Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בחצי גמר גביע (טדי) | יששששששששש!! ניצחון אדיר וסופר חשוב

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

שחר צריך לעלות מהספסל ולא לפתוח.

מסכים. 

אבל אני חושב שיש לו איכויות. 

שנה הבאה, אם פרץ לא נשאר, זה צריך להיות זר שהוא קשר התקפי ושחר על תקן מחליף, יחד עם בן סימון.

פורסם ב

יהיה נחמד לקבל קבוצה שרוצה ויכולה לכפות את רצונה על היריבה, מחזיקה בכדור ושולטת בקצב.

עד אז זה סתם בלבולי ביצים. אנחנו קבוצה רעה בהרבה מחומר השחקנים שיש.

פורסם ב
40 דקות לפני, קמחי said:

יהיה נחמד לקבל קבוצה שרוצה ויכולה לכפות את רצונה על היריבה, מחזיקה בכדור ושולטת בקצב.

מסכים איתך קמחי שחומר הגלם שלנו יותר טוב ממה שמיצו ממנו עד כה(באזור ה30% ואני נדיב).

אבל הגיע הזמן לשחרר את צמד המשפתים לשוק ואת מליקה להשאלה בקבוצת ליגת העל כלשהי בעונה הבאה בעדיפות לנואשת וחסרת כסף כי שוערות יש בו אבל הוא צריך עוד קצת חספוס(אם אפילו דניאל פרץ הגדול שיחק בלאומית אז שיתעלם מההבטחה שנתנו לו בזמנו ויחרוק שיניים עד שירשים) ובנתיים מחתים שוער זר סלוגה סטייל שהוא לא יקח אותך רחוק אבל גם לא יקח אותך להדחה.

לגבי משחק המנג'ר שהרבה אוהבים לשחק בו,אני מאמין ששיפוץ ההגנה ואימונה באופן יותר איכותי יעזור לנו יותר מאשר לקנות כמו חסרי מודעות(אם אפשר להחזיר את גבריאל גלעד ועוד ישראלי או שניים איכותיים ולא פרוספקטים סטייל מדמון כמובן שאני לוקח בכיף).

לגבי זרים,משחרר את הייטור ונלחם על אסטנה וסהיטי(שווה להגיש הצעה טובה,מקסימום לא ירצה וננסה לא ליפול על קובאס נוסף בכנף).

פורסם ב
לפני13 שעות , Sawyer said:

ההפסד מול ב"ש לא שבר אותי כי ידעתי שנפסיד, הוא שבר אותי כי אני יודע כמה עוד ליגה יש לנו קדימה. ושאנחנו חלשים מול הגדולות ושאסור לנו להתבזות ושחייבים להביא אירופה. והמקום היחיד שיש עוד עניין ותשוקה אמיתית (בתוך המלחמה) ורצון לראות את הקבוצה. ולשם שינוי היום אנחנו נפגשים מול קבוצה שהיא איכשהו אפילו יותר חלשה מאיתנו, קבוצה שגם עם הקישור הלא קיים שלנו אפשר לנצח והחשיבות של המשחק? הכי גדולה שיש. ניצחון פה מבטיח שמקום רביעי הולך לאירופה ומגדיל את הסיכויים שלנו להגיע לאירופה פי כמה וכמה ולכן, הכי חשוב שיכול להיות.

דיילה מוגבל מאוד ובכל זאת מבצע לא מעט חילופים, משפתי כי גביע (ואנחנו לא אפסים כמו חיפה), קמארה חוזר להרכב, מדמון במקום פרחי המוצהב וסהיטי עדיין מהספסל.

