Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בחצי גמר גביע (טדי) | יששששששששש!! ניצחון אדיר וסופר חשוב

Recommended Posts

פורסם ב

אפשר לדבר על שחקנים כל היום אבל בסוף זה מתחיל ונגמר בעיקר בהנהלה ובמאמן.

הנהלה שמתווה דרך של אחריות, סדר ומשמעת, לצד הישגיות והחתמת שחקנים טובים וחבל קצר למי שמחפף, ביחד עם מאמן שיודע להוציא את המיטב מהסגל, חשובים הרבה יותר משחקן כזה או אחר.

למרות זאת, לטעמי פרץ מיצה ועזיבה שלו תאפשר לשחר לפרוח בעמדה שהכי מתאימה לו שזה 10, שם הסיומת שלו שווה את המחיר של האגרסיביות המוגבלת.

נוי יכול להיות ברוטציה כקשר 50/50. הראה מספיק העונה אבל לא יודע אם אפשר לבנות עליו, ובטוח שהוא לא קשר אחורי. 

האידיאל זה בליץ' כשיר לצד מנוע כמו ראדי או גולסה. במילים אחרות, ונטורה וקנגאווה.

מכל הישראלים שיש, אבו פאני הוא היחיד שיכול להיות קשר אמצע ברמה הרצויה. לא בטוח שהוא יתרום הרבה התקפית אבל זה בסדר. 

לכן, הפתרון הוא כנראה זרים. 

בהגנה, הייטור ושלמה לא שווים את הכסף ששילמנו עליהם ומשלמים להם. קמארה צריך לקבל ביטחון וסמכות להוביל את ההגנה, וכולנו צריכים להתפלל שאסנטה יישאר בדרך נס.

בקיצור, כמו כל עונה - יש שלד טוב שצריך הנהלה ומאמן ברמה, ועוד כמה זרים שישדרגו אותנו.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

אחד מהם צריך להשאר, אבל 2 זה לוקסוס , אם שניהם ישארו לפחות שהשלושה שלידם יהיו 3 שחקנים שעובדים, נגיד לדרמן זה נפילה מאוד קשה עם כל הכבוד, אין לו מקום וכמו שאמרתי עם כל הכבוד לסיסוקו אני מצפה לאיזה ונטורה סטייל ובליץ' או תואם בליץ', צריך לדעתי גם עוד 8 כמו גבי, הקישור של מכבי נפילה מאוד קשה השנה אי אפשר להתכחש, זה לא סותר את זה שפרץ ושחר מכביסטים ואהובים, אני רק רואה את הקבוצה  נטו מקצועית.

את הקישור צריך לשפר ביג טיים אבל בהקשר של שחר ופרץ זה לא כי הם מכביסטים. קשרים עם עין לגול זה לא גודל על העצים. גם עם ביטון הרגשתי שאנחנו לפעמים בעשרה שחקנים והיום המון מצטערים. תמיד יש מקום לכובשי שערים.  

פורסם ב
לפני21 שעות , קובי החולוני said:

מדמון נתן משחק של ירדן שועה

בכלל התהליך שלו מאוד מזכיר את שועה

שניהם התחילו בתור סקוררים בקבוצה קטנה

שניהם נקנו מיד ע״י שתי הקבוצות הגדולות של הכדורגל הישראלי ולא סיפקו את התפוקה המצופה מהם

גם אצל מדמון בדומה לשועה, עם הזמן מגלים שהתכונות היותר חזקות שלו זה שמירה על הכדור, השתחררות מלחץ ומסירה איכותית

הוא חייב לשפר קצת קבלת החלטות ולהיות מרוכז במשחק כי יש לו נטייה להעלם יותר מידי

כשהוא טוב אז הוא גם קורא את המשחק נכון, התנועה שלו אתמול ורוב הנגיעות היו מדויקות

מבחינתי אין ספק שיש בו משהו מיוחד

לא יודע כמה מדברים על זה, אבל דווקא הירידות שלו לכיוון הקישור כדי לחלץ כדורים היו הדבר שהכי הפתיע אותי.

