Jump to content

נושא מלפפונים קיץ 26 ע"ש מתיאוס דאבו

Recommended Posts

פורסם ב

אז עונה הכי קשוחה בעידן גולדהאר הסתיימה לנו בצורה הכי מתוקה שיש בעולם עם גביע נוסף לארון התארים.

וכמו שהבטחתי אני אפתח נושא העברות ישירות בהסעה בדרך חזרה הביתה אחרי אחד המשחקים הכי כיפים שיש. נתחיל באובייס לפני השחקנים, סימן השאלה הכי גדול הוא מי יהיה המאמן והאם יהיה מנהל מקצועי. ברגע שנדע את זה נהיה רגועים יותר.

נעשה סקירה קלה לגביי הסגל והאופציות שיש לנו לפחות הישראליות: 

שוערים - על הנייר העמדה הכי ברורה שלנו, מליקה יהיה השוער הראשון, משפתי לצער חלקנו השני, השאר לא רלוונטי.

בלמים - סימן שאלה לגביי קמארה מה יהיה איתו, כנ"ל אסנטה הגדול אם נחשיב אותו בלם. לרז שלמה יש חוזה פה לצערינו אולי גם בן חמו יישאר. באופציות יש לנו את איתי רוטמן מהפועל פתח תקווה שלהבנתי הולך לבאר שבע, מתן בלטקסה שלהבנתי בדיונים על חוזה חדש עם באר שבע, עידן נחמיאס שאנחנו מכירים את היתרונות והחסרונות ועפרי ארד ועידו כהן ממכבי פתח תקווה שהם יותר קשרים מבלמים. 

מגנים - בעמדה של המגן ימני הפחד שלי שאחרי שאסנטה הגואוט יעזוב, יחזקאל יישאר המגן ימני הבכיר. נעם בן הרוש אכזב בעונה הראשונה אבל עדיין לא הייתי מוותר עליו. בשמאלי אנחנו גם נחתוף מכה קשה ככל הנראה עם עזיבה אפשרית של רוי רביבו. יש את דני גרופר (זוכרים שיש אותו? הוא חי?) ובאופציות הישראליות יש את שחר רוזן שלנו ואת יהב גורפינקל אבל כנראה נצטרך להקריב שם עמדה של זר.

קשרי אמצע - העמדה החלשה שלנו השנה והסימן שאלה הגדול. מה יהיה עם סיסוקו? מה עם בליץ'? ומה עם הקפטן? מלא סימני שאלה ולא יותר מידיי ישראלים באירוע. מישראל יש את ניב יהושוע, מאור לוי, רועי דוד מפתח תקווה או אפילו גיא חדידה. מהליגיונרים יש את דן גלזר האגדי ועדן קארצב שאפשר להחזיר.

קיצונים - אני קל ממשיך עם וארלה וסהיטי בלי שאלה בכלל, אנדרדה בסימן שאלה, דוידה בטח יקבל עוד צ'אנס ומקווה שנראה גם את סייד חוזר לכנף כי אני לא מת עליו בחלוץ. באופציות הישראליות יש את עוז בילו מנתניה ואת לירן חזן שהוא בעייני שחקן שהוא צ'יט רציני ויכול לפרק פה את הליגה אבל לך תוציא אותו מלוזון.

חלוצים - עוד עמדה נוראית. סייד כאמור לא חלוץ 9, מדמון לא שחקן כדורגל והסימן שאלה הכי גדול זה אם יהמרו על ניקולאסקו שיחזור מהפציעה. סימן שאלה גדול. בישראלים מהליגה בהנחה שגיא מלמד לא רלוונטי אז יש בעצם כלום, ובליגיונרים את דין דויד ושון וייסמן שלא יודע כמה זה ריאלי וכמה אני רוצה אותם. אם היינו הולכים על זרים מהליגה אז אני מכיר 2 מאוד מחרמנים, גם אוגריסה וגם השם שהזכרתי בכותרת ויביא לנו נושא יתר מוצלח. 

