Jump to content

רשמים מהניצחון על חיפה בחצי גמר גביע (טדי) | יששששששששש!! ניצחון אדיר וסופר חשוב

Recommended Posts

פורסם ב

ההפסד מול ב"ש לא שבר אותי כי ידעתי שנפסיד, הוא שבר אותי כי אני יודע כמה עוד ליגה יש לנו קדימה. ושאנחנו חלשים מול הגדולות ושאסור לנו להתבזות ושחייבים להביא אירופה. והמקום היחיד שיש עוד עניין ותשוקה אמיתית (בתוך המלחמה) ורצון לראות את הקבוצה. ולשם שינוי היום אנחנו נפגשים מול קבוצה שהיא איכשהו אפילו יותר חלשה מאיתנו, קבוצה שגם עם הקישור הלא קיים שלנו אפשר לנצח והחשיבות של המשחק? הכי גדולה שיש. ניצחון פה מבטיח שמקום רביעי הולך לאירופה ומגדיל את הסיכויים שלנו להגיע לאירופה פי כמה וכמה ולכן, הכי חשוב שיכול להיות.

דיילה מוגבל מאוד ובכל זאת מבצע לא מעט חילופים, משפתי כי גביע (ואנחנו לא אפסים כמו חיפה), קמארה חוזר להרכב, מדמון במקום פרחי המוצהב וסהיטי עדיין מהספסל.

שופטת: (ספיר ברמן) מכורה ("השופטת הכי טובה בארץ", עד תוספת הזמן רציתי לתת לה רק רע- ולא מכור, כי היא שרקה רע לשני הצדדים, היא פאקינג לא הוציאה להם אף צהוב ב100 דקות הראשונות למשחק!!! ולנו כמה? 5? לא ראתה יד של אלף אחוז בפנדל (שהוחמץ), הגול הראשון שלהם הגיע אחרי שהכדור עבר את קו החוץ במטר!!! טעתה גם בגדולות כאילו היא עיוורת. אבל מילא הכל, מה הלך בתוספת זמן? נתנה 12!!!! דקות תוספת, אחרי שנתנה 7 ועצרה לואר אחרי 6, ואיך הגול שלהם מאושר??? לא מבין!!! שחקן שם (בנבדל) שוכב על משפתי לא נותן לו להגיע לכדור איך ואר מאשר גול כזה. בושה.)

שחקנים: משפתי לא אשם כמו ויטור אבל כן יכל "לצאת גדול" בשער של אזולאי ולקחת אותו, בעט לפינה שלך. באסה. בשער השני הוא לא אשם כי.. אנסו אותו. חוצמזה היה לו משחק רגל מעולה ומשחק גובה בעייתי. משפתי.. רביבו מחצית ראשונה הגנתית רעה שלו, השתפר קצת בשניה. מבחינה התקיפת אדיר, הוקי אסיסט בראשון, בישול בשני וכיבוש בשלישי. הוא הכי חשוב אצלנו בהתקפה וזה מעמדה של מגן - כמעט לקח את המצטיין היום. קמארה לא חושב שהיה רע, הגיע להרבה כדורים בראש, עשה כמה פעולות הגנתיות טובות.. עשה גם כמה פחות טובות.. הייטור אלוהים ישמור, מילא האיבודים, הפספוסים, אבל מה שהיה שם בגול הראשון שלהם.. לא יאמן. סטלן אמיתי. אסנטה "התאושש" עם משחק טוב, גול א-ד-י-ר! שהחזיר אותנו למשחק משומקום, משחק אדיר בראש, לא חף מטעויות בהגנה אבל חזק וטוב כתמיד. נוי פחות גרוע מאשר מול ב"ש אבל רושם עוד משחק שמראה שהוא לבד לא יכול מול קישור של קבוצה סבירה, מאבד יותר מדי, אולי פעמיים עשה מהלך חיובי התקפי מהקישור, לא ברמה להחזיק לבד את האמצע. שחר לא קיים כל המשחק ואז שולח את הפנדל לאלף עזאזל, שמחתי שניגש לבעוט, התבדתי. כמעט עלה לנו במשחק. פרץ הצליח לא להחמיץ את המצב שלא ניתן להחמיץ, הצליח להחמיץ את בישול העונות של מדמון, היו לו כמה דברים חיוביים היום אבל באמת שהוא כל העונה רחוק מהיכולת המצופה בכל הבחינות ופשוט לא עוזר מספיק במגרש המגרש. דוידה פתח נחמד אבל נעלם די מהר, לא מספיק דומיננטי לא מספיק איכותי וחסר מספרים. וארלה משחק טוב שלו היום, כמה דריבלים מעולים, מסירות טובות, כמה חצאי איומים על השער. השתחררויות טובות, לא אדיר אבל אחד היחידים שהיה חיובי היום ורשם פעולות שקידמו אותנו והובילו (בסופו של דבר, למצבים ואף לשער) מדמון לדעתי המצטיין בקלות, כן היה אגואיסט 2-3 פעמים שמסירה שלו הייתה נגמרת בגול, אבל הביצוע בראשון + הביצוע בהחמצה של פרץ מהעקב זה לבד שווה הצטיינות, תוסיפו את הריצה כל המשחק, הגיע לכדורים אבודים והצליח לנווט אותם טוב, חטף, איים. ממנו זה הבסט שאפשר לצפות.

