Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26 ע"ש מתיאוס דאבו

Recommended Posts

פורסם ב

לכל אלה שזורקים את קמארה.

אשמח לדוגמאות לבלמים של מכבי ב-15 שנה האחרונות שאהבתם.

מי שאומר ייני, אמאדור, קרלוס או טיבי - נפסל.

פורסם ב
לפני7 שעות , מנג'ר יונייטד said:

מוכר את כולם (אסנטה ורביבו במחיר הנכון) למעט אבו פרחי.

אבו פרחי זה לא חלוץ ראשון למכבי.

עונה על הספסל לא תעשה לו טוב.

אם יש הצעה יפה, עם אחוזים ממכירה עתידית. יהיה חכם למכור.

פורסם ב
לפני2 שעות , בראון said:

רוי לא נכח בארוחת הערב לכבוד הזכייה בגביע. במקום זה הוא נצפה אוכל ארוחת ערב עם למקין

זו פיסת מידע מעניינת שיכולה להגיד לא מעט,אבל השאלה מה בדיוק היא אומרת.

פורסם ב
32 דקות לפני, Nadav El said:

לכל אלה שזורקים את קמארה.

אשמח לדוגמאות לבלמים של מכבי ב-15 שנה האחרונות שאהבתם.

מי שאומר ייני, אמאדור, קרלוס או טיבי - נפסל.

קמארה לא מושלם אבל במערכת נכונה ועם רצון להישאר ולהנהיג את ההגנה יש לו מקום.

אני גם לוקח בחשבון שאסנטה, רביבו והייטור יעזבו, אז יש יתרון בלהשאיר שני פותחים.

אותו הדבר לגבי מספר הזרים שהגיוני להחליף בקיץ אחד. ארבעה (הייטור, אסנטה, סיסוקו ואנדרדה) זה הרבה, ואם נוסיף גם את בליץ, ניקולאסקו, אולי סהיטי, זה כבר ממש מהפכה.

31 דקות לפני, Nadav El said:

נסכים לא להסכים. אני חושב שהעונה הבאה שלו תהייה אפילו טובה יותר מהאחרונה של תורג'מן אצלנו.

פורסם ב
לפני4 שעות , מנג'ר יונייטד said:

קמארה לא מושלם אבל במערכת נכונה ועם רצון להישאר ולהנהיג את ההגנה יש לו מקום.

אני גם לוקח בחשבון שאסנטה, רביבו והייטור יעזבו, אז יש יתרון בלהשאיר שני פותחים.

אותו הדבר לגבי מספר הזרים שהגיוני להחליף בקיץ אחד. ארבעה (הייטור, אסנטה, סיסוקו ואנדרדה) זה הרבה, ואם נוסיף גם את בליץ, ניקולאסקו, אולי סהיטי, זה כבר ממש מהפכה.

נסכים לא להסכים. אני חושב שהעונה הבאה שלו תהייה אפילו טובה יותר מהאחרונה של תורג'מן אצלנו.

למה כולם משאירים את וארלה? 

הוא לא שחקן רע אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו זרים שהם בסדר, אנחנו צריכים רמה מעל: סהיטי, בליץ כשיר, פטאצ'י, מילסון וכו

במיוחד בעמדה שצריכה לספק מספרים וראינו כמה המספרים החסרים מהקישור ההתקפי והחוד היו חסרים השנה.

פורסם ב
7 דקות לפני, סגול said:

הוא לא שחקן רע אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו זרים שהם בסדר, אנחנו צריכים רמה מעל: סהיטי, בליץ כשיר, פטאצ'י, מילסון וכו

במיוחד בעמדה שצריכה לספק מספרים וראינו כמה המספרים החסרים מהקישור ההתקפי והחוד היו חסרים השנה.

וארלה הוא הבעיה האחרונה שיש לך בסגל. לדעתי בעונה הבאה יהיה אפילו טוב יותר.

פורסם ב

לפני5 שעות , Raumdeuter said:

זו פיסת מידע מעניינת שיכולה להגיד לא מעט,אבל השאלה מה בדיוק היא אומרת.

אני לא מבין את העניין. גם אם אתה עוזב, לא תלך לארוחה אחרונה של הקבוצה לאחר זכייה בגביע? 