שופטת: (ספיר ברמן) מכורה ("השופטת הכי טובה בארץ", עד תוספת הזמן רציתי לתת לה רק רע- ולא מכור, כי היא שרקה רע לשני הצדדים, היא פאקינג לא הוציאה להם אף צהוב ב100 דקות הראשונות למשחק!!! ולנו כמה? 5? לא ראתה יד של אלף אחוז בפנדל (שהוחמץ), הגול הראשון שלהם הגיע אחרי שהכדור עבר את קו החוץ במטר!!! טעתה גם בגדולות כאילו היא עיוורת. אבל מילא הכל, מה הלך בתוספת זמן? נתנה 12!!!! דקות תוספת, אחרי שנתנה 7 ועצרה לואר אחרי 6, ואיך הגול שלהם מאושר??? לא מבין!!! שחקן שם (בנבדל) שוכב על משפתי לא נותן לו להגיע לכדור איך ואר מאשר גול כזה. בושה.)

שחקנים: משפתי לא אשם כמו ויטור אבל כן יכל "לצאת גדול" בשער של אזולאי ולקחת אותו, בעט לפינה שלך. באסה. בשער השני הוא לא אשם כי.. אנסו אותו. חוצמזה היה לו משחק רגל מעולה ומשחק גובה בעייתי. משפתי.. רביבו מחצית ראשונה הגנתית רעה שלו, השתפר קצת בשניה. מבחינה התקיפת אדיר, הוקי אסיסט בראשון, בישול בשני וכיבוש בשלישי. הוא הכי חשוב אצלנו בהתקפה וזה מעמדה של מגן - כמעט לקח את המצטיין היום. קמארה לא חושב שהיה רע, הגיע להרבה כדורים בראש, עשה כמה פעולות הגנתיות טובות.. עשה גם כמה פחות טובות.. הייטור אלוהים ישמור, מילא האיבודים, הפספוסים, אבל מה שהיה שם בגול הראשון שלהם.. לא יאמן. סטלן אמיתי. אסנטה "התאושש" עם משחק טוב, גול א-ד-י-ר! שהחזיר אותנו למשחק משומקום, משחק אדיר בראש, לא חף מטעויות בהגנה אבל חזק וטוב כתמיד. נוי פחות גרוע מאשר מול ב"ש אבל רושם עוד משחק שמראה שהוא לבד לא יכול מול קישור של קבוצה סבירה, מאבד יותר מדי, אולי פעמיים עשה מהלך חיובי התקפי מהקישור, לא ברמה להחזיק לבד את האמצע. שחר לא קיים כל המשחק ואז שולח את הפנדל לאלף עזאזל, שמחתי שניגש לבעוט, התבדתי. כמעט עלה לנו במשחק. פרץ הצליח לא להחמיץ את המצב שלא ניתן להחמיץ, הצליח להחמיץ את בישול העונות של מדמון, היו לו כמה דברים חיוביים היום אבל באמת שהוא כל העונה רחוק מהיכולת המצופה בכל הבחינות ופשוט לא עוזר מספיק במגרש המגרש. דוידה פתח נחמד אבל נעלם די מהר, לא מספיק דומיננטי לא מספיק איכותי וחסר מספרים. וארלה משחק טוב שלו היום, כמה דריבלים מעולים, מסירות טובות, כמה חצאי איומים על השער. השתחררויות טובות, לא אדיר אבל אחד היחידים שהיה חיובי היום ורשם פעולות שקידמו אותנו והובילו (בסופו של דבר, למצבים ואף לשער) מדמון לדעתי המצטיין בקלות, כן היה אגואיסט 2-3 פעמים שמסירה שלו הייתה נגמרת בגול, אבל הביצוע בראשון + הביצוע בהחמצה של פרץ מהעקב זה לבד שווה הצטיינות, תוסיפו את הריצה כל המשחק, הגיע לכדורים אבודים והצליח לנווט אותם טוב, חטף, איים. ממנו זה הבסט שאפשר לצפות.

*סיסוקו המושמץ הוכיח שגם אם הוא לא מספיק טוב ההבדל בינו/בליץ' לבין השלישייה שיש לנו היום זה ההבדל בין הקבוצה הכי חלשה בפלייאוף לקבוצה לגיטימית בפלייאוף, סהיטי הראה שהוא השחקן התקפה הכי איכותי שלנו ואם לא פותח בראשון אני רוצח מישהו.

פיקנטריה:

- כל סאגת המגרשים, האירוחים, ההגרלות.