באמת נתן משחק מעל לרמתו הרגילה.

פורסם ב

בכל ההשוואות של פרץ לשחר צריך לציין את הדבר הכי חשוב- האחד פינישר מהגרועים שיש והשני מהטובים שיש.

כלומר אם במקרה של שחר ניתן לבלוע ולהסתיר את החסרונות, הרי שזה שווה את זה עבור שחקן כל כך יעיל.

במקרה של פרץ... לא כל כך.

בקיצור חייב לתת הזדמנות העונה לקישור של הנוער, על הזין אליפות שם.

פורסם ב
39 דקות לפני, אקיטה said:

בקיצור חייב לתת הזדמנות העונה לקישור של הנוער, על הזין אליפות שם.

ב-3:0 במחצית על הפועל חיפה דיילה לא נתן דקות לאסרס ובן סימון, לא רואה את זה קורה לפחות בסיבוב הראשון של הפלייאוף.

אולי במשחק-שניים האחרונים ולפני גמר הגביע יתן קצת רוטציה

פורסם ב

אני לא מצליח להבין איך יש כאלה שעדיין ממשיכים לתת לקאמרה קרדיט כלשהו 

הוא חסר אחריות בהרבה מקרים 

יכולת מסירה מאוד חלשה ועושה הרבה שטויות

מלבד יכולת תיקול ומשחק ראש טוב אין לו מה למכור. 

אני גם חושב שהוא לא משרה שקט וביטחון לחלק האחורי בכלל ויש לזה הרבה השלכות.

נוכח הסגל הקיים - לוקח את רז שלמה עם כל המגרעות והממוצע טעות אחת קריטית למשחק (שלא תמיד עולה לנו בגול) בלי לחשוב פעמיים.

פורסם ב

לא מצליח להבין איך יש כאלה שנותנים קרדיט לרז שלמה, הבן אדם בכל הזדמנות מוכר אותנו, רוב ההפסד בדרבי עליו

חוץ ממשחק רגל סביר אין לו מה למכור

נוכח מצב הסגל הקיים-לוקח את קמארה עם רגל אחת מאשר רז שלמה שאסור לו לראות דקה במכבי.

פורסם ב
לפני2 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

לא מצליח להבין איך יש כאלה שנותנים קרדיט לרז שלמה, הבן אדם בכל הזדמנות מוכר אותנו, רוב ההפסד בדרבי עליו

חוץ ממשחק רגל סביר אין לו מה למכור

נוכח מצב הסגל הקיים-לוקח את קמארה עם רגל אחת מאשר רז שלמה שאסור לו לראות דקה במכבי.

עדיף את הרגל השלישית של קמארה על רז שלמה

פורסם ב
לפני13 שעות , מאור ט said:

נוכח הסגל הקיים - לוקח את רז שלמה עם כל המגרעות והממוצע טעות אחת קריטית למשחק (שלא תמיד עולה לנו בגול) בלי לחשוב פעמיים.

הוא והייטור זה מחדל למקצוע

פורסם ב

אנשים פה מתווכחים על קמארה ורז שלמה כאילו הם ראש בראש על משהו. הם צריכים שניהם לשחק. נכון להיום שבן חמו לא נספר (בלם חמוד, לא מציאה גדולה) ושדיילה מעדיף את אסנטה מגן (ופייר? בן הרוש עדיין לא הוכיח שהוא שווה פה משהו), רז שלמה וקמארה הם הבלמים הכי נורמלים שלנו.

עצוב להגיד, אבל שהם מתחרים במכירות של הייטור זאת הסיטואציה.

פורסם ב

הבעיה של קמארה היא מנטלית. לתת לו את המפתחות להגנה וסמכות לחלק סטירות לכל מי שלא יתיישר. 

אני מעדיף את בן חמו על שלמה, איך בכלל אפשר להשוות בין שלמה לקמארה?

פורסם ב
On 17.4.2026 at 16:15, הילד בן 30 said:

אכן, שחקן כדורגל טוב. המסלול שלו החוצה ממכבי תמיד היה תמוה בעיני

מסכים, לא היתה מספיק סבלנות איתו. אולי התיקון לעונה הבאה צריך להתחיל איתו ועם קניקובסקי, לנסות להחזיר את שניהם.

