Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , המכבייה said:

בשלו התנאים ללכת על מאמן ישראלי. דיילה בכלל לא הבין מול מי הוא שיחק אתמול. אנחנו רודפים אחרי הזנב של עצמנו. 

יותר מיזה שהוא לא הבין נגד מי הוא שיחק, הוא לא מבין איפה הוא מאמן

מכבי בבית במשחק עם הגב לקיר נראית כזאת נרפית לא מצליחה להגיע ל 16 של באר שבע זה רציני הדבר הזה?

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

קוזוך. אולי עומר פרץ.

מספיק להסתכל על השמות של באר שבע כבר מבינים מזה כמה קוזוך מאמן גדול

נכון שיש להם כמה כוכבים דן ביטון קנגוואה ונטורה ופרץ אבל מעבר לזה כמעט כולם שחקנים גנרים שהסתובבו בליגה או אצלנו בשנים האחרונות והם משחקים כקבוצה אז פעם זה דן ביטון הכוכב פעם פרץ ופעם קנגוואה

הם פשוט קבוצה מאומנת מאוד

אני אתאכזב אם נלך על מאמן ישראלי וזה לא יהיה קוזוך

• amilov locked this topic
  • amilov unlocked this topic
פורסם ב

לצערי קוזוך הולך לעשות בכר ולקשור את גורלו עם הגמלים

לא סגור על עומר פרץ

אם הולך על ישראלי אז על יצחקי, הבעיה שהקהל שלנו יהיה מאוד קצר איתו או עם כל מאמן ישראלי אחר 

פורסם ב
On 13.4.2026 at 18:15, קובי החולוני said:

מספיק להסתכל על השמות של באר שבע כבר מבינים מזה כמה קוזוך מאמן גדול

נכון שיש להם כמה כוכבים דן ביטון קנגוואה ונטורה ופרץ אבל מעבר לזה כמעט כולם שחקנים גנרים שהסתובבו בליגה או אצלנו בשנים האחרונות והם משחקים כקבוצה אז פעם זה דן ביטון הכוכב פעם פרץ ופעם קנגוואה

הם פשוט קבוצה מאומנת מאוד

אני אתאכזב אם נלך על מאמן ישראלי וזה לא יהיה קוזוך

נכון, קודם כל אליאל לא כוכב, הוא משחק עם 2 קשרים מעולים ועם מאמן מעולה וזה משדרג אותו. אבל הוא לא תחת פרנציז פלייר בשום צורה.
לדעתי גם דן ביטון אבל הרבה לא מסכימים איתי עם זה אבל ניחא.
ישם 2 כוכבים לטעמי ועוד מלא שחקנים גנרים.

פורסם ב
לפני5 שעות , אלמוג מלול said:

נכון, קודם כל אליאל לא כוכב, הוא משחק עם 2 קשרים מעולים ועם מאמן מעולה וזה משדרג אותו. אבל הוא לא תחת פרנציז פלייר בשום צורה.
לדעתי גם דן ביטון אבל הרבה לא מסכימים איתי עם זה אבל ניחא.
ישם 2 כוכבים לטעמי ועוד מלא שחקנים גנרים.

עידו שחר ואיתמר נוי היו נראים כמו אליאל פרץ ליד ונטורה וקנגוואה, אין לי ספק בזה. שחקני על. 

פורסם ב

היה סך הכל בסדר היום. שיטת המשחק הייתה מאוזנת יותר. טעה שפתח עם הייטור אבל לפחות תיקן עם חילופים טובים ובזמן.

פורסם ב
8 דקות לפני, Lahav8 said:

היה סך הכל בסדר היום. שיטת המשחק הייתה מאוזנת יותר. טעה שפתח עם הייטור אבל לפחות תיקן עם חילופים טובים ובזמן.

זה לא באשמתו, אבל אין פה כלום.

30 דקות אחרונות מעיפים כדורים למעלה מתוך הרחבה שלנו. 

לא ישכנעו אותי שאנחנו בסיכון לעשות תוצאות פחות טובות אם בן סימון ישחק כרגע במקום פרץ ואסרס במקום איתמר נוי. 

זה היה כבר צריך להיות במחצית השנייה נגד הפועל חיפה וזה צריך להיות עכשיו. ויש עוד...

פורסם ב

אם הוא סוף סוף למד שהייטור לא בלם- שווה הכל 

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

זה לא באשמתו, אבל אין פה כלום.

30 דקות אחרונות מעיפים כדורים למעלה מתוך הרחבה שלנו. 

לא ישכנעו אותי שאנחנו בסיכון לעשות תוצאות פחות טובות אם בן סימון ישחק כרגע במקום פרץ ואסרס במקום איתמר נוי. 

זה היה כבר צריך להיות במחצית השנייה נגד הפועל חיפה וזה צריך להיות עכשיו. ויש עוד...

בהתקפה שבסוף הסתיימה בגול השני שלהם פרץ קיבל כדור בפינה עם שחקן ובן הרוש (נראה לי) לבד לידו. במקום לתת קטנה לבן הרוש שיכול היה או לרוץ לקרן ולבזבז עוד כמה דקות או להכנס לתוך הרחבה ולתת רוחב לגול הוא החליט לנסות לשמור על הכדור עם הגב ואיבד אותו תוך שנייה. אפס איקייו ואפס טכניקה. אם אנחנו לא במצב של 20 מטר מהשער של היריב, ששם התנועה שלו באה לידי ביטוי בצורה טובה, זה כמעט כמו לשחק מינוס שחקן בקישור.

