Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל בדרבי חוץ | 1-1 במשחק מבייש וחד צדדי, תוצאה לא רעה אבל תחושות חמוצות.

Recommended Posts

פורסם ב

דרבי. אחרי האליפות זה הדבר הכי אמוצליונלי וחשוב שמכבי יכולה להציע לנו. אדום נגד צהוב, קרב על היוקרה. ה"קוף" של ה12 שנה כבר מאחורינו וכשהרצף הגדול בהיסטוריה הופך אט אט לזיכרון (המתוק ביותר) ההיסטוריה ממשיכה לכתוב את עצמה וכל דרבי הוא מלחמת עולם, על החיים ועל המוות. לדרבי הזה אנחנו מגיעים ב6 נקודות פור על היריבה שלנו, אחרי שאת הדרבי האחרון אנחנו ניצחנו, עם קבוצה חבולה אחרי עונה מסויטת. ניצחון יהיה מתוק, תיקו יהיה תוצאה טובה לכל הדעות, מרחיק את הפועל מאיתנו בקרב על המקום השלישי (לא יכול לסיים מתחתיהם) ומשאיר את רצף הדרבים החדש בצד הצהוב של העיר. הפסד? לא רוצה לחשוב על זה. לא יכול לראות אותם שמחים.

קני מילר חסר את סייד שחצי פצוע ועדיין ללא בליץ' שכשיר לכל היותר למחצית מעלה את.. מה שיש לו להעלות. 

שופט: (שניר לוי) רע (באמת באמת שאין סיכוי לעולם שהוא שופט בליגת העל או לאומית אם הוא לא הבן של אבא שלו, פשוט שופט גרוע. עיוור. לא מבין כדורגל. שורק רנודמלי תמיד. עם הדקות התרגש מהפועל ונתן להם קטנות וצהובים סתם למכבי והתעלם מקטנות עלינו כדי לעזור למהפך המיוחל לקרות, בן שרמוטה אפס. מה זה נקמה על הניצחון על ב"ש?)

שחקנים: מליקה לא רק המצטיין, החיובי היחיד על הדשא. עצירה כבירה בפנדל והריבאונד שלו, עצירה מדהימה לנגיחה של לויזו מקרוב, עוד 2-3 עצירות טובות. משחק מדהים שלו, אם היה לוקח גם לרוי קורין היה עולה לדרגת אל עליון. שאפו ילד. רביבו לא אהבתי את המשחק שלו, מחפש להשיג חוצים/פאולים, נותן לטוריאל להשתעשע בו ולעשות מה שהוא רוצה, לא מספיק תומך התקפית, אבל תגידו מה שתגידו, הביא לנו את הנקודה, מהלך גדול באמצע, ראיית משחק, פס מושלם. זה כל מה שהיה לנו היום, הברקה אחת של רביבו. סה טו. מה אנחנו בלעדיו התקיפית? כלום. | יחזקאל משחק של 0/10 נוסף לשגיב, פשוט אפס. כלום בהתקפה רק איבודי כדור, כלום בהגנה רק גולים ומצבים עליו כשהוא לא עושה כלום. אפס. רז שלמה מכירה נאה מאוד בגול/פנדל שלהם, המשיך למכור בצורה סבירה עד סוף המשחק. ברור לי שיכל להיות גרוע יותר אבל בחייאת. קמארה כמובן שגם הוא הראה את הקצרים במוח כמה פעמים היום מהצד השני אבל היה המון פעמים ראשון בראש והעיף כדורים/עשה פאולים טובים על החצי. אז לפחות היה גם חיובי בין הקצרים. אסנטה כמעט לא קיים התקיפת בכלל (כמו מכבי) הגנתית היה לדעתי הרע במיעוטו במכבי אבל במשחק לא מרשים במיוחד. נוי לא התמודד עם האמצע שלהם היום, איבד כדורים, לא מסר מדויק, לא חילץ מספיק כדורים, התמהמה עם הכדור באיבודי כדור מסוכנים (ועוד 2-3 שכמעט הפכו לאיבודי כדור לגול בטוח), באסה. שחר לא טוב, צהוב על כלום, לא קיים בהגנה ולא קיים בהתקפה. לא הגיע היום. | בליץ' אכזב אותי היום, כן ירד לכמה גליצ'ים והשתחרר איזה פעמיים שכמעט הפך להתקפה (אבל למה למסור לשגיב), אבל איבד כדורים מפגרים, לא חילץ מספיק כמו שרציתי, הפסיד לקרייב מאבקים. לראשונה אולי איכזב על המגרש. פרץ אפתיע ואגיד שהיה המצטיין מבחינתי מבין שחקני השדה, קודם כל כמובן הגול שהציל אותנו מההפסד, אבל לא רק.. היה היחיד שלפעמים הצליח שניה להחזיק כדור. לסחוט פאול, לבכות ולעצור את המשחק במומנטום של הפועל. מעט מעט מאוד כדורגל אבל עזר לנו לשרוד את המשחק הנוראי הזה, עצוב שזה כביכול חיובי אבל כולם היו זבל אז.. וארלה לא הלך לו כלום היום, כלום. לא הדריבל, לא המסירות, לא ניסה אפילו לאיים על השער. כן עשה עבודה הגנתית, ירד חזק, נתן את התחת וכ"ו. בסדר.. אבל מעט מאוד כדורגל. סהיטי לדעתי המשחק הכי חלש שלו במכבי, גם כשקיבל פה ושם כדורים לא הצליח לעשות איתם כלום, לפחות כן לחץ במחצית הראשונה ועזר להרוויח פה ושם כדורים. אבל רחוק מלהרשים, קורה. מדמון גם מתמודד על החלש במגרש, לא עשה כלום. באמת, אפס פעולות חיוביות, לא קיים. מראה לנו את האיכויות של סייד שרחוק מלהרשים אותי אבל יכול לעצור כדורים על הגב, לשחק קיר, להיות פיבוט. להפוך העפות כדור להתקפות. מדמון היום בלי כלום.

