Jump to content

רשמים מהניצחון על הפועל בדרבי | ישששש!! ההגמוניה חוזרת לעיר! רצף חדש מתחיל!

Recommended Posts

פורסם ב

ניצחון אדיר וסופר חשוב מאחורינו, זה היה קשה, זה היה נוראי בסיום אבל ניצחון על מכבי חיפה החלשה מקרב אותנו מאוד לאירופה, המשימה הכי חשובה שיש לנו העונה. (בין אם מהגביע או הבטחת המקום הרביעי) ואם ההערכה שלי שחיפה תקבל בראש מבית"ר היום תתממש, ניצחון בדרבי ירחיק אותנו 10 נקודות משם, פער שרק התרסקות חסרת פרופורציה עלולה לסגור. אבל היום זה הדרבי, המשחק הכי חשוב שיש לכדורגל הישראלי (ולנו בפרט, מכבי). אדום נגד צהוב, על היוקרה של העיר היחידה שיש לה חשיבות בישראל. אחרי הדרבי האיום הקודם, שסיים 12 שנות הגמוניה. רצף שהוא הרצף המפואר ביותר בתולדות הספורט העולמי, אנחנו נפגשים שוב. ולראשונה מזה הרבה מאוד שנים, תיקו לא מספיק לי. רק ניצחון. חייבים להחזיר את השליטה הצהובה לעיר וכמה שיותר מהר.

דיילה ממשיך עם הקרדיט להייטור ומדמון, אחד מהם אני יכול להבין את השני פחות.. לפחות סיסוקו וסהיטי חוזרים להרכב מה שמשפר את הסיכוי שלנו לנצח משמעותית.

שופט: (יגאל פריד) מכור (אפתיע ואגיד שאהבתי את השיפוט שלו במחצית הראשונה, היה מקבל ציון חיובי ואף "טוב", נתן למשחק לזרום, לא עצר על שטויות, לא שלף כרטיסים שלא היה חייב. באמת שעשה עבודה לא רעה. מחצית שניה מאז שהואר הכריח אותו לפסול את הגול בצד הוא עשה הכל כדי להחזיר להפועל, לא מפתיע ולא מיוחד. אבל מה שקרה פה בתוספת זמן ואוווו! לא היה כדבר הזה. לא היה. 10!!! דקות!!! על כלום! אם אנחנו מקבלים במשחק כזה 5 אני אומר תודה. מוציא צהוב לכל שחקן מכבי אחרי שניה אחת שהוא לא משחק, צורח על שחקנים של מכבי. מוסיף בפועל 13 דקות! הגענו לדקה ה114. פשוט לא יאמן. לא היה כדבר הזה. עשה הכל כדי שהם ישוו, לא נותן לליידנר צהוב מיידית מה שבסוף מביא לאדום הלא אחראי של דוידה. זה בוטה, זה מסריח, זה לא יכול לעבור בשתיקה)

שחקנים: מליקה היה מעולה היום, אולי המצטיין במגרש כ"כ חלש עם הצלה אחת אדירה ועוד 2-3 עצירות כדור וציאות טובות בכדורי גובה. רביבו משחק פושר מאוד שלו, לא מכר בהגנה אבל גם לא הבריק יותר מדי בהתקפה. קמארה פעולה הזויה שאין להבין, עוד טעות גדולה. לפחות כן היה יציב במשחק הראש והרחיק איומים במחצית ששיחק | שלמה לדעתי היה הרע במיעוטו ביחס לעצמו, אמנם רכבו עליו בגול רך (שנפסל) אבל חוצמזה מיעט בטעויות גדולות ומסר כדורים סבירים. הייטור 2 טעויות, אחת מהן בלתי נתפסת ברמה של קחו גול עכשיו עליי מתנה. חוצמזה היה חיובי לרגעים אבל קשה להתעלם מהמכירות שלו. אסנטה מהטובים באופן יחסי, חזק, סולידי, קשה לעבור אותו בטח באגף, ניכה לא מעט איומים, הגיע ראשון בראש כמה פעמים חשובות. לא משחק אדיר שלו אבל יחסית היה טוב. סיסוקו זה לא שהוא היה במשחק אדיר אבל זה הבדל משוגע מהשלישייה שהייתה לנו עד כה, חילוצי כדור, השתחררויות, יציאות קדימה, סגירת קווי מסירה. במשחק בינוני מאוד היה סופר קריטי עבורנו. שחר עוד משחק פושר, הוא נותן את התחת ומייצר פה ושם פעולות סבירות אבל רך מדי בהגנה, לא מבין את העבודה במרכז המגרש ולא מבצע אותה טוב. פרץ יחסית חיובי לעונה הזאת, לא החמיץ, כבש שער גדול שהכריע את המשחק. היו לו כמה דחיפות טובות על ההגנה של הפועל, חלקן עזרו בחטיפות שיכלו להגמר בשער. עדיין עבודה לא מספיק טובה במרכז המגרש. וארלה פתח טוב, בישל את השער הראשון, סחט צהוב חשוב, עבר עוד פעמיים שלוש על הקו ועשה פעולות נחמדות אבל לא משהו יוצא דופן. נחלש עם הדקות ובתוספת הזמן היה חלש עד מביך. סהיטי לא משחק מאוד דומיננטי שלו ואולי אף זהיר/פחדני, אבל עדיין שחקן איכותי מאוד. ממעט לטעות, משחק אחראי מאוד ויצר 2-3 התקפות ברגעי כדורגל חכמים ויעילים. מדמון יחסית חיובי היום, שיחק בנגיעה גם שלא קיבל הרבה כדורים, כל הזמן דחף, רץ, הלחיץ את הגנת הפועל, הרוויח כמה כדורים למעלה. אולי קצת יותר חדות ויכל לתרום בשער אבל בסה"כ היה בסדר יחסית.

