אלמוג מלול פורסם ב 7 ביולי פורסם ב 7 ביולי לפני15 שעות , אבי בנימין said: לא במקרה הימרו עליו באיירן גם במונדיאל זה בולט מאוד, אנחנו נוטים לקחת כמובן מאליו שערים שבעין בלתי מזויינת נראים לגטימיים. בגול הראשון של האלנד מול ברזיל, המצב הוערך כ8% גול (xG 0.08), כלומר 12.5 נגיחות מהמצב הספציפי הזה, נכנסות לרשת לפי הממוצע העולמי. האלנד המפלצתי, הפך מצב של 8% לאיכות ביצוע של 0.32 xGOT , כלומר 32% מהנגיחות בדיוק כמו שלו (מבחינת זווית הכדור בביצוע, מרחק, מהירות הכדור, מיקום השוער וכו') היו נכנסות. עם זאת, עדיין מדובר ב32% בלבד! ולפני שאנחנו מזלזלים בxGOT וxG שקבוצות של מליארדים מתבססות עליהם, תצפו שוב בריפליי ותראו שאכן השוער יכל להגיב טוב יותר. בגול השני של האלנד, הוא הפך מצב של 4% לאיכות ביצוע של 38%. אולם עדיין, רק 38%. בשורה התחתונה השוער הברזילאי קיבל 2 גולים ממצבים של גול ל3 כל אחד. הימרו עליו בבאיירן לא יודע על סמך מה ונפלו איתו חזק מאד. הוא רחוק לפחות רמה מהאיזורים האלו.
Raumdeuter פורסם ב 7 ביולי פורסם ב 7 ביולי לפני2 שעות , אלמוג מלול said: הימרו עליו בבאיירן לא יודע על סמך מה ונפלו איתו חזק מאד. הוא רחוק לפחות רמה מהאיזורים האלו. נפלו מקצועית,הרוויחו בשאר האספקטים.
פנחס שוף פורסם ב 8 ביולי פורסם ב 8 ביולי הפועל רמת גן מארחת ברחובות יש את זה ביותר מנותק? טוב שלא באשדוד
barak פורסם ב 10 ביולי פורסם ב 10 ביולי 15 דקות לפני, הילד בן 30 said: חיפה מכרו את ניסע ניסע ב2.5 מליון יורו לבריסטול הזיית ההזיות.
yello פורסם ב 10 ביולי פורסם ב 10 ביולי 1 hour ago, הילד בן 30 said: חיפה מכרו את ניסע ניסע ב2.5 מליון יורו לבריסטול האזרחות שלו ברומניה + זה שהוא שחקן נבחרת קבוע שם + עבודת יח"צ גדולה של אבא שלו עשו את העבודה.
הילד בן 30 פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי מתחדדת בי ההבנה שהעונה לא נהיה תלויים במהלכים שלנו. בקיצור מה עם קנגוואה? אני לא רואה איך אנחנו לוקחים לבאר שבע את האליפות שהם נשארים עם אותו סגל ומאמן פלוס חיזוקים. אין קנגוואה ווי טראסט
yello פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 1 hour ago, הילד בן 30 said: מתחדדת בי ההבנה שהעונה לא נהיה תלויים במהלכים שלנו. בקיצור מה עם קנגוואה? אני לא רואה איך אנחנו לוקחים לבאר שבע את האליפות שהם נשארים עם אותו סגל ומאמן פלוס חיזוקים. אין קנגוואה ווי טראסט גם אם הוא יעזוב זה יהיה רק אחרי שהם יבטיחו בתים. לכמה שנים יש לו חוזה ? עם הצעות של 2 מיליון יורו היא לא תשחרר אותו והוא יכול לקפוץ או לעשות מילסון, זאת האופציה היחידה שהוא יעוף מפה. אחרי בדיקה יש לו חוזה לעוד 2 עונות, הוא יהיה פה גם העונה.
קובי החולוני פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 12 דקות לפני, עמית ר said: אז חיפה כן צריכה הכנסה מאירופה? בסוף יימכר לליגה אחרת ביותר כסף אם זה לא איטליה אז זה יהיה אנגליה או ספרד
אלמוג מלול פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 6 דקות לפני, קובי החולוני said: בסוף יימכר לליגה אחרת ביותר כסף אם זה לא איטליה אז זה יהיה אנגליה או ספרד הצורך שלו באיטליה גבוה טיפה יותר כי חצי ליגה משחקת במערך הזה שמאד תפור ליכולות שלו.
