Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הקהל היום היה וואו

איזה אווירה איזה עידוד, היה חשמל ביציעים

מהרגע ששמנו את השני זה היה ברור שהגביע שלנו

וכמה כיף לראות קיר צהוב

פורסם ב

לצערי לא יכולתי להגיע היום, אבל כל הדיבורים של החברים + הסרטונים בווטסאפ וברשתות מראים שהייתה אווירה מחשמלת. תוהה לעצמי כמה זה קשור לגודל האירוע וכמה לעובדה שטדי איצטדיון נדיר (בפנים) ובלומפילד החדש זה האיצטדיון הכי פח בישראל.

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

לצערי לא יכולתי להגיע היום, אבל כל הדיבורים של החברים + הסרטונים בווטסאפ וברשתות מראים שהייתה אווירה מחשמלת. תוהה לעצמי כמה זה קשור לגודל האירוע וכמה לעובדה שטדי איצטדיון נדיר (בפנים) ובלומפילד החדש זה האיצטדיון הכי פח בישראל.

בלומפילד אצטדיון פח בלי קשר

אבל הייתה הרגשה שהקהל היום בא לתת עבודה מהשנייה הראשונה

כולם כולל כולם

פורסם ב
1 דקה לפני, Maccabi96 said:

כולם כולל כולם

שמח לשמוע. אני יודע שעל לתת עבודה מהשנייה הראשונה לא נצליח לשמור מכאן והלאה, אני מקווה שלפחות על היציע שכולו צהוב - כן. איזה הבדל בין הקיר הצהוב שהיה היום לבין הקיר השחור הרגיל.

פורסם ב

איזה כיף היה 

חולצה צהובה זה צריך להיות בנורמה

עולם אחר 

פורסם ב

עם קהל אנחנו 2/2 על ב״ש העונה 

אליפות עם כוכבית

פורסם ב

היה קיר צהוב. חבל שזה רק באירועים חריגים קורה

פורסם ב

הדרומי זה היציע עידוד הכי טוב בארץ, מפלצת ברמה אירופאית. הייתי בדרומי למעלה והיא שם פיקים חולניים לחלוטין.

אם אני ביתר, מחר אני הולך להקים שם במה ומעביר את לה פמיליה מהמזרחי לדרומי. פספוס שהיציע הזה בידיים הכורדיות שלהם באצטדיון הכי לא נגיש בארץ.

פורסם ב
20 דקות לפני, car.garsia said:

הדרומי זה היציע עידוד הכי טוב בארץ, מפלצת ברמה אירופאית. הייתי בדרומי למעלה והיא שם פיקים חולניים לחלוטין.

אם אני ביתר, מחר אני הולך להקים שם במה ומעביר את לה פמיליה מהמזרחי לדרומי. פספוס שהיציע הזה בידיים הכורדיות שלהם באצטדיון הכי לא נגיש בארץ.

לא יודע אם זה מדוייק. כדי שהדרומי יתן את הכוח של היום את צריך את כל ה10 אלף בטירוף. 5000 איש הולכים לאיבוד. 

פורסם ב

לצערי לא יכולתי לבוא היום, לראות את הקיר הצהוב הזה בטלוויזיה זה פשוט מטורף, ממש אירופה. 

מקווה שזה לא היה חד פעמי בגלל הגמר ושזה יהיה משהו קבוע, בעיניי זה משהו שהוא חובה, גם הארגון וגם מכבי חייבים להמשיך לפמפם את זה לפני כל משחק.

פורסם ב
29 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לא יודע אם זה מדוייק. כדי שהדרומי יתן את הכוח של היום את צריך את כל ה10 אלף בטירוף. 5000 איש הולכים לאיבוד. 

צריך מערכת הגברה, הרבה מהשירים שמענו בדיליי די גדול.

פורסם ב
13 דקות לפני, car.garsia said:

צריך מערכת הגברה, הרבה מהשירים שמענו בדיליי די גדול.

לגמרי.

אני מודה בתחלה שמעתי רק במי שלא קופץ אדום

פורסם ב
לפני4 שעות , Maccabi96 said:

כולם כולל כולם

צריך לעבור לאשדוד עד שחולדאי יבנה לנו גג

פורסם ב

הקהל שלנו היה נראה כמו הקהל של דורטמונד או ברונדבי

אירופה לכל דבר

פורסם ב

הקיר הצהוב חייב להיות משהו קבוע בשער 11, 8 וגם 7

יש לזה משמעות אדירה

פורסם ב

באמת היה כיף גדול, מילה טובה לארגון שחילקו לאנשים ולילדים דגלים בצעדה שירגישו חלק, גם לפני הרימו את האווירה והכניסו את כולם לטירוף, הכל הרגיש לי שלנו כבר מהרגע הראשון ידעתי שבאים להביא את זה. 

כאחד שחסיד גדול של צבע ביציע אגיד תמיד שזה הרבה יותר יפה ומטריף מכל אבוקה.

פורסם ב
לפני6 שעות , Lahav8 said:

הקיר הצהוב חייב להיות משהו קבוע בשער 11, 8 וגם 7

יש לזה משמעות אדירה

הקיר הצהוב הצליח כי הייתה קריאה משותפת של הארגון, המועדון והשחקנים לבוא בצהוב, קשה לי לראות את זה קורה כל משחק, במיוחד בחורף מי מסתובב עם מעיל צהוב.

פורסם ב
Just now, Double said:

הקיר הצהוב הצליח כי הייתה קריאה משותפת של הארגון, המועדון והשחקנים לבוא בצהוב, קשה לי לראות את זה קורה כל משחק, במיוחד בחורף מי מסתובב עם מעיל צהוב.

אולי שהמועדון יוציא פעם מעיל צהוב כמו שצריך ואז יבואו איתו. לא כמו הדו צדדי של פעם שבחורף הקודם הבנתי שהוא לא ממש נגד מים :doh:

פורסם ב

כל משחק כזה רק מגביר את התסכול מבלומפילד.

לא להאמין שהאיצטדיון שהיה הכי טוב בארץ הפך להיות פשע ברמת מאסר עולם ללא חנינה

פורסם ב
17 דקות לפני, Dorian said:

כל משחק כזה רק מגביר את התסכול מבלומפילד.

לא להאמין שהאיצטדיון שהיה הכי טוב בארץ הפך להיות פשע ברמת מאסר עולם ללא חנינה

בלומפילד יכול להראות הרבה יותר טוב אם יהיה קיר צהוב בשערים 7-8 ואולי זה הזמן למנף את זה. כולל תפאורות, יש פוטנציאל ענק שלא ממומש.

פורסם ב

היינו במשחק אחר?

אני ישבתי למעלה קצת בצד, בקושי שומעים.בפירו לקח לקח לי שנה להבין מה שרים.. 

לא מתחבר בכלל לדרומי

פורסם ב

מה צריך לקרות כדי שאנשים יבינו שהם באים למשחק הם צריכים ללבוש חולצה בצבע המועדון? למה זה לא נורמה אצלנו?