- ברגע האחרון מבוטלים 25,000 אנשים, שוב פעם 2000 מכל צד, בלי ארגונים בלי עידודים

- מקבלים שוב גול שניה אחרי שכובשים

- אזולאי חוגג מגעיל כמו אפס מול הקהל שלנו ששר לו כתגובה כל המשחק. מקווה שהוא בוכה בבית עדיין (למרות שמי הוא שיקבל יחס כזה..)

- העקב (וכל המהלך) של מדמון, אם פרץ כובש את זה זה מתנגן בכל העולם.

- מנצחים למרות החמצת פנדל במצב שאם אתה מחמיץ אתה מפסיד קל

- חגיגות השחייה של אסנטה המלך!

- קמארה אונס את חזיזה ההלום, רגע מתוק.

קהל:

קהל :\ אנחנו פשוט לא שווים כלום בלי הארגון וזה ממש מוריד הסיטואציה הזאת, אני מתפלל שלא אהיה לבד בדרבי ביום ראשון ויהיה לפחות כמות קהל שמאפשרת ארגון ועידוד ודחיפה, זה יהיה סופר משמעותי עבור מכבי (ועבורי), לא אכנס לנסיונות עידוד היום, איפה היו הטעויות ולמה אין דרך לעשות שום דבר גם ככה ואעבור לדבר על כמה אני שמח שניצחנו וכמה הניצחון הזה היה חשוב, זה ניצחון שמקדם אותנו מדרגה משמעותית לגבי אירופה, אנשים פה לא מבינים איך מכבי תראה שנה הבאה אם לא נתמודד על בתים אירופיים וזה משהו שאף אחד מכם לא רוצה לדמיין בכלל ולכן יצאתי מהמשחק היום מאושר עם שירים וריקודים בדרך חזרה, מקום רביעי מביא אירופה + 90 דק מאירופה בגביע. אמן.

אפשר להמשיך לשמוח ולחגוג? לא ממש. עוד 4 ימים בלבד אנחנו "מארחים" דרבי, מול הפועל. אחרי שהפסדנו להם לראשונה מזה 12 שנים וזה כל מה שיש בראש עכשיו. לנצח דרבי, להתקבע במקום השלישי ולנסות לסיים את העונה בשלום.

ראשון, 20:30, בלומפילד. (מקווה) שנתראה שם!

ספיר ברמן האוברייטד של הכדורגל הישראלי

פורסם ב

ספיר ברמן התחילה את כל האסונות שלנו עם שליפת אדום ופנדל למשפתי במהלך שבכלל לא ראתה. 

בטופ של שונאי מכבי 

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

הדעה הזאת לא השתנה לרגע

אחד הבעיות המרכזיות זה קישור חלש מאוד וגם שרוצים לצאת להתקפות מתפרצות על מהירות(עלק) משחקים על דוידה, הבן אדם לא עובר היום קונוס עם 100 אחוז נכות.

פורסם ב
לפני6 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

את ההגנה אני משאיר.

אסנטה לא פה, רביבו לא פה. איזה הגנה אתה משאיר???.

צריך בינוי פינוי, ולבנות מחדש את כל המערכים. את כולם ללא יוצא מהכלל. כרגע אין לך אף שחקן שהוא באנקר לעונה הבאה מבחינת יכולת (שוב, אסנטה ורביבו לא נחשבים)..

פורסם ב

לדעתי שיחקו אתמול מכבי וחיפה החלשות ביותר ב-15 שנים האחרונות, שתי קבוצות לא מאומנות ולא מאוזנות בהרבה היבטים.

דבר חיובי שיוצא מהמשחק הזה זה מדמון, אני עליו כבר ויתרתי לפני שנה אבל היה בכושר אדיר אתמול ונראה שמשהו השתחרר אצלו. לא יודע אולי התחיל ללכת לפסיכולוג.

הלאה לגמר, חלום שלי העונה להשאיר את הגמלים ריקים מתארים.