פיקנטריה:

- יש קהל בדרבי!! (וממש ברגע האחרון!)

- תפאורה + פירו משוגע בשער 11

- אבוקות שנדלקות באמצע המשחק, השיא: אחרי שואר מבטל להם גול. כזה עוד לא היה.

- תוספת זמן הארוכה בהיסטוריה בפועל (ובלי סיבה)

- אדום מספר 130 שלנו העונה, בוודאות שיא של השנים האחרונות/כל הזמנים באדומים.

- אסנטה עושה מכבי זה אצלי בלב עם הקהל בסוף המשחק (בעברית כמובן)

- מתחילים רצף דרבים חדש. הוא יהיה יותר קצר מ12 שנים, אבל נאחל לו לגדול כמה שרק אפשר.

חייב למות:

הפועל - חייבים למות, הכי נמוך הכי דוחה הכי עלוב הכי מסריח. אבל גם הזונה שלנו, שישארו לקבל מכות מהזין שלנו.

קהל:

בלומפילד מלא! מתפוצץ! כמה התגעגענו לזה, כמה חיכינו לזה. כמה רצינו את זה כבר. וכמה רצינו לנצח דרבי. אווירה שגעת מההתחלה (בעיקר בזכות הארגון והפירו) שדחפה את הקבוצה. כן היו רגעים קצת פחות טובים, היו שתיקות, הייתה חלודה של הקהל ששכח מה זה משחקים ואיך מרגיש שאין טילים בחוץ (ומי יודע מה יהיה מחר..) אבל בגדול היה כיף להיות ב11 היום והכי חשוב שניצחנו פאקינג דרבי מול הזונה שלנו, החזרנו את הסדר על כנו. ויש אפילו קצת זמן לחגוג את זה אז בואו נהנה מזה! 

על הדרך התרחקנו מהזונה השניה שלנו (זאת שבירוק) 10 נקודות, מה שאומר שאפילו תיקו בסמי עופר די יבטיח לנו את המקום באירופה שנה הבאה. עונה שחורה, עונה קשה. הרבה רע מאחורינו אבל אפשר לסיים אותה קצת פחות שחור ונראה שאנחנו בכיוון כרגע.

שבת, 20:15, סמי עופר. נתראה שם(?)

פורסם ב

הקהל היה מדהים 

הייטור קמארה ווראלה לא עושים לי טוב

פורסם ב

לפנאטיקס יש את הסגנון תפאורות הכי מגניב בארץ בפער עצום שזה אפילו לא אותה ליגה.

הקומיקס סטייל הזה לאורך השנים קטלני.

פורסם ב

משחק לא טוב שלנו (בעטנו למסגרת חוץ מהגול?) אבל העיקר הניצחון.

יש עוד 2 מטרות על של לקחת גביע ולנצח עוד דרבי.

בשביל זה צריך לשמור על מומנטום טוב ולא להתבזות כמו נגד ב"ש.

