Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בחצי גמר גביע (טדי) | יששששששששש!! ניצחון אדיר וסופר חשוב

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, hen34 said:

יש להם פלייאוף שלם.

חובת ההוכחה עליהם(לדעתי בן הרוש לא באירוע בכלל)

כנל בליץ.

נתחיל בהייטור השיכור נתקדם לילד הגמד מונצואלה ואז הלאה "ללדרמנים" הבינוניים..

אני משאיר את וארלה אסנטה קמארה ובליץ כל השאר משחרר.

בן הרוש כרגע לא נראה טוב אבל הוא עונה ראשונה בקבוצה גדולה שלא מתפקדת,אני מחזיק ממנו.

הכי חשוב שנה הבאה לשפוך כסף על קשר 8 ו10

פורסם ב
4 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אני משאיר את וארלה אסנטה קמארה ובליץ כל השאר משחרר.

בן הרוש כרגע לא נראה טוב אבל הוא עונה ראשונה בקבוצה גדולה שלא מתפקדת,אני מחזיק ממנו.

הכי חשוב שנה הבאה לשפוך כסף על קשר 8 ו10

לא משאיר סהיטי?

פורסם ב
22 דקות לפני, Raumdeuter said:

לא משאיר סהיטי?

בטח שמשאיר. 

לפי הדיווחים האופציה עליו קטנה יחסית (500k( ומהיכולת שלה עד עכשיו עושה רושם שהוא לגמרי שווה את זה 

פורסם ב
45 דקות לפני, Raumdeuter said:

לא משאיר סהיטי?

אין שאלה בכלל. הוא גם בגיל שלא סביר שיברח מפה עוד שנה.

פורסם ב
48 דקות לפני, Raumdeuter said:

לא משאיר סהיטי?

צריך לראות בפלייאוף מה הוא שווה, אם נסתכל במכלול במדינה שכל יומיים במלחמה הוא יכול גם לברוח באזעקה הראשונה ולא לחזור.

פורסם ב
לפני3 שעות , כהן said:

בעונה שעברה גם אמרו זאת, והיה מי שנלחם ושם וטו על מעבר שלהם. אבל מכבי זו מכבי ומיטש זה מיטש ולא יטרפד להם שוב מעבר לכסף הגדול, לפחות זו דעתי.

ברור שלא תוכל לשחרר עשרים פלוס שחקני סגל גם אם מאוד תרצה, אבל בגדול צריך לבנות מחדש. בטח את ההרכב הראשון ואת החמש שש מחליפים הבולטים. כרגע אין לנו מישהו מהנוכחיים שברור שהוא צריך להיות שם.

תמיד בדיונים האלו אנשים מתחילים ב"צריך להחליף את כולם", ואז פתאום גורסים שצריך להשאיר את ההוא בכדי שלא יעבור ליריבה, ואת ההוא כי יכול להיות אחלה לרוטציה, ואת ההוא כי לפני שלוש שנים היה כוכב ואולי יחזור שוב ליכולת הזו, ואת ההוא כי יש לו פוטנציאל והבעיה שלו שהוא פשוט צעיר, ואת ההם שצריכים עוד עונה בכדי להתאקלם למנטליות ולאקלים וכ"ו וכ"ו, ואז בשקט בשקט אתה משאיר שמונים אחוז מהשחקנים, אותם אלו שרק לפני רגע חשבת שצריך להחליף. 

זכותך אגב כמובן לחשוב שמה שיש לנו כרגע זה מספיק טוב, ורק צריך שינוי קוסמטי פה ושם. אני חושב ההפך, ולא רואה איך מהקאדר הנוכחי אפשר לבנות שלד טוב לשנים הבאות..

אני מסתכל על הליגה והיא פח תראה את בש,יש מצב היא עושה פה דאבל והיא חלשה להחריד, יש לה 2 שחקנים טובים וכל השאר לא רואים אצלנו הרכב.