פורסם ב
לפני6 שעות , Nadav El said:

למכור זה תמיד חכם. אבל אבו פרחי הוא אנדרייטד רציני. חלק משמעותי מזה שנחלשת אחרי חילופים מחצית שניה.

59 דקות לפני, סגול said:

חסר לו ליטוש וקבלת החלטות לא טובות ברחבה. אבל קבוצה שתתאמן על לשחק עם ווינגרים תהנה ממנו מאוד.

פורסם ב

דלפ: משאירה את אבו פרחי בתור החלוץ הראשון שלי. כן מביאה לו תחרות שהיא יותר ממדמון ובטח מלדה אבל לא מביאה זר בהרבה כסף על הראש שלו שיתפוס לו את המקום. 

לדעתי, הוא רק ילך וישתפר, בטח אצל מאמן שמאמין בתבניות התקפה שעוזרות לחלוצים להגיע למצבים. אנחנו נצטער מאוד אם נפספס אותו.

פורסם ב
4 דקות לפני, judymaccabi said:

דלפ: משאירה את אבו פרחי בתור החלוץ הראשון שלי. כן מביאה לו תחרות שהיא יותר ממדמון ובטח מלדה אבל לא מביאה זר בהרבה כסף על הראש שלו שיתפוס לו את המקום. 

לדעתי, הוא רק ילך וישתפר, בטח אצל מאמן שמאמין בתבניות התקפה שעוזרות לחלוצים להגיע למצבים. אנחנו נצטער מאוד אם נפספס אותו.

מתי את זוכרת שהוא הגיע למצב לאחרונה?

יש שחקנים שהם אחלה, עובדים קשה, עושים מלא עבודה מסביב לכולם אבל קצת קשה לראות אותו כ9, אין לו מספיק נוכחות שם.

אבו פרחי מזכיר לי את חאתם עבד אל חמיד, לפעמים עדיף לנסות אותו בעמדה אחרת ולהרוויח ממנו יותר, כבר עשו ממנו ככה, בריינה הוא שיחק מגן וקיצוני.

פורסם ב
9 דקות לפני, judymaccabi said:

כבר יש זר בהרבה כסף

פורסם ב
4 דקות לפני, erantheking21 said:

יש שחקנים שהם אחלה, עובדים קשה, עושים מלא עבודה מסביב לכולם אבל קצת קשה לראות אותו כ9, אין לו מספיק נוכחות שם.

אבו פרחי מזכיר לי את חאתם עבד אל חמיד, לפעמים עדיף לנסות אותו בעמדה אחרת ולהרוויח ממנו יותר, כבר עשו ממנו ככה, בריינה הוא שיחק מגן וקיצוני.

אני נוטה להסכים. יש שם פוטנציאל אדיר, לא בטוח שזה ה9 שמכבי צריכה

פורסם ב
9 דקות לפני, erantheking21 said:

לדעתי, הוא סובל מאוד משיטת המשחק שמייצרת מצבים לקשרים. לפעמים הוא מגיע עד אמצע המגרש להוריד כדור אחורה או לעשות הגנה. נראה לי בגביע הוא הגיע למצב וגם הגול שלו בסוף.

פורסם ב
5 דקות לפני, Nadav El said:

כבר יש זר בהרבה כסף

נכון. אבל מי יודע מה התכנון לגביו? 

פורסם ב
13 דקות לפני, judymaccabi said:

נכון. אבל מי יודע מה התכנון לגביו? 

אף אחד לא יודע. וזה נכון לכל שחקן בקבוצה.

אני מעריך שהוא יישאר.

פורסם ב

אם יש משהו שלמדנו כבר משני העשורים האחרונים זה שגם מתוך קבוצות שחשבנו שאין שם בכלל חומר לאליפויות הוציאו משהו עם שיפורים ומאמן מתאימים, אז לא צריך לזרוק את כולם, למעט שחקנים כמו הייטור, עידו שחר ומדמון שקשה לי מאוד להאמין שאפשר לעשות איתם משהו, אין בעיה ששחקנים יישארו.

הכי חשוב לקראת העונה הבאה זה לוודא שיש לנו 2 קשרים חזקים, אחד אחורי ואחד 50/50 שיכולים לרוץ בלי הרבה פציעות, בלם נוסף וחלוץ כי אבו פרחי עם כל האהבה אליו עדיין לא מוכן להיות הראשון.

