדור לעומת ערן, גם גבי הביא יותר אימפקט על המגרש ממנו אפילו אם זה לא מתבטא מספרית.

פורסם ב
צטט

בבית"ר כבר העבירו מסרים ברורים לאבי נמני, סוכנו של פרץ, על כך שהם מוכנים להיכנס למשא ומתן באופן מיידי כדי לצרף את פרץ, שסיים העונה כמלך השערים של ליגת העל.

צטט

יש לציין שפרץ עצמו נותן עדיפות ראשונה למכבי תל אביב ורק לאחר שימוצו המגעים עם קבוצתו הנוכחית, הוא וסוכנו יחלו במשא ומתן עם מועדונים אחרים.

מה שכן נימני נאמן ללקוחות שלו

פורסם ב
39 דקות לפני, בראון said:

את אצילי אתה מקלל? כי גם אותו אנחנו זרקנו מהקבוצה (הוא לא רצה לעזוב) וזה שוק חופשי אז הלך לקבוצה שרצתה אותו

פורסם ב

כמה דור פרץ בכלל דורש ? 

מיטש יודע לתת חוזה מתגמל למי שראוי לזה, השאלה אם פרץ הגיע למומ עם דרישות מוגזמות.

פורסם ב
צטט

בהפועל תל אביב עוקבים מקרוב אחר ההתפתחויות סביב דור פרץ, ובמועדון מוכנים להגיש הצעה כספית גבוהה מזו של מכבי תל אביב, במטרה להפוך לאופציה ממשית עבור הקשר. ההצעה המסתמנת צפויה לכלול חוזה לשנתיים או שלוש, עם שכר בסיס משודרג ובונוסים משמעותיים שיגדילו את היקף העסקה.

במקביל, גורמים בהפועל כבר העבירו מסרים לאבי נמני, סוכנו של פרץ, כי הם מוכנים להיכנס למשא ומתן מיידי אם וכאשר ימוצו המגעים מול מכבי תל אביב. למרות שהעדיפות הראשונה של פרץ עדיין נתונה לקבוצתו הנוכחית, בהפועל מאמינים כי הצעה כספית גבוהה יותר, לצד פרויקט מקצועי שאפתני, עשויים לשנות את התמונה.

פורסם ב
1 hour ago, Elirandani said:

כמה דור פרץ בכלל דורש ? 

מיטש יודע לתת חוזה מתגמל למי שראוי לזה, השאלה אם פרץ הגיע למומ עם דרישות מוגזמות.

קיבל עד עכשיו 550 אלף יורו וטוענים שהוא רוצה להמשיך לקבל את אותו החוזה

פורסם ב

אם באמת הפרסומים נכונים לגבי בית״ר ודור והסכומים אכן מדויקים…

דור נמצא בצומת דרכים כמו של שמעון גרשון בקיץ 2006.

מכבי מציעים לו חוזה יפה וקיצוץ נכבד בשכר אבל עדיין שכר יפה, הוא קפטן וסמל במועדון והוא בורג מרכזי, המקום שלו והמעמד שלו במכבי מובטחים במיוחד לאור העובדה שערן זהבי פרש ואין מישהו שיכול לאתגר את המעמד שלו.

אם הוא יעזוב לקבוצה אחרת, אפילו לבית״ר שזה עוד יחסית סבבה, הוא מסתכן בהכתמה ומחיקה של המורשת שלו במכבי.

כי זה לא שמכבי לא רוצה אותו, מכבי ובצדק חושבת שהוא לא שווה 500 אלף יורו לעונה לפני בונוסים.

דור פרץ הוא לא סקורר וההחמצות שלו השנה היו מטורפות, אם זהבי מגיע למצבים שלו הוא מסיים עם 35 שערים ולא עם 19. מעבר לזה שמדובר בעונת כישלון עבור מכבי ללא אליפות, דור לא הצליח לסחוב את מכבי לזכיה. הוא לא אשם בכל, אבל אכן יש לו אשמה כקפטן הקבוצה כמו לכל מי שנמצא במערכת.

דור צריך לחשוב טוב-טוב אם זה שווה לו לטווח הארוך שאולי הקהל לא יסלח לו על מעבר כזה.

