Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אז החלטתי לפתור גם נושא לשאר הליגה, זה החדשות האחרונות:

1. באר שבע האריכה חוזה לרן קוז'וך. כצפוי, כל הרעש סביב המאמנים הוא רעש דמה. קוז'וך יישאר בבאר שבע, יצחקי יישאר בבית והוא ואלמוג כהן ימשיכו לשנוא אחד את השני ובכר יישאר להתמודד עם הדבר הזה שנקרא ליאור רפאלוב בחיפה.

2. הפועל מאבדת את הגמד הקפריסאי שלה לואיזו שיעבור לכוכב האדום. עושה להם את המילסון. משמעותי מאוד כי בעיניי הוא שחקן מאוד איכותי עם תקרה גבוהה אז אם הוא יזדיין מפה כבר בקיץ הזה, זה מאוד יעזור.

פורסם ב

תוסיף בגזרת הפועל שטוריאל מחזיק הצעה גבוהה מגיור ההונגרית

פורסם ב
56 דקות לפני, קמחי said:

מאיפה לעזעזל יש כסף בהונגריה?

ועוד בקבוצות כאלו ?

פורסם ב
1 דקה לפני, MTA For Ever said:

יש לי תחושה שיצחקי לא ממשיך בבית״ר.

איפה ילך? חיפה קן צרעות. 

פורסם ב
31 דקות לפני, אלמוג מלול said:

מאיפה לעזעזל יש כסף בהונגריה?

ועוד בקבוצות כאלו ?

אלופת הונגריה כן?

יש כסף מסתבר.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

אלופת הונגריה כן?

יש כסף מסתבר.

הייתי בטוח עקצו שם צלחת, בכל מקרה מבורך שיקחו מפה את כל הישראלדיה.( רק שלא יגעו בנו :lol:)

פורסם ב
34 דקות לפני, הנדון said:

איפה ילך? חיפה קן צרעות. 

שמועה לא מבוססת שיש הצעות מקפריסין.

כנראה ספינים.

פורסם ב
לפני4 שעות , קמחי said:

תענוג. 

אגב יפה שצנציפר מספר שהכוכבים האדום שמו הצעה של 4.5 מיליון יורו על לואיזו כדי להקטין את המכה ובסרביה אומרים שיש סעיף שחרור של 3 מיליון יורו.

בסרביה יודעים יותר טוב מעיתונאי העל? בהפועל החתימו שחקן עם תקרה גבוהה שבחוזה שלו סעיף שחרור מצחיק? חובבני מאוד.

פורסם ב
23 דקות לפני, car.garsia said:

תענוג. 

אגב יפה שצנציפר מספר שהכוכבים האדום שמו הצעה של 4.5 מיליון יורו על לואיזו כדי להקטין את המכה ובסרביה אומרים שיש סעיף שחרור של 3 מיליון יורו.

בסרביה יודעים יותר טוב מעיתונאי העל? בהפועל החתימו שחקן עם תקרה גבוהה שבחוזה שלו סעיף שחרור מצחיק? חובבני מאוד.

הוא גם טען שהוא קיבל 850 אלף יורו ויעקבי דווחה על חצי מיזה.

פורסם ב
3 דקות לפני, אלמוג מלול said:

הוא גם טען שהוא קיבל 850 אלף יורו ויעקבי דווחה על חצי מיזה.

מאז שספרא נכנס לבעלות צנציפר נהיה כתב החצר שלהם. לא יודע אם הוא קשור לבעלים או למקורבים/אנשים שלו, אבל הוא מקבל סקופים בתמורה להעברת מסרים. 

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

מאז שספרא נכנס לבעלות צנציפר נהיה כתב החצר שלהם. לא יודע אם הוא קשור לבעלים או למקורבים/אנשים שלו, אבל הוא מקבל סקופים בתמורה להעברת מסרים. 

