Jump to content

רשמים מהניצחון בדרבי גביע (חוץ) | רכבת הרים מטורפת, עוד פנינה בלתי נשכחת לרצף הכי מדהים בהיסטוריה!

Recommended Posts

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

אגב זו גם חארטה. סיסוקו מהחלשים בליגה בתיקולים. 

מי שרוצה תלכו לאתר סטט' של המנהלת ליגה -הוא בערך מקום 70 בליגה בתיקולים מוצלחים, בסך הכל 11. הוא בערך מקום 50 בכמות תיקולים 16. 

שחקני קישור שיש להם יותר תיקולים מוצלחים מסיסוקו? מאור לוי (מכבי נתניה), זאהי אחמד (הפועל ב"ש), איתן אזולאי (מכבי חיפה), סמואל קאלו (בית"ר ירושלים), רוי נאוי (הפועל חיפה) ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד. הסטט' של בליץ היא פסיכית - מקום 17 בתיקולים (34) ומקום 19 בתיקולים מוצלחים (21). ונטורה מקום ראשון עם 34. בליץ לא רואה אותו ממטר. 

אני מעריך שתוך שני משחקים אנדרדה כבר ישיג יותר תיקולים ממנו. עידו שחר וסיסוקו כמעט אותה כמות חילוצי כדור. לעדי יונה יש יותר חילוצי כדור מסיסוקו. 

Screen-Shot-15-01-2026-at-19-27.png

אם יש הצעה על סיסוקו מוכר קל ומחזיר את נידם.

נידם לא שחקן על אבל לגמרי בן חמו כזה, לגיטימי לרוטציה עם אפסייד של פוטנציאל לאשכי דור הביתר רמלה ברגעים נקודתיים.

אם מצליחים להיפטר איכשהו גם מהייטור, כבר פתחת אופציה ל3 זרים חודשים מבלי באמת להיחלש.

גם אם בסוף לא נביא את הזרים האלה עכשיו, זה נותן לנו נקודת פתיחה יפה לעוד קיץ קשוח של עזיבות שחקני מפתח שכנראה בדרך (מכירה של רביבו למשל, זה לכסות רק עם זר)

פורסם ב

קצת פחות מ-24 שעות מאז הסיום המרגש השני בהיסטוריה (בכל זאת דרבי זהבי וזה), ואני מתקשה לעכל את מה שהיה בדרבי הגביע הזה בבלומפילד.

את מה שעברנו כל אחד מ3000 החיילים בצהוב ביציע ועוד מאות אלפי צהובים בבית לא נשכח לעולם.

אין רגש בעולם שלא היה שם אתמול- תסכול, שמחה, עצבנות, דאגה, תקווה, ייאוש, אהבה, דאון, אופוריה, חרדה, כעס, התעלות, אקסטזה, התלהבות, עוול, שנאה, שייכות, לחץ ובסוף גאווה. 

גאווה גדולה שזו הקבוצה שלנו.

דווקא בגלל שאנחנו יודעים שזו לא המכבי שאנחנו רוצים ומצפים, דווקא בגלל שאנחנו מתוסכלים כבר זמן רב, דווקא כי קצת הפסקנו להאמין בחלק לא קטן מהשחקנים (ולסלוד ממי שמאמן אותם)- דווקא פה אני גאה.

גאה ברוח, בלחימה, באמונה- במכביזם.

למעט דקות מסוימות לאחר ההרחקה של רוי, כל דקה שחלפה מאז, ראיתי את שפת הגוף של השחקנים משתנה לטובה והאמונה שלהם חזרה.

מין אמירה ללא מילים- המכביזם פה, תהיו רגועים.

אני רואה את הפנדלים שוב ושוב בלופ (ועדיין עם דפיקות לב כאילו זה בלייב) וכשאני מחבר את זה עם 120 דקות מלחיצות מידי , אני מבין- המכביזם ניצח (עם התערבות אלוהית כמובן ).

ללא ספק משחק שייזכר לעד.

תודה לך מכבי שלנו.

פורסם ב
לפני9 שעות , אליהו_הנביא said:

סיסוקו איבד כדור שלומיאלי באדום של רביבו, דפק גם חליקה בהתחלה שכמעט עלתה בגול. 

גם רביבו עם החלקה הזויה בגול שלהם, שבכלל היה בו נבדל לדעתי וזה כבר אדום שני של רביבו השנה. 