*סיסוקו המושמץ הוכיח שגם אם הוא לא מספיק טוב ההבדל בינו/בליץ' לבין השלישייה שיש לנו היום זה ההבדל בין הקבוצה הכי חלשה בפלייאוף לקבוצה לגיטימית בפלייאוף, סהיטי הראה שהוא השחקן התקפה הכי איכותי שלנו ואם לא פותח בראשון אני רוצח מישהו.

פיקנטריה:

- כל סאגת המגרשים, האירוחים, ההגרלות.

- ברגע האחרון מבוטלים 25,000 אנשים, שוב פעם 2000 מכל צד, בלי ארגונים בלי עידודים

- מקבלים שוב גול שניה אחרי שכובשים

- אזולאי חוגג מגעיל כמו אפס מול הקהל שלנו ששר לו כתגובה כל המשחק. מקווה שהוא בוכה בבית עדיין (למרות שמי הוא שיקבל יחס כזה..)

- העקב (וכל המהלך) של מדמון, אם פרץ כובש את זה זה מתנגן בכל העולם.

- מנצחים למרות החמצת פנדל במצב שאם אתה מחמיץ אתה מפסיד קל

- חגיגות השחייה של אסנטה המלך!

- קמארה אונס את חזיזה ההלום, רגע מתוק.

קהל:

קהל :\ אנחנו פשוט לא שווים כלום בלי הארגון וזה ממש מוריד הסיטואציה הזאת, אני מתפלל שלא אהיה לבד בדרבי ביום ראשון ויהיה לפחות כמות קהל שמאפשרת ארגון ועידוד ודחיפה, זה יהיה סופר משמעותי עבור מכבי (ועבורי), לא אכנס לנסיונות עידוד היום, איפה היו הטעויות ולמה אין דרך לעשות שום דבר גם ככה ואעבור לדבר על כמה אני שמח שניצחנו וכמה הניצחון הזה היה חשוב, זה ניצחון שמקדם אותנו מדרגה משמעותית לגבי אירופה, אנשים פה לא מבינים איך מכבי תראה שנה הבאה אם לא נתמודד על בתים אירופיים וזה משהו שאף אחד מכם לא רוצה לדמיין בכלל ולכן יצאתי מהמשחק היום מאושר עם שירים וריקודים בדרך חזרה, מקום רביעי מביא אירופה + 90 דק מאירופה בגביע. אמן.

אפשר להמשיך לשמוח ולחגוג? לא ממש. עוד 4 ימים בלבד אנחנו "מארחים" דרבי, מול הפועל. אחרי שהפסדנו להם לראשונה מזה 12 שנים וזה כל מה שיש בראש עכשיו. לנצח דרבי, להתקבע במקום השלישי ולנסות לסיים את העונה בשלום.

