Jump to content

רשמים מהניצחון בדרבי גביע (חוץ) | רכבת הרים מטורפת, עוד פנינה בלתי נשכחת לרצף הכי מדהים בהיסטוריה!

Recommended Posts

פורסם ב

בלה בלה בלה, באמת. דרבי. לא אכפת לי כלום. כן כמו שאמרתי כבר השלמתי עם זה שמתישהו נפסיד דרבי, עשינו את שלנו, עברנו את העשור (ועוד קצת.. ועוד קצת), לעזאזל אנחנו כבר די קרובים ל12 ומתישהו זה יגמר. אין מה לעשות. זה חייב להגמר. ובמשחק שאנחנו מגיעים אליו בתקופה הכי מסריחה שיש, בסגל כ"כ חסר, שתיקו לא מספיק כי חייבים בסוף לנצח כדי לשמור על הרצף - לא עמדנו בנקודה יותר מפחידה מזאת לגבי הרצף. וגם אם אני שלם איתו עם השבירה שלו שתגיע כשתגיע, בא לי עוד קצת. לא רוצה לראות אותם שמחים.

לאזטיץ' מחזיר את קמארה להרכב (ופרחי על מדמון), פרץ החצי כשיר ימתין על הספסל.

שופטת: (ספיר ברמן) מכור (אין מילים למה שחווינו היום, הבת זונה היחידה שחשבתי שעוד נקייה ושבית"ר הייתה נפילה מקרית, אז לא. היא נשרפה היום. אין סליחה על מה שראינו היום. זה התחיל עם שני צהובים 1000% לצ'יקו שלא יצאו בזמן שרוי מקבל צהוב על אווירה גבולית. עשרות עבירות (ואני לא מגזים) שהיא סתם ממציאה מהאוויר בלי קשר לכלום. הזוי. עיוורת. אדום 300000% על דור פרץ שאיכשהו לא יוצא כשאנחנו בעשרה שחקנים. אבל הכל אפשר להגיד - שיפוט גרוע. לא יודעת. עיוורת. שרמוטה זבל. אבל לא לתת צהוב שני אלף אחוז לקיקו שמיקו הזה שלהם (ואני אומר לעצמי בת זונה תעשה הכל לא להוציא אדום בדרבי) ואז שניה אחריי זה לתת צהוב שני לרוי???? על אותה חומרה?? מכור. מכור מכור מכור מכור מכור. שכחתי גם תוספות זמן מטורפות לסיטואציה רק לתת להפועל עוד הזדמנות כשאנחנו בחיסרון מספרי. איןןןןן אני רותח על השרמוטה הזאת)

