Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

תקרב אותו לרחבה והוא גם יתן מספרים יפים.

פורסם ב
35 דקות לפני, PLASTOMAN said:

תקרב אותו לרחבה והוא גם יתן מספרים יפים.

ראיתי אותו מספיק פעמים בחימום בכדי לראות שיש לו את טכניקת הבעיטה הכי טובה פה מכל הסגל

אם ימשיכו לשים אותו, כמו שאתה אומר, 50 מטר אלכסונית מהשער, נמשיך לבעוט למסגרת פעמיים במשחק אולי. 

פורסם ב

לאזטיץ הבן זונה 

פורסם ב
15 דקות לפני, Brandon Roy said:

ראיתי אותו מספיק פעמים בחימום בכדי לראות שיש לו את טכניקת הבעיטה הכי טובה פה מכל הסגל

אם ימשיכו לשים אותו, כמו שאתה אומר, 50 מטר אלכסונית מהשער, נמשיך לבעוט למסגרת פעמיים במשחק אולי. 

האמת כל הבעיטות שלו גם מחוץ לרחבה גם בשמאל גם בימין תמיד זה בכיוון

יש לו סט יכולות מספיק טוב כדי לספק מספרים טובים בעמדת הכנף אצלנו 

בקבוצה מתפקדת ובמקום קבוע בהרכב אני מאמין שכבר היה עם 4-5 שערים עד עכשיו בליגה ועוד 2-3 בישולים

פורסם ב

יש עם מה לעבוד, צעיר, אופי טוב, מחוייב.

פורסם ב

החגיגות שלו אחרי גול זה תסמונת בוודאות.

משוגע לחשוב מה יקרה אם זוכים בתואר, לדעתי הוא רמי מראבל על סטרואידים.

פורסם ב

מאמן טוב הופך אותו לשחקן הכי מסוכן בחלק הקדמי.

הוא יכול להיות קליני ברחבה אם ישחק קרוב ולא לבודד את הקו כל הזמן.

פורסם ב

שחקן מצוין, מהיר כמו שד עם סיומת טובה. הוא לא מילסון ולא יהיה מילסון (שמגיע לפה כמוהו רק פעם בדור) אבל יכל להיות כנף מוביל במכבי ולתת מספרים. גם הוא כמו כל הקבוצה סובל ממאמן ליצן. נקווה שעונה הבאה עם מאמן נורמלי הוא יפרח

פורסם ב

הוא שחקן עם נתונים טובים שזקוק להרבה ליטוש.

דבר ראשון שהוא צריך לעבוד עליו זה הדיוק של הבעיטה, יש שם הרבה פוטנציאל אבל הוא לוקה בטכניקה.

מבחינת קבלת החלטות, הוא יהיה הרבה יותר יעיל אם הוא יעבוד על לבעוט לאחת הפינות אחרי החיתוך שהוא עושה משמאל לאמצע ולא תמיד לבעוט כדור חזק למרכז השער.

כמובן שגם זה שהוא מבודד משחק שלם על שני שחקנים(כמו דוידה בצד השני) גם מקשה עליו, מאמין שאם היינו משחקים עם מגן על הקו שהיה עושה לו פתיחות מידי פעם היינו רואים ממנו יותר כבר עכשיו.

אני מאמין בו, מקווה ומאמין שנראה ממנו יותר בהמשך העונה.

ריגש עם החגיגות של This is Maccabi

פורסם ב
17 דקות לפני, קמחי said:

לא יודע מה לחשוב לגביו. 

קבלת החלטות של יחזקאל/דוידה.

גישה של שחקן בית.

מהירות וצעד ראשון של טב"ח מוח.

סיומת סבירה.

הוא לא מילסון ולא פטאצ'י. כנראה גם לא אצילי (היום, לא פריים), אבל הוא אחלה של שחקן אגף לליגת העל. אני בטוח שמאמן אחר ו/או סיטואציה אחרת הייתה מוציאה ממנו הרבה יותר מספרים מהקצת שיש עכשיו, אבל הוא לא יסחוב אותך על הגב שלו למאבק האליפות. באוברול, אני חושב שהוא זר טוב ששווה מקום ב-11. וזהו.

פורסם ב
1 דקה לפני, אלק נילאש said:

קבלת החלטות של יחזקאל/דוידה.

גישה של שחקן בית.

מהירות וצעד ראשון של טב"ח מוח.

סיומת סבירה.

הוא לא מילסון ולא פטאצ'י. כנראה גם לא אצילי (היום, לא פריים), אבל הוא אחלה של שחקן אגף לליגת העל. אני בטוח שמאמן אחר ו/או סיטואציה אחרת הייתה מוציאה ממנו הרבה יותר מספרים מהקצת שיש עכשיו, אבל הוא לא יסחוב אותך על הגב שלו למאבק האליפות. באוברול, אני חושב שהוא זר טוב ששווה מקום ב-11. וזהו.

מאמן ראוי מבין שיש שני שחקני כנף מהירים אבל עם בעיה בקבלת החלטות ובסיומת ושני מגנים טכניים שיכולים לייצר מצבים ומשלב את כולם בהרכב בשיטה שמשחקת על היתרונות ומייצרת שני אגפים עם איומים שקשה לסגור, בשילוב עם תנועה של שחר לעומק והבעיטות והמסירות של אנדרדה.

פורסם ב
1 דקה לפני, מנג'ר יונייטד said:

מאמן ראוי מבין שיש שני שחקני כנף מהירים אבל עם בעיה בקבלת החלטות ובסיומת ושני מגנים טכניים שיכולים לייצר מצבים ומשלב את כולם בהרכב בשיטה שמשחקת על היתרונות ומייצרת שני אגפים עם איומים שקשה לסגור, בשילוב עם תנועה של שחר לעומק והבעיטות והמסירות של אנדרדה.

מסכים ואמרתי את זה גם פה לא מזמן - בתיאוריה, ווארלה ורביבו היו אמורים להיות האגף הכי איכותי ופורה בליגה, לפחות מבחינה התקפית. בפועל, זה לא קרוב אפילו.

פורסם ב
5 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

מאמן ראוי מבין שאם רוצה לראות משהו מדוידה, שישלח אותו שמאלה. בעיטה מהפינה הוא גם ככה לא יודע לתת, אז לפחות שידע להגיע לקו הרחבה ולתת קרוס נורמאלי בשמאל ולא לחפש פלאש או לחזור אחורה בשביל להצליח למסור עם שמאל

פורסם ב

ברוב הכדורגל שאנחנו הכרנו עד היום, ב-451 (433) הקיצוניים הם אופציה 2 ו-3 בהתקפה, אחרי החלוץ.

בכדורגל הנוכחי של לאזטיץ הקיצוניים הם אופציה 4 ו-5. עידו שחר (דור פרץ) אופציה ראשונה, אחרי זה ה-10 השני (אנדרדה כרגע), אחרי זה חלוץ שמתישהו מגיע לאזור המסוכן אחרי שהיה צריך לרוץ למרכז המגרש להוריד כדור עם הגב ורק אז הקיצוניים שנמצאים במרחק של 40 מטר אלכסונית מהשער.