מאוד מציק לי שאף אחד במכבי שוב לא מדבר על השיפוט, הם היו צריכים לקבל שלושה אדומים קל, הפאול על פרץ, הצהוב השני למגן והמרפק של אנייבו (שבכלל היה צריך לקבל איזה ארבעה צהובים) לאבו פארחי

גם לדעתי היה נבדל

מאוד חשוד הפריים המטושטש שבחרו לתת אחרי איזה עשרים דקות מהגול, שגם בו היה נראה שאם זה לא נבדל זה לכל הפחות מאוד צמוד, משהו שלא יכול להיות מאושר בואר תוך 10 שניות מה שקרה בפועל

פורסם ב

היה איזה קטע שהראו בשידור והוא היה עקום.  אני לא מבין את זה זה לא אמור להיות במקביל לקו של הרחבה?

פורסם ב

למה שער 11 נראה כמו שער של ביתר? 

ביד אליהו עכשיו זה נראה כמו שזה אמור להיראות. 

פורסם ב
לפני9 שעות , Brandon Roy said:

לא קונה את המשפט הזה בכלל ולא מבין את הלוגיקה ואת ההקשר. שחקנים צעירים יפרחו בקבוצות טובות. כולם מתלהבים מהלחימה של אבו פרחי ולא מהכדורגל. וכולם מתלהבים מהפנדל של בן חמו ולא מיכולת ההגנה. ניצחנו, מגיע לנו לשמוח. אני מקווה שנגד חיפה הוא ישנה משהו ואולי יתחיל מ-2 קשרי אמצע מאחור שיתנו גם לאגפים לשחק יותר לעומק וגם יורידו קצת את יחס ההמרה בין גולים למתפרצות שאנחנו מקבלים. אחרת אלילת המזל לא תהיה תמיד בצד שלנו. 

מה שאתה מדבר עליו כאן (ובהודעות הקודמות שלך פה בנושא) עם השתי עשיריות לעומת שני אחוריים, זה לדעתי כל הסיפור השנה.

בשתי מילים קוראים לזה - גבריאל קניקובסקי.

לא מצאנו לדבר הזה תחליף.

שחקן שגם ידע לרדת להתחיל התקפות ליד הבלמים, לעזור ל'סיסוקו' קרי ה-6 מצד אחד, גם להשתחרר מצויין מלחץ וגם לשחק גבוה ולהגיע עד לקו הרוחב ולבשל מצד שני.

בקיצור..קשר 'חמישים חמישים' שלם שאין לנו בסגל.

שהביאו את אנדרדה וסיפרו לי על הפיזיות והדריבל שלו חשבתי שזה הסיפור.

הוא רחוק שנות אור מגבי, בעיקר כי האוריינטציה שלו היא אך ורק התקפית.

לדעתי אם היה לנו שחקן כזה, אפילו גבי (כן אני מודע לסיפור), הכל היה נראה אחרת.

המרחקים בין הבלמים והשש לשאר ההתקפה היו מצטמצמים והיינו נראים יותר כמו קבוצת כדורגל.

שמתלוננים שסיסוקו מוסר או אחורה או לרוחב זה כי פשוט הוא בא לקבל מהבלמים בחצי שלנו והשחקני התקפה נמצאים שנות אור ממנו. קיצוניים על קו הרוחב בשלושים מטר והעשיריות על סף (/בתוך) הרחבה.

מה שנשאר לו זה הבלמים ורביבו, כל השאר במגרש אחר.

בקיצור..זה השחקן שהכי חשוב למערך של המאמן הזה.

עם אחד כזה, כל הקבוצה תתאזן. המרווחים יצטמצמו וכל שחקן יגיע לעשות את הפעולה שלו עם יותר חמצן במוח.

אי אפשר עם המרווחים העצומים האלה, זה גם מה שחושף אותנו מנגד.

בלי שחקן כזה לדעתי בשיטה הזאת אין לנו מה למכור.

יותר חשוב מלחפש שחקנים עם מספרים בהתקפה.

לפני7 שעות , אלק נילאש said:

מתי זה קרה אצלנו? מתי החלוץ או אחד משחקני התקפה שלנו קיבל רוחב מהאגף לתוך הרחבה למצב הבקעה טוב? לא אתמול, ולא אף פעם. כל הגולים מהאמצע. לא פלא שאנחנו לא מצליחים להתמודד טוב עם בונקרים.

