Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

היה יום של החיים, צעדה פסיכית אווירה מטורפת ביציע שעה וחצי לפני המשחק כבר

שתפו בסרטונים 

פורסם ב

דחוף מולטימדיה

ממש בא לי לשמוע את הקהל מהשידור (בתקווה שגוטמן לא חפר באותם רגעים)

פורסם ב
לפני7 שעות , Coolio said:

דחוף מולטימדיה

מאמין שיצא משחק ללא שדר (מתי כבר יעשומאת זה נורמה???)

פורסם ב
לפני8 שעות , Coolio said:

דחוף מולטימדיה

חבר שראה מהבית אמר שגוטמן אמר שהכל רועד בעמדת שידור

פורסם ב
5 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

חבר שראה מהבית אמר שגוטמן אמר שהכל רועד בעמדת שידור

גם לי חבר שראה בבית אמר שהמצלמה רעדה חשבתי הוא מגזים אבל במגרש הייתה שגעת של כל האוהדים שלנו שלא ראיתי שנים מכמות כזאת של אוהדים

אשכרה 15,000 בשגעת לפני הכול הראשון שלנו עוד שהיינו בפיגור לפני הקרן ואז ב1-1 התפוצצות שלא זוכר מתי הייתה כאן 

פורסם ב
4 דקות לפני, BMTA said:

גם לי חבר שראה בבית אמר שהמצלמה רעדה חשבתי הוא מגזים אבל במגרש הייתה שגעת של כל האוהדים שלנו שלא ראיתי שנים מכמות כזאת של אוהדים

אשכרה 15,000 בשגעת לפני הכול הראשון שלנו עוד שהיינו בפיגור לפני הקרן ואז ב1-1 התפוצצות שלא זוכר מתי הייתה כאן 

בגדול ההבדל הוא גג

אם בבלומפילד אני לא שומע כמה שורות מתחתיי,פה ישבתי כמה שורות לסוף ושמעתי נהדר

פורסם ב
42 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

בגדול ההבדל הוא גג

אם בבלומפילד אני לא שומע כמה שורות מתחתיי,פה ישבתי כמה שורות לסוף ושמעתי נהדר

אי אפשר להפיל הכל על הגג. היציע הדרומי מרוחק מאוד מהגג, זה לא סמי עופר, האפקט כאן הוא כי עשרת אלפים איש היו גוש עידוד וגם זה בעיקר בשירים המדבקים וגם לוקח כמה שניות להבין ולהצטרף. 

בבלומפילד יש גוש עידוד של 300-400 איש גג, אנשים גם פחות ברעל. 

קח דוגמה אחרת, אני לא זוכר מראה שכל 11 קופץ כמו כל היציע אתמול, זה מחזה ששמור לליגות במרוקו או בסרביה.

פורסם ב

נבצר ממני להיות במשחק אבל מהטלויזיה שמעו אתכם בפול ווליום, וזה ממש בלט.

פורסם ב

היו שם כמה רגעים שהרגשתי שהיציע באמת רועד. לראות את זה ממעלי היציע, זה היה מטורף. הרגיש כמו איזה יציע של דורטמונד.

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

אי אפשר להפיל הכל על הגג. היציע הדרומי מרוחק מאוד מהגג, זה לא סמי עופר, האפקט כאן הוא כי עשרת אלפים איש היו גוש עידוד וגם זה בעיקר בשירים המדבקים וגם לוקח כמה שניות להבין ולהצטרף. 

בבלומפילד יש גוש עידוד של 300-400 איש גג, אנשים גם פחות ברעל. 

קח דוגמה אחרת, אני לא זוכר מראה שכל 11 קופץ כמו כל היציע אתמול, זה מחזה ששמור לליגות במרוקו או בסרביה.

זה בעיקר בגלל שאתמול היציע לא היה באמת שער 11, אלא יציע מעורב של אנשים שרוצים לעודד אבל לא יושבים ב 11

פורסם ב
33 דקות לפני, Maccabi96 said:

זה בעיקר בגלל שאתמול היציע לא היה באמת שער 11, אלא יציע מעורב של אנשים שרוצים לעודד אבל לא יושבים ב 11

שער 11 לפני השיפוץ היה חצי גודל ומעודד פי 10 יותר טוב. אני לא מאלה שמגן על הקהל המפונק השלנו אבל חייבים להגיד את זה - בלומפילד האיצטדיון הכי גרוע במדינה. הייתי בדרבי חוץ, וואלה גם הקהל של הפועל נחלש מאוד. אין מה להשוות בכלל לסמי או טדי עם הגג והגוש הגדול יותר שמתחבר לשאר האיצטדיון, עולם אחר לגמרי.