פורסם ב

עם קישור של נוי שחר ופרץ אין לנו מה למכור בפלייאוף, סתם נתבזה. 

פותח עם סיסוקו לפני כל אחד מהם, מכשיר את בליץ לדרבי, גם אם זה יעלה בחייו. 

בקיץ מתאבד על אסאנטה, משאיר את ווארלה, קאמרטה וסהיטי. אם יש אפשרות שבליץ ישחק עונה הבאה לפחות בדרבים ונגד חיפה אז משאיר גם אותו. 

חייבים לשחרר את דוידה, נוי, שחר, פרץ, מדמון (לא מחזיק ממנו בשיט, למרות המשחק אתמול), אבו פרחי, הייטור ושאר החאפרים על הספסל. חלאס עם הבינוניות. 

קיצור עושה חריש עמוק. 

פורסם ב
25 דקות לפני, השגריר said:

עם קישור של נוי שחר ופרץ אין לנו מה למכור בפלייאוף, סתם נתבזה. 

פותח עם סיסוקו לפני כל אחד מהם, מכשיר את בליץ לדרבי, גם אם זה יעלה בחייו. 

בקיץ מתאבד על אסאנטה, משאיר את ווארלה, קאמרטה וסהיטי. אם יש אפשרות שבליץ ישחק עונה הבאה לפחות בדרבים ונגד חיפה אז משאיר גם אותו. 

חייבים לשחרר את דוידה, נוי, שחר, פרץ, מדמון (לא מחזיק ממנו בשיט, למרות המשחק אתמול), אבו פרחי, הייטור ושאר החאפרים על הספסל. חלאס עם הבינוניות. 

קיצור עושה חריש עמוק. 

לא ברור מה ההייט לשחר ופרץ. נכון, הם לא יכולים לשחק ביחד, נכון הם צריכים לשחק בקישור מאוזן אבל המספרים של כל אחד מהם בנפרד ושל שניהם ביחד לא פחות ממדהימים.

פורסם ב

מדמון היה מעולה. איזה שינוי מרענן זה חלוץ טכני שיודע לשמור על הכדור

פורסם ב
39 דקות לפני, snufkin said:

מדמון היה מעולה. איזה שינוי מרענן זה חלוץ טכני שיודע לשמור על הכדור

מדמון נתן משחק של ירדן שועה

בכלל התהליך שלו מאוד מזכיר את שועה

שניהם התחילו בתור סקוררים בקבוצה קטנה

שניהם נקנו מיד ע״י שתי הקבוצות הגדולות של הכדורגל הישראלי ולא סיפקו את התפוקה המצופה מהם

גם אצל מדמון בדומה לשועה, עם הזמן מגלים שהתכונות היותר חזקות שלו זה שמירה על הכדור, השתחררות מלחץ ומסירה איכותית

הוא חייב לשפר קצת קבלת החלטות ולהיות מרוכז במשחק כי יש לו נטייה להעלם יותר מידי

כשהוא טוב אז הוא גם קורא את המשחק נכון, התנועה שלו אתמול ורוב הנגיעות היו מדויקות

מבחינתי אין ספק שיש בו משהו מיוחד

פורסם ב
לפני2 שעות , הילד בן 30 said:

לא ברור מה ההייט לשחר ופרץ. נכון, הם לא יכולים לשחק ביחד, נכון הם צריכים לשחק בקישור מאוזן אבל המספרים של כל אחד מהם בנפרד ושל שניהם ביחד לא פחות ממדהימים.

אין שום הייט, אלו פשוט עובדות. אני אוהב את שתיהם, אבל לחוד - את פרץ כקשר הגנתי ואת שחר כסופרסאב. 

כשאתה מרכיב את שלושתם (יחד עם נוי) ביחד פשוט אין לך מישהו שיחזיק תכדור ואת האמצע. לאף אחד מהם אין את הטאצ׳ הזה וכשהאיי קיו המסתבר הוא באזור ה70 אז אין לך אמצע.