האמת קרה אתמול,

זה הסתיים בעצירה גדולה של צור לפרחי בפינה הקרובה.

חייב יותר כאלה.

פורסם ב

המרפק של אנייבו זה בול המרפק של פריצה בדרבי 3-2 המפורסם שקיבל אדום. 

פורסם ב
לפני9 שעות , barak said:

מה שאתה מדבר עליו כאן (ובהודעות הקודמות שלך פה בנושא) עם השתי עשיריות לעומת שני אחוריים, זה לדעתי כל הסיפור השנה.

בשתי מילים קוראים לזה - גבריאל קניקובסקי.

לא מצאנו לדבר הזה תחליף.

שחקן שגם ידע לרדת להתחיל התקפות ליד הבלמים, לעזור ל'סיסוקו' קרי ה-6 מצד אחד, גם להשתחרר מצויין מלחץ וגם לשחק גבוה ולהגיע עד לקו הרוחב ולבשל מצד שני.

בקיצור..קשר 'חמישים חמישים' שלם שאין לנו בסגל.

שהביאו את אנדרדה וסיפרו לי על הפיזיות והדריבל שלו חשבתי שזה הסיפור.

הוא רחוק שנות אור מגבי, בעיקר כי האוריינטציה שלו היא אך ורק התקפית.

לדעתי אם היה לנו שחקן כזה, אפילו גבי (כן אני מודע לסיפור), הכל היה נראה אחרת.

המרחקים בין הבלמים והשש לשאר ההתקפה היו מצטמצמים והיינו נראים יותר כמו קבוצת כדורגל.

שמתלוננים שסיסוקו מוסר או אחורה או לרוחב זה כי פשוט הוא בא לקבל מהבלמים בחצי שלנו והשחקני התקפה נמצאים שנות אור ממנו. קיצוניים על קו הרוחב בשלושים מטר והעשיריות על סף (/בתוך) הרחבה.

מה שנשאר לו זה הבלמים ורביבו, כל השאר במגרש אחר.

בקיצור..זה השחקן שהכי חשוב למערך של המאמן הזה.

עם אחד כזה, כל הקבוצה תתאזן. המרווחים יצטמצמו וכל שחקן יגיע לעשות את הפעולה שלו עם יותר חמצן במוח.

אי אפשר עם המרווחים העצומים האלה, זה גם מה שחושף אותנו מנגד.

בלי שחקן כזה לדעתי בשיטה הזאת אין לנו מה למכור.

יותר חשוב מלחפש שחקנים עם מספרים בהתקפה.

האמת קרה אתמול,

זה הסתיים בעצירה גדולה של צור לפרחי בפינה הקרובה.

חייב יותר כאלה.

גם קניקובסקי לא היה גורם לנו להיראות טוב יותר, אנחנו צריכים יותר אינטנסיביות בקישור האחורי.

מה שאתה מדבר עליו זה פשוט להפסיק לשחק עם 2 שחקנים בעמדת ה10 שרק מחפשים להיכנס לעומק ומפקירים את הקישור, זה מה שעבד בתחילת העונה וגרם לנו לחשוב שאולי נראה פה קבוצת כדורגל.

אבל לאזטיץ' לא רואה את זה כי הוא לא יודע מה הוא עושה בכלל, רק להעמיס על קו ההגנה של היריבה, כדורגל של שנות ה90.

פורסם ב

איך הרצף הזה נראה בראי רצפים של קבוצות אחרות בעולם?

פורסם ב
לפני2 שעות , Saar said:

גם קניקובסקי לא היה גורם לנו להיראות טוב יותר, אנחנו צריכים יותר אינטנסיביות בקישור האחורי.

מה שאתה מדבר עליו זה פשוט להפסיק לשחק עם 2 שחקנים בעמדת ה10 שרק מחפשים להיכנס לעומק ומפקירים את הקישור, זה מה שעבד בתחילת העונה וגרם לנו לחשוב שאולי נראה פה קבוצת כדורגל.

אבל לאזטיץ' לא רואה את זה כי הוא לא יודע מה הוא עושה בכלל, רק להעמיס על קו ההגנה של היריבה, כדורגל של שנות ה90.

אינטנסיביות זה השם השני של גבי.

לא אומר שהוא לבדו היה הופך את הקבוצה 180 מעלות אבל אני בטוח שזה היה מאזן את הקבוצה כמו שרשמתי לפני, מה שהיה גורם לקבוצה להראות קצת יותר טוב.