פיקנטריה:

- לראשונה מאז 2012 דרבי לא המשחק המרכזי

- מופע פירו לפני המשחק

- דור פרץ עולה לראש רשימת מלכי השערים של הליגה

חייב למות:

ברדה - יא בן זונה יא אפס. היית כבר צריך למות. קיבלת את ההתקף לב שלך שם, אלוהים עם הפשע הכי גדול שלו בהיסטוריה שהחזיר אותך לחיים. תקבל כבר את ההתקף השני, תמות ותעוף לנו מהפנים שאוכל לחגוג לבנות שלך על הפנים. חייב כבר להגמר.

הפועל - המועדון הכי נמוך, הכי מסריח, הכי מטונף בהיסטוריה. כל פעולה תמיד הכי עלובה ומסכנה שיכולה להיות. אם לא הייתם הזונה שלנו, שכל החיים תסבול מאיתנו ותחגוג תיקואים או ניצחון פעם ב12 שנים לא הייתה לכם זכות קיום. זאת הדילמה הגדולה בחיי, לקוות שתימחקו או תשארו הזונות שלי.

האפס שזרק את הפליקר לדשא - מקווה שזה לא משמעותי ולא נענש על זה, למצוא אותו. שמישהו ילשין עליו בטוח מישהו ראה מי עשה את זה, לבטל לו את המנוי לכל החיים, לאסור עליו להגיע למשחקי מכבי ולתבוע אותו כספית במקסימום. אפס בן שרמוטה.

קהל:

וואלה אין לי שום דבר חיובי להגיד על הקהל היום, הייתה הרגשה של אסון עוד לפני שהתחיל המשחק. הפועל היו בטירוף ואנחנו פשוט לא הופענו. כן הארגון ניסה ועודד כל המשחק וניסה לסחוף ולהרים אבל יותר מדי פעמים אנחנו קהל שהקבוצה צריכה להרים כדי שידלק וידחוף את הקבוצה בחזרה, היום הקבוצה הייתה מתה והקהל מת אחריה. תפאורה יפה מאוד, מופע פירו נחמד כמה רגעים קטנים שניסינו להקפיץ את היציע אבל באמת שאין הרבה מה לקחת מהיום הזה.

לפני המשחק הייתה לי הרגשה רעה ואמרתי לכל מי שאני יכול שתיקו מבחינתי זאת תוצאה מעולה. אתה שומר על ה"רצף" דרבים, 6 נקודות עם 4 משחקים זהים לסוף שרק קריסה שלנו אמורה לאבד לנו את המקום השלישי - כתוצאה היא באמת תוצאה טובה. המשחק היה סבל טהור, 90 דק שרציתי למות וככל שהדקות עברו הסבל רק גדל. אבל זאת העונה הזאת, יש עונות שחורות וזה מה יש. זוכרים את התיקו ההוא שישבנו על הפועל 90 דק והם איכשהו שרדו בלי להפסיד? לא.. יופי. גם אני לא. והיו כאלו, בטח כמה. אבל זה יתדפדף בדפי ההיסטוריה. "רצף" הדרבים שלנו ימשיך לקיץ ועונה הבאה סיפור חדש. לעונה הזאת נשארו רק עוד 2 מטרות בלבד! רק 2. לסיים מעל הפועל ולקחת גביע. בואו נדחוף את הקבוצה למטרות האלו, נסיים את העונה השחורה הזאת בצורה הכי פחות גרועה (ואולי קצת מתוקה) ויאללה לעונה הבאה. 