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

העונה אני לא רואה את זה קורה נגד שתי המובילות ולא משנה באיזה קונסטלציה אתה עולה, גם עם קישור דפנסיבי לחלוטין וגם אם תוסיף את בליץ' פיט 100% לחוליה הזאת.

פורסם ב

בסך הכל מכבי ממשיכה עם הניסוי הזה של לעלות שלישייה בקישור שמצד אחד לא מסוגלת לחלץ כדור ומצד שני גם לא מסוגלת לתת פס קדימה ששובר קו הגנה כלשהי. 

פורסם ב
19 דקות לפני, כהן said:

אסנטה לא פה, רביבו לא פה. איזה הגנה אתה משאיר???.

צריך בינוי פינוי, ולבנות מחדש את כל המערכים. את כולם ללא יוצא מהכלל. כרגע אין לך אף שחקן שהוא באנקר לעונה הבאה מבחינת יכולת (שוב, אסנטה ורביבו לא נחשבים)..

גם שנה שעברה אמרו שהם לא פה כרגע הם פה, משאיר את קמארה קל ונועם בן הרוש קל,לא חי מקפריזות כמו רובכם

פורסם ב
8 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

גם שנה שעברה אמרו שהם לא פה כרגע הם פה, משאיר את קמארה קל ונועם בן הרוש קל,לא חי מקפריזות כמו רובכם

בעונה שעברה גם אמרו זאת, והיה מי שנלחם ושם וטו על מעבר שלהם. אבל מכבי זו מכבי ומיטש זה מיטש ולא יטרפד להם שוב מעבר לכסף הגדול, לפחות זו דעתי.

ברור שלא תוכל לשחרר עשרים פלוס שחקני סגל גם אם מאוד תרצה, אבל בגדול צריך לבנות מחדש. בטח את ההרכב הראשון ואת החמש שש מחליפים הבולטים. כרגע אין לנו מישהו מהנוכחיים שברור שהוא צריך להיות שם.

תמיד בדיונים האלו אנשים מתחילים ב"צריך להחליף את כולם", ואז פתאום גורסים שצריך להשאיר את ההוא בכדי שלא יעבור ליריבה, ואת ההוא כי יכול להיות אחלה לרוטציה, ואת ההוא כי לפני שלוש שנים היה כוכב ואולי יחזור שוב ליכולת הזו, ואת ההוא כי יש לו פוטנציאל והבעיה שלו שהוא פשוט צעיר, ואת ההם שצריכים עוד עונה בכדי להתאקלם למנטליות ולאקלים וכ"ו וכ"ו, ואז בשקט בשקט אתה משאיר שמונים אחוז מהשחקנים, אותם אלו שרק לפני רגע חשבת שצריך להחליף. 

זכותך אגב כמובן לחשוב שמה שיש לנו כרגע זה מספיק טוב, ורק צריך שינוי קוסמטי פה ושם. אני חושב ההפך, ולא רואה איך מהקאדר הנוכחי אפשר לבנות שלד טוב לשנים הבאות..

פורסם ב
44 דקות לפני, barak said:

העונה אני לא רואה את זה קורה נגד שתי המובילות ולא משנה באיזה קונסטלציה אתה עולה, גם עם קישור דפנסיבי לחלוטין וגם אם תוסיף את בליץ' פיט 100% לחוליה הזאת.

בליץ, סיסוקו ודור פרץ(או שחר) זה קישור אחר לגמרי ובתאוריה נותן פייט(באנדרסטייטמנט) לכל חדר מנועים שיש בפלייאוף..

פורסם ב
37 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

איתך. 

פורסם ב
22 דקות לפני, כהן said:

בעונה שעברה גם אמרו זאת, והיה מי שנלחם ושם וטו על מעבר שלהם. אבל מכבי זו מכבי ומיטש זה מיטש ולא יטרפד להם שוב מעבר לכסף הגדול, לפחות זו דעתי.

ברור שלא תוכל לשחרר עשרים פלוס שחקני סגל גם אם מאוד תרצה, אבל בגדול צריך לבנות מחדש. בטח את ההרכב הראשון ואת החמש שש מחליפים הבולטים. כרגע אין לנו מישהו מהנוכחיים שברור שהוא צריך להיות שם.