שחקנים: מליקה ואוו, המשחק הכי גדול שלו בקריירה בוודאות. כמה הצלות לא רעות, הצלה חולנית חולנית דקה 117 שהשאירה אותנו במשחק ואז פנדל חמישי עם הגב לקיר עם הצלת הפנדל הכי מטורפת שראיתי בחיים. מלך העולם. היום אתה המלך ילד!! רביבו מצד אחד, שוב פעם, מהלך גדול שלו הביא לגול. מצד שני, קודם ההחלקה בגול של טוריאל, אח"כ החוסר אחריות בצהוב השני (וגם בראשון..), כולם לידי הימרו מתי הוא יקבל (אני הימרתי 62) אי אפשר ככה. ועוד בלעדיו בראשון. על הפנים. קמארה לדעתי היה במשחק טוב יחסית, אבל החמצת הפנדל צורמת. בסוף יצא מתוק אבל יכל להיות רגע טראגי שלא יישכח. שלמה מבחינתי אשם יותר מרוי בגול שספגנו, בכלל מאז המכירה הזאת כל מסירה שלו לשומקום. מאוכזב ממנו. אסנטה הכי חשוב שיהיה בסדר ויחלים מהר כי בלעדיו אין מה לעלות בראשון. עוד משחק סולידי, אחלה אסנטה מת עליו. סיסוקו החלקה קריטית במחצית הראשונה, כמה איבודי כדור מיותרים, כמה פעמים שעברו אותו ועדיין מועמד למצטיין משחקני השדה - אין שני לעבודה שהוא עושה וכל עוד בליץ' לא משחק הוא ככל הנראה הכי חשוב אצלנו. שחר משחק פושר מאוד שלו, אפילו פחות מזה. לא תרם התקפית, עשה עבודה סבירה באמצע המגרש | נוי שהחליף אותו הביא קצת רוח ומוטיבציה אבל בסיטואציה הזאת התקשה להשפיע, פנדל של ווינר מלך! אנדראדה עוד משחק לא טוב שלו, היום היו עוד פחות ניצוצות וכרגיל מעט מאוד תכלס, ועכשיו שדור פרץ חוזר גם לא חושב שיקבל עוד הזדמנויות להראות האם יש לו מה להראות | מדמון שנכנס במקומו ניסה, הצליח לאיים על השער, נתן את התחת - עשה מה שיכל במגבלת הסיטאוציה. פנדל אדיר בקור רוח מרשים. דוידה ממשיך בעונה הרעה שלו, הייתה לו הרבה מוטיבציה והתלהבות לפני המשחק אבל על הדשא זה פשוט לא בא לידי ביטוי עם מהלך וחצי סבירים אל מול חולשה ואיבודים, באסה מה שהולך איתו | יחזקאל שהחליף אותו, לא רוצה לקלל  שחקן מכבי אז פשוט אגיד 0/10. רק מילים רעות יש לי עלייך. רק מילים רעות. וארלה שער סופר סופר חשוב, חטיפה טובה עם סיומת לא מספיק טובה, עוד איזה מהלך וחצי סבירים. לא משחק גדול אבל הביא את המספר וזה מה שקובע!! | אבו פרחי הפתעה אדירה מבחינתי, היה בסדר יחסית בתפקידו המקורי אבל אחרי שרביבו קיבל את האדום הפך למגן שמאלי ועשה את זה בצורה מעוררת הערצה, נתן את התחת, לא הפסיק לרוץ, הציל אותנו באגף שמאל. כמעט כבש בבעיטה סופר קשה (בן זונה צור) וקינח עם פנדל מושלם! אחלה סייד!! החזרת על הפנדל המוחמץ, סלחתי וחזרתי לאהוב.

פיקנטריה:

- הרצף המרהיב בהיסטוריה ממשיך!

- עצירת הפנדל של מליקה לפנתיאון

- הרשת חזרה אחרי משחק אחד העדרות

- כל מה שקרה בפנדלים האלו, אמאלה.

- אדום 150 שלנו בחצי עונה

חייב למות:

ספיר ברמן - בת זונה שרמוטה מסריחה, מוכרת נגדנו משחק שני ברצף. לא רוצה לשמוע בחיים אף מילה סבירה של אף אחד עליה, זה לא חוסר מושג, זה לא עיוורון - זאת מכירה מכוונת. חייבת למות הבת שרמוטה המסריחה הזאת. איכסה עלייך.

אסף צור - המתת חסד אבל, כמה מביך, כמה עצוב, כמה מסכן. כל הטררם שעשה בשביל מה? איזה אפס. איזה כיף על הראש שלך. חשבת תיהיה גיבור יצאת ליצן כמו שתמיד היית (אחראי על הרגע הכי מביך של ספורטאי בהיסטוריה של הספורט)

הפועל - מצד אחד חייבים למות, DNA הכי מסריח שיש, הקהל הכי מגעיל שיש, המועדון הכי דוחה שיש, הקבוצה הכי מגעילה שיש. הכל. מצד שני, כמה טוב שיש הפועל. שוב. מרשה לכם להשאר.

קהל:

איזה ערב אדיר היה לנו, כל פעם שזה מרגיש כאילו שזה לא יכול להיות יותר מתוק, יותר מיוחד, יותר מרגש. איכשהו השילוב הזה של הדרבי, צהוב ואדום, הפועל ומכבי מוציא משתי הקבוצות את הזיקוק האולטימטיבי של מה שהן. מכבי ת"א - אימפריה, התגלמות הווינריות. החלום של כל ילד. והפועל.. הלוזרית הנצחית, איש הכמעט, הזונה של מכבי, הסיוט של כל ילד איוב שנולד לצד האדום של העיר וממשיך ללכת.