פורסם ב
לפני2 שעות , סגול said:

אי אפשר שכולם יהיו רמה מעל

וארלה מאז העזיבה של לאזטיץ הוא אחד השחקנים היציבים בקבוצה, המספרים שלו לא מושלמים הם גם לא יהיו אני מניח אבל אני מקווה ומצפה שישתפרו

בנתונים שלו- מהירות וכח פריצה הוא מעל הליגה

שים לידו את השחקנים הנכון, חלוץ אמיתי ומאמן טוב והוא יתרום יותר

סיסוקו הייטור ניקו אנדראדה צריכים ללכת הרבה לפני וארלה

ובלי קשר, לוארלה מניות רבות בגביע שהבאנו כמו גם למליקה 

מגיע לו להשאר עוד עונה אני בטוח שהוא יכול לתרום לנו הרבה בעתיד ובמיוחד בקמפיין אירופי

פורסם ב

לדעתי הכי חשוב זה חלוץ קליני ומאחר ואין ישראלי מספיק טוב ואמין בשוק, רצוי מאוד זר. לצערי לא רואה את מכבי מביאה זר כשניקולאסקו עוד פצוע ואי אפשר לגרוע אותו.

מצד שני לפתוח את העונה עפ אבו פרחי ומדמון בלבד זה כישלון ידוע מראש

פורסם ב

חברים צאו מהסרט בבקשה, אבו פארחי לא מתאים להיות חלוץ ראשון במכבי ובספק אם חלוץ שני

ושלא יהיה ספק, אני מאוד אוהב אותו ואת הגישה שלו

פורסם ב
לפני2 שעות , סגול said:

לא ריאלי שיהיו לך 8 כאלה. על כל אחד כזה אתה מביא אנדרדה, הייטור, אילייה, הנרי אדו ועוד איזה פסיכי סטייל קמארה.

גם כשאתה מוצא אחד אז הוא או פציע, או ברוב המקרים בורח אחרי עונה.

וארלה יודע לבקע הגנות ובחלק מהמשחקים היה השחקן הכי טוב אצלנו על הדשא. גם אתמול לפרקים היה יותר אפקטיבי מסהיטי, ובולט שהוא במגמת עליה איטית אבל קבועה.  

1 hour ago, judymaccabi said:

חסר לו ערך מוסף. הוא לא מהיר או טכני במיוחד ולא חזק עם נוכחות יוצאת דופן. הוא נלחם ויש לו בעיטה וסיומת סבירה אבל אנחנו צריכים חלוץ הרבה יותר טוב ממנו. אתמול זה בלט.

אפשר להשאיר כגיבוי למקרה ששוב ניפול עם הרכש.

אני בכלל לא בטוח שהוא יעשה קריירה כחלוץ. יכול להיות אולי מגן שמסכן את השער סטייל רביבו וחלאיילי. 

פורסם ב
1 hour ago, Saar said:

לא צריך לזרוק את כולם, למעט שחקנים כמו הייטור, עידו שחר ומדמון

איך אתה שם את שחר באותה קטגוריה עם הייטור ומדמון?

פורסם ב
5 דקות לפני, הילד בן 30 said:

איך אתה שם את שחר באותה קטגוריה עם הייטור ומדמון?

הגולים שלו זה נתון נחמד, אבל הוא אוויר בקישור, לצערי איתו לא נוכל להתמודד עם הקישור של ב"ש וגם לא עם זה של בית"ר.

פורסם ב

איך אתם יכולים לוותר על וארלה כל כך מהר אחרי הגול בסמי וכל הבישולים וההתקפות שהוא התחיל מהאגף ונגמרו בגול?

פורסם ב
3 דקות לפני, Replay said:

איך אתם יכולים לוותר על וארלה כל כך מהר אחרי הגול בסמי וכל הבישולים וההתקפות שהוא התחיל מהאגף ונגמרו בגול?

אפשר להבין, אבל הוא גם בין השחקנים היותר טובים בקבוצה כרגע, להערכתי הוא יישאר, אם חותכים אני מאמין שיחתכו את השחקנים החלשים ביותר.

פורסם ב

אין לנו את הפריבלגיה לוותר על וארלה בהתחשב בשאר השינויים היותר קריטים שיש לנו לעשות, אי אפשר להחליף קבוצה שלמה בקיץ אחד