תמיד בדיונים האלו אנשים מתחילים ב"צריך להחליף את כולם", ואז פתאום גורסים שצריך להשאיר את ההוא בכדי שלא יעבור ליריבה, ואת ההוא כי יכול להיות אחלה לרוטציה, ואת ההוא כי לפני שלוש שנים היה כוכב ואולי יחזור שוב ליכולת הזו, ואת ההוא כי יש לו פוטנציאל והבעיה שלו שהוא פשוט צעיר, ואת ההם שצריכים עוד עונה בכדי להתאקלם למנטליות ולאקלים וכ"ו וכ"ו, ואז בשקט בשקט אתה משאיר שמונים אחוז מהשחקנים, אותם אלו שרק לפני רגע חשבת שצריך להחליף. 

זכותך אגב כמובן לחשוב שמה שיש לנו כרגע זה מספיק טוב, ורק צריך שינוי קוסמטי פה ושם. אני חושב ההפך, ולא רואה איך מהקאדר הנוכחי אפשר לבנות שלד טוב לשנים הבאות..

אף אחד לא ראה איך מהקאדר של 2012 אפשר לייצר משהו. כנל לפני עונת איביץ הראשונה. ברור שנדרש חיזוק אבל גם היום יש לא מעט שחקני סגל לגיטימים לגמרי וחלקם גם יכול להתקדם. אני מרגיש שאימון יותר מהודק ומדוייק הוא הכרח גדול לא פחות. 

פורסם ב
1 hour ago, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

מכבי חייבת להציע לרביבו ואסנטה חוזה חדש ומשודרג.

מעבר לזה שוער זר על הייטור + מביא את למקין. וזהו בכל מה שקשור להגנה.

פורסם ב
44 דקות לפני, המכבייה said:

אף אחד לא ראה איך מהקאדר של 2012 אפשר לייצר משהו. כנל לפני עונת איביץ הראשונה. ברור שנדרש חיזוק אבל גם היום יש לא מעט שחקני סגל לגיטימים לגמרי וחלקם גם יכול להתקדם. אני מרגיש שאימון יותר מהודק ומדוייק הוא הכרח גדול לא פחות. 

קוזוך לקח גביע וכרגע מתמודד חזק על דאבל עם בלוריאנים וגיא מזרחים. 

אני מסתכל על הישראלים שיש בבש לעומת שלנו, אולי חוץ מדן ביטון ואליאל פרץ (גם בזכות קוזוך) אף אחד מהם לא פותח אצלינו. זה בעיקר עליו

פורסם ב
48 דקות לפני, המכבייה said:

בליץ, סיסוקו ודור פרץ(או שחר) זה קישור אחר לגמרי ובתאוריה נותן פייט(באנדרסטייטמנט) לכל חדר מנועים שיש בפלייאוף..

זה הקישור הכי חזק שיש לנו להציע, אבל זה גם קישור אחר לגמרי מבחינת תרומה לשערים, בישולים ויצירתיות, ולא בקטע טוב. 

פורסם ב
16 דקות לפני, אקיטה said:

איך אח, רביבו לא ירצה בחיים, הוא מת לעוף מפה. 

למקין הלוואי, אבל הוא בעונה טובה, זה יעלה הרבה יותר מאשר מימוש האופציה שלו. 

פורסם ב
8 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

זה הקישור הכי חזק שיש לנו להציע, אבל זה גם קישור אחר לגמרי מבחינת תרומה לשערים, בישולים ויצירתיות, ולא בקטע טוב. 

זה קישור שיכול להחזיק פוזיישן, שקצת נשלוט בגורלנו. זה הכי צורם לי השנה, החמאה באמצע. 

פורסם ב
1 hour ago, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

יש להם פלייאוף שלם.

חובת ההוכחה עליהם(לדעתי בן הרוש לא באירוע בכלל)

כנל בליץ.

נתחיל בהייטור השיכור נתקדם לילד הגמד מונצואלה ואז הלאה "ללדרמנים" הבינוניים..