רביעי, 20:30, בלומפילד. נתראה שם!!

• Sawyer changed the title to רשמים מהתיקו מול הפועל בדרבי חוץ | 1-1 במשחק מבייש וחד צדדי, תוצאה לא רעה אבל תחושות חמוצות.
פורסם ב

זו מכבי הכי לא מאומנת מאז הקבוצה של נמני. המרחקים בין השחקנים מטורפים. כל המשחק מרגיש כאילו הם עם שחקן יותר. לא מצליחים לייצר לחץ אפקטיבי, אין תבניות התקפה, רק פסים בין השוער-בלמים-מגנים-וחוזר חלילה, עד שאין ברירה ומעיפים כדור בלחץ. בקישור אין אפילו שחקן אחד שיעשה פעולה חכמה/דריבל שתשחרר את הלחץ או תעניש את היריב בכדורים מעבר לקו ההגנה שלו, בפעם היחידה שרביבו עשה את זה - הבקענו גול.

כן, יש בעיות בסגל הזה אבל מה שראינו היום זה בראש ובראשונה תוצר של קבוצה שכבר כמעט שנתיים ויתרה לגמרי על הקישור שלה.

לא יודע מי יגיע לפה בקיץ וינהל את העניינים, אני רק מקווה שהוא מאמין בקבוצה דומיננטית ולא באוסף שחקנים שמתבסס על היכולת האישית שלו. הכדורגל הזה פשוט מדכא.

פורסם ב
1 דקה לפני, אלק נילאש said:

זו מכבי הכי לא מאומנת מאז הקבוצה של נמני. המרחקים בין השחקנים מטורפים. כל המשחק מרגיש כאילו הם עם שחקן יותר. לא מצליחים לייצר לחץ אפקטיבי, אין תבניות התקפה, רק פסים בין השוער-בלמים-מגנים-וחוזר חלילה, עד שאין ברירה ומעיפים כדור בלחץ. בקישור אין אפילו שחקן אחד שיעשה פעולה חכמה/דריבל שתשחרר את הלחץ או תעניש את היריב בכדורים מעבר לקו ההגנה שלו, בפעם היחידה שרביבו עשה את זה - הבקענו גול.

כן, יש בעיות בסגל הזה אבל מה שראינו היום זה בראש ובראשונה תוצר של קבוצה שכבר כמעט שנתיים ויתרה לגמרי על הקישור שלה.

לא יודע מי יגיע לפה בקיץ וינהל את העניינים, אני רק מקווה שהוא מאמין בקבוצה דומיננטית ולא באוסף שחקנים שמתבסס על היכולת האישית שלו. הכדורגל הזה פשוט מדכא.

מאמין שזה מה שנראה עד סוף העונה. קני מילר פה להעביר את הזמן, לא נראה לי שהוא יעשה הרבה יותר מלבחור 11 פותחים וחילופים.

פורסם ב

מכבי על כמה מאות אלפי דולרים לקניקובסקי ולמקין, תצטרך לשלם מיליונים בקיץ ולהביא לפה קודם כל שחקנים עם איקיו כדורגל סביר

הרכיבו פה קבוצה שהיא מעל הכל, מלאה שחקנים טיפשים. מחילה, אני נוטה שלא להעליב אנשים אחרים, אבל אם אחרי הדרבי ההוא, טוטי עושה 2 עבירות בדיוק אותו הדבר בתוספת הזמן, הייטור נכנס דקה 91 ודקה 94 מייצר להם גול מהרחקה מהצד לאמצע, אז אם זו נקודת ההתחלה, קשה להתקדם ממנה. כמובן שהדבר מתייחס באותה העוצמה לצוות הניהולי פה. אם ראו את יחזקאל עושה כל מה שהוא יכול לחרב לנו את המשחק בעמדת המגן השמאלי נגד ב"ש ואז נותנים לרביבו 90 דקות נגד פ"ת ואז מעלים אותו חילוף, אז גם הם סתומים. 