וחייבים חייבים חייבים להכשיר את בליץ' לגמר. שייתנו לו זריקות, סמים, ממריצים לא יודע מה רק שייתן לנו 90 דקות ויביא גביע 

פורסם ב
3 דקות לפני, Lahav8 said:

משחק לא טוב שלנו (בעטנו למסגרת חוץ מהגול?) אבל העיקר הניצחון.

יש עוד 2 מטרות על של לקחת גביע ולנצח עוד דרבי.

בשביל זה צריך לשמור על מומנטום טוב ולא להתבזות כמו נגד ב"ש.

וחייבים חייבים חייבים להכשיר את בליץ' לגמר. שייתנו לו זריקות, סמים, ממריצים לא יודע מה רק שייתן לנו 90 דקות ויביא גביע 

נכנסנו לפלייאוף עם 4 מטרות

- לנצח דרבי(ים)

- לסיים מעל הפועל בליגה

- להביא גביע

- להביא אירופה 

הכל עוד על השולחן. 

לגבי בליץ' להערכתי הולך להתלבש מול חיפה. עד הגמר גביע הוא אמור להיות ככ כשיר ובכושר שהוא כנראה יספיק להפצע.

פורסם ב

התגעגנו כמו משוגעים!

הזונה חזרה.

משחק שמזכיר דרבים של העבר הרחוק כשהזונות היו קבוצת צמרת.

11/1 ✔️

פורסם ב

אחרי ניצחון בחצי גמר על חיפה רק לפני כמה ימים, אין לי ספק - אין אושר גדול כמו לנצח את הפועל. 

הבונוס זה לראות אותם עצובים וגם מתבכיינים על השיפוט אחרי המשחק. חזר הסדר הישן.

פורסם ב

קשה

מתוק

הכל כבר ידוע ונאמר

גביע ודברים זה מה שנשאר מהעונה הזאת 

היום זו הייתה התחלה חשובה 

פורסם ב

אם נשים את הניצחון בצד, הרבה זמן לא היה כדורגל כל כך רע ממכבי בדרבי. מהמחצית שיחקו כדי להעביר זמן, לא תקפנו פעם אחת במחצית השניה, רע, רע מאוד. 

מצד שני בא שופט בן של זונה, לא ראיתי דבר כזה, כאילו הוא שם בט על המשחק, מדקה שבעים צועק על כל שחקן מכבי שרק מניח כדור על הרצפה, כמה צהובים אנחנו מקבלים וכלום להפועל, לואיזו השרמיט ארבעה פאולים של צהוב במחצית וכלום. השיא? 10 דקות!!!! תוספת זמן שמשוחקת 14. וואו מה זה? אפילו בשיא בזבוזי הזמן של סכנין קיבלנו 8. 

הבעיה שמכבי כמובן לא ידברו, לא על זה ולא על עניין הצהובים, שכבר שלושה משחקים רצוף זה ככה. 

פורסם ב

איזה כיף לחזור למגרשים עם ניצחון בדרבי. חייבים להשתפר, אפשר פשוט לשחק כדורגל טוב יותר בלי לחץ ולהנות, יש משחקים נגד כל השנואות, יש גביע עוד חודש וקצת וצריך לבוא בכושר. 

פורסם ב

בגזרת האבוקות, היו כל מיני מוזרויות, גם הפועל פתחו סתם אבוקות מדי פעם (הכי מוזר, דקה 90+ בזמן שאנחנו מובילים והם לא מתקרבים לשער שלנו והם מדליקים אבוקות). גם הייתה האבוקה הלא ברורה שלא הבנתי אם הפועל זרקו לשער 7 או שהיא הגיעה מבחוץ.

אה ואבוקות אחרי ואר שהלך לטובתך זה אחד המצחיקים 

פורסם ב

מכבי משחקת עם שלישייה שלא מסוגלת לחבר יותר מפס אחד בינה לבין עצמה. הפס השני כבר במקרה הטוב הולך לבלם ובמקרה הפחות טוב זה איבוד. 

זו גם הסיבה שכל מה שיש למכבי הנוכחית למכור זה פשוט לזרוק כדורים ולארלה ולקוות שהוא יצליח להוציא מים מהסלע. סהיטי שהוא אחד הכדורגלנים הטובים שהגיעו לכאן בשנים האחרונות לדעתי, לא יצליח לעשות בפלייאוף את מה שעשה, אם לא יהיה לפחות שחקן אחד באמצע שיידע לתת לו את הכדור במיקום הנכון ובתזמון הנכון. 