אז הרבה עבודה בקיץ ויהיה הרבה היסטריה אבל לפחות אנחנו יוצאים אליו בחיוך. יאללה מכבי!!!

פורסם ב

פגישה מחרתיים עם הסוכן החרבנה של סהיטי

מחזיק אצבעות

פורסם ב

10 זר איכותי מאסט.

פורסם ב

דור פרץ, בליץ' וסהיטי, שמה הייתי מתחיל.

פורסם ב

קישור,קישור ושוב פעם קישור כי משם הכל מתחיל(אני לא משחק באופציות ומסיימי חוזים ומה אם אז כרגע העמדות די ריקות מאיכות כלשהי).

צטט

כרגע בשער אנחנו די סגורים(תאהבו לא תאהבו,מליקה שוער ראשון,אחד מהמשפתים שוער שני ומישהו מהנוער שוער שלישי).

בהגנה קיימת איכות אבל רובה צפויה לעזוב אז גם שם אנחנו לא בעמדה טובה לקיץ.

בקישור בגדול אנחנו עם סיסוקו,נוי ואנשים מהנוער

בכנפיים זה וארלה,לאיוס כמחליף שלו ואדו עם החוזה שלו עד 27' והשאר תבחרו מהנוער/מושאלים נצחיים

בעמדת החלוץ יש לך את ניקולסקו שחוזר מפציעה,אבו פרחי ומדמון שחייב השאלה למצוא את עצמו מחדש

.

סליחה שבאתי לבאס את המסיבה,רק רוצה לבצע שיקוף למצבנו הנוכחי.

פורסם ב
לפני1 שעה , קמחי said:

מחזיק אצבעות

יש משהו חדש עם בליץ' ודור פרץ? 

פורסם ב

אם רביבו ימכר, נצטרך להתפשר באחת מהעמדות בהן רצוי שיהיה בהם זר איכותי: חלוץ, קשר 10 או מגן שמאלי.

זה האישיו המרכזי לקיץ.

כך או כך, השינוי הראשון שצריך לקרות בקישור ובסגל בכלל זה מכירה של סיסוקו/השאלה של אנדרדה ולהביא עוד קשר ברמה של בליץ' (שבעצמו חייב להישאר כמובן).

פורסם ב

רביבו יעזוב הוא מעל הליגה הזאת, נקווה שאסנטה ישאר.

סיסוקו בינוני לא חושב שהוא שווה מקום של זר, סוגיית בליץ׳ צריכה להיפתר אם הוא לא כשיר רפואית להחזיק עונה שלמה לשחרר.

לדעתי נקום וניפול על ה-10 והחלוץ, רוב הכסף הייתי משקיע שם, מבחינת הכנפיים אנחנו מסודרים.

IMG-8236.jpg

פורסם ב
3 דקות לפני, Double said:

סיסוקו בינוני לא חושב שהוא שווה מקום של זר, סוגיית בליץ׳ צריכה להיפתר אם הוא לא כשיר רפואית להחזיק עונה שלמה לשחרר.

לדעתי נקום וניפול על ה-10 והחלוץ, רוב הכסף הייתי משקיע שם, מבחינת הכנפיים אנחנו מסודרים.

IMG-8236.jpg

עכשיו תנקה את ה"What Ifs" שיש לנו בסגל ותקבל תמונה אחרת לגמרי(סהיטי ובליץ לא שלנו,פרץ ושחר עוד שבוע וחצי אולי קצת יותר מסיימים חוזה אלא אם יש לך מקור סותר,הייטור ואדו עדיין על הפיירול שלך וגם ניקולסקו,גרופר אחרי שתי צולבות ומאיפה נחמיאס צץ פתאום?).

