Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל פ"ת במושבה | מסיימים את הליגה, עם הפנים לגמר הגביע!

Recommended Posts

פורסם ב

לפני קצת יותר מחודש (מרגיש כמו לפני שנתיים) ישבתי פה ומניתי רשימה של מטרות חשובות שאף אחת מהן לא הרגישה בהשיג יד באותו הרגע, להבטיח אירופה, לא להפסיד להפועל, לסיים מעל הפועל וכמובן החשובה מכולן - לקחת גביע. מאותו רגע שחור הצלחנו קצת להתעלות ולסיים את העונה המסויטת הזאת אולי לא עם טעם מתוק אבל עם קצת קצת תקווה והרגשה פחות משפילה מהדברים שעברנו עם לאזטיץ' העונה (מכל הכיוונים, לא רק על הדשא). היום סופסוף תמה העונה הזאת בליגה, במקום השלישי שמבטיח אירופה, מעל הפועל. כשיש עוד דרך אחת להמתיק את העונה אבל זה שמור לעוד שלושה ימים. היום צריכים להעביר 90 דק בלי פציעה או התעייפות של אף שחקן חשוב, ואם אפשר בונוס - דור פרץ מלך השערים. סה טו.

קני מילר מסמן את ההרכב של הגמר היום כאשר כל מי שעולה (מלבד פרץ) יכול לקוות לטעום דקות אולי רק בשלהי המחצית השניה. לרובם המוחלט גם לא ממש מגיע..

שופט: (עידן לייבה) רע (משחק שכונה חסר משמעות, ועדיין הצליח לתת תצוגה רעה. בכל מקום שאפשר היה ליפול, נפל. פעמיים(!!) חסם שחקן מכבי מלהגיע למצב מסוכן, הפנדל שלהם בואר ולא אומר שלא פנדל אבל האם זאת התערבות ואר מוצדקת? אז למה 20 דק אח"כ דחיפה ברורה עלינו בקרן ברחבה היא לא פנדל? איפה האחידות? לא יודע מתי לתת יתרון, לשני הצדדים לפחות. מצליח להעיק על משחק חסר משמעות ותוספות זמן מביכות בנוהל. משחק קל וחסר משמעות שאיכשהו נשפט רע)

שחקנים: משפתי לא אשם באף אחד מהשערים כמובן, לא סיכנו אותו הרבה אבל היה יחסית סולידי עם עצירה אחת יפה מאוד. יפתח בגמר? לא יודע. בן הרוש אחד מהמאכזבים במשחק ובכלל העונה, אמנם מעמדת המגן השמאלי שהוא לא חזק בה אבל חלש בהגנה ועוד יותר חלש בהתקפה, באסה. רז שלמה כבש שער (כמעט צמד במחצית), היה בסה"כ בסדר. לא מרשים אותי במיוחד. הייטור זכורות לי אולי 2 טעויות קטנות שלו, אבל שוב קשה להרשים אותי במשחק הזה. בן חמו לא טוב כמגן, בטח לא בצד ההתקפי אבל גם הגנתית לא נראה שהעמדה עשתה לו טוב. לדרמן פנדל מטומטם בטירוף, משחק לא מזהיר בלי קשר שמראה למה אין לו מקום במועדון העונה. נוי כביכול מהטובים על הדשא.. עדיין היה מבחינתי לא מספיק אגרסיבי, לא מספיק מדויק, לא מספיק יעיל אבל בסדר. פרץ מלך השערים של הליגה לעונת 25/26 עם שער ענק. אין הרבה מה להוסיף (וזה לא לטובתו..) אנדראדה הבזקים וניצוצות של כדורגל לא מלוטש זה דבר שמסתפקים בו בספטמבר, במאי כבר אפשר להכריז על עונה נפילה. קשה לי לאותו אותו מצליח במכבי בעונה הבאה (או איי פעם) מדמון עוד משחק לא טוב, לפחות היה דומיננטי ועשה כמה דריבלים נחמדים אבל הקבלת החלטות שלו רעה, מאבד המון, לא מדויק, לא מסוכן מספיק לשער. המהלך של הבישול לדור פרץ היה נפלא. מלבד זה.. מלדה נראה לא קשור לענף, מנסה, רץ, מרוויח פה ושם כדור עם הגב ואולי לא מאבד אבל.. אין בו שום דבר חיובי בולט לעין.