פורסם ב
לפני2 שעות , Maccabi96 said:

זה 100 אחוז זה. עם כל הכבוד לבעיות של בלומפילד, הבעיה הכי גדולה היא שבשער 11 אין תחלופה בכלל. זה הופך אותנו לאחד מקהלי הבית החלשים מהגדולות.

לעומת זאת, אנחנו קהל חוץ נהדר וכמעט בכל משחק חוץ אנחנו נשמעים היטב בלי קשר לאיכות האצטדיון. זה כל הסיפור.

פורסם ב

נושא מדיה

15 תגובות

0 סרטונים

:/

פורסם ב

אני ישבתי במערבי ו (כמעט) כל הדרומי היה פרוש לפני. עוצמות מטורפות. וואו

פורסם ב
לפני9 שעות , צ'אקי said:

אני ישבתי במערבי ו (כמעט) כל הדרומי היה פרוש לפני. עוצמות מטורפות. וואו

והטלפון שלך, מה איתו? 

פורסם ב
לפני2 שעות , אליהו_הנביא said:

והטלפון שלך, מה איתו? 

נשאר בכיס. לא רציתי לחוות את החוויה דרך המסך שאני עסוק בצילום. 

פורסם ב
On 28.5.2026 at 06:01, melody said:

נושא מדיה

15 תגובות

0 סרטונים

:/

סימן שכולם היו בטירוף

פורסם ב
On 28.5.2026 at 00:11, אלק נילאש said:

שער 11 לפני השיפוץ היה חצי גודל ומעודד פי 10 יותר טוב. אני לא מאלה שמגן על הקהל המפונק השלנו אבל חייבים להגיד את זה - בלומפילד האיצטדיון הכי גרוע במדינה. הייתי בדרבי חוץ, וואלה גם הקהל של הפועל נחלש מאוד. אין מה להשוות בכלל לסמי או טדי עם הגג והגוש הגדול יותר שמתחבר לשאר האיצטדיון, עולם אחר לגמרי.

אני חייב להגיד שזה מרגיש לי כמו חתיכת מיתוס. ישבתי בשער 2 בבלומפילד הישן ואני שם גם בחדש, ובמהלך המשחקים ממש לא שמעו את שער 11 בחצי הצפוני של המגרש חזק יותר ממה שומעים אותו היום. במהלך רוב המשחקים לא שמעו יותר מדי (מצטער להגיד, אבל את הגוש של 11 לא באמת שמעו חזק בצד השני של האצטדיון, גם אז), ובפיקים היום זה *הרבה* יותר חזק מבלומפילד הישן. נראה לי שההבדל העיקרי הוא כמה חזק 11 נשמע בתוך 11. מאז שחזרנו לבלומפילד החדש, אנשים עושים אידיאליזציה שלא הכי מובנת לי לבלומפילד הישן ולאווירה שהיתה בו.

פורסם ב

ככה או ככה,בלומפילד היה שיפוץ מחורבן.

פורסם ב
לפני4 שעות , Omer said:

אני חייב להגיד שזה מרגיש לי כמו חתיכת מיתוס. ישבתי בשער 2 בבלומפילד הישן ואני שם גם בחדש, ובמהלך המשחקים ממש לא שמעו את שער 11 בחצי הצפוני של המגרש חזק יותר ממה שומעים אותו היום. במהלך רוב המשחקים לא שמעו יותר מדי (מצטער להגיד, אבל את הגוש של 11 לא באמת שמעו חזק בצד השני של האצטדיון, גם אז), ובפיקים היום זה *הרבה* יותר חזק מבלומפילד הישן. נראה לי שההבדל העיקרי הוא כמה חזק 11 נשמע בתוך 11. מאז שחזרנו לבלומפילד החדש, אנשים עושים אידיאליזציה שלא הכי מובנת לי לבלומפילד הישן ולאווירה שהיתה בו.

לחלוטין לא מסכים. ישבתי לפני ואחרי השיפוץ ב7.

פורסם ב

צילום מושלם של אוהד ב"ש

פורסם ב
11 דקות לפני, Lahav8 said:

צילום מושלם של אוהד ב"ש

פשששש

פורסם ב

חייב להמשיך עם הקמפיין הצהוב קבוע בבלומפילד

קמפיין אגרסיבי כל 10-11 חולצה צהובה

לקנות כמות של חולצות ולחלק לכאלה שגרים במאדים או משהו כזה ועדיין באים בכחול/לבן/שחור

הגמר גביע הזה יכול להיות נקודת מפנה בקהל שלנו לדעתי זה יקפיץ אותנו כקהל כמה רמות קדימה