כולם נראים פחות טוב כי כל השחקנים שלנו, בעיקר ההגנה, נוגעת כמות לא פרופורציונאלית של פעמים בכדור, רובה המוחלט תחת לחץ ובמקומות לא אידיאלים. 

ההגנה שלנו בעייתית, אין ספק, אבל יש עליה לחץ בלתי פוסק. אם הם לא מגינים, אז הם צריכים לנהל את המשחק ולחלץ את הקישור שמסתבך. 

פורסם ב

1. מעריך את הלחימה של השחקנים. הרגיש שגם היום וגם נגד חיפה הם נתנו אקסטרה תחת לכפות על הבינוניות שלהם. באופן מוזר, בדרבי הקודם נראינו יותר טוב משמעותית למשך 90 דקות ועדיין הושפלנו בסיום ובדרבי הזה היינו בינוניים ויצאנו ווינרים. מה שמראה שבכדורגל ובטח בדרבי, חשובה בעיקר בתוצאה.

2. אני מאוד מחבב את וארלה, אני בהחלט מסוגל לראות אותו כנף פותח במכבי בעונה הבאה. כן, אין לו תכלס אבל המהומות שלו שוות הרבה ובקבוצה יותר מתואמת הוא גם יוכל להביא מספרים באופן יחסי. על סהיטי בכלל אין מה לדבר, רמה מעל כל הנוכחים בדשא (איזה חילוש זה דוידה במקומו ואיזה אידיוט דוידה אני לא נרגע ממנו).

3. אגב, אני מחזיק מפריד אחד השופטים הטובים בליגה ובמחצית הראשונה הוא בהחלט הצדיק את התואר. אבל מחצית שנייה מהגיהינום שלו, עשה הכל כדי לעזור להפועל להשוות את התוצאה עוד רגע עשה דאבל פסים עם אלטמן. אז מי נשאר שופט נורמלי? לא הוא, לא ברמן, אולי אביב קליין.

4. תגידו מאיפה הפועל הביאו את החבורת יצורים האלה? איך גם שיש להם כסף הם מצליחים להעמיד יצורים מטורפים וזרים נכשלים? מפלקאו הכסחן והנגר שהם הפכו לונטורה, דרך קוקו המגן ימני הפיסח שלהם, החלוץ בואטנג שחוץ מלריב לא יודע כלום ועוד לא התחלתי לדבר על היצור הזה שהם פשוט אספו מאיזה פאבלה סוג ז' בברזיל, שאנדה סילבה. כדורגלן כל כך מוגבל וסתום לא ראיתי כבר תקופה ואני חי פה עם יחזקאל כבר שנתיים. 

כמובן שכל הקבוצה המאוסה שלהם בניצוחו של איש הכדורגל האפור בתבל, אליניב ברדה. אני לא יודע אם דיילה זה האיש שיקדם את מכבי למקום שהיא צריך. אבל אני בוודאות יודע שעם אליניב ברדה העונה הזו היא התקרה של הפועל, זה הכדורגל שהוא מסוגל להפיק ובתוך תוכם אני יודע שהאוהדים שלהם אומרים לעצמם, רבאק אנחנו לא מסוגלים לראות את החרא הזה עוד עונה.

כמה כיף, סדר עולמי ישן ישן.

פורסם ב

דרבי קשה כזה לא לקחנו כבר כמה שנים טובות, שכחתי עד כמה זה מתוק שלוקחים דרבי בשיניים.

כדורגל כרגע פחות מעניין, אין לנו באמת קישור שיכול לייצר כדורגל איכותי בפוזשן מסודר. נקווה לבינגו בעונה הבאה לקישור.

פורסם ב

נצחון ליגה ראשון(על המגרש) מול קבוצה מהטופ 4

אין לי מה להתייחס לשחקנים, חוץ מוארלה במחצית הראשונה, כולם היו בינוניים ומטה, לא מתחבר היום לשחקנים לצערי, מישהו מתחבר למישהו במכבי? מזכיר לי את ימי ליאור ג'אן, משה משאלוב וארז מסיקה האגדיים.

פורסם ב
16 דקות לפני, erantheking21 said:

נצחון ליגה ראשון(על המגרש) מול קבוצה מהטופ 4

אין לי מה להתייחס לשחקנים, חוץ מוארלה במחצית הראשונה, כולם היו בינוניים ומטה, לא מתחבר היום לשחקנים לצערי, מישהו מתחבר למישהו במכבי? מזכיר לי את ימי ליאור ג'אן, משה משאלוב וארז מסיקה האגדיים.