פורסם ב
3 דקות לפני, Raumdeuter said:

עכשיו תנקה את ה"What Ifs" שיש לנו בסגל ותקבל תמונה אחרת לגמרי(סהיטי ובליץ לא שלנו,פרץ ושחר עוד שבוע וחצי אולי קצת יותר מסיימים חוזה אלא אם יש לך מקור סותר,הייטור ואדו עדיין על הפיירול שלך וגם ניקולסקו,גרופר אחרי שתי צולבות ומאיפה נחמיאס צץ פתאום?).

הלכתי על התסריט האופטימי שאנחנו מצליחים להשאיר את השלד הטוב בקבוצה.

ניקולסקו אין מה לבנות עליו עבר צולבת צריך להשאיל.

נחמיאס אני לוקח בכל יום על פח שלמה, אבל הייתי מביא גם זר.

פורסם ב
28 דקות לפני, Raumdeuter said:

בנוגע לשחר לדעתי למכבי אופציית הארכה בעונה.

פורסם ב
5 דקות לפני, Double said:

הלכתי על התסריט האופטימי שאנחנו מצליחים להשאיר את השלד הטוב בקבוצה.

ניקולסקו אין מה לבנות עליו עבר צולבת צריך להשאיל.

נחמיאס אני לוקח בכל יום על פח שלמה, אבל הייתי מביא גם זר.

אם הולכים על תסריט מאוזן אז בעיני חשוב להתמקד בהשארת סהיטי והתרת החוזים של אדו והייטור ולנסות לדחוף את רך שלמה בחזרה לנתניה(עזוב כדורגל,הוא מסתמן כאישיות רעילה בחדר ההלבשה מה שדופק הכל ולא רק אותו).

@אקיטה השאלה היא של מי האופציה,שלו,של המועדון,הדדית?,זה מורכב ולכן החלטתי כרגע להסתייג.

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

מחזיק אצבעות

מי מייצג את מכבי, הקפריסאי? 

פורסם ב
26 דקות לפני, Double said:

IMG-8236.jpg

לא יודע אם הייתי רוצה לראות את קמארה ממשיך, היום דפק הצלה של גול באמא של המאני טיים אבל יש לו בעיה במגעים וזה מערער מאוד את הביטחון בו. 

מאידך לא אבכה על השארה שלו אז אני די ניטרלי פה. 

לא רואה את אסנטה נשאר לצערי. 

הלוואי שסהיטי ישאר.

לא סגור על וארלה, לא שחקן רע, אבל גם לא מספיק קאנגווי/ ונטורי שזה מה שאנחנו צריכים כדי להרים את הקבוצה ולא עוד שחקן סגל שהוא בסדר, במיוחד זר. מקווה שיצטרף לאנדרדה, סיסוקו, ניקולאסקו (שלא הלהיב עוד לפני הפציעה הקשה  אז עכשיו בכלל הציפיות שלי ממנו ירדו), הייטור, ולא ימשיכו אותנו. 

את בליץ כן הייתי משאיר בסכום הנכון כי הוא קלאסי זר שמיני , שחקן מעולה שהוא רמה מעל כשהוא כשיר אבל בגלל שממילא צריך להושיב זר ביציע כל משחק הןא יתפוס את המקום הזה כשפצוע וכן כשיר יתן בראש.

פורסם ב
45 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

יש משהו חדש עם בליץ' ודור פרץ? 

לפי הסוכן של דור פרץ זה רחוק מאוד

פורסם ב
4 דקות לפני, Nadav El said:

לפי הסוכן של דור פרץ זה רחוק מאוד

נמני אמר בפודקאסט וואן שלמרות שיש לדור הצעות מהארץ ומחול הוא הבטיח למכבי לא לעשות עם זה כלום עד גמר גביע ועמד בזה, ולא רוצה לעמוד למכבי עם דדליינים על הראש, פשוט צריך לדעת מה לעשות מבחינת דור ולכן מוכן להקפיא מצב לעוד יומיים אבל אחר כך יתחיל לענות להצעות שקיבל אם מכבי לא תציע משהו שמתאים. 