זה לא רק השתי עשיריות שמשחקים גבוה מאוד, זה אחד שעושה גם וגם בצורה שלמה הרבה יותר.

בזכרוני אני מדמיין את המשולש שהיו עושים לקישור של גלזר-גולסה-פרץ בניתוח המשחק ואיך המרווחים ביניהם קטנים ואיך הם נעים ביחד.

היום כדי ליצור משולש בקישור אצלנו אתה צריך לסמן את כל המגרש. הזייה.

פורסם ב
לפני16 שעות , אקיטה said:

אם יש הצעה על סיסוקו מוכר קל ומחזיר את נידם.

נידם לא שחקן על אבל לגמרי בן חמו כזה, לגיטימי לרוטציה עם אפסייד של פוטנציאל לאשכי דור הביתר רמלה ברגעים נקודתיים.

אם מצליחים להיפטר איכשהו גם מהייטור, כבר פתחת אופציה ל3 זרים חודשים מבלי באמת להיחלש.

גם אם בסוף לא נביא את הזרים האלה עכשיו, זה נותן לנו נקודת פתיחה יפה לעוד קיץ קשוח של עזיבות שחקני מפתח שכנראה בדרך (מכירה של רביבו למשל, זה לכסות רק עם זר)

די נו, נידם מושאל כבר מאה שנה ממכבי ולא שחקן הרכב השום קבוצה שהוא היה, זה מה שאתה רוצה למכבי? 

לפני13 שעות , yosi_1985 said:

המרפק של אנייבו זה בול המרפק של פריצה בדרבי 3-2 המפורסם שקיבל אדום. 

גם כתבתי את בנושא אחר, גם הצהוב השני של המגן שלוש דקות לפני רביבו וגם הדריכה של פאלקאו על פרץ, זה פשוט הזוי שהם היו צריכים לסיים את המשחק בשמונה שחקנים ואנחנו שותקים. 

פורסם ב

באופן כללי יש לי הרגשה שהניצחון הזה עוד יסב לנו נזק, אנשים כאן באופוריה כאילו לקחנו משהו, אבל זה רק שילוב של הפנדלים הדרמטיים עם זה שזה הפועל ופחדנו להפסיד ולשבור את הרצף. בתכלס היה משחק חרא שלנו, כמו כל השנה וחצי האחרונות, כלום בהתקפה, שבלוניות, איטיות, משחק הקרבה זה כן. 

פורסם ב
Just now, אליהו_הנביא said:

באופן כללי יש לי הרגשה שהניצחון הזה עוד יסב לנו נזק, אנשים כאן באופוריה כאילו לקחנו משהו, אבל זה רק שילוב של הפנדלים הדרמטיים עם זה שזה הפועל ופחדנו להפסיד ולשבור את הרצף. בתכלס היה משחק חרא שלנו, כמו כל השנה וחצי האחרונות, כלום בהתקפה, שבלוניות, איטיות, משחק הקרבה זה כן. 

דווקא אני חושב שאם תעבור פה על רוב התגובות, תיראה בעיקר תגובות מפוכחות כאן. 

לגבי נזק, דרבי הכי חשוב לנצח ולא משנה מה ואיך. את השינויים היה צריך לעשות אם לא אחרי בית"ר כשהיה פגרה של שלושה שבועות, אז מיד אחרי ליון. 

ברגע שלא עשו את זה אז, אז כבר לא יעשו את זה עכשיו כשיש עוד חיפה ועוד דרבי ועוד 2 משחקים באירופה והכל תוך שבועיים. 

פורסם ב
1 hour ago, אליהו_הנביא said:

די נו, נידם מושאל כבר מאה שנה ממכבי ולא שחקן הרכב השום קבוצה שהוא היה, זה מה שאתה רוצה למכבי? 

בדיוק כמו בו חמו.

אגב נידם שחקן הרכב לגמרי באחלה של קבוצה העונה שמשחקת יופי של כדורגל וגם כבר עם 5 בישולים מהקישור האחורי.

אשמח לשמוע אילו אופציות ישראליות לקישור לרוטציה "מתאימות למכבי"?

לא מבין את הזלזול הקבוע הזה במושאלים שלנו שמוכיחים פעם אחר פעם את האפסייד שלהם לעומת סחורה מבחוץ.