חוץ מזה שאין לך אמצע ואתה לא מסוגל להחזיק בכדור אין גם משחק לחץ נכון וכל הזמן אנחנו רודפים אחרי הכדור… 

הייתי מנסה להרכיב את דור כ6 ולידו את פרחי וסיסוקו כשמדמון חלוץ, בכנפיים מימין את סהיטי ווארלה משמאל. 

פורסם ב
לפני6 שעות , איתי-מכביסט said:

בטח שמשאיר. 

לפי הדיווחים האופציה עליו קטנה יחסית (500k( ומהיכולת שלה עד עכשיו עושה רושם שהוא לגמרי שווה את זה 

לכן שאלתי את @הלב_הוא_שוב_ישמח את זה כי לא הבנתי למה הוא לא ציין אותו בקטגוריית ה"משאיר בוודאות"

פורסם ב
לפני10 שעות , barak said:

רק בתיאוריה.

זה בכלל לא פרסונלית, ציוות כזה או אחר או פריסת הקישור במגרש.

העונה אתה כבר לא תצליח להיות זה ששולט בקצב וכופה את עצמך על אף אחת מהקבוצות שמעלייך.

זה בעיקר בגלל סגנון המשחק, המיינד סט של השחקנים איך הם תופסים את עצמם ואת עצמם ביחס לאותן יריבות

שהן הרבה יותר בטוחות בעצמן מאיתנו.

אצלנו כל דבר הכי קטן רע שקורה במשחק זה חתיכת מקל בגלגלים שגורם למפולת בכל המערכים.

אתה כן תוכל לנצח אותם,

אתה לא תוכל לכפות את עצמך עליהן.

מעט מאד פעמים שיחקנו עם הקישור הזה ועם קמארה בריא. אלו עוגנים. הנזק המנטלי קיים והשטף של היריבות היא כבר עובדה מוגמרת לעונה הזאת. מקווה שהדברים יסתדרו מבחינת כשירות ולפחות נקבל מושג מה הפסדנו. 

פורסם ב

מאתגר את ההיסטוריונים למצוא עוד משחק שבו הבקענו בנגיחה ישירה מקרן וגם השוער שלנו תפס כדור ישיר בקרן נגדנו (זה כשלעצמו היסטורי)

פורסם ב
לפני7 שעות , השגריר said:

אין שום הייט, אלו פשוט עובדות. אני אוהב את שתיהם, אבל לחוד - את פרץ כקשר הגנתי ואת שחר כסופרסאב. 

כשאתה מרכיב את שלושתם (יחד עם נוי) ביחד פשוט אין לך מישהו שיחזיק תכדור ואת האמצע. לאף אחד מהם אין את הטאצ׳ הזה וכשהאיי קיו המסתבר הוא באזור ה70 אז אין לך אמצע.

חוץ מזה שאין לך אמצע ואתה לא מסוגל להחזיק בכדור אין גם משחק לחץ נכון וכל הזמן אנחנו רודפים אחרי הכדור… 

הייתי מנסה להרכיב את דור כ6 ולידו את פרחי וסיסוקו כשמדמון חלוץ, בכנפיים מימין את סהיטי ווארלה משמאל. 

שמע כתבת שצריך לשחרר! את פרץ ושחר בעונה הבאה.

כאילו ששני שחקני קישור ישראלים שמעורבים בכ20 שערים כל אחד זה לא מצרך סופר נדיר.

אחד מהם עושה את התנועה הטובה בארץ והשני קילר מול השער באופן חריג לעמדה הסאת.

שניהם שחקני בית כמובן. 

אני לא מתייחס כרגע בכלל לשאר השחקנים שהצעת לשחרר או לרעיון לשחק עם שלישיית קישור שתכלול את דור פרץ כ6! ואת אבו פרחי רק כדי להציב את מדמון שגם אותו הצעת לשחרר כחלוץ 

פורסם ב
לפני8 שעות , Raumdeuter said:

לכן שאלתי את @הלב_הוא_שוב_ישמח את זה כי לא הבנתי למה הוא לא ציין אותו בקטגוריית ה"משאיר בוודאות"

שוב,שנה הבאה אני רוצה אליפות.