אחלה פנאטיקס, תצוגת פירו בוגרת ומרשימה שהטריפה את הקהל. העידוד עצמו היה פיקים בלבד כי הפועל באו לתת עבודה וקשה מאוד מול בלומפילד מלא עם 3000 אוהדים אבל מה זה משנה, למי אכפת. כל מה שחשוב זה שעברנו שלב ושזיינו את הפועל. שוב פעם.

ואני חוזר לזה שוב!! 60 דקות בעשרה שחקנים!! הם במרחק פנדל אחד מלקחת דרבי אחרי 12 שנה. ובום! על הראש שלהם!! עוד פעם לוקחים דרבי ושולחים אותם לבכות. כל מה שנותר לחכות זה לטור של ניר צדוק מחר שיסביר על זה שהנכדים שלו לא יראו ניצחון בדרבי לעולם. תודה לך הפועל ותודה לך מכבי על עוד ערב לפנתאון, עוד ערב שישאר איתנו לעולם.

החיסרון היחיד זה שאנחנו עדיין זבל, רוי עם אדום, שיחקנו 120 דקות ועוד 17 דק בערך צריך לצאת לסמי עופר, אז מחר להתחיל לרדת לרצפה ולהתכונן להמשך הרצף המפחיד בהיסטוריה.

ראשון, 20:30, סמי עופר. נתראה שם!!

פורסם ב

איזה כיף שנצחנו בתסריט הזייתי כזה

אבל לא מצליח לשחרר מעוד משחק מזעזע

קשה ממש להנות מ״כדורגל״ שלנו

שוב מחק את בן הרוש, כבר קטונתי מלנתח את המאמן הזה מקצועית. 

חייב לפרוש בשיא ולשחרר אותנו מהעונש הזה

פורסם ב

פיקנטריה: קמארה בדקה השמינית או התשיעית קם מהקרקע בקפיצת פארקור ובטעות כמעט עושה בעיטת מורטאל קומבאט על ספיר ברמן

(חייב גיף בהול כולל פרצוף האימה של ספיר)

יייייששששששששש

פורסם ב

שוב אותה תבנית  במכבי. פותחים מחצית שניה תוך 10 דק מקס סופגים מאיבוד מצחיק , ברוב המקרים זה שלמה וזה כבר דפוס שאי אפשר להתגבר עליו. אני חושב שיש לו כדורגל , ישלו חיצים והוא משחק מעולה בשתי הרגליים. אבל די מספיק, לא יכול להיות שכל משחק חשוב נגד קבוצה שלוחצת אותנו הוא יסדר מתנה.

לאזטיץ והצוות שלו שוב סופגים תחילת חצי שני בפעם המיליון, בהיעתק מדויק למפגשים נגד ביתר. בנוסף, אחרי שקןקן ניצל מאדום, לא עבר #2 שניות וברדה כבר מצא לו חילוף. איכשהו אצלנו זה תמיד שניה אחרי. זה האדום השישי/ שביעי שלנו ואנחנו רק בינואר!! זה קצב של מועדון חולה. זה מהמנכל עד לאסטיץ אבל משהו פה פגום. יאמר לזכות לאזטיץ שהוא כבר ראה לנכון לדחוף לפני חודש את פרחי מגן והיום הוא הוכיח את עצמו שם.

פורסם ב

מאמן שלקבוצה שלו מורחקים כל כך הרבה שחקנים, אין לו שום השפעה עליה. בטח לא חיובית. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Brandon Roy said:

מאמן שלקבוצה שלו מורחקים כל כך הרבה שחקנים, אין לו שום השפעה עליה. בטח לא חיובית. 

אין לו שום סמכות ו0 ביחסי אנוש

מחק לגמרי שוב את בן הרוש ונתן לו להתחמם מדקה 45, אי אפשר להתחבר לבן אדם כמוהו. 

