Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26 ע"ש מתיאוס דאבו

Recommended Posts

פורסם ב

רק לי יש הרגשה שבר לין ששוחרר ממכבי יתברר בעתיד כסוג של אליאל פרץ?

פורסם ב

בהיעדר ישראלים טובים עדיין חושב שגיא חדידה ( 13 שערים ו-7 בישולים)יכול לחזק את השלד הישראלי שלנו לאור ריבוי

המסגרות שנשחק.

פורסם ב
4 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

הוא לגמרי יתברר ככזה

בנוער דובר עליו ככישרון ברמת האוסקר ותורג׳מן 

פורסם ב

המצב מאוד מלחיץ אותי, עוד כמה זמן נהיה באויר? 

מנספורד סיים תפקיד בחודש אוקטובר 25׳ - איך בכל הזמן הזה לא מצאו אף בעל מקצוע שכבר יתחיל לעבוד על הקבוצה?

המועדון מנוהל בצורה מאוד בלתי ברורה 

פורסם ב
לפני1 שעה , אלמוג מלול said:

בכדי לרוץ באופן חזק על פרוספקטים,
מי טען שאין שלד איכותי?
כרגע השלד טוב ואיכותי וצריך להוסיף עליו- זו דעתי.
אחד הדברים שעזרו לפאטצ'י להצליח זה שעד שהוא נכנס לעניינים, הקבוצה מסביבו הייתה טובה והחזיקה יפה עם שלד ישראלי טוב. זה משהו שלא היה לאנדרדה
מילסון לגמרי פרוספקט- אולי עם הופעות ברוסיה ובטורקיה אבל הרבה לפני פריצה. את הפריצה עשה אצלנו וליטרלי הוא נמכר בסכום גבוה פי כמה ממה שהוא שווה. מאז הוא במגמת ירידה.
אתה טוען שנכון להיום ונכון ל6.5.23 השלד דאז היה איכותי יותר? 
תשמע, מי ששיחק על חשבון פטאצי עד לאמצע נוב שהוא היה חרפה, היה דוידה/לאיוס לפרקים מדמון ואפילו אדו. אפשר לטעון שגבי ויוריס הם אלו שאיזנו את הקבוצה ועזרו לפטאצי, לא יודע זה טענה שאפשר לטעון, לא בהכרח זה העניין כאן. יש לזה עוד הרבה משתנים שגרמו למכבי 25-26 להכשל ול24-25 לא להכשל.

אם שואלים אותי, סוג הפרופילים שמכבי צריכה ללכת עליהם זה סהיטי. ניסיון בקבוצת צמרת בליגה בינונית (קרואטיה) וסביב גיל 26-27 
מסכים, ועדיין חושב שהמדיניות ב23-25 הוכיחה את עצמה ולא צריך לעצור בגלל הנפילה של 26.

ממש לא לעצור. אני לא רוצה שמונה וטרנים או כאלה שזאת התחנה האחרונה. זה תמיד מינונים. קמארה, בליץ, סהיטי וניקו(שמות קוד) זה בסדר גמור.  מכבי צריכה לשכלל את מערכת האיתור שלה, לא לשנות מדיניות. 

פורסם ב

שאתם מדברים על פרוספקט מדברים על הבלם היווני בן 21? פרוספקט זה שחקן כמו פטאצ'י למשל שהגיע לכאן עם 0 נסיון בקבוצה בוגרת והפכנו אותו לשחקן מן המניין.

אבל הבלם היווני כבר יש לו 149 משחקים בקריירה(39 בקבוצה בוגרת) אז הוא מגיע לפה עם סוג של נסיון, כל שחקן בסגנון שלו שיגיע למכבי ובגיל הזה יחשב לחריג

אין מה לעשות שמכבי תשים על שחקן 2 מליון היא תרצה להביא מישהו שהיא יכולה לעשות ממנו 1+1=3 ולא 2, ככה זה עובד וככה אני גם שומע בפודקסטים אנשים שאומרים שצריך לשם סכום כסף מופרך מאוד על שחקנים בליגה (בגלל שהם כוכבים) אבל לא מבינים שבסוף הכל ביזנס ומכבי רוצים לשלם על שחקן שבערך שלו היא באמת יכולה לשלשל לכיס 3X זה הגיוני.

פורסם ב
57 דקות לפני, המכבייה said:

ממש לא לעצור. אני לא רוצה שמונה וטרנים או כאלה שזאת התחנה האחרונה. זה תמיד מינונים. קמארה, בליץ, סהיטי וניקו(שמות קוד) זה בסדר גמור.  מכבי צריכה לשכלל את מערכת האיתור שלה, לא לשנות מדיניות. 

לגמרי, הכל עניין של למצוא את האיזון ברכש של שחקנים מנוסים יחד פרוספקטים.

אם סהיטי יישאר, יחד עם בליץ׳ וארלה וקמארה זה כבר בסיס טוב של זרים.

אם נרוויח את אסנטה לעונה נוספת אז על אחת כמה וכמה.

פורסם ב
לפני1 שעה , ClinteastwoodFan said:

בהיעדר ישראלים טובים עדיין חושב שגיא חדידה ( 13 שערים ו-7 בישולים)יכול לחזק את השלד הישראלי שלנו לאור ריבוי

המסגרות שנשחק.