חבל שאתה לא מתחבר לזה

https://x.com/MaccabiTLVFC/status/2045957455629226244

פורסם ב

קצת התקשתי לשמוח אתמול אפילו שנצחנו

כדורגל עצוב, לדעתי בעטנו פעם אחת לשער. וזה בכלל לא תלוי ביריבה שחלשה יותר מאיתנו, זה נופל יותר על אומץ וכו

בזבוזי זמן מדקה 75 במקום ללכת ולשים גול שני פשוט קשה לי לקבל את זה.

מחכה שתסתיים כבר העונה ומקווה כמה שפחות תבוסות

פורסם ב
27 דקות לפני, YallaMaccabi said:

קצת התקשתי לשמוח אתמול אפילו שנצחנו

כדורגל עצוב, לדעתי בעטנו פעם אחת לשער. וזה בכלל לא תלוי ביריבה שחלשה יותר מאיתנו, זה נופל יותר על אומץ וכו

בזבוזי זמן מדקה 75 במקום ללכת ולשים גול שני פשוט קשה לי לקבל את זה.

מחכה שתסתיים כבר העונה ומקווה כמה שפחות תבוסות

בכנות, אף פעם לא ראית קבוצה משחקת על תוצאה?

דרבי, אחרי שהפסדת אחד בצורה כואב מאוד לפני כמה חודשים.

הרצון ללכת ולשים את השני הוא נחמד, אני פשוט שמח שהצלחנו לסיים את זה.

שני ניצחונות רצופים על חיפה והפועל זו התקדמות, לאנשטוף השנה את הדשא זה ברור לי.

המטרה היא להתקדם כקבוצה כדי שנצליח לקחת גביע

פורסם ב

מעניין אם מתישהו מיץ' יהפוך שולחן ויעשה שינוי בכל המעטפת הפיזיולוגית בקבוצה הזו כי נמאס לו לשלם ערמות לשחקנים לא כשירים. 

שחקנים פה נפצעים כל משחק כאילו יש להם קו של פיתות בבוקר והם מגיעים בערב סחוטים. 

לפני כמה שנים אם שחקן היה מוחלף במחצית הראשונה בגלל פציעה, זה היה אירוע. היום? כרגיל. ועוד באיזה משחקים..דרבי, חיפה...

פורסם ב

מה זה הדיונים האלה על כדורגל רע מה התעוררתם עכשיו? זה ככה כל העונה ובטח נגד קבוצה שבאה להסריח את הדשא כמו הפועל

זה דרבי ומה שחשוב זה שניצחנו

הסיכוי היחידי שנראה טוב יותר זה רק אם בליץ׳ יהיה כשיר

פורסם ב
55 דקות לפני, הילד בן 30 said:

בכנות, אף פעם לא ראית קבוצה משחקת על תוצאה?

דרבי, אחרי שהפסדת אחד בצורה כואב מאוד לפני כמה חודשים.

הרצון ללכת ולשים את השני הוא נחמד, אני פשוט שמח שהצלחנו לסיים את זה.

שני ניצחונות רצופים על חיפה והפועל זו התקדמות, לאנשטוף השנה את הדשא זה ברור לי.

המטרה היא להתקדם כקבוצה כדי שנצליח לקחת גביע

שישחקו על תוצאה אין בעיה

אבל אני לא מבין מה הצורת משחק שלנו. נראה גם שהשחקנים לא מבינים איך להתמקם בצורה בסיסית שזה זועק. 

אין סוף פעמים שחר מקבל את הכדור באמצע ומחכה לתנועת עומק של וארלה שנתקע על הקו פעם אחר פעם, ואני שואל את עצמי למה אתם לא מדברים על זה באימון? 

על מה מתאמנים?

זה כדורגל מחריד שאסור אסור לנרמל במכבי כי אז זו תהיה הנורמה. מבוהלים מקסימום

פורסם ב

אף אחד לא מנרמל כדורגל כזה במכבי

אבל אנחנו עוד שנייה במאי, כולנו יודעים מה מכבי שווה העונה ואין מה לעשות עם זה כרגע הכל כבר נאמר.

לא ניצחנו שום משחק גדול עד השבוע ואת השניים הכי חשובים נכון לעכשיו ניצחנו.

אפשר לשמוח..

אין אוהד באצטדיון אתמול שבתוספת זמן לא היה בטראומה מהדרבי הקודם. הניצחון הזה כ״כ חשוב. 

והוא שלנו

תל אביב צהובה