רוצה לראות איך הוא בפלייאוף ואז לראות אם שווה לבזבז עליו מקום של זר

פורסם ב
לפני14 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

אני מסתכל על הליגה והיא פח תראה את בש,יש מצב היא עושה פה דאבל והיא חלשה להחריד, יש לה 2 שחקנים טובים וכל השאר לא רואים אצלנו הרכב.

אין ספק ששם הגדול עולה על סך חלקיו, ועדיין עובדתית גם ברמת האינדיבידואל השחקנים הבינונים שלהם נותנים יותר תוצרת מאלו שלנו. הפרץ שלהם אולי לא מתוקשר כמו זה שלנו אבל מכריע משחקים. כל המזרחים והבלוריאנים שלהם לא נופלים מכל השלמה שלנו. הזרים שלהם ובמיוחד קנגאווה וונטורה רמה מעל מה שקורה פה בליגה. שוער טוב לליגה, וגם כל האבו רומים שהביאו מוסיפים עוד עומק לסגל. כרגע אני לא בטוח שלנו יש יותר מדי שחקנים שמשתלבים אצלהם בהרכב. ושוב, מסכים איתך שיש בהם מעבר לחומר שחקנים..

פורסם ב
לפני4 שעות , כהן said:

אין ספק ששם הגדול עולה על סך חלקיו, ועדיין עובדתית גם ברמת האינדיבידואל השחקנים הבינונים שלהם נותנים יותר תוצרת מאלו שלנו. הפרץ שלהם אולי לא מתוקשר כמו זה שלנו אבל מכריע משחקים. כל המזרחים והבלוריאנים שלהם לא נופלים מכל השלמה שלנו. הזרים שלהם ובמיוחד קנגאווה וונטורה רמה מעל מה שקורה פה בליגה. שוער טוב לליגה, וגם כל האבו רומים שהביאו מוסיפים עוד עומק לסגל. כרגע אני לא בטוח שלנו יש יותר מדי שחקנים שמשתלבים אצלהם בהרכב. ושוב, מסכים איתך שיש בהם מעבר לחומר שחקנים..

אליאל טוב כי יש לידו שתי מפלצות,יש מצב גם אני הייתי טוב לידם. קח את הסגל שלהם תחת לאזטיץ הם ספק מקום 4.

יש להם מאמן באמת באמת טוב שמוציא מעל ומעבר מהסגל שלו.

פורסם ב

קוזוך מאמן מצוין אבל הכל זה סיפורים יפים

ההבדל היחיד הוא שהם הצליחו להשאיר את קנגוואה וונטורה לעוד עונה ואנחנו לא. 

קיצוני כמו מילסון או פאטצ'י שממשיכים לעונה שנייה וכרגע יש לך שחקן כנף שעושה 10 ו-10 מכלום ואתה אותו נקודות כמוהם. 

מאמנים זה אוברייטד והם יכולים בעיקר להזיק (כמו לאזטיץ). ברבע שעה שבליץ לא היה עם שקית קופת חולים של מאוחדת, זה היה נראה טוב עבורנו. 

פורסם ב

אליאל תמיד היה שחקן נהדר ועכשיו הוא פשוט מעולה. התקדמות לגמרי טבעית ובגיל הנכון. אני חושב שקוזוך מאמן מעולה ובעיקר מאמן ברור ומובהק. במכבי חסרה מובהקות. לעשות משהו אחד אבל לעשות אותו עד הסוף ובשלמות. 

פורסם ב
10 דקות לפני, המכבייה said:

אליאל תמיד היה שחקן נהדר ועכשיו הוא פשוט מעולה. התקדמות לגמרי טבעית ובגיל הנכון. אני חושב שקוזוך מאמן מעולה ובעיקר מאמן ברור ומובהק. במכבי חסרה מובהקות. לעשות משהו אחד אבל לעשות אותו עד הסוף ובשלמות. 

