Jump to content

אמיר סהיטי מצטרף למכבי בהשאלה לחצי עונה+אופציית רכישה

Recommended Posts

פורסם ב
4 דקות לפני, קובי החולוני said:

לא נגע יותר מידי בכדור, קשה לשפוט נגע אולי פעמיים

בלי לגרוע ממה שכתבת אני חייב להוסיף שניכר עליו שהוא רעב

ראו שהוא מחפש להיות קרוב לכדור ולהיות שותף במשחק ולא מחפש לברוח מהכדור

בנוסף הוא נתן את החולצה שלו בסוף לקהל שזה מראה על פתיחות ושהוא מנסה להתחבר לקבוצה.

פורסם ב
10 דקות לפני, Replay said:

בלי לגרוע ממה שכתבת אני חייב להוסיף שניכר עליו שהוא רעב

ראו שהוא מחפש להיות קרוב לכדור ולהיות שותף במשחק ולא מחפש לברוח מהכדור

בנוסף הוא נתן את החולצה שלו בסוף לקהל שזה מראה על פתיחות ושהוא מנסה להתחבר לקבוצה.

לפחות מבחינת הגישה זה לגמרי לא מקרה איליה. אם צריך לחפש בכוח, אז גם אהבתי לראות שהוא הרבה פעמים מסר לעומק ולא ניסה בכוח למרות הרעב והצורך להוכיח. נקווה להפתעה לא צפויה מהגזרה הזו.

פורסם ב
8 דקות לפני, אלק נילאש said:

לפחות מבחינת הגישה זה לגמרי לא מקרה איליה. אם צריך לחפש בכוח, אז גם אהבתי לראות שהוא הרבה פעמים מסר לעומק ולא ניסה בכוח למרות הרעב והצורך להוכיח. נקווה להפתעה לא צפויה מהגזרה הזו.

דווקא אני לא מופתע.

הוא עושה רושם שהוא העתק של בליץ', שחקן נשמה שבא קודם כל לשחק ולהנות ולא להעביר את הזמן ובא להתחבר לאוהדים.

פורסם ב
17 דקות לפני, Replay said:

דווקא אני לא מופתע.

הוא עושה רושם שהוא העתק של בליץ', שחקן נשמה שבא קודם כל לשחק ולהנות ולא להעביר את הזמן ובא להתחבר לאוהדים.

התכוונתי להפתעה בעניין הזה שהוא זר שהגיע עם ציפיות נמוכות ופתאום יתברר כבינגו. זה מן הסתם קשור גם לכל מה שקרה בקבוצה לפני אבל לא זוכר כזה חוסר התלהבות בפורום מזר שהגיע לכאן בינואר, או בכלל.

פורסם ב
11 דקות לפני, אלק נילאש said:

התכוונתי להפתעה בעניין הזה שהוא זר שהגיע עם ציפיות נמוכות ופתאום יתברר כבינגו. זה מן הסתם קשור גם לכל מה שקרה בקבוצה לפני אבל לא זוכר כזה חוסר התלהבות בפורום מזר שהגיע לכאן בינואר, או בכלל.

כל זר סרבי / בוסני / קרואטי שמגיע לכאן יש לי ציפיות ממנו

חוסר ההתלהבות נובע לא בגלל סהיטי עצמו אלא בגלל אירועי הדרבי ובגלל שהפורום עדיין עסוק במאמן הקודם.

פורסם ב
2 דקות לפני, Replay said:

כל זר סרבי / בוסני / קרואטי שמגיע לכאן יש לי ציפיות ממנו

חוסר ההתלהבות נובע לא בגלל סהיטי עצמו אלא בגלל אירועי הדרבי ובגלל שהפורום עדיין עסוק במאמן הקודם.

טרחתי וראיתי קצת (בפעם הראשונה) סרטוני ביצועים שלו, אמנם לא מהשנתיים האחרונות אבל וואלה יש לו כדורגל. הוא יכול להיות הפתעה.

פורסם ב
4 דקות לפני, אלק נילאש said:

טרחתי וראיתי קצת (בפעם הראשונה) סרטוני ביצועים שלו, אמנם לא מהשנתיים האחרונות אבל וואלה יש לו כדורגל. הוא יכול להיות הפתעה.

אל תצפה ליותר מדי. 

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

למה אתה מכבה אותי? לך תדע.

כתבתי תגובה ארוכה ואז מחקתי. צודק, מיותר.

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

אחלה קמחי. למען האמת, אין לי יותר מדי ציפיות, לא ממנו ולא מהמשך העונה הזו. מקום 3, ניצחון + תיקו בדרבים להשתיק את הבני זונות, 0 התפרקויות מול חיפה/ב"ש/בית"ר ועוד משחק-שניים כיפיים כמו היום ואני מבסוט.