פורסם ב
לפני18 שעות , מאור ט said:

כשבלם מצויין משחק בלי חשק ומחויבות לקבוצה הוא הופך לבלם בינוני,כך נראה קמארה.

פורסם ב
19 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

מסכים, לא היתה מספיק סבלנות איתו. אולי התיקון לעונה הבאה צריך להתחיל איתו ועם קניקובסקי, לנסות להחזיר את שניהם.

אם מדובר על אליאל,הוא רלוונטי רק במידה והוא מסיים חוזה כי הם יעדיפו צערת,דבר ושחין ביחד מאשר לתת שחקנים אלינו ללא דמי העברה.

פורסם ב
52 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

שניהם היו בנוער של מכבי, את גבי הצלחנו להחזיר.

אם כבר מסקנה, זה שמייד אין מכבי זה הכי טוב בארץ.

פורסם ב
On 17.4.2026 at 18:33, המכבייה said:

את הקישור צריך לשפר ביג טיים אבל בהקשר של שחר ופרץ זה לא כי הם מכביסטים. קשרים עם עין לגול זה לא גודל על העצים. גם עם ביטון הרגשתי שאנחנו לפעמים בעשרה שחקנים והיום המון מצטערים. תמיד יש מקום לכובשי שערים.  

אני לא אבכה אם פרץ ושחר ישארו בסגל, אבל אני בכלל לא בעד להלחים את פרץ להרכב ולהגיד שזה הוא בקישור ועוד 2, זה אחד הדברים שקצת צורמים לי, לגבי זה שמחשיבים אותו לקשר התקפי (10) זה גם בעיה, בסוף 10 זה שחקן שיש לו ראית משחק, דריבל, מסירה וטכניקה, לפרץ אין את הסט יכולות הזאת, הוא סוג של קלע בכדורסל של שנות ה90, שעומד על קו ה3 ומחכה למסירה נכונה לזרוק ל3, עם ממוצעים כאלה של 3 מ9 (ברור שבכדורגל הסטטיסטיקות שונות).  אז ברור שיש לזה התרונות שהוא ושחר(אותו סגנון של שחקן) כובשים הרבה גולים, אבל מצד שני גם חסרונות, סט ההתרונות והחסרונות שווים בסופו של דבר, נגד קבוצה כמו ב"ש ובית"ר לא נוכל לשחק ככה, והאמת ? גם מול חיפה לא בדיוק שלטנו במרכז המגרש, היה דקות שם שזה היה נראה שזה הולך לטובתם, הם פשוט כלכך נאחסים במזל שהם אפילו עם סף שבירה נמוך משלנו השנה.

עכשיו אם כבר מכבי רוצים להשאיר את פרץ, מרגיש לי שטיפה לא לומדים שם מטעיות והם מושכים קצת את הזמן איתו, נראה שנמני רמז שאין לוז של פגישות(היתה אמורה להיות אחת לפני המלחמה) וזה נראה שהם שוב לא מפיקים לקחים מטעיות עבר(אם הם רוצים להשאיר אותו)

פורסם ב
18 דקות לפני, erantheking21 said:

אני לא אבכה אם פרץ ושחר ישארו בסגל, אבל אני בכלל לא בעד להלחים את פרץ להרכב ולהגיד שזה הוא בקישור ועוד 2, זה אחד הדברים שקצת צורמים לי, לגבי זה שמחשיבים אותו לקשר התקפי (10) זה גם בעיה, בסוף 10 זה שחקן שיש לו ראית משחק, דריבל, מסירה וטכניקה, לפרץ אין את הסט יכולות הזאת, הוא סוג של קלע בכדורסל של שנות ה90, שעומד על קו ה3 ומחכה למסירה נכונה לזרוק ל3, עם ממוצעים כאלה של 3 מ9 (ברור שבכדורגל הסטטיסטיקות שונות).  אז ברור שיש לזה התרונות שהוא ושחר(אותו סגנון של שחקן) כובשים הרבה גולים, אבל מצד שני גם חסרונות, סט ההתרונות והחסרונות שווים בסופו של דבר, נגד קבוצה כמו ב"ש ובית"ר לא נוכל לשחק ככה, והאמת ? גם מול חיפה לא בדיוק שלטנו במרכז המגרש, היה דקות שם שזה היה נראה שזה הולך לטובתם, הם פשוט כלכך נאחסים במזל שהם אפילו עם סף שבירה נמוך משלנו השנה.

