Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
8 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

אוקי, אבל הזיזו את בן הצידה. 

מה הקשר לזהות המאמן? 

ההערכה שלי כבר מתחילת הסאגה, לאזטיץ׳ פה עד מאי כהחלטה של גולדהאר שבחר בעצת אנגלידיס ולא בעצת מנספורד.

לפטר אותו עכשיו מצריך לרדת מיותר מדי עצים- מול הקהל, מול מנספורד ואנגלידיס, מול לאזטיץ עצמו שכבר התפטר ושכנעו אותו להישאר. לא רואה את זה קורה. 

כבר קיבלנו 2 שישיות ורביעייה, אני לא חושב שעוד תוצאה בזיונית תעשה את ההבדל. 

הוא פה עד סוף העונה. 

לצערי חושב כמוך

פשיטת רגל של גולדהאר

פורסם ב
4 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

מה הקשר לזהות המאמן? 

ההערכה שלי כבר מתחילת הסאגה, לאזטיץ׳ פה עד מאי כהחלטה של גולדהאר שבחר בעצת אנגלידיס ולא בעצת מנספורד.

לפטר אותו עכשיו מצריך לרדת מיותר מדי עצים- מול הקהל, מול מנספורד ואנגלידיס, מול לאזטיץ עצמו שכבר התפטר ושכנעו אותו להישאר. לא רואה את זה קורה. 

הוא פה עד סוף העונה. 

גם אני חושב ככה, כל התנועות האלה בהנהלה בוודאות יצרו בור שאף אחד לא יסגור, האם זה בגלל אגו, חוסר סמכויות או גם וגם, זה כבר לא משנה, זה מרגיש כאילו בן עבר שימוע ועכשיו הוא בתוכנית השתפרות מדומה ובזמן הזה הזיזו אותו כדי שהוא יתפטר בעצמו, הוא לא יעשה את זה ורק מחכה לתום החוזה שלו והקפריסאי מצד שני לא מבין עניין, והעגלה רק שוקעת עוד בבוץ.

פורסם ב
22 דקות לפני, Sixto Rodriguez said:

מה הקשר לזהות המאמן? 

הוא פה עד סוף העונה. 

לא סתם ג'ורדי אמר שאחד הדברים הקשים והחשובים שהוא עשה במכבי זה לשכנע את מיץ' שהוא טועה. ברגע שיש בובה, הוא לעולם לא ישכנע אחרת, הוא שם למלא פקודות.

בחזרה לנושא, אני לא חושב שמיץ' יסכן השתתפות באירופה בעונה הבאה. אני חושב שהוא קרוב מאוד לשחרר את המיילים.

פורסם ב
9 דקות לפני, קובי השועל said:

לא סתם ג'ורדי אמר שאחד הדברים הקשים והחשובים שהוא עשה במכבי זה לשכנע את מיץ' שהוא טועה. ברגע שיש בובה, הוא לעולם לא ישכנע אחרת, הוא שם למלא פקודות.

בחזרה לנושא, אני לא חושב שמיץ' יסכן השתתפות באירופה בעונה הבאה. אני חושב שהוא קרוב מאוד לשחרר את המיילים.

זה בדיוק הבעיה

שמנספורד ניסה לשכנע אותו שהוא טועה, הוא הוחלף בידי בן אדם שלא רוצה להיות כאן אבל הוא עושה דבריו כמו הקפריסאי

זה היה סוג של שכנוע שמראש לא היה לו סיכוי.

פורסם ב

לפי רז ונמני אישר זה שגולדהאר היה אמור להגיע היום (ה') לארץ וזה בוטל ברגע האחרון. 

פורסם ב
לפני4 שעות , Brandon Roy said:

לפי רז ונמני אישר זה שגולדהאר היה אמור להגיע היום (ה') לארץ וזה בוטל ברגע האחרון. 

גם אני שמעתי

זוכר שכתבתי בפוסט

@אליהו_הנביא

פורסם ב
לפני5 שעות , Brandon Roy said:

אם הוא היה מגיע, בעיני זה אומר שהוא החליט לפטר אותו ולעשות סדר ואם הוא לא מגיע אולי הוא התחרט? 

פורסם ב
6 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אם הוא היה מגיע, בעיני זה אומר שהוא החליט לפטר אותו ולעשות סדר ואם הוא לא מגיע אולי הוא התחרט? 

הטיסה בוטלה 

לא חושב שהוא התחרט

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

לפעמים זה מאוחר מדי.

הסגל שרוף, שחוק ועייף מדי כבר

לא אפשרי לתקן את הנזק של לאזטיץ העונה.

לא יגיעו לפה 4-5 שחקנים הרי וגם לא 2

פורסם ב

למרות האכזבה והעצבים, אני עדיין מאמין שמיטש גולדהאר יעשה פה סדר.   

פורסם ב
23 דקות לפני, Lahav8 said:

שייקח את הזמן, הכל טוב.

זה לא שצריך לעשות פה סדר כבר חודשיים וחצי והמצב רק הולך ומדרדר, בסוף הוא יעשה פה סדר, לאט לאט.

הפקרות מוחלטת, כל הקבוצות בליגה עושות מהלכים ורק המועדון הגדול בארץ משותק לחלוטין.

הדבר היחידי שמתפקד כרגע בקבוצה ביתר שאת הוא המלחמה נגד הקהל.

