Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

דיברת על פיצויים ולזה התייחסתי. זה כנראה שווה למיטש. אני לא נכנס לו לכיס בהוצאות ולא בהכנסות. לא הכל מצליח ולחיים יש את הדינמיקה שלהם. מה שחשוב באמת זה ללמוד מזה. ומיטש הוא תלמיד מצטיין.

הבנתי. אם עדיף לו הפיצויים בכדי להוכיח משהו אז אחלה, בחירה שלו.

אגב, האכזבה הכי גדולה שלי ממנו העונה זה שאיש עסקים כזה מצליח שאמור לראות עשרים צעדים קדימה ולזהות כל תחילת תהליך (לטוב או לרע) ועושה זאת בהצטיינות יתרה בעסקיו השונים, דווקא פה כאילו לא בסיפור. או שבאמת לא מבין חומרת המצב, או שמבין ועדיין משיקולים כאלו ואחרים שרק הוא יודע מעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא. ככה או ככה זו טעות מתמשכת..

פורסם ב
8 דקות לפני, כהן said:

הבנתי. אם עדיף לו הפיצויים בכדי להוכיח משהו אז אחלה, בחירה שלו.

אגב, האכזבה הכי גדולה שלי ממנו העונה זה שאיש עסקים כזה מצליח שאמור לראות עשרים צעדים קדימה ולזהות כל תחילת תהליך (לטוב או לרע) ועושה זאת בהצטיינות יתרה בעסקיו השונים, דווקא פה כאילו לא בסיפור. או שבאמת לא מבין חומרת המצב, או שמבין ועדיין משיקולים כאלו ואחרים שרק הוא יודע מעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא. ככה או ככה זו טעות מתמשכת..

לא יודע מה הוא היה אמור לראות. הוא לא חוזה את העתיד. אנשים מקבלים הזדמנויות(תמם ויצחקי) עד שהם מפסיקים לקבל הזדמנויות. וזה גם מה שיהיה עם לזאטיץ. האם המערכת היתה קצת זחוחה? כנראה. אז היא קיבלה בעיטה בתחת. 

מהכל לומדים. 

פורסם ב

אני אומר די למאמנים הזרים.

על כל פגיעה במאמן זר טוב אחריו באים כמה כושלים.

היה איביץ, אחריו באו 3/4 כושלים

היה קין, אחריו בא הדביל הזה.

לכו תדעו מה נקבל במאמן הבא.

גם מאמן ישראלי אם יהיה מוצלח הוא לא יברח מפה אחרי עונה או שתיים.

פורסם ב
Just now, הישראלי היפה said:

וולקאם עומר פרץ?

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי החולוני said:

וולקאם עומר פרץ?

וואלה הייתי לוקח

צעיר רעב יכול להצליח פה

פורסם ב
2 דקות לפני, קובי החולוני said:

וולקאם עומר פרץ?

לא יודע, לא כל כך עקבתי אחריו.

להמשך העונה אני אומר רק ישראלי

נותן צאנס עד לפחות עד סוף העונה

פורסם ב

אישית לי נסדק האמון.

נצא מהמשבר הזה.

אבל במשבר הבא יקח לי זמן להיות בטוח שעושים הכל כדי לצאת ממנו או שנכנסנו לעוד לופ של אגו ואינטרסים.

אולי אני כפוי טובה אבל לקבל במודע החלטה נגד טובת המועדון כדי להוכיח נקודה זה לא נתפס מבחינתי.

פורסם ב
1 hour ago, קמחי said:

אין עצוב ושובר לב כמו פוטנציאל לא ממומש, אולי רק אדישות מוחלטת. אנחנו אי שם במנעד הבלתי אפשרי הזה.

מאז ומתמיד הייתה למיץ', לפחות בעיניי, בעיה של לחתוך את הדברים בזמן. תמיד הוא משך את ההחלטה של פיטורי המאמן כמה שבועות מעבר לנקודת האופטימום ול"גבול הטעם הטוב". במקרה הזה, מדובר על יותר מ"כמה שבועות" אבל אין ספק שיש פה נסיבות מיוחדות.