פיקנטריה:

- מסיימים את הליגה לעונת 25/26 (סופסוף)

- דור פרץ מלך השערים לעונת 25/26 עם השער ה-19 שלו!

- יונתן כהן כובש בפנדל, לא חוגג ואז חוגג.. מה יהיה איתו (מעולם לא סלחתי לו על בני יהודה)

- רחפן משטרתי מעל היציע שלנו לקראת סוף המשחק

- שמש בעיניים, חם - אמנם סוף מאי אבל שכחתי שזה מגיע מתישהו

קהל:

סולד אאוט (וכל הכבוד לניקוד?) במושבה, אווירה טובה בצהרי היום המאוחרים, למרות שהיה חם הייתה אווירה טובה וחיובית, הרבה צבע ביציעים, דגלים (הרוב בגוש לשם שינוי), שירים, אוהדים קופצים - היה כיף להיות היום במושבה בקטע הזה. לרוב השחקנים היום על הדשא אין מקום ב11 של מכבי שנה הבאה, אולי אפילו לא ב18. אז אין הרבה מה לנתח מהמשחק הזה חוץ מלהגיד מברוק לדור על התואר ולהתרכז במה שחשוב באמת. יום שלישי הקרוב, מלחמת עולם. קרב על תואר. הדבר שיכול להפוך את העונה השחורה והמסויטת הזאת למתוקה בהרבה. זה יהיה קשה, אבל זה אפשרי. וזה תלוי הרבה בקהל הצהוב. אז כל מי שמגיע לגמר הזה, תבואו בצהוב! ותבואו לתת הכל. כי זה כל מה שנותר לנו עד לעונה הבאה.

שלישי, 20:30, טדי. נתראה שם!!

פורסם ב

שוברים שיא ספיגות לעונה אחרי 35 שנים, איזה עונה חרפה.

פורסם ב
17 דקות לפני, yello said:

שוברים שיא ספיגות לעונה אחרי 35 שנים, איזה עונה חרפה.

שוברים גם שיא שלילי של נקודות מאז שג'ורדי הגיע. יחד עם ההשפלה הכי גדולה, לבית"ר, הרביעיות על ימין ועל שמאל, הפסד בדרבי אחרי 12 שנה, עונה ביזיונית בבתים של אירופית... העונה הכי שחורה בעידן מיץ'.

פורסם ב

הזוי שבעונה כזאת מלך השערים ומלך הבישולים מגיעים ממכבי...

פורסם ב

50% מהשחקנים ששיחקו היום אין מקום במכבי.

הייתי משאיר אותם במושבה לחזור ברגל הביתה. 

פורסם ב

שפת הגוף של מדמון ורז שלמה זה חרפה.

הכי לא מכבי, הביתה שניהם. כל המשחק תנועות ידיים, צעקות, הערות. מי אתם בכלל? מה עשיתם כדי ללבוש את החולצה הצהובה?

אין הנהלה, אין מאמן, אין שחקנים ויש כאלו שבטוחים שהעבודה הקיץ פשוטה וכל הקלפים בידיים שלנו. הזיה!!

פורסם ב

אפשר קצת השחרות ללילה? 

1. אם עולים עם משפתי בגמר המועדון הזה איבד כל כיוון, יש גבול לכל טמטום, זרמתי איתם בטמטום האחרון שלהם של לתת לדור פרץ לשחק עד המוות כדי שיעבור את פאקינג אוגריסה בנתון סטטיסטי כל כך שולי שאסי טובי ויניב אברג'יל מככבים בו. אבל מספיק לחשוב כזה עקום.

