Jump to content

רשמים מהניצחון בדרבי גביע (חוץ) | רכבת הרים מטורפת, עוד פנינה בלתי נשכחת לרצף הכי מדהים בהיסטוריה!

Recommended Posts

פורסם ב
לפני8 שעות , Yellow_Hell said:

סיסוקו מצוין, אם ייגמל מהשטויות שלו יהפוך לשחקן על לליגה.

לא יודע מה ראית, אבל הבנאדם אתמול מול קישור של אמצע ליגה לאומית, לא נתן כדור אחד קדימה.

הוא מסר אחורה כמו קשרים בקבוצות שיורדות ליגה. וזה גם אני לא מדבר על זה שלפחות פעמיים הרווחנו כדור על סף הרחבה שלנו ובמקום לצאת למתפרצת, הגענו לקרן להפועל. 

הוא מאוד אכזב אותי אתמול. יש לנו 250 בעיות ואתה כבר עונה שנייה פה, רבאק תתעלה קצת מה יש . האדום של רביבו זה בכלל הוא באמצע המגרש לא מצליח להשתלט על כדור לבד בלי לחץ. 

פורסם ב
4 דקות לפני, Brandon Roy said:

לא יודע מה ראית, אבל הבנאדם אתמול מול קישור של אמצע ליגה לאומית, לא נתן כדור אחד קדימה.

הוא מסר אחורה כמו קשרים בקבוצות שיורדות ליגה. וזה גם אני לא מדבר על זה שלפחות פעמיים הרווחנו כדור על סף הרחבה שלנו ובמקום לצאת למתפרצת, הגענו לקרן להפועל. 

הוא מאוד אכזב אותי אתמול. יש לנו 250 בעיות ואתה כבר עונה שנייה פה, רבאק תתעלה קצת מה יש 

תוסיף לזה שהאדום של רביבו הגיע מעצירת כדור נוראית שלו באמצע כשהוא אחרון בקישור (ואיבד). 

וגם הגול שלהם היה אחרי איבוד כדור שלו

לא מצליח לאכול אותו

פורסם ב
7 דקות לפני, Brandon Roy said:

הוא מאוד אכזב אותי אתמול. יש לנו 250 בעיות ואתה כבר עונה שנייה פה, רבאק תתעלה קצת מה יש 

ואגב, לא הכל על על סיסוקו. יש פה מאמן שהתפקיד היחיד שלו זה לעזור לשחקנים על המגרש להוציא מעצמם יותר. 

סיסוקו כבר יותר משנה הוכיח שמאוד קשה לו להיות קשר אחורי לבד בודד. אז אולי תעזור לו? תשים מישהו לידו? תשנה הוראות לאלו שבאזור שלו?

לא, נותן לו להמשיך להתנפץ שוב ושוב לבד. אותו הדבר לגבי דוידה, כבר 3 חודשים הוא לא פוגע כשהוא קיצוני לבד, אולי תעזור לו במקום להמשיך לתת לו עוד ועוד מאותו הדבר? 

פורסם ב
18 דקות לפני, Brandon Roy said:

הוא מאוד אכזב אותי אתמול. יש לנו 250 בעיות ואתה כבר עונה שנייה פה, רבאק תתעלה קצת מה יש . האדום של רביבו זה בכלל הוא באמצע המגרש לא מצליח להשתלט על כדור לבד בלי לחץ. 

ברנדון, אתה באמת חושב שהפועל זאת קבוצה ללאומית? לדעתי היא סובלת מעצירות של המאמן שלה וסך החלקים שלה שווה יותר ממה שרואים בפועל. 

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

ברנדון, אתה באמת חושב שהפועל זאת קבוצה ללאומית? לדעתי היא סובלת מעצירות של המאמן שלה וסך החלקים שלה שווה יותר ממה שרואים בפועל. 

לא יודע, לא ראיתי אותם בכלל העונה פרט למשחק הזה ואולי עוד אחד. אולי יש כאלה יגידו שיש דברים אחרים, אבל אתמול היה נראה עלוב מאוד. וגם דיברתי בעיקר על הקישור.

יש לפחות 3 קבוצות שהן לא מהגדולות לדעתי שאם הן פוגשות אותנו אתמול, מעיפות אותנו ב-90 דקות. 

אני על אף שאני אוהד של הקבוצה הכי לחוצה והישגית בארץ, אין לי בעיה לראות קצת קדימה. אבל אני כרגע לא רואה שום מהלכים שרומזים שבהמשך יהיה יותר טוב פרט לתפילות בנוגע לחזרה של בליץ מתישהו. גם המאמן, לזכותו אגיד, מאוד ישיר ואומר שהוא מרוצה בסך הכל ואין שינויים ולא יהיו שינויים. השיטה ממשיכה להיות אותו הדבר. 