עמית ר פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 10 דקות לפני, קובי החולוני said: בסוף יימכר לליגה אחרת ביותר כסף אם זה לא איטליה אז זה יהיה אנגליה או ספרד מה שאלמוג כתב. בנוסף שאמנם זו החמרה של האיטלקים, אבל עדיין לא חושב שקבוצה ככה תבוא ותגיד ״אה הוא נכשל על בדיקות רפואיות, אין בעיה קחו יותר כסף ותביאו אותו״ כנראה שכן יהיה לו ביקוש, אבל אני די בטוח שזה בסכום נמוך משמעותית 2
אלמוג מלול פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 2 דקות לפני, עמית ר said: מה שאלמוג כתב. בנוסף שאמנם זו החמרה של האיטלקים, אבל עדיין לא חושב שקבוצה ככה תבוא ותגיד ״אה הוא נכשל על בדיקות רפואיות, אין בעיה קחו יותר כסף ותביאו אותו״ כנראה שכן יהיה לו ביקוש, אבל אני די בטוח שזה בסכום נמוך משמעותית לגמרי, סביר להניח שאם ימכר הקיץ -זה יהיה בפחות, קבוצות ילחצו על סלט ניסואז קצת חזק יותר במו"מ
קמחי פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 49 דקות לפני, עמית ר said: מה שאלמוג כתב. בנוסף שאמנם זו החמרה של האיטלקים, אבל עדיין לא חושב שקבוצה ככה תבוא ותגיד ״אה הוא נכשל על בדיקות רפואיות, אין בעיה קחו יותר כסף ותביאו אותו״ כנראה שכן יהיה לו ביקוש, אבל אני די בטוח שזה בסכום נמוך משמעותית אנת'וני רובינסון עשה יופי של קריירה בפרמיירליג עם בעיה דומה. לאיטליה הוא לא יגיע לעולם, אבל אני חושב שעד סיום החלון הוא יימצא קבוצה באותו סדר גודל שתשמח לקחת אותו. 1
עמית ר פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 56 דקות לפני, קמחי said: אנת'וני רובינסון עשה יופי של קריירה בפרמיירליג עם בעיה דומה. לאיטליה הוא לא יגיע לעולם, אבל אני חושב שעד סיום החלון הוא יימצא קבוצה באותו סדר גודל שתשמח לקחת אותו. אני בספק אם ישלמו על ישראל אותו סכום אחרי שנפל בבדיקות. כאמור יהיה מי שיקח, אבל ישחקו על הכשלון במחיר מול הבלגים
zeudemort פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי מה בעצם הפיל אותו בבדיקות ולמה אנחנו בטוחים שלא יפיל אותו פעם נוספת? דרישות שייחודיות לליגה האיטלקית?
בראון פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי 29 דקות לפני, zeudemort said: מה בעצם הפיל אותו בבדיקות ולמה אנחנו בטוחים שלא יפיל אותו פעם נוספת? דרישות שייחודיות לליגה האיטלקית? בקצרה יש שם דרישות מחמירות לבדיקות הרפואיות בעיקר לבדיקות הלבביות (בעקבות מקרה אריקסן) עלה שם משהו והיה נדרש עוד בדיקות והוא נדרש לעוד סבב ונפל. הוא לא יכול לחתום בכלל באיטליה
הילד בן 30 פורסם ב 13 ביולי פורסם ב 13 ביולי לפני3 שעות , בראון said: בקצרה יש שם דרישות מחמירות לבדיקות הרפואיות בעיקר לבדיקות הלבביות (בעקבות מקרה אריקסן) עלה שם משהו והיה נדרש עוד בדיקות והוא נדרש לעוד סבב ונפל. הוא לא יכול לחתום בכלל באיטליה אבל לפי ההיגיון הזה, זה היה די נפוץ ששחקנים לא עוברים בדיקות באיטליה.
בראון פורסם ב 14 ביולי פורסם ב 14 ביולי לפני5 שעות , הילד בן 30 said: אבל לפי ההיגיון הזה, זה היה די נפוץ ששחקנים לא עוברים בדיקות באיטליה. לפי מה שקראתי עלה לו משהו בלב כן? זה לא קורה שם כל הזמן
אקיטה פורסם ב 14 ביולי פורסם ב 14 ביולי אחרי שבתחילת הקיץ גילינו לכאורה ששחקן מושאל מבטיח של מכבי חיפה (כך טענו שם בפועל הוא פח זבל של שחקן) היה מהמר/מוכר משחקים ומקושר לארגון פשע והסיפור נעלם כלא היה, האם התקשורת בארץ תגעש לאור קשריו של אברמוב עם משפחות הפשע מוסלי וג'רושי אחרי ליל הרימונים על סניפי ג'פניקה? לתחושתי אם זה היה גולדהאר וסניפי וולמארט אז היו עוצרים את הדיווחים על מצר הורמוז ועוברים למשדר מיוחד בכל ערוצי התקשורת.
Recommended Posts