אכן, שחקן כדורגל טוב. המסלול שלו החוצה ממכבי תמיד היה תמוה בעיני

פורסם ב
לפני9 שעות , הילד בן 30 said:

שמע כתבת שצריך לשחרר! את פרץ ושחר בעונה הבאה.

כאילו ששני שחקני קישור ישראלים שמעורבים בכ20 שערים כל אחד זה לא מצרך סופר נדיר.

אחד מהם עושה את התנועה הטובה בארץ והשני קילר מול השער באופן חריג לעמדה הסאת.

שניהם שחקני בית כמובן. 

אני לא מתייחס כרגע בכלל לשאר השחקנים שהצעת לשחרר או לרעיון לשחק עם שלישיית קישור שתכלול את דור פרץ כ6! ואת אבו פרחי רק כדי להציב את מדמון שגם אותו הצעת לשחרר כחלוץ 

אבל פה הטעות שלך

אני לא רוצה מהם 20 שערים, אני רוצה מהם עבודה של קשר, הגנה, התקפה מסירה והם לא עושים את הדברים האלה, שערים זה בונוס לקשר אני לא צריך בונוס, אני צריך את הלחם והחמאה. דור פרץ אולי היה עושה את זה פעם, היום הוא כבר לא נראה לי שמסוגל לעשות את זה כבר, הוא לא משחק ככה הוא לא מסוגל להתמודד עם אף אחד, עידו שחר לצערי הרב גם לא, אי אפשר זה או זה או זה אחד מהם צריך ללכת לדעתי, זה לוקסוס להחזיק את שניהם.

מכבי של איביץ', סוזה ועוד מאמנים היה להם תמיד את הקישור הכי טוב בארץ, מכבי תמיד שלקחו תארים החזיקו קישור חזק וטוב, היום? הקישור הכי חלש של מכבי מאז ליאור ג'אן ורזיץ', זה קישור שלא מסוגל להחזיק כדור או פוזושן ומאבד כדורים, אין למכבי קישור הם נאלצים לשחק על קיצוניים(כבר מכירים את השיטה הזאת) ולדלג על הקישור, זה מה שאתה רוצה? אז בגלל שדור פרץ ושחר כובשים גולים ועושים תנועה צריך לאכול תבלוף הזה? לא תודה.

הבעיה שגם מכבי חושבים כמו שאתה טוען לצערי, חושבים שיש להם חומר טוב, זה ממש לא קרוב אפילו. הם לא מפנימים שהקשר הבריא היחיד שיכול להתמודד בפיזיות כרגע זה סיסוקו וגם הוא רחוק שנות אור מונטורה(וגם הפערים בין סיסוקו לבליץ בריא תהומים) סיסוקו לא טוב בפאן של הנעת הכדור, מסירה והבילדאפ, אולי בלחץ טוב אבל זה לא מספיק

מכבי צריכה שנה הבאה סיסוקו משודרג ליד בליץ' או תואם בליץ' וצריכה עוד קשר ישראלי ברמה גבוהה, לצערנו אין מלא הצע, אבו פאני לא נראה לי שמכבי תשלם, יהושע הוא אולי יהיה הדבר הבא וילך לב"ש, אין יותר מדי אופציות, מכבי חיייבת לנסות להביא אחד משניהם בכל זאת, מי שלא משלם לגבי בסוף אוכל אותה.

פורסם ב
7 דקות לפני, erantheking21 said:

אבל פה הטעות שלך

אני לא רוצה מהם 20 שערים, אני רוצה מהם עבודה של קשר, הגנה, התקפה מסירה והם לא עושים את הדברים האלה, שערים זה בונוס לקשר אני לא צריך בונוס, אני צריך את הלחם והחמאה.

