Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

נראה שאולטראס הפועל לוקח השראה מארגנטינה

שם נהוג לצבוע את העיר בצבעי המועדון

כל מקום בעיר נגוע בחרא שלהם וזה רק מחמיר

הולך בפלורנטין ואין מקום שהם לא הטביעו את הuh שלהם

בפארק המסילה הbring them home הוחלף בגרפיטי של 50 מטר שלהם

אנחנו לא באירוע בכלל ואני תוהה אם זה בכלל מעניין תפאנטיקס? אין לנו קונטרה בסיפור הזה? מגעיל ללכת בעיר

פורסם ב

חד משמעית דרוש שיפור בזה.

הפועל אין להם חיים בקטע הזה, גם אם הפנאטיקס מרססים משהו הם באים יום אחרי ועולים על זה. צריך שלפנאטיקס לא יהיה חיים בזה כמו הפועל, להיכנס איתם למלחמת חורמה

פורסם ב
21 דקות לפני, אקיטה said:

נו אז קחו ספריי תתחילו לרסס מה אתם רוצים?

נשקל בכובד ראש.

פורסם ב
45 דקות לפני, melody said:

נשקל בכובד ראש.

אם אני השתלטתי השתלטות עוינת על הרחוב בו אני גר במעוז הכימיקלים בחיפה עם עשרות סטיקרים על כל תמרור אפשרי (כולל מלחמת סטיקרים שהתפתחה עד שהעירייה ניקתה פה הכל) אז אין סיבה שלא תצליחו לנקות את רחובות תל אביב.

פורסם ב
38 דקות לפני, אקיטה said:

אם אני השתלטתי השתלטות עוינת על הרחוב בו אני גר במעוז הכימיקלים בחיפה עם עשרות סטיקרים על כל תמרור אפשרי (כולל מלחמת סטיקרים שהתפתחה עד שהעירייה ניקתה פה הכל) אז אין סיבה שלא תצליחו לנקות את רחובות תל אביב.

בוא קצת לפלורנטין תראה מה הולך שם.

אנחנו לא בכיוון

פורסם ב

מחוץ לתל אביב הפנאטיקס יותר דיבור

אבל לגמרי תל אביב כבושה

כל הברים ומועדוני ההופעות זה UH

לא חייבים אפילו ספריי

קונים מדבקות? תדביקו

פורסם ב
10 דקות לפני, תל-אביב_צהובה said:

זה יותר קשור לזה שרוב האולטראס של הפועל גר באיזורים האלה 

הנוכחות שלהם גדולה יותר שם מאשר במקומות אחרים

חארטה

זה כל העיר לא רק הדרום

וגם אבסולוטי

לא זוכר שראיתי גרפיטי אחד שלנו וזה הזוי

הם לא חצי מאיתנו

אני לושב שיש לזה משהו סמלי בעיר

בסוף כאוהדים יש לנו את מה שקורה ביציע ומה שקורה בעיר

פורסם ב
11 דקות לפני, פנחס שוף said:

מה עם כביש 4

לוקח אחריות?

פורסם ב

אפרופו פארק המסילה, גרפיטי ת״א אדומה מאז הדרבי, באלי להתאבד קצת כשעובר שם

יש עוד גרפיטי עצום באיזור שוק לוינסקי על אחד הבניינים בצומת באותו סגנון שיש על הבניין מול כיכר רבין

פורסם ב

כמו שמישהו רשם פה לפניי לאולטראס הפועל אין חיים, זה מרגיש שהם הקימו ארגון גרפיטי נפרד, יום אחד יש גרפיטי של הפנאטיקס ותוך כמה שעות הם כבר עולים על זה, בכל מלחמת גרפיטי שהייתה הם ניצחו. 

וזה ממש לא רק בתל אביב, מקווה שהפנאטיקס יעלו שלב בקשר לזה. 

פורסם ב
לפני1 שעה , melody said:

חארטה

זה כל העיר לא רק הדרום

וגם אבסולוטי

לא זוכר שראיתי גרפיטי אחד שלנו וזה הזוי

הם לא חצי מאיתנו

אני לושב שיש לזה משהו סמלי בעיר

בסוף כאוהדים יש לנו את מה שקורה ביציע ומה שקורה בעיר

יש אבל ממש בקטנה

הם מושקעים בזה בצורה מטורפת, כמו שכתבו פה גם כשהיו מס' פעמים נסיונות כמו בחוף ליד צ'רלס קלור או מול כיכר רבין יום אחרי הם עלו על זה

יש המון אוהדי מכבי בתל אביב פשוט לדעתי האולטראס והארד קור שלהם גרים בעיר ושלנו לא

פורסם ב

לא לשכוח שהפאנטיקס זה הארגון הכי טוב בארץ. גם אותי מבאס לראות את כל הגרפיטי האדום, אבל לפני שאתם מתלוננים על משהו- פתחו את הפה ותתחילו לשיר, תתרמו כמה שקלים בכניסה.

פורסם ב
5 דקות לפני, elements of life said:

לא לשכוח שהפאנטיקס זה הארגון הכי טוב בארץ. גם אותי מבאס לראות את כל הגרפיטי האדום, אבל לפני שאתם מתלוננים על משהו- פתחו את הפה ותתחילו לשיר, תתרמו כמה שקלים בכניסה.

מה הפאקינג קשר

פורסם ב
38 דקות לפני, Coolio said:

מה הפאקינג קשר

הפאקינג קשר הוא שכל אחד בקהל הרחב שלנו חושב שהארגון עובד אצלו. מפריע לך הגרפיטי? אתה מוזמן לצבוע בעצמך. לא תעשה את זה נכון? אז לפחות תיהיה קהל רחב טוב ותפתח את הפה בשירים ותתרום בכניסה ליציע.

(אני מעולם לא הייתי חלק משום ארגון אוהדים למען הסר ספק)

פורסם ב
20 דקות לפני, elements of life said:

הפאקינג קשר הוא שכל אחד בקהל הרחב שלנו חושב שהארגון עובד אצלו. מפריע לך הגרפיטי? אתה מוזמן לצבוע בעצמך. לא תעשה את זה נכון? אז לפחות תיהיה קהל רחב טוב ותפתח את הפה בשירים ותתרום בכניסה ליציע.

(אני מעולם לא הייתי חלק משום ארגון אוהדים למען הסר ספק)

שמתי עשר שקל משחק קודם, אני יכול להתלונן עכשיו?

כל אחד חכמולוג מי ישמע מהשלוש וחצי תגובות בנושא הזה מתקבלות החלטות הקבינט בשער 11

פורסם ב
לפני7 שעות , elements of life said:

הפאקינג קשר הוא שכל אחד בקהל הרחב שלנו חושב שהארגון עובד אצלו. מפריע לך הגרפיטי? אתה מוזמן לצבוע בעצמך.

קל להגיד אבל אדם בודד לא ישנה את המאזן כי כל כתובת שתשחית יום לאחר מכן הם ירססו מחדש וראיתי את זה קורה כמה פעמים בשטח.
בשנים האחרונות הם הקימו ארגון גרפיטי וריססו את כל העיר בחרא הזה, בשביל לתת פייט רציני צריך מערך של אנשים חסרי חיים שילחמו כל יום במלחמות גרפיטי, זה לא פשוט כי אני מניח שרוב האנשים בארגונים אצלנו לא מתגוררים במרכז העיר.