היום בית״ר קבוצת צמרת ויריבה ישירה של מכבי על ההגמוניה בליגה. זה שונה לגמרי מהמעבר של נמני בזמנו לבית״ר שהייתה בהתרסקות בתחתית הטבלה.

גזרה מעניינת מאוד ואת התשובות נקבל בשבועות הקרובים.

פורסם ב

חברים , אתם באמת מאמינים לזה??!, בית״ר או אברמוב ישלמו סכומים כאלו. זה פשוט מצחיק שנימני בכלל חשב שזה יכול להיות איזה מנוף לחץ. הצמידו לאברמוב סכינים במהלך שוד והבנאדם לא היה מוכן לשלם, אז לדור הוא ישלם סכומים כאלו? ואיך זה יסתדר עם שועה ואצילי???, ליצחקי הוא לא היה מוכן לשלם עוד כמה גרושים….וכל זה לא גורע מההתנהלות הלא נכונה של מכבי שעלולה להביא לאותנו מצב כמו שהיה עם גבי. 

פורסם ב

מבחינתי גם מעבר לבית״ר שזה כביכול מצטייר כהכי פחות גרוע משאר הגדולות הוא לא נסלח

מציעים לו הצעה מאוד מכובדת לשלוש שנים, בהן הוא לא הולך ונהיה צעיר יותר.

קשה לי להאמין שאברמוב יביא לו 500 אלף דולר ל-3 שנים.

פורסם ב

באמת אני רוצה שהוא יישאר, אבל הוא לא שווה 500 אלף יורו, בחיי… 

הסיפור הזה זה כמו הכונפה שחושבת שהיא פצצת על. אז כן הוא כבש 19 שערים, אבל כמות החורים שהוא עושה, הכאילו לחץ שהוא עושה וכמות ההחמצות שבאמת חצי מהם גם אני לא מצליח להחמיץ… 

לא יודע, אני מקווה שיבנו את הקישור מחדש, לא בא לי עוד עונה של כלום ושום דבר בקישור עם שחר את נוי את פרץ. 

פורסם ב

אני מרגיש שלא מעט אנשים פה די בסרט לגבי יחסי מכבי-בית"ר וחושבים שיש איזו "סולידריות ערכית" איתם.

גם אם בתוך ארגוני האולטראס שלנו(אני מפריד בין ארגוני אוהדים לארגוני אולטראס למינהם בכוונה,למשל אחים לסמל הם ארגון אוהדים/עמותה חברתית  המתייחסים לעצמם בא-פוליטיות),מתקיימת פוזיציה של "שונאים אותם פחות מאת האחרים",הם שונאים די גדולים שלנו גם ברחב וגם בארגון(למרות שלה פמיליה הוא מקרה מבחן מעניין בהקשר של ארגוני אולטראס כפי שאנחנו מכירים אותם כי הם יצאו מעבר לגבולות הסטנדרטיים ואף התקיימו דיונים בכנסת ישראל האם להגדיר אותם כארגון טרור מבחינה חוקית במקומות מסויימים בעולם,תבדקו אותי).

בנוסף,ההרכב של הקהלים שלנו הוא שונה משחושבים(מצב סוציו אקונומי,היסטוריה משפחתית,השקפות פוליטיות וכו').

רציתי להוסיף שגם קבוצות בעלות קהל אוהדים משמעותי כמו אחותנו הקטנה מהצפון מכבי חיפה ויריבתנו העירונית והאידיאולוגית מתמודדות עם הקצנה פוליטית(הפועל חווה מאבק פנימי של להכיל הצלחה ואהדת המון יחסי לתפיסתה את עצמה כאנדרוג נצחי להוציא שנות תאומים ואולי עוד מספר שנים איפשהו בין לבין עד כניסת ההון הגדול לקבוצות הרגל והסל של אגודת הפועל, אני מגדיר זאת תחת הכותרת של "מעבר מן התפיסה העצמית כהיותם שוליים אל הנורמה החברתית דרך שימוש בקפיטל"),אך מכבי חיפה כארגון וקהל אוהדים חווים תהליך של מעבר מא פוליטיות יחסית לעמדות המזכירות את שלנו טרם ה7/10/2023.