ראשון, 20:30, בלומפילד. (מקווה) שנתראה שם!

פורסם ב

ניצחון סופר סופר חשוב. גם להגדיל משמעותית את הסיכוי לסיים עם מקום אירופה, גם לבעוט בתחת של חיפה, גם לקבל סיכוי לסיים את העונה העגומה הזו עם תואר וגם פחדתי מאוד ממה שהפסד יעשה ליכולת בהמשך העונה.

מדמון עם המשחק הכי טוב שלו במכבי לדעתי. הלוואי שסופסוף ייפתח לו.

אסנטה זה הבנאדם הכי גבר בכל הקבוצה הזו. מת עליו.

פורסם ב
2 דקות לפני, הישראלי היפה said:

הגמר - בטדי או בסמי?

תכלס אין סיבה שבאר שבע לא יסכימו לבלומפילד. הם גם ניצחו אותנו שם השנה וגם ניצחו אותנו בחצי גמר בבלומפילד לפני כמה שנים. 

פורסם ב

אם חיפה מנצחת בהגרלות, לפחות אנחנו מנצחים אותם על הדשא. 

אחלה ניצחון, חבל שגם פה איכשהו הוציאו את המיץ לקראת הסוף. 

מקווה שנצא מהעונה הזאת לפחות עם גביע.

פורסם ב

עוד פעם משפתי מעורב בגולים שבהם שחקן של הקבוצה היריבה פשוט דוחף אותו. אני באמת לא מבין איך רק נגד משפתי דברים כאלה עוברים בשקט, ולמה אף אחד בתקשורת הצהובה לא מדבר על זה.

פורסם ב
7 דקות לפני, GoldenAxe said:

עוד פעם משפתי מעורב בגולים שבהם שחקן של הקבוצה היריבה פשוט דוחף אותו. אני באמת לא מבין איך רק נגד משפתי דברים כאלה עוברים בשקט, ולמה אף אחד בתקשורת הצהובה לא מדבר על זה.

השוער הרך בהיסטוריה על קו השער, לא שוכח את המשחק ההוא מול באר שבע שהוא נפל כמו ילד בתוך הרחבה בתוספת הזמן ואכלנו שם שוויון.

הוא כאילו מצפה שיעשו עליו עבירה, זאת פחות או יותר התוכנית שלו בקרנות וחופשיות. 

איזה מחדל זה היה לפתוח איתו , מי ישמע אנחנו בעונה שאנחנו רצים לאליפות ומייחסים לגביע חשיבות משנית, זה כל מה שנשאר לנו בעונה המסריחה הזאת והוא פותח עם משפתי.

הראשון והשלישי היו שערים של כדורגל יפה, סביר שזה המשחק הכי טוב של מדמון במכבי עד כה 

אסנטה זה אחד הזרים הכי גברים שהיו במכבי לאורך השנים, זר שהוא אח על מלא.

פורסם ב

1. אפשר להגיד היום שקבוצה בינונית ניצחה קבוצה איומה ולא מאומנת.

2. דיילה פתח את המשחק לא טוב אבל לפחות הגיב בחילופים ראויים. בדרבי טעויות כאלה לא יעברו בשתיקה, סיסוקו סהיטי ובלי הייטור זה מאסט להרכב לדרבי. אגב ואשמח עם להמשיך את הקרדיט למדמון על חשבון אבו פרחי, צר לי כל סייד, אבל מדמון נתן במשחק הזה מה שהוא לא מצליח לתת לנו.

3. דור פרץ צריך להגיד תודה להייטור שלקח לו את התואר הכי גרוע היום במכבי. זה די מדהים כבר כמה גרוע הוא.

4. השחקן היחיד שאני באמת אתגעגע אליו אם הוא יעזוב אותנו מהסגל הנוכחי והוא כנראה יצטרך זה לעזוב זה אסנטה. כמה קלאס.