אומר שדור מאוד רוצה להשאר פה ואם

לא ישאר זה לא בגללו.

פורסם ב
16 דקות לפני, סגול said:

לא יודע אם הייתי רוצה לראות את קמארה ממשיך, היום דפק הצלה של גול באמא של המאני טיים אבל יש לו בעיה במגעים וזה מערער מאוד את הביטחון בו. 

מאידך לא אבכה על השארה שלו אז אני די ניטרלי פה. 

לא רואה את אסנטה נשאר לצערי. 

הלוואי שסהיטי ישאר.

לא סגור על וארלה, לא שחקן רע, אבל גם לא מספיק קאנגווי/ ונטורי שזה מה שאנחנו צריכים כדי להרים את הקבוצה ולא עוד שחקן סגל שהוא בסדר, במיוחד זר.

קמארה קנה אותי היום עם ההצלה, אבל מסכים שהוא צריך להיות יציב ביכולת.

וארלה לא דופק מספיק מספרים אבל הוא מאוד תזזיתי מצליח לשבור הגנות.

צריך שובר שוויון בשביל אליפות, השם הראשון שאעלה פה בסקאוטינג לוקה איליץ', חג מלפפונים שמח לכולם.

https://www.youtube.com/watch?v=L-WjvBwE-K4

1.png

פורסם ב
לפני4 שעות , Double said:

IMG-8236.jpg

1. לא מספיק טוב

2. אסנטה לא ישאר

3. יהיה קשה לפגוע בכל כך הרבה זרים 

בקיצור, יהיה קשוח

פורסם ב

לא מצליח להבין

אם מכבי מאוד רוצה(והיא מאוד) רוצה את דור פרץ, למה היא נותנת לו לברוח ככה? לא מצליח להבין, הם יודעים כמה הוא רוצה, הם אפילו לא קרובים בערך, יש גובה חוזה וכ'ו, לא ברור בכלל, לא למדו הא? לא ילמדו גם, כל עוד ג'ק לוחש למיץ' באוזן זה יהיה המצב.

לסגור עם פרץ, להביא לידו 3 שחקנים גבוהים כאלה(10,8,6) אם סיסוקו לא נשאר אז אולי גם עוד 8.

פורסם ב
34 דקות לפני, erantheking21 said:

לא מצליח להבין

אם מכבי מאוד רוצה(והיא מאוד) רוצה את דור פרץ, למה היא נותנת לו לברוח ככה? לא מצליח להבין, הם יודעים כמה הוא רוצה, הם אפילו לא קרובים בערך, יש גובה חוזה וכ'ו, לא ברור בכלל, לא למדו הא? לא ילמדו גם, כל עוד ג'ק לוחש למיץ' באוזן זה יהיה המצב.

לסגור עם פרץ, להביא לידו 3 שחקנים גבוהים כאלה(10,8,6) אם סיסוקו לא נשאר אז אולי גם עוד 8.

מאמין שהסיפור שם יקבל תאוצה אחרי הגמר והוא יישאר

פורסם ב

קדימה איפה הוולקאמים לכוורת המקצועית

פורסם ב
44 דקות לפני, erantheking21 said:

לא מצליח להבין

בהיום מפורסם שמכבי סיכמו עם פרץ על 400,000 פלוס בונוסים לשנתיים פלוס אופציה או 3 שנים.

פורסם ב
6 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

בהיום מפורסם שמכבי סיכמו עם פרץ על 400,000 פלוס בונוסים לשנתיים פלוס אופציה או 3 שנים.

לצערי במקרה של דור פרץ קל מאוד לדעת אם הוא סיכם או לא.

אם הסוכן שלו אומר בחצות שהוא לא קרוב, כנראה שהוא לא מסוכם בשמונה בבוקר.