פורסם ב
35 דקות לפני, Brandon Roy said:

ואגב, לא הכל על על סיסוקו. יש פה מאמן שהתפקיד היחיד שלו זה לעזור לשחקנים על המגרש להוציא מעצמם יותר. 

סיסוקו כבר יותר משנה הוכיח שמאוד קשה לו להיות קשר אחורי לבד בודד. אז אולי תעזור לו? תשים מישהו לידו? תשנה הוראות לאלו שבאזור שלו?

לא, נותן לו להמשיך להתנפץ שוב ושוב לבד. אותו הדבר לגבי דוידה, כבר 3 חודשים הוא לא פוגע כשהוא קיצוני לבד, אולי תעזור לו במקום להמשיך לתת לו עוד ועוד מאותו הדבר? 

ניתוח סופר מדוייק שמספר את כל הסיפור של המתחזה על הקווים.

חומר הגלם קיים. 

פורסם ב
29 דקות לפני, Brandon Roy said:

לא יודע, לא ראיתי אותם בכלל העונה פרט למשחק הזה ואולי עוד אחד. אולי יש כאלה יגידו שיש דברים אחרים, אבל אתמול היה נראה עלוב מאוד. וגם דיברתי בעיקר על הקישור.

יש לפחות 3 קבוצות שהן לא מהגדולות לדעתי שאם הן פוגשות אותנו אתמול, מעיפות אותנו ב-90 דקות. 

אני על אף שאני אוהד של הקבוצה הכי לחוצה והישגית בארץ, אין לי בעיה לראות קצת קדימה. אבל אני כרגע לא רואה שום מהלכים שרומזים שבהמשך יהיה יותר טוב פרט לתפילות בנוגע לחזרה של בליץ מתישהו. גם המאמן, לזכותו אגיד, מאוד ישיר ואומר שהוא מרוצה בסך הכל ואין שינויים ולא יהיו שינויים. השיטה ממשיכה להיות אותו הדבר. 

אנחנו לא טובים, זה ברור ויכולים לעוף מול כל אחת. וגם הקרב על אירופה פתוח לגמרי. אבל אין עונות מבוזבזות ואולי נרוויח לעתיד שחקני סגל טובים כמו אבו פרחי, שחר, בן חמו, נוי ואולי גם שוער ראשון. 

פורסם ב
22 דקות לפני, המכבייה said:

אנחנו לא טובים, זה ברור ויכולים לעוף מול כל אחת. וגם הקרב על אירופה פתוח לגמרי. אבל אין עונות מבוזבזות ואולי נרוויח לעתיד שחקני סגל טובים כמו אבו פרחי, שחר, בן חמו, נוי ואולי גם שוער ראשון. 

לא קונה את המשפט הזה בכלל ולא מבין את הלוגיקה ואת ההקשר. שחקנים צעירים יפרחו בקבוצות טובות. כולם מתלהבים מהלחימה של אבו פרחי ולא מהכדורגל. וכולם מתלהבים מהפנדל של בן חמו ולא מיכולת ההגנה. ניצחנו, מגיע לנו לשמוח. אני מקווה שנגד חיפה הוא ישנה משהו ואולי יתחיל מ-2 קשרי אמצע מאחור שיתנו גם לאגפים לשחק יותר לעומק וגם יורידו קצת את יחס ההמרה בין גולים למתפרצות שאנחנו מקבלים. אחרת אלילת המזל לא תהיה תמיד בצד שלנו. 

פורסם ב

דוידה פשוט אוכל זין מזה שהוא משחק בלי מגן על הקו שעוקף אותו זאת פשוט שיטה שמענישה אותו

הוא קבוע מקבל כדור מאסנטה על הקו מול 2 שחקנים מה מצפים שהוא יעשה קסמים יעבור 2 שחקנים?

אז לפעמים זה הולך לו אבל זאת לא שיטה נכונה חלאס עם החרא הזה גם מה גם שההגנה לומדת את זה ואין גיוון אין יצרתיות כי קבוע בהגנה הם 2 עליו 

יודעים כבר שאסנטה פשוט נשאר מאחורה ולא עוקף

פורסם ב
22 דקות לפני, Brandon Roy said:

לא קונה את המשפט הזה בכלל ולא מבין את הלוגיקה ואת ההקשר. שחקנים צעירים יפרחו בקבוצות טובות. כולם מתלהבים מהלחימה של אבו פרחי ולא מהכדורגל. וכולם מתלהבים מהפנדל של בן חמו ולא מיכולת ההגנה. ניצחנו, מגיע לנו לשמוח. אני מקווה שנגד חיפה הוא ישנה משהו ואולי יתחיל מ-2 קשרי אמצע מאחור שיתנו גם לאגפים לשחק יותר לעומק וגם יורידו קצת את יחס ההמרה בין גולים למתפרצות שאנחנו מקבלים. אחרת אלילת המזל לא תהיה תמיד בצד שלנו. 