פורסם ב

מה מכבי מתכננת לעשות ליאסר צנציפר שפשוט משקר שאסנטה התגרה בברדה? אחרי אחרי שירוששו את הילדים של הבן זונה הזה הוא ילמד לקח

פורסם ב

למה יחזקאל השרמיט ולא בן הרוש??

החלטה מטופשת.

אין מספיק כישרון בקבוצה.

פורסם ב

11 דקות לפני, Omer said:

מאמין שזה מה שנראה עד סוף העונה. קני מילר פה להעביר את הזמן, לא נראה לי שהוא יעשה הרבה יותר מלבחור 11 פותחים וחילופים.

אין לי טענות אליו. בשלב הזה הוא כבר לא יכול לשנות יותר מדי. זה בעיקר על לאזאטיץ' שריסק את הקבוצה הזו לחתיכות. גם לדיילה שמלכתחילה החליט לא להתמודד עם הבעיה ולקוות שהיא תיפתר מעצמה יש לי טענות, אבל פחות.

זה לא באמת משנה בנקודה הזו, את אירופה הבטחנו והדרבים נגמרו. נקווה לאיזה נס בגביע וזהו.

פורסם ב

מי שהחליט שנוי 6 פותח במכבי טעה ואני עדין. כי כן ישלו אלמנטים חיובים שהוא מביא. אבל הוא רחוק מאד מאד מהרמה הנדרשת. הוא שוגה בכל כך הרבה אספקטים של 6. בטח נגד קבוצות עם קישור טוב ואגרסיבי.

היום דרך אגב הבנתי למה בליץ לא פותח. הוא רחוק מאד מהקצב הנדרש. 

פורסם ב

צריכים להתחיל לעבוד

יש פה 6-8 שחקנים שצריכים ללכת 

ועוד 3 שחקני מפתח שעוזבים כנראה

מינוי של מנהל מקצועי שיתחיל לבנות צריך לקרות בחודש הקרוב, אחרת אני לא רואה איך מצליחים לחזור לתלם עונה הבאה 

אין ישראלים מעניינים על המדף ונצטרך כאן לפגוע ב4 זרים לפחות ורצוי ב2 קשרים אחוריים , בלם וכנף 

הייתי נלחם בשיניים להשאיר את דור וווארלה כל השאר ברי שחרור 

( ואם היה סיכוי כמובן אז אסאנטה ורביבו גם כן ) 

ודלפ לסיום - קמארה לא בלם למכבי 

נכון, הפיזיות שלו מרשימה אבל הראש דפוק ולא אחראי

אסור ליחזקאל להיות פה בשום צורה עונה הבאה - זה לא הDNA שלנו

פורסם ב

יחזקאל עם איבודי כדור ומסירות כושלות ברמה שזה נראה כאילו הוא ממש מכר. מקרה סעד לויצמן יער.

חייב לעוף מפה על טיל ויפה שעה אחת קודם

פורסם ב
3 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

לא זוכר מתי הרגשתי ככה לאחרונה שנראנו כמו קבוצת תחתית שבאה להפריע, פשוט מביך. 

נגד בית״ר בטדי ב 0-0? נגד ב״ש בבלומפילד ב3-1? . נראינו ככה ביותר מידי משחקים העונה

אין ספק שנגד הפועל זה הכי משפיל

פורסם ב
3 דקות לפני, Replay said:

יחזקאל עם איבודי כדור ומסירות כושלות ברמה שזה נראה כאילו הוא ממש מכר. מקרה סעד לויצמן יער.

חייב לעוף מפה על טיל ויפה שעה אחת קודם

היה שם קטע בסוף שאנדרדה נותן לו כדור ואז מתפנה לחלוטין בעמדה שאפשר לאיים עליה לשער ורק צריך שיחזקאל יחזיר לו אבל כמובן שהאפס הזה בחיים לא יפרגן ויעדיף לעשות פעולה מטומטמת אחרת 

שיתחפף ומהר

הוא לא משלנו ולעולם לא יהיה

פורסם ב

דווקא השיפוט היה בסדר גמור. כל השאר על הפנים

פורסם ב
4 דקות לפני, Maccabi96 said:

נגד בית״ר בטדי ב 0-0? נגד ב״ש בבלומפילד ב3-1? . נראינו ככה ביותר מידי משחקים העונה

אין ספק שנגד הפועל זה הכי משפיל

לא נראנו ככה, לא בעטנו בעיטה אחת לשער חוץ מהגול, עזוב למסגרת, לשער, לא הצלחנו להגיע למצב של שתי מסירות ברצף מעבר לחצי, לא נגד בש ולא נגד ביתר זה היה ברמה הזאת. 