אני מזכיר, אני רוצה אותו לא להרכב אלא כעוד שחקן רוטציה לקישור במקום סיסוקו שיפנה לי את המקום של הזר המיותר שהוא תופס.

פורסם ב
לפני16 שעות , המכבייה said:

למה שער 11 נראה כמו שער של ביתר? 

ביד אליהו עכשיו זה נראה כמו שזה אמור להיראות. 

גם מכבי וגם הארגון צריכים להוציא יותר מרצ׳ בצהוב/כחול

פורסם ב
12 דקות לפני, בראון said:

גם מכבי וגם הארגון צריכים להוציא יותר מרצ׳ בצהוב/כחול

נראה לי בעיקר עניין שהרבה מגיעים עם מעילים, ומעיל בדרך כלל שחור, של הפאנטיקס בכלל בשחור. 

פורסם ב
לפני21 שעות , Brandon Roy said:

אגב זו גם חארטה. סיסוקו מהחלשים בליגה בתיקולים. 

מי שרוצה תלכו לאתר סטט' של המנהלת ליגה -הוא בערך מקום 70 בליגה בתיקולים מוצלחים, בסך הכל 11. הוא בערך מקום 50 בכמות תיקולים 16. 

שחקני קישור שיש להם יותר תיקולים מוצלחים מסיסוקו? מאור לוי (מכבי נתניה), זאהי אחמד (הפועל ב"ש), איתן אזולאי (מכבי חיפה), סמואל קאלו (בית"ר ירושלים), רוי נאוי (הפועל חיפה) ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד. הסטט' של בליץ היא פסיכית - מקום 17 בתיקולים (34) ומקום 19 בתיקולים מוצלחים (21). ונטורה מקום ראשון עם 34. בליץ לא רואה אותו ממטר. 

אני מעריך שתוך שני משחקים אנדרדה כבר ישיג יותר תיקולים ממנו. עידו שחר וסיסוקו כמעט אותה כמות חילוצי כדור. לעדי יונה יש יותר חילוצי כדור מסיסוקו. 

סיסוקו זה ה6 אחד הגרועים שאי פעם ראיתי במכבי. ובעמדה הכי חשובה בכדורגל (לדעתי).

תיקולים זה לא הכל אמנם, אבל זה כן פרמטר דרמטי לעמדה הזו. אחסוך לך, הוא גם חלש בכל שאר הפרמטרים.

הדבר שהכי הפריע לי בגול שספגנו, זה פחות האיבוד של שלמה- טעות ראשונה בגול (מסירה בסיכויי הצלחה גבוהים לאיבוד- מעבר למה שאפשר לבלוע בניסיון לשבור לחץ, אולם יכול לקרות ויש מספיק אפשרויות לתקן, זה לא כמו הטעויות הרגילות שלו שהם בישולים ליריב). פחות ההחלקה של רביבו (לא יאומן איך בלי לבדוק, מאמין ש8712938927% מהספיגות שלנו יש להם קשר לצד שמאל או אליו), קורה.

שני אלה הן טעויות מובהקות, ברורות, יכולות לקרות ויש לבדוק שהן לא קורות יותר מדי. גם סיסוקו טעה (והוא טועה הרבה יותר מדי, כל כך חלש) במחצית הראשונה, אבל עזרו לו וזה לא הסתיים בשער והטעות שלו הייתה גדולה משל שלמה. הטעות השנייה כבר עלתה באדום.

אלא העובדה שהקשר 6 שלי כל כך מעאפן שהוא לא מסוגל לתקל/לחלץ את הכדור מפלקאו. זה משגע אותי כי זה אלמנט שחוזר על עצמו כל הזמן כשמדובר בסיסוקו. אחד השחקנים הכי רכים על המגרש בכל משחק. וזה לא מסווג כטעות, זה פשוט השחקן, אם שלמה ורביבו זה טעות של אחת למשחק (גם יותר מדי אבל היא היוצאת דופן) אצל סיסוקו ההתנהלות כמו במהלך הזה היא הרגיל ואילו אם היה מחלץ או מתקל או עושה פאול, זה היה היוצא דופן וכאן הבעיה. כי חלק מהותי מהתפקיד שלו הוא לתקן) , הקשר שאמור לתקן טעויות של אחרים, לנקות כדורים, לרדוף ולהוציא את התוקף מאיזון, לחסל התקפות מתפרצות- הוא הכדורגלן הכי מפוזר ורך על המגרש. ונטורה מנקה כדורים כאלה (כמו שניקה מתפרצת של שחר באלוף האלופים ואגב באותו משחק בדיוק, סיסוקו ליווה את אליאל בגול הראשון ויש עוד מליארד דוגמאות).