פורסם ב
1 hour ago, אלק נילאש said:

אחלה קמחי. למען האמת, אין לי יותר מדי ציפיות, לא ממנו ולא מהמשך העונה הזו. מקום 3, ניצחון + תיקו בדרבים להשתיק את הבני זונות, 0 התפרקויות מול חיפה/ב"ש/בית"ר ועוד משחק-שניים כיפיים כמו היום ואני מבסוט.

תן לי לתקן לך. 

אליפות, גביע, + 3 על הפעול ו-3 על חיפה.

פורסם ב
On 3.2.2026 at 00:20, קמחי said:

אמרתי לך אל תכבה אותי.

ברור שזה לא מדד יותר מדי היום אבל כן אפשר לראות כבר עכשיו שהוא מביא איכויות אחרות, שאין לנו העונה באגף, בראש ובראשונה - קבלת החלטות נורמאלית.

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

אמרתי לך אל תכבה אותי.

ברור שזה לא מדד יותר מדי היום אבל כן אפשר לראות כבר עכשיו שהוא מביא איכויות אחרות, שאין לנו העונה באגף, בראש ובראשונה - קבלת החלטות נורמאלית.

מוח מתפקד בכדורגל הישראלי יכול לקחת אותך רחוק

פורסם ב
2 דקות לפני, אלק נילאש said:

אמרתי לך אל תכבה אותי.

קבלת החלטות טובה מאוד בהתחלה,

אחרי הגול שהבקיע התחיל לעשות שכונה.

אבל לגמרי שחקן שהיה חסר לנו

פורסם ב
1 דקה לפני, Art Vandelay said:

על פניו, הוא נראה שחקן יותר שלם מדוידה ווארלה. צריך לבחון כמה איכות באמת יש לו מול יריבה נורמאלית וגם עד כמה הוא מחוייב בהגנה. ביחס לשחקן שהגיע עם אפס ציפיות - ההתחלה בהחלט מעודדת. אני מוסיף לזה את העובדה שראיתי איזה 15-20 דקות של קטעי יוטיוב שלו וניכר שיש לו משהו ברגליים. אפשר לעדכן את המצב לגביו לאופטימיות זהירה. נמשיך לעקוב.

פורסם ב
4 דקות לפני, Art Vandelay said:

לא מסכים בכלל שום שכונה, קצת קלאס קצת תקתוקים, והכל הלך לו הוא לא איבד כדור אחד כולל הראבונה שהגיעה ליעד, נתן משחק מדהים

פורסם ב

הדבר הראשון שבולט זה מה שאני קודם כל מחפש בשחקן זר וזה שמדובר בבן זונה קשוח שבא לעבוד לטובת הקבוצה.

פורסם ב
3 דקות לפני, PLASTOMAN said:

הדבר הראשון שבולט זה מה שאני קודם כל מחפש בשחקן זר וזה שמדובר בבן זונה קשוח שבא לעבוד לטובת הקבוצה.

זה היתרון בקוסוברי על פני דרום אמריקאיים למיניהם, אתה יודע שהאיש בא להתקדם בקריירה, לא לזיין בחורות בתל אביב.

ברצינות, הוא חלק חדר הלבשה עם פרץ בהמבורג, אני מניח שבדקו איתו לפני לגבי האופי שלו.

פורסם ב
12 דקות לפני, אלק נילאש said:

על פניו, הוא נראה שחקן יותר שלם מדוידה ווארלה. צריך לבחון כמה איכות באמת יש לו מול יריבה נורמאלית וגם עד כמה הוא מחוייב בהגנה. ביחס לשחקן שהגיע עם אפס ציפיות - ההתחלה בהחלט מעודדת. אני מוסיף לזה את העובדה שראיתי איזה 15-20 דקות של קטעי יוטיוב שלו וניכר שיש לו משהו ברגליים. אפשר לעדכן את המצב לגביו לאופטימיות זהירה. נמשיך לעקוב.

+1

פורסם ב

יתרון מיידי שלו על דוידה זה שהוא גורם לשחקנים לידו לשחק מהר יותר. יודע להפעיל אותם מעולה 

פורסם ב
3 דקות לפני, PLASTOMAN said:

יתרון מיידי שלו על דוידה זה שהוא גורם לשחקנים לידו לשחק מהר יותר. יודע להפעיל אותם מעולה 

זה בדיוק העניין של קבלת ההחלטות.

לדוידה לוקח שעה ומאה נגיעות לקבל החלטה, וארלה מתמזמז פחות עם הכדור אבל הרבה פעמים מקבל את ההחלטה הלא נכונה.

פורסם ב

יש לו יציאה מטורפת מהמקום ונגיעות בכדור שאי אפשר ללמד. 

רק שלא יעבוד עלי כמו קוואס.