לא יודע מי זה אבל קראתי כרגע שבאנגקוקס יונייטד מתאילנד רוצה אותו

אם מכבי רוצה אותו צריכים לפעול לפני שעוד אחד ירד מהמדף הדל

פורסם ב
לפני3 שעות , ClinteastwoodFan said:

גם אם אתה צודק, זה לא משנה. מכבי לא יכלה לתת לו את הדקות שהוא רוצה/צריך והסיפור של ההשאלות בישראל הוא בעייתי מאוד.

פורסם ב
לפני13 שעות , zeudemort said:

המצב מאוד מלחיץ אותי, עוד כמה זמן נהיה באויר? 

מנספורד סיים תפקיד בחודש אוקטובר 25׳ - איך בכל הזמן הזה לא מצאו אף בעל מקצוע שכבר יתחיל לעבוד על הקבוצה?

המועדון מנוהל בצורה מאוד בלתי ברורה 

מה פספסתי, הבלגי שאמרו שסגור במכבי ירד מהפרק?

פורסם ב
לפני4 שעות , ClinteastwoodFan said:

מה פספסתי, הבלגי שאמרו שסגור במכבי ירד מהפרק?

אין לי מידע פנים,

עוד שבועיים - שלושה אמורים להתחיל האימונים כשכרגע אין לא מנהל מקצועי ולא מאמן 

פורסם ב

אני רק מאוד מקווה שהקפריסאי המדומיין לא מספר לעצמו שההגעה שלו זו שהביאה בסוף גביע. 

חשוב מאוד שברגע שימונה מנהל מקצועי, ילך מפה כמה שיותר רחוק. גם מלחמה מה יש להיות פה, שילך יהיה במקום בטוח. אני דואג לו 

פורסם ב
47 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני רק מאוד מקווה שהקפריסאי המדומיין לא מספר לעצמו שההגעה שלו זו שהביאה בסוף גביע. 

חשוב מאוד שברגע שימונה מנהל מקצועי, ילך מפה כמה שיותר רחוק. גם מלחמה מה יש להיות פה, שילך יהיה במקום בטוח. אני דואג לו 

אתה בטוח שהוא לא המנהל המקצועי?

פורסם ב

איך מכבי אוהבים לקחת את הזמן ולמרוח עוד קיץ במקום להתחיל להעיף ראשים באוויר ולהתחיל לסגור דברים בשטח. וכל זה אחרי שנה נוראית שרק חטפנו סטירות על ימין ועל שמאל. תתעוררו כבר! 

פורסם ב
8 דקות לפני, boys77 said:

איך מכבי אוהבים לקחת את הזמן ולמרוח עוד קיץ במקום להתחיל להעיף ראשים באוויר ולהתחיל לסגור דברים בשטח. וכל זה אחרי שנה נוראית שרק חטפנו סטירות על ימין ועל שמאל. תתעוררו כבר! 

חושבים שכולם מחכים להם, השחקנים שמעוניינים להביא, השחקנים שמעוניינים להשאיר... עובדים בקצב כאילו הסגל מושלם וצריכים לחזק איזה 2 עמדות ורצים לכל התארים, 

לא יודע מתי יבינו במכבי שאת העונה הבאה מתחילים להכין עוד לפני שהעונה הנוכחית מסתיימת והזמן הוא קריטי במירוץ החימוש של הקיץ.

פורסם ב

להבנתי יש מנהל טכני שהסכים לדרישות המוגזמות של אנגלידיס וזה אמור להסגר מחר מחרתיים.

מכבי במו"מ עם סהיטי כמובן ובמקרה שלא יצלח יש גיבוים בשם לויד אגוסטו, שיחק בעונה שעברה בריזספור ופליקס וא ששיחק בלילסטרום(נורווגיה).

פורסם ב
49 דקות לפני, קובי השועל said:

להבנתי יש מנהל טכני שהסכים לדרישות המוגזמות של אנגלידיס וזה אמור להסגר מחר מחרתיים.

מכבי במו"מ עם סהיטי כמובן ובמקרה שלא יצלח יש גיבוים בשם לויד אגוסטו, שיחק בעונה שעברה בריזספור ופליקס וא ששיחק בלילסטרום(נורווגיה).

אוגוסטו זה שם שרץ כאן בעבר לא?

פורסם ב
לפני3 שעות , קובי השועל said:

המנהל המקצועי הבלגי עדיין בתמונה או שירד מהפרק?

פורסם ב
לפני3 שעות , קובי השועל said:

יודע להגיד אם מדובר על הבלגי ששמו פורסם או על מישהו אחר? 

לגבי האלטרנטיבות , מדובר על שני שחקנים שונים מאוד אח מהשני (ומסהיטי) . 

מקווה שיצליחו להגיע עם סהיטי להסכמות כי ממנו אנחנו יודעים מה נקבל .

פורסם ב
לפני4 שעות , Raumdeuter said:

אוגוסטו זה שם שרץ כאן בעבר לא?

היה מועמד בינואר לפני שנה וחצי והעדיף הצעה מברזיל. שחקן מדהים.

פורסם ב

בקיצור אין שום דבר חדש

ההתנהלות כמו כל קיץ איטית ומתישה