אתה מסתכל על העונה הזאת ובצדק מבחינתך. 

אני שיחררתי ממנה. לא מספיק מוכשרים, לא מאומנים טוב וכל הבאזז הוא שלילי גם מהבחינה הניהולית והתדמיתית. אנחנו צריכים לחזור לשולחן השירטוטים בקיץ.

אני עושה רשימת מלאי של מה הרווחנו לעתיד כי במועדון חזק, תמיד מרוויחים, גם בעונות כאלה. ואני חושב שהרווחנו כמה שחקני "סגל" טובים. 

אני חושב שמה שבאמת משמר גדולה זה לייצר זיכרון לכל החיים גם בעונות מדכדכות. וזה זיכרון לכל החיים שאחראים עליו שלושה ילדים שלנו. 

אבל ברור שצריך לטרוף את הקלפים מחדש.  

פורסם ב
37 דקות לפני, Brandon Roy said:

אתה יודע מה מעצבן? הוא כבר ראה שזה עובד, כשסיסוקו מקבל עזרה ולא קשר אחורי יחיד הוא פשוט נראה טוב ומכבי נראית הרבה יותר טוב. זה עבד בתחילת השנה אבל הוא כזה ראש בקיר שלא מוכן לעזור לקבוצה שלו.

פורסם ב
13 דקות לפני, judymaccabi said:

אתה יודע מה מעצבן? הוא כבר ראה שזה עובד, כשסיסוקו מקבל עזרה ולא קשר אחורי יחיד הוא פשוט נראה טוב ומכבי נראית הרבה יותר טוב. זה עבד בתחילת השנה אבל הוא כזה ראש בקיר שלא מוכן לעזור לקבוצה שלו.

לדעתי הוא עושה בכוונה

אני באמת מאמין בזה

פורסם ב
1 דקה לפני, YallaMaccabi said:

לדעתי הוא עושה בכוונה

אני באמת מאמין בזה

הוא עושה בכוונה כי הוא באמת בטוח שהוא גאון, שאם הוא מתמיד בדרך ובשיטה אחת זה עושה אותו מאמן יותר טוב

פורסם ב

מדובר באחד שודדי הדעת הגדולים - "שיחקנו את המשחק שלנו לאורך כל המשחק".

הבנאדם משחק עם 2 עשיריות שאף אחד מהם לא אפילו לרבע מצב הבקעה עוד לפני ההרחקה. לא מחובר 

פורסם ב
25 דקות לפני, אליאב משער 11 said:

דוידה ויחזקאל חלשים להחריד האגף ימין שלנו מת 

חייבים חיזוקים דחוף ! 

גם אם תביא את אמבפה זה לא יעזור, אי אפשר לשחק עם שחקן אחד על הקו ולהשאיר אותו להתמודד מול 100 שחקני הגנה בלי שחקן שעוקף אותו על הקו ובא לעזור לו

פורסם ב
1 דקה לפני, BMTA said:

גם אם תביא את אמבפה זה לא יעזור, אי אפשר לשחק עם שחקן אחד על הקו ולהשאיר אותו להתמודד מול 100 שחקני הגנה בלי שחקן שעוקף אותו על הקו ובא לעזור לו

לא רק זה. לאותו שחקן אגף גם אסור להמר כי מאחוריו יש רק קשר אחורי אחד על כל המגרש ואין מגן שיחפה אלא יש את אסנטה שהוא משחק בלם. 

פורסם ב
56 דקות לפני, judymaccabi said:

זה!

כולם מתחרפנים מהראיונות שלו, שהוא גונב דעת או משהו, אני מתחרפן מזה שהמשמעות של הדברים היא שממשיכים להתנגש בקיר עם אותו שיט.

תראו את הפועל אתמול, או בכלל, חוץ מטוריאל זו חבורה של בינוניים לתפארת, אבל שיטת המשחק שלהם, יצירת בידודים או יתרון מספרי באגף, מאפשרת להם לייצר מצבים בתוך הרחבה שלנו. מתי זה קרה אצלנו? מתי החלוץ או אחד משחקני התקפה שלנו קיבל רוחב מהאגף לתוך הרחבה למצב הבקעה טוב? לא אתמול, ולא אף פעם. כל הגולים מהאמצע. לא פלא שאנחנו לא מצליחים להתמודד טוב עם בונקרים. יש בעיות וחסר איכות ושחקנים מהימנים, אבל רברבאק תעזור לקבוצה שלך לנצח. אני בטוח שהוא רוצה להצליח לא פחות ממני אבל זה ממש נראה כאילו עושה הפוך בכוונה.

פורסם ב

ירדו לי דמעות של אושר אחרי העצירה של מליקה

פורסם ב
לפני3 שעות , אלק נילאש said:

זה!