אני מגיב כאילו לך, אבל זה מופנה בעיקר או גם לשאר, אין טעם להפוך את הסיפור הנוכחי לסוף העולם ול"מיץ' כבר נמאס או לא אכפת יותר". זה כישלון מפואר אבל בחיים יש גם כאלה. קורה לכולם. החכמה היא להתעשת, להתאפס על עצמנו, לסיים את העונה עם מקום כל כך חשוב באירופה (ואולי עם נס ענק ומזל בהגרלות גם עם גביע) ולהתכונן לעונה הבאה. נקודת האור העיקרית של העונה הזו היא שככל הנראה מי שתסיים עם צלחת תהיה ב"ש או בית"ר, שזה לא חיפה או חס וחלילה הפועל. אלו שני מועדונים עם תקציב שהוא חצי משלנו, לפחות אחד מהם חסר יציבות, כך שהדרך להפוך את הסיפור חזרה לטובתנו בעונה הבאה היא לא רחוקה כל כך.

פורסם ב
4 דקות לפני, אלק נילאש said:

מאז ומתמיד הייתה למיץ', לפחות בעיניי, בעיה של לחתוך את הדברים בזמן. תמיד הוא משך את ההחלטה של פיטורי המאמן כמה שבועות מעבר לנקודת האופטימום ול"גבול הטעם הטוב". במקרה הזה, מדובר על יותר מ"כמה שבועות" אבל אין ספק שיש פה נסיבות מיוחדות.

אני מגיב כאילו לך, אבל זה מופנה בעיקר או גם לשאר, אין טעם להפוך את הסיפור הנוכחי

לסוף העולם ול"מיץ' כבר נמאס או לא אכפת יותר". זה כישלון מפואר אבל בחיים יש גם כאלה. קורה לכולם. החכמה היא להתעשת, להתאפס על עצמנו, לסיים את העונה עם מקום כל כך חשוב באירופה (ואולי עם נס ענק ומזל בהגרלות גם עם גביע) ולהתכונן לעונה הבאה. נקודת האור העיקרית של העונה הזו היא שככל הנראה מי שתסיים עם צלחת תהיה ב"ש או בית"ר, שזה לא חיפה או חס וחלילה הפועל. אלו שני מועדונים עם תקציב שהוא חצי משלנו, לפחות אחד מהם חסר יציבות, כך שהדרך להפוך את הסיפור חזרה לטובתנו בעונה הבאה היא לא רחוקה כל כך.

אני התייחסתי לרגש האדישות של לא מעט מהקהל והעובדה שעל אף ההשקעה הרבה והפוטנציאל הגבוה אנחנו לא מגרדים עשירית ממנו. למרות זאת, תגובה מדויקת שלך לרוב הנכתב כאן בדפים האחרונים.

פורסם ב

כלום לא יפליא אותי יותר

גם שפתאום תהיה הודעה של מכירה לקראת סוף הקיץ

אולי בגלל זה האדישות הזאת

פורסם ב

מכבי הנוכחית היא הכי קרובה ברמת הניהול לזו שמיץ' קיבל כשרכש את המועדון וזה אומר הרבה...

לא חושב שקיימת מחלקה אחת שעובדת כמו שצריך, מעניין מה קורה כשמיץ' מבקש חולצה ומנהל התפעול מתחיל לגמגם שזה בדרך ובקרוב יגיע...

מכבי הייתה הבייבי שלו ונראה שעכשיו אחרי שיש לו אחת משלו הוא שם את מכבי בצד..

אין אף אחד שמנהל את מכבי למעשה וזה מורגש בכל מחלקה כמעט שקיימת במועדון.

מניח שנדע בקרוב אם יש עוד למיץ' מספיק כוח להמשיך או שאולי אנחנו בדרך לשינוי גדול.

פורסם ב

בוקר של אכזבה קשה מאד מהאיש שהביא אותנו לאיפה שאנחנו, גם אחרי שנרגעים לילה שלם מגיעים להבנה שהוא כנראה איבד מהרעב להצלחות ספורטיביות, לא רואה הסבר אחר שמיישב את הדעת.

מה עושים מכאן? אני כבר לא יודע ושום צעד לא יפתיע אותי, אני רק יודע שקבוצת כדורגל צריכה קודם כל להצליח מקצועית (בטח אנחנו) ולא לחנך 4-5 אוהדים על הגב של 22000 מנויים.

פורסם ב
לפני7 שעות , הישראלי היפה said:

אני פה כדי לומר שזיהיתי את הפוטנציאל של יצחקי כבר לפני הרבה שנים כשהוא ירד לקווים כסותם חורים.