אין לי ספק שהוא מחרטט הרבה. אבל הוא גם לא מנסה להסתיר את היותו ליצן.
מצד אחד אין שום סיבה בעולם שהוא יקבל חוזה כזה שזה באמת פי 2 ממה שהוא שווה ~.|מצד שני זאת הכוכב, לא יודע כמות הכסף שנזרקת שם לחינם היא עצומה

פורסם ב

לפני4 שעות , אלמוג מלול said:

אין לי ספק שהוא מחרטט הרבה. אבל הוא גם לא מנסה להסתיר את היותו ליצן.
מצד אחד אין שום סיבה בעולם שהוא יקבל חוזה כזה שזה באמת פי 2 ממה שהוא שווה ~.|מצד שני זאת הכוכב, לא יודע כמות הכסף שנזרקת שם לחינם היא עצומה

הוא מחרטט הרבה אבל זה לא עניין של חרטוט, זה עניין של יצירת נראטיב. הוא פרסם ראשון לפני כולם והוא לא ידע שיש לו בחוזה בייאאוט של 3 מיליון יורו... הגיוני.

פורסם ב

מה הסיכוי שיצחקי קיבל הודעה מאנגלידיס לחכות ולא לחתום אצל אברמוב ?

פורסם ב
לפני5 שעות , yello said:

היום זה כבר לא נשמע לי מופרך.

פורסם ב
לפני19 שעות , yello said:

אם כן זה יהיה קצת מוזר. גם בגלל העקשנות של מיץ לגבי מאמנים זרים וגם כי אני לא בטוח שיצחקי מתאים

פורסם ב

העונה, יכול להיות שיצחקי הוא האפשרות היחידה להנחית כאן שחקנים ישראליים ומיץ׳ מבין את זה.

ללא בן ועם מאמן זר די קשה יהיה להביא לכאן ישראלים בכירים, במיוחד מהליגה שלנו… 

פורסם ב

זה שיצחקי מתעקש ללכת ראש בראש מול אברמוב על כסף גורם לי להבין שיש לו משרת מאמן חלופית ביד.

הוא לא רוצה להיות מובטל העונה. זה אנחנו או חיפה במקום בכר.

פורסם ב
לפני3 שעות , ClinteastwoodFan said:

זה שיצחקי מתעקש ללכת ראש בראש מול אברמוב על כסף גורם לי להבין שיש לו משרת מאמן חלופית ביד.

הוא לא רוצה להיות מובטל העונה. זה אנחנו או חיפה במקום בכר.

אבל בכר כבר חתם (כבר פעם שניה בחודש) בחיפה, אז זה משאיר ליצחקי רק אותנו או קפריסין וכאלה…

פורסם ב
לפני5 שעות , השגריר said:

העונה, יכול להיות שיצחקי הוא האפשרות היחידה להנחית כאן שחקנים ישראליים ומיץ׳ מבין את זה.

ללא בן ועם מאמן זר די קשה יהיה להביא לכאן ישראלים בכירים, במיוחד מהליגה שלנו… 

מאז שנימני פוטר בבר 13 שנה ויותר אהחנו עם מנהל זר ומאמן זר וישראלים בכירים תניד הגיעו, מכבי זה המועדון הכי גדול ובדרך כלל דם זה שממיע הכי הרבה כסף. למה שלא יבואו? מה שונה הפעם?

נ.ב: גם ככה אין ישראלים בכירים על המדף

פורסם ב
לפני1 שעה , GoldenAxe said:

אבל בכר כבר חתם (כבר פעם שניה בחודש) בחיפה, אז זה משאיר ליצחקי רק אותנו או קפריסין וכאלה…

אם יצחקי לא יהיה בבית"ר אז לדעתי אין משמעות לחתימה של בכר. חושב שהוא נשאר שם בלית ברירה של 2 הצדדים ואם תיווצר הזדמנות

לשים יד על יצחקי יגיעו איתו להסדר פרידה, גם ככה הוא ברווז צולע שם.

פורסם ב

כל הליגה: יאללה נגמרה העונה נתחיל להחתים שחקנים כדי שלא יהיה מאוחר מידי. 

מכבי: