Jump to content

רשמים מהניצחון על ריינה בבלומפילד | רבעייה שניה ברצף בליגה, מי זוכר את לאזטיץ'? עם הפנים לטדי!

Recommended Posts

פורסם ב

אווירה שונה מאוד במועדון, רוחות חדשות נושבות בקריית שלום, שני משחקים קלים אך מרשימים מאוד תחת המאמן החדש והתקווה לשינוי מגמה הופכת מציאותית ממשחק למשחק, הפתיחה הקלה של רוני ממשיכה עם ריינה, האחרונה בטבלה, בבלומפילד. משחק שכל תוצאה מלבד ניצחון בלתי מתקבלת בה ואם אפשר לתת 3+ להרגשה הטובה, כדאי.

דיילה ממשיך במערך שלו, ממשיך עם שחר-פרץ באמצע אבל נותן לסהיטי את הבכורה

שופט: (יגאל פריד) טוב (משחק קל מאוד לשיפוט. לא ראה את הפנדל אבל שרק אחרי הואר. לא נתן מספיק תוספות זמן, העביר את המשחק בלי צהובים למרות שאולי יכל לתת להם איזה 2 מחצית ראשונה להרגיע אותם. בגדול באופן יחסית פחות הורגש וזה נדיר מאוד וחיובי למדי בנוף הכדורגל כאן. כל הכבוד)

שחקנים: מליקה הייתה לו איזה טעות וחצי במשחק הרגל אבל סיפק הצלה אדירה, עוד הדיפה טובה ותגובות טובות למכירות של ההגנה שהחזירו לו - היום היה חיובי מאוד. רביבו אולי המצטיין היום, היה דומיננטי מאוד, הכניס המון כדורים מסוכנים, כבש גול חכם, בישל יפה למלדה. עשה את העבודה הגנתית. אחלה רוי. שלמה בלתי נתפס שהצליח להיות לא טוב גם היום, לא תוקף את חלוצי ריינה ונותן להם להתקדם ולאיים על השער, 2-3 טעויות מפגרות, משחק רגל לא טוב חוץ מכדור אחד אדיר. רע לתפארת לאחרונה, בן חמו עדיף עליו כרגע. אסנטה זה היה משחק קל עבורו, רציתי להגיד שהיה מעולה כי ניקה את הדברים שכן הגיעו, חיפה על שלמה, היה חזק ודומיננטי במרכז ההגנה אבל המכירה בסוף (עם הפגיעת ראש של מליקה) לוקחת לו את הציון המצוין שהגיע לו. בן הרוש כמו רוי פעיל מאוד, לא מספיק מוסר לסהיטי, הכניס כדור אדיר לסייד שהיה חייב להגמר בבישול. בהגנה הייתה לו טעות אחת שאסורה לקרות וכמעט נגמרה בשער לריינה בדקה קריטית, חיובי. נוי סליחה רוי, אבל נוי כנראה המצטיין להיום, משחק פשוט נפלא. גירזן את האמצע לבד כשהחברים שלו במרכז מעודדים אותו כשהוא רץ בין השחקנים ומחלץ כדורים, שליטה נהדרת בכדור, חוכמה יוצאת דופן לעמדה, הכניס כדורים גדולים בין הקווים, השתחרר מעולה באמצע, כשהיה צריך הרגיע והחזיר אחורה - הפתיע אותי בענק בתקופה האחרונה כ6. נהדר. שחר לא רוצה לבאס אבל לא מתרשם ממנו כשהוא פותח, גם היום החוויר ליד נוי, לא מספיק עבודה הגנתית, לא מספיק פעולות איכותיות מקדימה, עשה כמה תנועות לעומק וצירף כמה מהלכי התקפה סבירים, לא היה חושך אבל רחוק מלהרשים. פרץ כל הכבוד על המגנטיות לפנדלים, זה באמת מוערך. אבל רשימת ההחמצות שלו היום הייתה חריגה אפילו אליו. מצאנו את עצמנו מתווכחים בקולניות ביציע איזה מבין 6 ההחמצות שלו הייתה הכי מטורפת, בלי תשובה אגב. אולי צריך שמישהו יפתח סקר. וארלה היום היה פחות טוב, הדריבל עבד לו אבל היה חסר שם תכלס, מעט כדורים מדויקים (שכן יכלו להפוך ליותר ולא באשמתו לא הפכו), קבלת החלטות לא מספיק טובה, חוסר דיוק באיומים לשער. כמעט לא הלך על הקו כמעט כל הזמן לאמצע, לא היה איום ונורא אבל הוא לא מספיק תכליתי ולא מהיום. סהיטי חיובי מאוד מבחינתי, נהנתי מהמשחק שלו. זה לא שהוא היה כוכב אבל הוא משחק באופן חכם, שקט, יעיל. בלי פוזות בלי שטויות בלי שטיקים. יודע לכבוש שערים (הראשון היה נפלא, נפסל בלי קשר אליו) - יכול להיות תוספת גדולה לסגל שלנו. אבו פרחי סליחה נוי, אבל כנראה שפרחי המצטיין להיום. נתחיל ברע - לא מספיק קליני לחלוץ הבכיר במכבי, דקה 12 מנועם זה כדור שאתה חייב לסיים ברשת, הגיע לעוד 2.5 מצבים במשחק וגם אותם לא הצליח לסיים ברשת. מצד שני, מוריד מדהים כדור על הגב ומחלק כדורים למתפרצות, יכל לסיים היום עם 5 בישולים ולא 2 עם החברים שלו (בעיקר דור) היו כובשים מצבים קלים. מתפתח להיות שחקן נהדר ואם קצת ישפר את הסיומת יהיה מדהים.

פיקנטריה:

- רבעייה שניה ברצף בליגה

- דיילה עם 13-1 בשלושה משחקים

- גול בכורה בליגה לסהיטי

- גול בכורה במכבי בליגה למלדה

- בליץ' חוזר לשחק במכבי!

- המסכה של בליץ'

- השירה לאבו פרחי

קהל:

בלומפילד כמעט מלא אבל לא מלא, לא מבין מי מרשה לעצמו לפספס את הקרנבל הכי טוב בעיר - אבל זאת נטו בעיה שלכם. אווירה נהדרת ביציעים עם עידוד לא רע ופיקים משוגעים. כמה היינו צמאים לזה, כמה חיכינו כבר לשמוח ולהנות ולראות כדורגל ואנחנו מקבלים את כל זה בשלושת המשחקים האחרונים שנראים פשוט לא קשורים לעונה הזאת ולמכבי שהכרנו. אפשר לנצל את הזמן בלהתבכיין על לאזטיץ' ועל מיטש על הפיטורים המאוחרים, אני מעדיף להתרכז במה שאפשר להציל מהעונה ולמצות אותה עד סופה כי עם הרוח הזאת והחיזוק הנקודתי שקיבלנו אפשר לרוץ יפה.

כמובן שכל מה שהיה עד עכשיו היה הפתיחה הכי קלה נוחה וטובה שהמאמן שלנו יכל לבקש, שלישיית משחקים שהם לא כוחות ונתנו לקבוצה להתחבר תחתיו ולרוץ קדימה אבל המשחק הבא זאת אופרה אחרת לגמרי, בית"ר בטדי. אולי המשחק הכי קשה למכבי. משחק שלמרות הכל אני אתפלא מאוד אם נצא ממנו עם 3 נקודות. עד אז יש למאמן החדש שבוע להכין את הקבוצה למלחמת עולם בירושלים.

שני, 20:30, טדי. נתראה(?)

פורסם ב
1 דקה לפני, הילד בן 30 said:

איזו הצלה של מליקה?

נראה לי שפשף את הכדור לקורה, מספיק כדי להסיט אותו שלא יכנס.

לא?

פורסם ב

13-3? איפה קיבלנו עוד 2 שערים?

הכל עוד פתוח. לבוא לדרוס לא מעניין מול מי משחקים.

מלדה כובש לפני דאפה של הפועל.

לאזטיץ הבן זונההההה

והכלללל לפנתיאוןןןן

פורסם ב

אנחנו 13-1 מאז שדיילה מונה. חטפנו גול אחד נגד קש וזהו

פורסם ב

מאז פרייבורג נוי הכי טוב במכבי ת"א 

אסנטה השחקן הגנה הכי טוב בליגה. 

סופסוף יש מאמן על הקווים שנותן קרדיט לפי איך שהשחקנים משחקים -

מדמון ואנדרדה היו רעים נגד יפו? ישבו בחוץ במשחק הבא. 

אני לא זוכר משהו דומה לאירוע בליץ' - שחקן שהקהל מטורף עליו מדקות כל כך מעטות. 

פורסם ב
Just now, Sawyer said:

לא?

כן ראו משער 8 שהייתה נגיעה שלו שם שהסיטה אותו לקורה

פורסם ב
1 דקה לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

13-3? איפה קיבלנו עוד 2 שערים?

הכל עוד פתוח. לבוא לדרוס לא מעניין מול מי משחקים.

מלדה כובש לפני דאפה של הפועל.

לאזטיץ הבן זונההההה

והכלללל לפנתיאוןןןן

כןכן לא יודע מאיפה הבאתי 3

1 דקה לפני, YoniC said:

אנחנו 13-1 מאז שדיילה מונה. חטפנו גול אחד נגד קש וזהו

כןכן לא יודע מאיפה הבאתי 3

1 דקה לפני, Brandon Roy said:

מאז פרייבורג נוי הכי טוב במכבי ת"א 

אסנטה השחקן הגנה הכי טוב בליגה. 

סופסוף יש מאמן על הקווים שנותן קרדיט לפי איך שהשחקנים משחקים -

מדמון ואנדרדה היו רעים נגד יפו? ישבו בחוץ במשחק הבא. 

אני לא זוכר משהו דומה לאירוע בליץ' - שחקן שהקהל כל כך אוהב מדקות כל כך מעטות. 

מה אתה רוצה?

הבן אדם היה על המגרש 4 שניות איבד כדור בכוונה כדי שיוכל לרדת לגליץ', השחקן קם בהלם לא ידע איפה הכדור ומה קרה לו אנחנו בנתיים היינו בדרך לשער.

גם אחד הגולים/החמצות משוגעות של פרץ היה מאיזה חילוץ כדור גדול שלו ויציאה קדימה למתפרצת. הוא פשוט שחקן מרגש וגם ביכולת הוא 2 רמות מעל כל השחקנים בארץ.

אי אפשר שלא להתאהב.

פורסם ב

ה"נתראה?" עקב דיון בבית הדין וצפי לאיסור מכירת כרטיסים לקהל חוץ. סעמק.

פורסם ב
3 דקות לפני, Sawyer said:

לא?

לא חושב 

פורסם ב
4 דקות לפני, צ'אקי said:

אני לא עוקב כבר, על מה הפעם?

ואגב חייבים לעשות משהו עם העונש המפגר הזה שאיסור קהל חוץ רק על קבוצה עם 5,000+ מנויים (ספויילר יש 5 כאלה בליגה). 

עדיף רדיוס על פני דבר כזה

פורסם ב

דקה 47 מוחמד שכר, שתמיד מתחבר לו נגדנו, נותן בעיטה א-לה ואן באסטן לקורה הפנימית... והחוצה. 3 דקות אחרי, סהיטי בועט כדור על המגן שמולו שעף מהרגל שלו לפינה ונכנס - תם הטקס. אין לי ספק שבמכבי של לאזאטיץ' הכדור של שכר פוגע בקורה, נכנס פנימה ומשם אתה מסתבך במשחק שאתה יכול עוד לסיים בהפסד. כשאתה טוב - המזל איתך.

דור פרץ הגיע היום לשלוש הזדמנויות ששוות גול. כרגיל, xG הכי גבוה בקבוצה. התוצאה? יוק. אחוז ניצול הזדמנויות של קוטג'. במכבי של לאזאטיץ', שזה כל מה שהיה לה להציע בהתקפה, כנראה שהיו נפתחים עכשיו בפורום נושאים עם קללות אחרי עוד איבוד נקודות שרשום על הראש שלו. במכבי הזו? אף אחד לא יזכור את זה.

אומרים שאתה יודע שעובד הוא חיוני, כשביום שהוא לא נמצא אתה מרגיש בחסרונו. אצל לאזאטיץ' זה בדיוק אותו דבר, רק הפוך.

מכבי עד עכשיו סוחפת, עם כדורגל שמח ומהנה. תוצאות, יכולת ויחס שערים של אלופה. זה בולט כמובן אחרי השחור שהיה פה בחודשיים האחרונים אבל זה היה יכול לבלוט גם בפני עצמו. כדורגל התקפי מרשים מאוד. שבוע הבא המבחן האמיתי הראשון, וזה חתיכת מבחן. מעניין עם איזה הרכב רוני יעלה ואם נראה איזון, כי עד עכשיו ראינו קבוצה שהיא סופר התקפית. יש למה לצפות.

מילה אחרונה על הקהל. יש תחושות של רעב ורצון לשמוח כמו בתחילת התקופה של ג'ורדי. אחרי הרבה זמן, כיף להגיע לבלומפילד. אני סקפטי מאוד לגבי צלחת בעונה הזו אבל איך שזה לא ייגמר - זה פשוט כיף. שלא ייגמר.

פורסם ב
15 דקות לפני, צ'אקי said:

על מה ??

היה חוויה היום.

מכבי שטפה את המשחק ברובו, משחקים כל הזמן לעומק, קצב מהיר, לחץ גבוה, מייצרים יתרון מספרי נונסטופ על הקווים, מנסים תרגילים בנייחים.

לא חווינו כלום ממה שאנחנו רואים עכשיו במשך שנה וחצי +-.

אגב, מלדה כבש שער אחד או שניים בליגה, לפחות אחד זכור לי ב 1-1 מול סכנין בבלומפילד בעונה של רובי

פורסם ב

לא חושב שנהיה בטדי, אופתע מאוד אם זה יקרה..

אם זה חשוב  לכם מאוד, יכול לשקול את האופציה לסוע לייצג אותנו אבל אחרת... לא חושב..

נראה ברביעי.

פורסם ב

כיף להיות ביציעים 

לאזטיץ אתה חלאה מיררת לנו תחיים

וראלה זר מאכזב מבחינתי

סהיטי תענוג

בליץ טוב שחזרת

יאלה מכבייי

פורסם ב

מלדה כבר כבש בליגה, נגד סכנין נדמה בעונתו הראשונה. 

אני לא מבין איך פריד לא רואה עבירה על מליקה ומאשר להם גול כדי לפסול בוואר, כמה עיוור אתה. 

הטעות במסירה באותו אירוע הייתה של אסנטה? לא רז שלמה? 

פורסם ב

אסנטה שחקן ההגנה הכי טוב בליגה בפער. לגייר ולקחת את הדרכון. מאוהב בו, לא מסוגל בלעדיו.

נוי בסדרת משחקים שמוכיחה שהוא כאן כדי להישאר, שילוב שלו עם בליץ' יכול להיות שיחוק.

אבו-פרחי לא יישאר כאן הרבה. תהנו כל עוד הוא כאן.

פורסם ב
43 דקות לפני, Sawyer said:

שופט: (יגאל פריד) טוב (משחק קל מאוד לשיפוט. לא ראה את הפנדל אבל שרק אחרי הואר. לא נתן מספיק תוספות זמן, העביר את המשחק בלי צהובים למרות שאולי יכל לתת להם איזה 2 מחצית ראשונה להרגיע אותם. בגדול באופן יחסית פחות הורגש וזה נדיר מאוד וחיובי למדי בנוף הכדורגל כאן. כל הכבוד)

היו 2 צהובים:

לגליקליך בפנדל ולשכר בדקה 57

פורסם ב
37 דקות לפני, Coolio said:

אני לא עוקב כבר, על מה הפעם?

ואגב חייבים לעשות משהו עם העונש המפגר הזה שאיסור קהל חוץ רק על קבוצה עם 5,000+ מנויים (ספויילר יש 5 כאלה בליגה). 

עדיף רדיוס על פני דבר כזה

אבוקות בדרבי

פורסם ב
28 דקות לפני, קמחי said:

אסנטה שחקן ההגנה הכי טוב בליגה בפער. לגייר ולקחת את הדרכון. מאוהב בו, לא מסוגל בלעדיו.

נוי בסדרת משחקים שמוכיחה שהוא כאן כדי להישאר, שילוב שלו עם בליץ' יכול להיות שיחוק.

אבו-פרחי לא יישאר כאן הרבה. תהנו כל עוד הוא כאן.

זה היה פשע לשחק איתו מגן במשך שנה וחצי, מחכה לראות איך זה יעבוד לצד קמארה.

מרגיש שהם יכולים להשלים אחד את השני בצורה פנטסטית.

נוי בליץ ופרץ זה השילוב שצריך לעלות בטדי ללא ספק.

פורסם ב

לאזטיץ הבן זונה

המשחק הזה אחת לשבוע לרוב שאני מחכה ומצפה לו כל פעם מחדש כמו ילד

להתלהב מכל גול ולקפוץ ביציע

לא חשבתי שאפשר לנתק אותי מזה ברמה כזו.

איזה כיף שהוא הלך והכל חזר מהר

התשוקה הכיף החיוך

ניקח אליפות לא ניקח אליפות

רק שנראה כבר כדורגל אמיץ ונהנה מהמשחק