ברור לכולנו שבליץ היה מעיף את הכדור מפלקאו אחרי פחות משניה. וגם לא צריך להיות בליץ בשביל זה, גם אבו זייד היה לפחות מונע ממנו להמשיך לרוץ עם הפנים לשער, מכריח אותו להסתובב או עושה פאול תוך כדי. סיסוקו הוא זה שגרם למהלך להפוך למסוכן בפאסיביות שלו. זה היה אמור להיות עוד פאול קליל בניסיון לחלץ את הכדור במקסימום, במרכז המגרש, כרטיס צהוב במקרה הרע.

פורסם ב

הרבה באים בטענות לסיסוקו(בצדק), חייב לומר שאנחנו הקבוצה עם מבנה הבילדאפ הכי מחורבן שיש ב6 הראשונות.

בכדורגל העולמי, שיש בו קצב הרבה יותר גבוה ולחץ הרבה יותר אגרסיבי מליגת העל, לקשרים אחוריים יש לפחות 2/3 שניות של סריקת שטח לפני שהם חייבים לעשות דריבל או למסור.

במכבי, קבוצה דומיננטית שכל קבוצה כמעט משחקת נמוך נגדה, הקשרים כל כך מסכנים ואין להם שניה אחת של נחת.

המגנים גבוה, החלוץ נמוך והאיזור היחיד עם יתרון מספרי במגרש זו מצבת הבלמים אז הם מוסרים להם חזרה או מאבדים.

לאזטיץ בכלל לא מבין את המשחק, כל תבנית בילד אפ נעצרת בבלמים בצדדים, מרגע שהכדור מגיע אליהם הכל נבנה על יכולת אישית. אז בליץ מוציא יש מאין וסיסוקו ונוי לא

פורסם ב
On 15.1.2026 at 01:19, אלמוג מלול said:

שוב אותה תבנית  במכבי. פותחים מחצית שניה תוך 10 דק מקס סופגים מאיבוד מצחיק , ברוב המקרים זה שלמה וזה כבר דפוס שאי אפשר להתגבר עליו. אני חושב שיש לו כדורגל , ישלו חיצים והוא משחק מעולה בשתי הרגליים. אבל די מספיק, לא יכול להיות שכל משחק חשוב נגד קבוצה שלוחצת אותנו הוא יסדר מתנה.

לאזטיץ והצוות שלו שוב סופגים תחילת חצי שני בפעם המיליון, בהיעתק מדויק למפגשים נגד ביתר. בנוסף, אחרי שקןקן ניצל מאדום, לא עבר #2 שניות וברדה כבר מצא לו חילוף. איכשהו אצלנו זה תמיד שניה אחרי. זה האדום השישי/ שביעי שלנו ואנחנו רק בינואר!! זה קצב של מועדון חולה. זה מהמנכל עד לאסטיץ אבל משהו פה פגום. יאמר לזכות לאזטיץ שהוא כבר ראה לנכון לדחוף לפני חודש את פרחי מגן והיום הוא הוכיח את עצמו שם.

אולי אני חסר מושג בכדורגל אבל הייתי שוקל לעשות לרז שלמה הסבה לתפקיד קצת יותר קדמי(אולי סוג של 6 ממש הגנתי)

פורסם ב
4 דקות לפני, Raumdeuter said:

אולי אני חסר מושג בכדורגל אבל הייתי שוקל לעשות לרז שלמה הסבה לתפקיד קצת יותר קדמי(אולי סוג של 6 ממש הגנתי)

הייתי משנה לו עמדה ליציע.