2. כל הכבוד לבן הרוש, הצליח להיות השחקן הראשון בליגה שיונתן כהן עובד באחד על אחד מאז 2022. אפילו הוא לא האמין שהוא יצליח לחזור לעשות את זה אחרי הפיצות באיטליה.

3. השבוע היה גמר הנערים וקיבלנו חמישייה מהפועל בגרין. אנדרדה יכל בכיף לחזק את נערים א'. לא היו שמים לב לזה, בפיזיות יש שם כמה שחקנים שחזקים ממנו. 

4. לדרמן מה זה? מה זאת המרגרינה האת? אפילו הוא לא מאמין שהוא במכבי. כנ"ל מלדה שיש לו לדעתי 2 משחקים טובים בקריירה והוא כבר בן 26. 

5. מדהים שהיינו כאלה גרועים, היו על הדשא שחקנים איומים, מדמון רשם בישול ועדיין הוא הצליח להיות הכי גרוע על הדשא. אני כבר ממזמן בשלב הייאוש ממנו.

6. זהו פרקתי, אשמח שנביא את הגביע בשלישי. ושנעשה ריסטארט לעונה הזאת כי הכוחות ממזמן נגמרו.

פורסם ב

איתמר נוי, לדרמן, בן הרוש, מלדה, מדמון, בן חמו, שלמה - הביתה. 

לא מסוגל לראות אותם. 

המכבי הכי לוזרית שראיתי, אחרי שכובשים אתה בטוח שתוך 5-10 דקות אתה סופג, לא ייאמן. 

פורסם ב

משפתי, הייטור, לדרמן, ומלדה - כולם החתמות נחמדות ברמת הרעיון אבל לא ברמה למכבי. גם בן חמו אבל כבלם רביעי/חמישי ושחקן בית הוא מקבל ממני הנחה.

שלמה, אנדרדה ומדמון - יש להם כישרון אבל האופי שלהם לא מתאים למכבי. כמות הדקות וההיתר להתנהג כמו ערס מצוי ששלמה קיבל זאת תעודת עניות למכבי. אחרי השישייה הראשונה הוא היה חייב ללכת ליציע ואחרי השנייה מחוץ למכבי.

בן הרוש ונוי - שחקני סגל. לא מעבר כרגע. בן הרוש ממש אכזב העונה. מקווה שמדובר בקשיי התאקלמות.

פרץ - נאמר כבר הכל. 

רובם יושבים על חוזים כבדים מדי. בעיה.

פורסם ב

לא יודע לגבי השאר,אבל לפי העין שלי באופן כללי ללא קשר למשחק הספציפי הזה(שוב,לא שאני איזה מומחה גדול וזה): שלמה ומשפתי מצידי שישבו ביציע כנ"ל מלדה. קמארה החוצה ומהר(כבלם פרופר הוא אחלה אבל יש לו יותר מדי רגעי "מנסה לרמוז על שם בלי לסיים קבור בפלמחים" בטים במשחק ולקבוצה שרוצה לקחת אליפות זה לא שם בראש,מניח ששריף טירספול ירצו אותו ואם אפשר לייצר שם שידוך אז אחלה(גם אנדרדה מוזמן לעזוב ולא יהיה לי חסר).

מעבר לזה אין לי מושג חד משמעי כי העדפתי לקרוא מאמרים של ביוקנן על פני המשחק היום(שתבינו כמה אין לי ציפיות מהחברהלייצים שמתרוצצים על הדשא).

פורסם ב

מסכים לגבי בן הרוש.

מצד שני אם תסתכל טיפה יותר על הדקות שלו, תראה שהן לא באמת היו משמעותיות.

פורסם ב

כל כך הרבה שחקנים שלא שווים אפילו את המקום ביציע.

מרתיח.

יונתן כהן באופי שלו הוא שרמוטה, תמיד היה כזה, זונת קהל טיפה כמו שכטר