עכשיו אם כבר מכבי רוצים להשאיר את פרץ, מרגיש לי שטיפה לא לומדים שם מטעיות והם מושכים קצת את הזמן איתו, נראה שנמני רמז שאין לוז של פגישות(היתה אמורה להיות אחת לפני המלחמה) וזה נראה שהם שוב לא מפיקים לקחים מטעיות עבר(אם הם רוצים להשאיר אותו)

18 דקות לפני, erantheking21 said:

בטח, מסכים. 

פורסם ב

לא מלחימים אף אחד. לשניהם יש מקום של כבוד בסגל. 

יכול להיות שנכון למכבי ופרץ להיפרד מסיבות של מיצוי, או מנהיגות, מקצועית הוא איד המצטיינים אצלינו עונה שלישית ברצף.

פורסם ב
לפני10 שעות , הילד בן 30 said:

לא מלחימים אף אחד. לשניהם יש מקום של כבוד בסגל. 

יכול להיות שנכון למכבי ופרץ להיפרד מסיבות של מיצוי, או מנהיגות, מקצועית הוא איד המצטיינים אצלינו עונה שלישית ברצף.

לא הייתי הולך כל כך רחוק בלהיפרד מפרץ, שחקן סגל ראוי הבחלט, אבל את הבניה לעונה הבאה הייתי מתחיל עם 3 קשרים חדשים ברמה גבוהה כולל אחורי 

במידה ובליץ' לא מספיק בריא לעונה הבאה.

פורסם ב

מי היה מאמין בתחילת העונה, 13 נקודות ממקום ראשון (עם משחק חסר), אנחנו, מכבי. אפשר להפסיד אליפות, אבל לא ככה.

פורסם ב

בלטקסה מסיים חוזה, לא בלם על אבל בטוח עדיף על המצאות כמו הייטור.

פורסם ב
On 17.4.2026 at 07:50, הילד בן 30 said:

שמע כתבת שצריך לשחרר! את פרץ ושחר בעונה הבאה.

כאילו ששני שחקני קישור ישראלים שמעורבים בכ20 שערים כל אחד זה לא מצרך סופר נדיר.

אחד מהם עושה את התנועה הטובה בארץ והשני קילר מול השער באופן חריג לעמדה הסאת.

שניהם שחקני בית כמובן. 

אני לא מתייחס כרגע בכלל לשאר השחקנים שהצעת לשחרר או לרעיון לשחק עם שלישיית קישור שתכלול את דור פרץ כ6! ואת אבו פרחי רק כדי להציב את מדמון שגם אותו הצעת לשחרר כחלוץ 

חחחחחח מעורבות ב20 שערים….

קילרים שלא הצליחו לנצח העונה שום דבר, אתה רציני?

אני רואה שהמספרים מסנוורים אותך, אז להזכירך - אין לנו מרכז שדה, אנחנו לא מסוגלים להחזיק את הכדור ולשחרר את ההגנה קצת. אפילו חיפה החלשה ביותר מאז שאני זוכר אותם בערך החזיקו את הכדור יותר מאיתנו 57-43. 

להבקיע שערים נגד ריינה, סכנין והפועל חיפה זה כמובן מגניב וזה, אבל בתאכלס לא ניצחנו שום קבוצה גדולה העונה, רק התבזינו. אז אם בינוניות סטייל אלי ביטון משמחת אותך - אנחנו במקום הנכון. 

פורסם ב
לפני3 שעות , Yellow_Hell said:

בלטקסה מסיים חוזה, לא בלם על אבל בטוח עדיף על המצאות כמו הייטור.

זו חזרה לבינוניות