כולם מתחרפנים מהראיונות שלו, שהוא גונב דעת או משהו, אני מתחרפן מזה שהמשמעות של הדברים היא שממשיכים להתנגש בקיר עם אותו שיט.

תראו את הפועל אתמול, או בכלל, חוץ מטוריאל זו חבורה של בינוניים לתפארת, אבל שיטת המשחק שלהם, יצירת בידודים או יתרון מספרי באגף, מאפשרת להם לייצר מצבים בתוך הרחבה שלנו. מתי זה קרה אצלנו? מתי החלוץ או אחד משחקני התקפה שלנו קיבל רוחב מהאגף לתוך הרחבה למצב הבקעה טוב? לא אתמול, ולא אף פעם. כל הגולים מהאמצע. לא פלא שאנחנו לא מצליחים להתמודד טוב עם בונקרים. יש בעיות וחסר איכות ושחקנים מהימנים, אבל רברבאק תעזור לקבוצה שלך לנצח. אני בטוח שהוא רוצה להצליח לא פחות ממני אבל זה ממש נראה כאילו עושה הפוך בכוונה.

כל מילה, אבו פרחי את המצבים של דאפה אתמול אחד סיים עם העקב מזווית קשה יותר במשחק הגביע הקודם ואת השני היה נועץ בנגיעה.

מביך לראות את מכבי לא מצליחה להגיע לסיטואציות האלה.

מביא כנף ימין לפני חלוץ, בשיטה הקשה הזו צריך כנף מפחיד שידע לסחוב את הכדור לבדו עד קו הרוחב ולזרוק את המגן ליציע סטייל מילסון כדי לייצר משהו לחלוצים.

פורסם ב

סיסוקו כזה למלם

לידו בליץ' נראה כמו רודרי

נותן גוף? בסדר, לא הכי נותן גם שצריך להקריב פאול הוא לא מקריב ושהוא מקריב הוא עושה את זה בצורה שמצריכה אותו בלקבל צהוב, עזוב אתכם אל תתבלבלו מגיע לנו יותר טוב ממנו בהרבה.

פורסם ב
13 דקות לפני, אקיטה said:

כל מילה, אבו פרחי את המצבים של דאפה אתמול אחד סיים עם העקב מזווית קשה יותר במשחק הגביע הקודם ואת השני היה נועץ בנגיעה.

מביך לראות את מכבי לא מצליחה להגיע לסיטואציות האלה.

מביא כנף ימין לפני חלוץ, בשיטה הקשה הזו צריך כנף מפחיד שידע לסחוב את הכדור לבדו עד קו הרוחב ולזרוק את המגן ליציע סטייל מילסון כדי לייצר משהו לחלוצים.

אכן, קודם כנף ימין מייצר שאפשר להמשיך איתו עונה הבאה. יעשה גם טוב לדוידה.

פורסם ב
30 דקות לפני, erantheking21 said:

סיסוקו כזה למלם

נותן גוף? בסדר, לא הכי נותן גם שצריך להקריב פאול הוא לא מקריב ושהוא מקריב הוא עושה את זה בצורה שמצריכה אותו בלקבל צהוב, עזוב אתכם אל תתבלבלו מגיע לנו יותר טוב ממנו בהרבה.

אגב זו גם חארטה. סיסוקו מהחלשים בליגה בתיקולים. 

מי שרוצה תלכו לאתר סטט' של המנהלת ליגה -הוא בערך מקום 70 בליגה בתיקולים מוצלחים, בסך הכל 11. הוא בערך מקום 50 בכמות תיקולים 16. 

שחקני קישור שיש להם יותר תיקולים מוצלחים מסיסוקו? מאור לוי (מכבי נתניה), זאהי אחמד (הפועל ב"ש), איתן אזולאי (מכבי חיפה), סמואל קאלו (בית"ר ירושלים), רוי נאוי (הפועל חיפה) ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד. הסטט' של בליץ היא פסיכית - מקום 17 בתיקולים (34) ומקום 19 בתיקולים מוצלחים (21). ונטורה מקום ראשון עם 34. בליץ לא רואה אותו ממטר. 

אני מעריך שתוך שני משחקים אנדרדה כבר ישיג יותר תיקולים ממנו. עידו שחר וסיסוקו כמעט אותה כמות חילוצי כדור. לעדי יונה יש יותר חילוצי כדור מסיסוקו. 

Screen-Shot-15-01-2026-at-19-27.png

פורסם ב
29 דקות לפני, erantheking21 said:

סיסוקו כזה למלם

להשוות כל שחקן בליגה הזו לבליץ' זו לא הוגן(אולי ונטורה נותן מקום להשוואה והעדפה סגנונית אבל עדיין בליץ' לוקח),הוא זהבי של הקישור בליגת תחת הזו.