פורסם ב
לפני2 שעות , אבי בנימין said:

אלא העובדה שהקשר 6 שלי כל כך מעאפן שהוא לא מסוגל לתקל/לחלץ את הכדור מפלקאו. זה משגע אותי כי זה אלמנט שחוזר על עצמו כל הזמן כשמדובר בסיסוקו. אחד השחקנים הכי רכים על המגרש בכל משחק. וזה לא מסווג כטעות, זה פשוט השחקן, אם שלמה ורביבו זה טעות של אחת למשחק (גם יותר מדי אבל היא היוצאת דופן) אצל סיסוקו ההתנהלות כמו במהלך הזה היא הרגיל ואילו אם היה מחלץ או מתקל או עושה פאול, זה היה היוצא דופן וכאן הבעיה. כי חלק מהותי מהתפקיד שלו הוא לתקן) , הקשר שאמור לתקן טעויות של אחרים, לנקות כדורים, לרדוף ולהוציא את התוקף מאיזון, לחסל התקפות מתפרצות- הוא הכדורגלן הכי מפוזר ורך על המגרש. ונטורה מנקה כדורים כאלה (כמו שניקה מתפרצת של שחר באלוף האלופים ואגב באותו משחק בדיוק, סיסוקו ליווה את אליאל בגול הראשון ויש עוד מליארד דוגמאות).

ברור לכולנו שבליץ היה מעיף את הכדור מפלקאו אחרי פחות משניה. וגם לא צריך להיות בליץ בשביל זה, גם אבו זייד היה לפחות מונע ממנו להמשיך לרוץ עם הפנים לשער, מכריח אותו להסתובב או עושה פאול תוך כדי. סיסוקו הוא זה שגרם למהלך להפוך למסוכן בפאסיביות שלו. זה היה אמור להיות עוד פאול קליל בניסיון לחלץ את הכדור במקסימום, במרכז המגרש, כרטיס צהוב במקרה הרע.

זה מאה אחוז נכון. היה מהלך כזה השנה גם באירופה ששחקן לקח אותו על הגב 30 מטר והבקיע. אז שם אמרנו אירופה.

פה אשכרה פלקאו לוקח אותו על הגב, מילא אתה לא מתקל או מחלץ או אפילו עוד פאוול, איך הוא לעזאזל מצליח לתת עליך פס כל כך רך ובתזמון המדויק שמתאים לו. אתה הקשר האחורי פה...

אבל זו גם כנראה העונה שלנו - השחקנים בפרופיל הגבוה כמו רביבו עושה 2 טעויות גדולות, קמארה מחמיץ פנדל וסיסוקו שהוא כבר עונה שנייה פה לא מצליח להתעלות מעל רמת כדורגל במשחק נוראי לגמרי. חוסר היכולת שלו להשתלט על הכדור במרכז המגרש במהלך של האדום, ללא לחץ, היה פסיכי.  

פורסם ב
56 דקות לפני, קמחי said:

תנסה להסביר את הטבלה הבאה, ציון משוקלל של ההופעות בליגת העל העונה של כל השחקנים.

אבל ברצינות, ובלי לזלזל באלגוריתם ביהירות.

מפתיע גם אותי.

למעט רז שלמה, כל השאר מסתדר בערך.

אני אזכיר שבסוף העונה שעברה, שהוא שיחק רוב הפלייאוף, היינו טובים בהגנה וגם העונה, עד ה6 מול בית״ר (שקמארה לא היה) או עד התקרית עם קמארה תלוי איך מסתכלים על זה, הכל היה טוב ברמה ההגנתית.

IMG_9757.thumb.jpg.7b1ff799bd722f385c3a183529d4a11e.jpg

פורסם ב
19 דקות לפני, Brandon Roy said:

זה מאה אחוז נכון. היה מהלך כזה השנה גם באירופה ששחקן לקח אותו על הגב 30 מטר והבקיע. אז שם אמרנו אירופה.

פה אשכרה פלקאו לוקח אותו על הגב, מילא אתה לא מתקל או מחלץ או אפילו עוד פאוול, איך הוא לעזאזל מצליח לתת עליך פס כל כך רך ובתזמון המדויק שמתאים לו. אתה הקשר האחורי פה...

אבל זו גם כנראה העונה שלנו - השחקנים בפרופיל הגבוה כמו רביבו עושה 2 טעויות גדולות, קמארה מחמיץ פנדל וסיסוקו שהוא כבר עונה שנייה פה לא מצליח להתעלות מעל רמת כדורגל במשחק נוראי לגמרי. חוסר היכולת שלו להשתלט על הכדור במרכז המגרש במהלך של האדום, ללא לחץ, היה פסיכי.  

כל פעם מחדש אני משתגע איך השחקן שהכי לא מתאים לעמדה הזו משובץ בעמדה הזו. זה באמת נשגב מבינתי

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

גם זה שינוי לא רע.

פורסם ב

תעשו לעצמכם טובה ותאזינו לניר צדוק בפוד בואו נתמרמר

32 דקות של אושר