פורסם ב
1 hour ago, המכבייה said:

רק בתיאוריה.

זה בכלל לא פרסונלית, ציוות כזה או אחר או פריסת הקישור במגרש.

העונה אתה כבר לא תצליח להיות זה ששולט בקצב וכופה את עצמך על אף אחת מהקבוצות שמעלייך.

זה בעיקר בגלל סגנון המשחק, המיינד סט של השחקנים איך הם תופסים את עצמם ואת עצמם ביחס לאותן יריבות

שהן הרבה יותר בטוחות בעצמן מאיתנו.

אצלנו כל דבר הכי קטן רע שקורה במשחק זה חתיכת מקל בגלגלים שגורם למפולת בכל המערכים.

אתה כן תוכל לנצח אותם,

אתה לא תוכל לכפות את עצמך עליהן.

פורסם ב
6 דקות לפני, המכבייה said:

זה קישור שיכול להחזיק פוזיישן, שקצת נשלוט בגורלנו. זה הכי צורם לי השנה, החמאה באמצע. 

100% איתך. בשנה שעברה, כשלאזאטיץ' נתן לב"ש פוזשן והעניש אותם בכדורגל ישיר - הבנתי את זה. אני מאוד אוהב מכבי דומיננטית אבל מעדיף מכבי זוללת תארים. השנה? לא בשר ולא חלב. מה זה? לא אדונים לעצמנו, לא מענישים את מי שלוחץ, לא מייצרים מתפרצות מהירות.... כלום. קישור אוויר. הוא בא לידי ביטוי רק כשהוא עם הכדור 20-25 מטר מהשער של היריבה ובהינתן זה שהוא לא יודע לכפות את זה, כל המשחק שלנו בכלל תלוי ברצון של היריבה להשיג את הכדור ובכלל לא בנו.

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

מבין מה שאומר, ומכבד לגמרי דעה זו. אני באופן אישי (ואולי אני לא מבין בכלל, גם יכול להיות) לא מוצא בסגל הקיים שחקנים שהם בסיס יציב לקבוצה שרצה לאליפות. בסדר אתה יכול לקחת את ההוא ואת ההם בתור רוטציה שינועו בין ההרכב לספסל, אבל בקבוצה בסטנדרטים שלנו ועם השאיפות שלנו אתה צריך שבע או שמונה באנקרים בהרכב שהם עולים פה על מה שיש בשאר הקבוצות בארץ (שמתוכם שלושה עד ארבעה זרים בול בפוני), וכרגע לא רואה זאת. אני מסתכל על הסגל הישראלי שלנו וואלה לא רואה גדולות ונצורות, אולי קצת בן הרוש באם יקבל הזדמנויות לאורך זמן (ומליקה שיכול לצמוח לאחלה שוער ליגה), אבל לא הרבה יותר מכך. הקישור שלנו שכולל את שחר/נוי/לדרמן פשוט לא טובים דיו להחזיק אמצע של קבוצה (על פרץ לא מדבר כי הוא על תקן חלוץ לכל דבר ועניין), וגם התקפית אין לך משהו וואו, כולל אבו פרחי שהוא ילד נחמד אבל לא הגולר שיחורר פה רשתות. 

אז טכנית אולי באמת תיקון פה ושם ונראה קסם, אבל באופן אישי לא רואה את זה קורה בעונה הבאה באם שמונים אחוז מהסגל הנוכחי ימשיכו גם מעבר לסיום העונה הנוכחית. 

ומסכים שמאמן טוב יכול להרים את הרמה לקבוצה כולה, אבל צריך לומר בכנות, שהדברים הרעים שראינו תחת המאמן שפתח את העונה אלו בדיוק אותם הליקויים שאנו רואים כעת, ככה שיש פה בעיה מעבר לרק זהות מאמן..

פורסם ב
לפני1 שעה , אקיטה said:

אם אתה שואל אותי אז מסכים לגבי החלק הראשון אבל כן משאיר את קמארה ומביא את גלזר ולא שוער זר