5. בהרגשה שלי, דווקא היה ניסיונות עידוד נחמדים היום ואווירה טובה כולל העקיצות לאיתן אזולאי השמנמן. יותר מאורגן ממה שהיה בצד של חיפה. ברור שבלי הארגון קשה יותר (אם כי, שוב אין לי מושג למה החליטו לא להגיע) אבל יחסית לסיטואציה אחלה אווירה. ה"יתרון" היחיד במגבלות האלה זה שלא היה פקקים בחזור אבל כן חייב לחזור לאצטדיונים מלאים.

6. אני עדיין לא הבנתי, אם רטנר הוא שילוב של קרוס ומודריץ' הישראלי, הקשר הכי גדול שגדל פה, למה המאמן שהכי אוהב צעירים בליגה, ברק בכר לא נתן לו לפתוח? ולמה שהוא כן הכניס אותו, רטנר רק מסר לבלמים ולצד כל הזמן? יכול להיות שהוא טוב כמו ששי בן דוד, מוחמד עוואר וקפטן נבחרת פלסטין, עטאא ג'אבר היו טובים? 

פורסם ב

1. מדמון במשחק הכי טוב שלו במכבי מהיום שהגיע, נתן כדור מטורף לגול לדור פרץ שכמובן החטיא במחצית הראשונה

2. מקווה שהארגון יחזור למגרשים גם אם יש הגבלות כרטיסים זה מה יש וזה עדיף מאשר מה שקורה עכשיו, יש אנשים שכל המשחק יושבים בצד גם במשחק נגד חיפה וגם נגד בש

ולא פותחים את הפה אפילו לדקה אז אני לא מבין מה הקטע לבוא לראות את המגרש ביציע ולא בטלויזיה בבית

פורסם ב

ברוך  הבא אלעד מדמון

לקח את הצ'אנס שלו בידיים ועשה הכל נכון לשם שינוי, שאתה בא עם גישה חיובית וקבוצתית אתה מלך, מגיע לו הקרדיט...נקווה להמשכיות, בשביל זה שילמנו עליו כמעט 2 מליון יורו, תמשיך ככה ילד.

דור פרץ ושחר זה מתכון לאסון ביחד, לבד אני בקושי מציב אותם, הם לא מסוגלים לעצור שום שחקן, סיסוקו הכי פיזי מכל השחקנים הזמינים וגם הוא לא שחקן שהיתי רוצה, ונטורה לידו נראה כמו רמבו.

הייטור מצטער, באמת שניסינו, וואלה זה לא יאומן כמה אפשר לשם אותו במשחקי עונה וכל פעם לקבל ממנו שלשולים, הרי רק נגד ב"ש בסיבוב הקודם הוא מכר אותנו, בתחילת השבוע שוב והיום כאילו כלום לא קרה, שלמה הרע במיעוטו לעומתו...שנה הבאה מצבת הבלמים גם צריכה לעבור שפצור, יחד עם הקישור ואני אגיד את זה שוב, הבית הזה גדול מדי בשביל להחזיק את פרץ ושחר ביחד, אני יודע שהרבה אוהבים אותם, אני יודע שהם כובשים, אבל אי אפשר ששניהם ישחקו במכבי, דורכים אחד על השני וגם יש להם את אותה סט יכולות, שחר צעיר יותר, תעשו חושבים.

פורסם ב

הקהל היה מצוין. באיזה משחק היית? פעם ראשונה שיש עידוד ראוי בלי הארגון. אמנם בעיות סינכרון, חזרות וכו, אבל מפתיע לטובה

פורסם ב
לפני7 שעות , אליהו_הנביא said:

תכלס אין סיבה שבאר שבע לא יסכימו לבלומפילד. הם גם ניצחו אותנו שם השנה וגם ניצחו אותנו בחצי גמר בבלומפילד לפני כמה שנים. 