להארות והערות מוזמנים לתקן אותי(יצא מסורבל ואקדמי אבל הרגשתי חובה לנפץ מיתוסים על יחסנו עם הבית"רים) @החתול הצהוב @המכבייה

פורסם ב
לפני2 שעות , פנחס שוף said:

וואלה יופי כל אחד פה מהבעלים מוציא את הז*ן שלו החוצה כדי להראות שהוא מציע יותר ממכבי

העיקר לשחקנים שלהם בקושי משלמים חצי, אז על שחקן בן 31 הם פתאום משתגעים

עם כל הכבוד 50-100 יותר ממכבי לעבור לאחת הקבוצות הזוועתיות האלה זה בלתי נסלח

פורסם ב
5 דקות לפני, Raumdeuter said:

אני מרגיש שלא מעט אנשים פה די בסרט לגבי יחסי מכבי-בית"ר וחושבים שיש איזו "סולידריות ערכית" איתם.

גם אם בתוך ארגוני האולטראס שלנו(אני מפריד בין ארגוני אוהדים לארגוני אולטראס למינהם בכוונה,למשל אחים לסמל הם א-פוליטיים בהגדרתם),מתקיימת פוזיציה של "שונאים אותם פחות מאת האחרים",הם שונאים די גדולים שלנו גם ברחב וגם בארגון(למרות שלה פמיליה הוא מקרה מבחן מעניין בהקשר של ארגוני אולטראס כפי שאנחנו מכירים אותם כי הם יצאו מעבר לגבולות הסטנדרטיים ואף התקיימו דיונים בכנסת ישראל האם להגדיר אותם כארגון טרור מבחינה חוקית במקומות מסויימים בעולם,תבדקו אותי).

בנוסף,ההרכב של הקהלים שלנו הוא שונה משחושבים(מצב סוציו אקונומי,היסטוריה משפחתית,השקפות פוליטיות וכו').

רציתי להוסיף שגם קבוצות בעלות קהל אוהדים משמעותי כמו אחותנו הקטנה מהצפון מכבי חיפה ויריבתנו העירונית והאידיאולוגית מתמודדות עם הקצנה פוליטית(הפועל חווה מאבק פנימי של להכיל הצלחה ואהדת המון יחסי לתפיסתה את עצמה כאנדרוג נצחי להוציא שנות תאומים ואולי עוד מספר שנים איפשהו בין לבין עד כניסת ההון הגדול לקבוצות הרגל והסל של אגודת הפועל, אני מגדיר זאת תחת הכותרת של "מעבר מן השוליים אל הנורמה החברתית"),אך מכבי חיפה כארגון וקהל אוהדים חווים תהליך של מעבר מא פוליטיות יחסית לעמדות המזכירות את שלנו טרם ה7/10/2023.

להארות והערות מוזמנים לתקן אותי(יצא מסורבל ואקדמי אבל הרגשתי חובה לנפץ מיתוסים על יחסנו עם הבית"רים) @החתול הצהוב @המכבייה

ממש לא, לדעתי הבייס אצלנו ואצל בית״ר (בכל מה שקשור לימין/שמאל ולא ביבי/רקלאביבי) הוא די דומה, לעומת הפועל וחיפה. 

בגדול אין דם רע בינינו לבין האוהדים שלהם, אין שום בעיה להגיע לטדי וההפך, עד עכשיו אני זוכר איך רצנו אחרי אוהדי חיפה יחד עם אוהדי בית״ר אחרי שההם זרקו אבנים לשער 11 באיזשהי הצגה כפולה ברמת-גן. 

ד״א זכור לי גם מהמשחק ההוא שאיזה אהבל עלה על עמוד התאורה והגיע כמעט עד למעלה חחחח

פורסם ב

הסיפור של פרץ מזכיר לי יום אחרי שנמני ובנין שוחררו הייתה כתבה בשער של העיתון עם 4 תמונות פוטושופ של אבי במדים של ביתר חיפה הפועל ולא זוכר מי הייתה הרביעית ושאלו לאן הוא עובר