פורסם ב

הגיב טוב היום

בבקשה שלא נראה יותר את הייטור

פורסם ב
33 דקות לפני, אלק נילאש said:

בהתקפה שבסוף הסתיימה בגול השני שלהם פרץ קיבל כדור בפינה עם שחקן ובן הרוש (נראה לי) לבד לידו. במקום לתת קטנה לבן שיכול היה או לרוץ לקרן ולבזבז עוד כמה דקות או להכנס לתוך הרחבה ולתת רוחב לגול הוא החליט לנסות לשמור על הכדור עם הגב ואיבד אותו תוך שנייה. אפס איקייו ואפס טכניקה. אם אנחנו לא במצב של 20 מטר מהשער של היריב, ששם התנועה שלו באה לידי ביטוי טוב, זה כמעט כמו לשחק מינוס שחקן בקישור.

ואי זה היה הזוי.

בחיי שהצליח לבלבל אותי לרגע מי תוקף לאיזה צד, אפילו שחקני חיפה נעצרו לרגע ביחד איתו.

פורסם ב
On 15.4.2026 at 06:42, פנחס שוף said:

לצערי קוזוך הולך לעשות בכר ולקשור את גורלו עם הגמלים

לא סגור על עומר פרץ

אם הולך על ישראלי אז על יצחקי, הבעיה שהקהל שלנו יהיה מאוד קצר איתו או עם כל מאמן ישראלי אחר 

כל ישראלי שיגיע(אם יגיע ואני לא בעד) יצטרך לפתוח כמו איביץ' 18/19 כדי שיקבל שקט(שוב,שקט זה יחסי כי אנחנו מכבי ואם רוצים ויפאסנה אז זה לא אצלנו)

פורסם ב
לפני16 שעות , Lahav8 said:

שוב פעם היית אוויר באמצע, זו האמת. כלום לא נלמד מהמשחק הקודם כמה ימים לפני כן, וזה מדאיג. למזלך הפעם היריבה היתה חלשה. מה שכן, הגיב הפעם בחילופים נכונים..

פורסם ב
לפני16 שעות , אלק נילאש said:

בהתקפה שבסוף הסתיימה בגול השני שלהם פרץ קיבל כדור בפינה עם שחקן ובן הרוש (נראה לי) לבד לידו. במקום לתת קטנה לבן הרוש שיכול היה או לרוץ לקרן ולבזבז עוד כמה דקות או להכנס לתוך הרחבה ולתת רוחב לגול הוא החליט לנסות לשמור על הכדור עם הגב ואיבד אותו תוך שנייה. אפס איקייו ואפס טכניקה. אם אנחנו לא במצב של 20 מטר מהשער של היריב, ששם התנועה שלו באה לידי ביטוי בצורה טובה, זה כמעט כמו לשחק מינוס שחקן בקישור.

וואו

פייר, הזדעזעתי.

עכשיו אני מבין שזה באמת התקפה לפני השער השני שלהם.

אגב זה היה רביבו שרץ לעומק ופתח לו את הקו מצויין (כן בצד ימין).

אבל אם רוצים להזדעזע אפילו עוד יותר, תחפשו מי זה שלקח לו את הכדור הזה.

פורסם ב

לפני1 שעה , barak said:

וואו

פייר, הזדעזעתי.

עכשיו אני מבין שזה באמת התקפה לפני השער השני שלהם.

אגב זה היה רביבו שרץ לעומק ופתח לו את הקו מצויין (כן בצד ימין).

אבל אם רוצים להזדעזע אפילו עוד יותר, תחפשו מי זה שלקח לו את הכדור הזה.

מהלך הזוי. הבנאדם היה שור פרץ ונהיה יותר רך מדן ביטון. מה זה השיט הזה? אם הוא היה נותן 30% מהיכולת ההגנתית שהייתה לו פעם היינו היום במקום אחר. אגב, אם זה רביבו זה עוד יותר מעצבן, סיכוי טוב שזה היה מסתיים בשער גם.

פורסם ב

דיילה שוב נצפה הלילה ברחובות העיר, ב1:30 בלילה בסביבתם של אנשים שלא נראו כאילו הם חזרו מהרצאה

פורסם ב
26 דקות לפני, maynard_prica said:

דיילה שוב נצפה הלילה ברחובות העיר, ב1:30 בלילה בסביבתם של אנשים שלא נראו כאילו הם חזרו מהרצאה

האיש אוהב לשתות,תעזוב אותו.

פורסם ב
לפני20 שעות , maynard_prica said:

דיילה ו-KS

פורסם ב
On 17.4.2026 at 15:16, maynard_prica said:

אז?

אתם מנסים לעזור לצנציפח?

מותר לו כמו שמותר לכל אחד מאיתנו, שחררו.

פורסם ב

מה נתן הפרסום הזה על דיילה? באמת אני שואל
הוא בנאדם שיעשה מה שהוא רוצה בשעות הפנאי שלו.

פורסם ב
On 17.4.2026 at 15:16, maynard_prica said:

שיהיה לו אלף אלפי לבריאות מה אכפת לנו? 

פורסם ב

פעם שעברה הוא היה קרוב מאוד להסתבך , אומנם לא באשמתו אבל זה מה שקורה שאתה משחק עם אש, אתה עלול להכוות, במיוחד שאתה פרצוף מוכר לאוהדי הכדורגל ועל אחת כמה וכמה כשאתה מאמן מכבי תל אביב, אנשים יחפשו אותך.

ובכל זאת אנשים פה מגיבים "שימשיך לקרוע את העיר, זה הזמן הפנוי שלו מה אכפת לך?".

בלי קשר להסתבכויות, אני מעדיף שהמאמן של מכבי יישן טוב בבית בשעות כאלה ואם הוא כבר ער זה רק כי הוא צופה ביריבה הקרובה שלנו נון סטופ וחושב איך לנצח את המשחק.