העונה זה מן הסתם לא רלוונטי.

הבעיה הנוספת עם מאמנים זרים היא שאתה מוצא את עצמך עם צוות שלם שעוזב ועוד משלם להם פיצויים.

פורסם ב
35 דקות לפני, משה פרימו said:

מכבי הנוכחית היא הכי קרובה ברמת הניהול לזו שמיץ' קיבל כשרכש את המועדון וזה אומר הרבה...

לא חושב שקיימת מחלקה אחת שעובדת כמו שצריך, מעניין מה קורה כשמיץ' מבקש חולצה ומנהל התפעול מתחיל לגמגם שזה בדרך ובקרוב יגיע...

מכבי הייתה הבייבי שלו ונראה שעכשיו אחרי שיש לו אחת משלו הוא שם את מכבי בצד..

אין אף אחד שמנהל את מכבי למעשה וזה מורגש בכל מחלקה כמעט שקיימת במועדון.

מניח שנדע בקרוב אם יש עוד למיץ' מספיק כוח להמשיך או שאולי אנחנו בדרך לשינוי גדול.

לא אתפלא לצערי

פורסם ב

איך אפשר בחצי שנה להרוס את כל מה שבנה פה ב17 שנים האחרונות? זה לא נתפס, זה לא רק האיש על הקווים, המודעון חולה, תתעורר כבר! 

פורסם ב

עם כל האהבה האשם המרכזי בהפסד בדרבי הקרוב זה מיטש

פורסם ב

לא באירוע. 

לא מאמין שאני אומר את זה אבל אם נמאס לך אז שחרר .

מרגיש מופקר בידיים של הסרבי המקולל 

פורסם ב

"איך לרסק מועדון בחודשיים וחצי" מאת מיטש גולדהאר. 

בעלים מנותק, שוקיסט שלא מבין מה זה מכבי. אותו אחד שבא לחנך אותנו ועל זה גמר לנו את העונה, בסדר עם זה ששחקן אלים הוא הקפטן שלנו ואפילו לא הגיב על מה שהיה אז. מוסר כפול זה כאן.

כבר חודשיים וחצי הוא היחיד בעולם שחושב שהמאמן צריך להמשיך בתפקידו ובזמן הזה המאמן הזה מרסק אותנו מקצועית, חברתית ותדמיתית.

מכבי זה לא תחביב! והוא לא אלוקים.

יש פה אנשים שלא מבינים שהם אוהדים של אימפריית כדורגל ואם הוא יילך , יבוא אחר, אין לי ספק.

הבנאדם מתעקש להחליט הכל אבל מגיע לפה פעם בשנה בלחץ. מתעקש להחליט הכל למרות שאין לו שום מושג בכדורגל והפך את מכבי לקבוצה מנותקת מהאוהדים שלה, חסרת לב ונשמה.

הוא מנרמל תוצאות שאף פעם לא היו מקובלות במכבי והן ממשיכות להגיע.

אין אחד שם שמבין מה זה מכבי, כולל הבעלים וזה הכי חמור ועצוב שיש.

אני כבר חודשיים מתפלל שהוא ימכור ויסיים את הדברים בצורה מכובדת ומכבדת כי בינתיים הוא מוליך את הדברים לפיצוץ בלתי נמנע שיוריד את הערך של המועדון וחבל. 

פורסם ב

איפה הגולדהאר שפיטר (בצדק) את אבי נמני בטלפון אחרי שלישייה משפילה בחיפה?

רק הוא יכול להתחיל לתקן את מה שקורה פה (באשמתו העיקרית) 

פורסם ב
2 דקות לפני, Lahav8 said:

איפה הגולדהאר שפיטר (בצדק) את אבי נמני בטלפון אחרי שלישייה משפילה בחיפה?

רק הוא יכול להתחיל לתקן את מה שקורה פה (באשמתו העיקרית) 

אז היה אכפת לו

פורסם ב

לא יודע מי לוחש על אוזנו של גולדהר אבל זה ברור שהוא עייף ושחוק

העדפת לזטיץ על פני זהבי הייתה טעות נוראית

בימים הקרובים נדע האם גולדהר מתעשת וחוזר לעצמו או שהוא מרים ידיים על העונה הנוכחית ואולי על המועדון בכלל.