אז אתה לא מבין איזה בן אדם קטן אלונה. גם אם תגיד לה אני מביא לך אקסטרה כרטיסים היא לא תסכים בלומפילד

פורסם ב

מדמון היה המצטיין אין ספק , גם קמארה היה לא רע בטח בהשוואה להייטור שאתמול זה היה אמור להיות אקורד הסיום שלו במכבי. 

חייב לציין שגם וארלה היה במשחק מעולה לדעתי.

פורסם ב
1 hour ago, ilans said:

הקהל היה מצוין. באיזה משחק היית? פעם ראשונה שיש עידוד ראוי בלי הארגון. אמנם בעיות סינכרון, חזרות וכו, אבל מפתיע לטובה

אולי כי ישבתי יותר לכיוון צד ימין של היציע ששם היו הרבה שרוב המשחק אפילו ישבו ולא עמדו

פורסם ב

ברוכים הבאים למכבי מדמון וקמארה.

ניצחון סופר חשוב.

מבסוט על הקהל והאווירה שהיתה אתמול.

עידו שחר לא יכול להיות שחקן הרכב במכבי.

הייטור צריך לקבל בעיטה לפנים.

אם השופט האפס קוקסינל הזה לא עושה שינוי מין

הוא שופט היום בליגה למקומות עבודה.

פורסם ב
6 דקות לפני, hen34 said:

ברוכים הבאים למכבי מדמון וקמארה.

קמארה רחוק מלהיות הבלם האגדי שחשב שאנחנו מביאים לכאן,

אבל עושים לו עוול מטורף. אם אני לא טועה, לא היה בהרכב באף אחד מההפסדים הקשוחים שלנו העונה. 

יש פה יותר מדי שחקנים שלא הוכיחו לנו שניתן לסמוך עליהם לצלוח איתם את הפלייאוף הזה, גם כשאין לחץ.

אז בטח בהינתן זה שחלקם כנראה לא יהיו פה שנה שעברה או לפחות לא חלק משמעותי, צריך להתחיל לנסות 

כאלה שאולי כן יהיו וזה בעיקר שחקנים מהנוער. אם אני לא חושב שהסיכוי שלי לנצח יקטן אם בן סימון ישחק לפני שחר

או דור פרץ, אז אין שאלה מי צריך לשחק כרגע. 

פורסם ב

הקישור זועק, אפילו סיסוקו נכנס והיה שיפור משמעותי.

עידו שחר זה לא זה, איתמר נוי עדיין לא מוכן.

פורסם ב

כמה גולים שבוצעו תוך כדי עבירה ברורה על משפתי (ספציפית) אושרו נגד מכבי? אני זוכר לפחות 3. מטורף לגמרי

פורסם ב
4 דקות לפני, YoniC said:

כמה גולים שבוצעו תוך כדי עבירה ברורה על משפתי (ספציפית) אושרו נגד מכבי? אני זוכר לפחות 3. מטורף לגמרי

גם אף אחד לא מדבר על זה (נכון גם במקרים קודמים), כאילו זה הכי טבעי בעולם ואין פה בכלל שאלה. מכבי צריכים לעשות כמו הקופים ולדרוש לשמוע את הקלטות הוואר, או לפחות להתלונן בפומבי על המחדל, אבל כמובן שממכבי נשמע רק צרצרים.

פורסם ב

זה שספיר ברמן שונאת מכבי זה כבר למדנו

אבל זה שעברו 3 דקות מהדקה שהוסיפה אחרי שהגול אושר ועוד נתנה להם קרן זה כבר מראה שהיא שמה עלינו זין ענק ו

פורסם ב

שחר צריך לשחק רק מתחת לחלוץ, גם שם הוא כנראה לא מספיק בשביל להיות פותח אבל זו העמדה שלו. 

פורסם ב
7 דקות לפני, korenco said:

שחר צריך לשחק רק מתחת לחלוץ, גם שם הוא כנראה לא מספיק בשביל להיות פותח אבל זו העמדה שלו. 

שחר צריך לעלות מהספסל ולא לפתוח.