אין ספק שהעונה נשברים שיאים שלילים בזה אחר זה אבל היום מבחינתי זה כבר שיא חדש.

פורסם ב
2 דקות לפני, מאור ט said:

היה שם קטע בסוף שאנדרדה נותן לו כדור ואז מתפנה לחלוטין בעמדה שאפשר לאיים עליה לשער ורק צריך שיחזקאל יחזיר לו אבל כמובן שהאפס הזה בחיים לא יפרגן ויעדיף לעשות פעולה מטומטמת אחרת 

שיתחפף ומהר

הוא לא משלנו ולעולם לא יהיה

אפשר לבוא אליו בטענות עד מחר (בצדק) אבל איפה הצוות המקצועי? למה במשחק שצריך לשחק על תוצאה לא מכניסים מישהו הגנתי יותר? כל המחצית השנייה חגגו עלינו מהאגף שלו, במזל זה נגמר רק בגול אחד משם.

פורסם ב
Just now, עידן מוסקונה said:

לא נראנו ככה, לא בעטנו בעיטה אחת לשער חוץ מהגול, עזוב למסגרת, לשער, לא הצלחנו להגיע למצב של שתי מסירות ברצף מעבר לחצי, לא נגד בש ולא נגד ביתר זה היה ברמה הזאת. 

ההבדל בין המשחקים שציינת למשחק הזה הוא שבהם לא הובלנו. במשחק מול ב"ש במזל לא קיבלנו חמישייה. היה הרבה יותר גרוע, מול יריבה הרבה יותר איכותית.

פורסם ב

לא יודע כבר את מי משאירים מהזרים, חוץ מאסנטה (שלא יישאר פה)

פורסם ב

בפינת חייב למות, חייבים לציין את לואיזיו, וואו איזה שרמיט מסריח, זה חזיזה בדחוס. בן של זונה, הצולבת, מחר. כמה פרובוקציות, כמ הצגות. 

חוץ מזה משחק שמשסמל את כל העונה ובמיוחד את המשחקים מאז החזרה, קישור רע, אין שום שחקן שיודע להשתלט על כדור קרוב לגוף, ים איבודים, סתם מרימים... זה לא כדורגל. 

פורסם ב
3 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

ועדיין אנחנו מקום 3… הזייה 

פורסם ב
Just now, אליהו_הנביא said:

בפינת חייב למות, חייבים לציין את לואיזיו, וואו איזה שרמיט מסריח, זה חזיזה בדחוס. בן של זונה, הצולבת, מחר. כמה פרובוקציות, כמ הצגות. 

חוץ מזה משחק שמשסמל את כל העונה ובמיוחד את המשחקים מאז החזרה, קישור רע, אין שום שחקן שיודע להשתלט על כדור קרוב לגוף, ים איבודים, סתם מרימים... זה לא כדורגל. 

לואיזיו זה כל הגועל שיש בהפועל. לואיזיו, ברדה, טועמה… 

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

ההבדל בין המשחקים שציינת למשחק הזה הוא שבהם לא הובלנו. במשחק מול ב"ש במזל לא קיבלנו חמישייה. היה הרבה יותר גרוע, מול יריבה הרבה יותר איכותית.

אני דיברתי אך ורק על זה שלא בעטנו פעם אחת לכיוון השער חוץ מהגול של פרץ, זה לא נתפס בעיניי, בדקתי כמעט כל משחק העונה, גם בגרועים ביותר לא היה דבר כזה.

פורסם ב
8 דקות לפני, אלק נילאש said:

אפשר לבוא אליו בטענות עד מחר (בצדק) אבל איפה הצוות המקצועי? למה במשחק שצריך לשחק על תוצאה לא מכניסים מישהו הגנתי יותר? כל המחצית השנייה חגגו עלינו מהאגף שלו, במזל זה נגמר רק בגול אחד משם.

להכניס אותו על טוריאל זה היה התאבדות. לא מבין איפה הצוות המקצועי. וגם אם ניסית, דקה 70 ראית שלא עובד, תעלה את בן הרוש תן לשגיב לשחק באגף, שם הוא יכול להזיק פחות.