הבעיה שגם מכבי חושבים ככה לצערי, הם לא מפנימים שהקשר הבריא היחיד שיכול להתמודד בפיזיות כרגע זה סיסוקו וגם הוא רחוק שנות אור מונטורה(וגם הפערים בין סיסוקו לבליץ בריא תהומים) סיסוקו לא טוב בפאן של הנעת הכדור, מסירה והבילדאפ, אולי בלחץ טוב אבל זה לא מספיק

מכבי צריכה שנה הבאה סיסוקו משודרג ליד בליץ' או תואם בליץ' וצריכה עוד קשר ישראלי ברמה גבוהה, לצערנו אין מלא הצע, אבו פאני לא נראה לי שמכבי תשלם, יהושע הוא אולי יהיה הדבר הבא וילך לב"ש, אין יותר מדי אופציות, מכבי חיייבת לנסות להביא אחד משניהם בכל זאת, מי שלא משלם לגבי בסוף אוכל אותה.

אין סרט וסיכוי שלפחות אחד משחר ופרץ לא נשאר ובצדק. קבוצה טובה ומאומנת מוצאת לכל אחד את המקום שלו. כבר מעכשיו אין לי שום כוחות ליללות השבועיות שיהיו פה בעונה הבאה כל פעם שאחד מהם יבקיע לטובת קבוצתו. 

פורסם ב
10 דקות לפני, המכבייה said:

אין סרט וסיכוי שלפחות אחד משחר ופרץ לא נשאר ובצדק. קבוצה טובה ומאומנת מוצאת לכל אחד את המקום שלו. כבר מעכשיו אין לי שום כוחות ליללות השבועיות שיהיו פה בעונה הבאה כל פעם שאחד מהם יבקיע לטובת קבוצתו. 

אחד מהם צריך להשאר, אבל 2 זה לוקסוס , אם שניהם ישארו לפחות שהשלושה שלידם יהיו 3 שחקנים שעובדים, נגיד לדרמן זה נפילה מאוד קשה עם כל הכבוד, אין לו מקום וכמו שאמרתי עם כל הכבוד לסיסוקו אני מצפה לאיזה ונטורה סטייל ובליץ' או תואם בליץ', צריך לדעתי גם עוד 8 כמו גבי, הקישור של מכבי נפילה מאוד קשה השנה אי אפשר להתכחש, זה לא סותר את זה שפרץ ושחר מכביסטים ואהובים, אני רק רואה את הקבוצה  נטו מקצועית.

פורסם ב
29 דקות לפני, erantheking21 said:

אחד מהם צריך להשאר, אבל 2 זה לוקסוס , אם שניהם ישארו לפחות שהשלושה שלידם יהיו 3 שחקנים שעובדים, נגיד לדרמן זה נפילה מאוד קשה עם כל הכבוד, אין לו מקום וכמו שאמרתי עם כל הכבוד לסיסוקו אני מצפה לאיזה ונטורה סטייל ובליץ' או תואם בליץ', צריך לדעתי גם עוד 8 כמו גבי, הקישור של מכבי נפילה מאוד קשה השנה אי אפשר להתכחש, זה לא סותר את זה שפרץ ושחר מכביסטים ואהובים, אני רק רואה את הקבוצה  נטו מקצועית.

אני לא רק חושב שאחד מהם צריך להישאר, אחד מהם צריך לפתוח בהרכב.

אני מסתכל עליהם כעל attacking midfielders ולכן באמת בעייתי לשחק עם שניהם יחד, הם גם לא דריבליסטים או מוסרים בחסד אבל היכולת לשים כדור ברשת קריטית  לקבוצה כמו מכבי. 

המספרים של שחר פר דקה העונה טובים משל שרי, וואקמה ומילסון בליגת העל.

אני לא מוותר על זה, ובשביל מי?

אז מביאים קשר 6 או 8 נוסף אולי משנים מערך או עמידה, זה על המערכת. מי מוותר על שחקן שכובש כל 130 דקות?