בחודשיים וחצי האחרונים כל תקשורת של המועדון מול האוהדים הייתה נטו בנושא האוהדים, לא נאמרה אפילו מילה אחת מצידם על יתר הדברים שקורים בקבוצה, גם לא במקרה של התנהגות אלימה של אחד השחקנים בשידור חי.

מזלזלים בנו בקטע אחר ונמאס מזה.

פורסם ב
לפני1 שעה , Lahav8 said:

לגמרי סומך עליו. בהרגשה, הימים הם ימי טרום ג'ורדי. 

פורסם ב
1 hour ago, המכבייה said:

לגמרי סומך עליו. בהרגשה, הימים הם ימי טרום ג'ורדי. 

זו גם דעתי, מסכים שבלי קשר היה צריך לשחרר את לאזטיץ' ואותנו. אי אפשר לתכנן דברים כאלו בשליפה, צריך את האנשים הנכונים והשיטת פעולה שמתאימה לבעלים.

פורסם ב

עוד יום בו הבעלים של הקבוצה לא עושה כלום כדי להוציא את הקבוצה מהמצב הרע שהיא נמצאת בו.

לא מפטר את המאמן ולא מביא שחקנים, כלום ושום דבר.

כל קבוצות הליגה עושות שינויים נדרשים מלבד הקבוצה הגדולה בארץ עם הקהל הכי גדול בארץ.

מועדון משותק.

פורסם ב
8 דקות לפני, maynard_prica said:

עוד יום בו הבעלים של הקבוצה לא עושה כלום כדי להוציא את הקבוצה מהמצב הרע שהיא נמצאת בו.

כל קבוצות הליגה עושות שינויים נדרשים מלבד הקבוצה הגדולה בארץ עם הקהל הכי גדול בארץ.

מועדון משותק.

הוא לא מעוניין לקדם את דן רומן לבוגרים ולא מעוניין להביא לפה מאמן ישראלי. אתה צריך למצוא פה מאמן לחצי עונה עם אופציה. זה מה שיש

פורסם ב
1 דקה לפני, בראון said:

הוא לא מעוניין לקדם את דן רומן לבוגרים ולא מעוניין להביא לפה מאמן ישראלי. אתה צריך למצוא פה מאמן לחצי עונה עם אופציה. זה מה שיש

עדיף דן רומן מאשר להשאיר את הליצן שכל יום שהוא כאן זה עוד יותר נזק

פורסם ב
13 דקות לפני, maynard_prica said:

מועדון משותק.

ועדיין יש כאלה שחושבים שאכפת לו

פורסם ב
20 דקות לפני, הנדון said:

עדיף דן רומן מאשר להשאיר את הליצן שכל יום שהוא כאן זה עוד יותר נזק

חד משמעית. 

פורסם ב
18 דקות לפני, liron981s said:

ועדיין יש כאלה שחושבים שאכפת לו

כרגע נשארו פה רק שניים שעדיין חושבים שאכפת לו, היתר התפכחו ומבינים את המצב.

פורסם ב
13 דקות לפני, maynard_prica said:

כרגע נשארו פה רק שניים שעדיין חושבים שאכפת לו, היתר התפכחו ומבינים את המצב.

עם כל התסכול אני משוכנע שמיטש עדיין בפול דרייב.

האיש השקיע מיליארדים במכבי, לבוא ולהגיד היום שלא אכפת לו כי הוא לא מזיז את הכלב מהכיסא שלו זה שטות, מיטש לוקח כאן שיקולים נוספים שאנחנו לא.

הוא לא מוכן להנחית כאן פלסטר זר עם צוותים במיליונים לחצי עונה ולא מוכן לפלסטר בדמות מאמן קבוצת הנוער.

תוסיף לכך את העובדה שמנספורד ופרייס לא נשארים כאן בקיץ וזה ישלים לך את התמונה למה הוא לא מבצע שינוי בעמדת המאמן.

פורסם ב

יותר הגיוני שהוא מבין שכדי לפתור את המצב צריך כאן חריש עמוק על כל התפקידים, בטח מאמן, רק שהוא לא יתקע עכשיו עם מאמן שהוא לא רוצה לחצי שנה והוא כנראה שורף את השנה הזאת כדי שהשנה הבאה תיהיה טובה יותר. עדיין הבסיס לזה שלא העיפו אותו אחרי ביתר, אבל זה המצב כיום. 

פורסם ב
25 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

יותר הגיוני שהוא מבין שכדי לפתור את המצב צריך כאן חריש עמוק על כל התפקידים, בטח מאמן, רק שהוא לא יתקע עכשיו עם מאמן שהוא לא רוצה לחצי שנה והוא כנראה שורף את השנה הזאת כדי שהשנה הבאה תיהיה טובה יותר. עדיין הבסיס לזה שלא העיפו אותו אחרי ביתר, אבל זה המצב כיום. 

לא צריך שום חריש עמוק, הקבוצה אלופה מכהנת, עם אחד הסגלים הטובים בארץ עדיין, רק להחליף את הנהג השיכור.

פורסם ב

לפני ארבעה חודשים פיללנו והשתחווינו פה אחרי כל הרכש שהגיע הקיץ. היום כבר לא אכפת לו. 

פורסם ב
31 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

כן צריך לטפל בהנהלה/ צוות האימון.
הסגל בסדר גמור. לגבי עניין החוזים- לא יודע.
לא יודע מה עושים עם ניקו/ שגיב בחוזים כאלה מופקעים.