הוא המיץ של הזבל בעיניי ויש לי שנאה טהורה אל לאזטיץ

פורסם ב

עוד דבר בנושאי הבועטים. לא יודע מה הסיבה שדור ושגיב לא בעטו מתוך 6 בעיטות. אבל שגיב עד לא מזמן היה הבועט הראשון שלנו!! והיום הוא אפילו לא מצא לו מקום מתוך 6. עוד דפוס חריג מאד.

פורסם ב
7 דקות לפני, אקיטה said:

פיקנטריה: קמארה בדקה השמינית או התשיעית קם מהקרקע בקפיצת פארקור ובטעות כמעט עושה בעיטת מורטאל קומבאט על ספיר ברמן

(חייב גיף בהול כולל פרצוף האימה של ספיר)

יייייששששששששש

מטורף. שכחתי.

פורסם ב
4 דקות לפני, אלמוג מלול said:

עוד דבר בנושאי הבועטים. לא יודע מה הסיבה שדור ושגיב לא בעטו מתוך 6 בעיטות. אבל שגיב עד לא מזמן היה הבועט הראשון שלנו!! והיום הוא אפילו לא מצא לו מקום מתוך 6. עוד דפוס חריג מאד.

התפללתי שלא יבעט. לא יכול לראות אותו. 

פורסם ב
2 דקות לפני, מנש שער 11 said:

התפללתי שלא יבעט. לא יכול לראות אותו. 

אני גם. אני רק לא מבין את הדיסוננס מבועט ראשון לאחרון, זה חריג.

פורסם ב

פיקנטריה:
בהחמצת פנדל השנייה של הפועל, איתמר נוי היה בטוח שעלינו ודפק ריצת אמוק לכיוון שער 11 לחגוג עם מליקה

פורסם ב

מישהו הבין מה היה הסיפור עם דור פרץ בסוף המשחק ליד שער 11?

פורסם ב
3 דקות לפני, אלמוג מלול said:

אני גם. אני רק לא מבין את הדיסוננס מבועט ראשון לאחרון, זה חריג.

הכל המצאות, עוד לא הבנת?

כל פעם מישהו אחר בועט כאילו זה חוג.

משפתי מתחיל עונה שוער 3 ואז אם לא עושה מה שעשה נגד בית"ר, עד היום הוא מולחם להרכב.  

בן הרוש לא רואה דקה 4 חודש ואז חודשיים פותח בכל העמדות ועכשיו שוב לא עולה. 

פורסם ב

אני מקווה שמתישהו הוא יבין שוארלה לא יעשה כלום אם ימשיכו לתת לו את הכדור 50 מטר מהשער אלכסונית. 

הוא ימשיך ככה איתו ועם דוידה, אנחנו נמשיך להמליט גדולים במשחקים עם 2 בעיטות למסגרת. 

פורסם ב

הדבר הכי מדהים בכל הערב המדהים בפני עצמו הזה הוא שלפני המשחק חשבתי לעצמי איזה כיף לאוהדי הפועל, מגיעים היום נינוחים, בסיטואציה שבה יש להם בעיקר מה להרוויח ואנחנו באים לדרבי שבאמת יש בו בעיקר מה להפסיד... ואיכשהו, באורח פלא ונגד חוקי הטבע, הם אשכרה הצליחו גם הערב לצאת מהדרבי בתחושה הכי מחורבנת ועלובה שיש בעולם. זה לא נתפס כמה סבל הם חווים. תענוג. 

פורסם ב

לא מסוגל להרגע.

לא ייתכן לאיזה עוצמות רגש הדרבים האלו לוקחים אותנו.

לא חושב שאף קבוצה ספורט בהיסטוריה לא חוותה ככה הרבה למשך ככ הרבה זמן בצורה ככ מגוונת ועדיין כל פעם מחדש להצליח לשבור שיא של עצמם, נכון לאוהדי שתי הקבוצות

מדהים.

ישששששששששש 

פורסם ב
39 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מי ממכם היה בטוח כמוני שסיסוקו מחטיא כשהלך לבעוט את הפנדל?

בסוף הפתיע ובעט כמו כוכב על

הוא עשה לפני הבעיטה את כל הטקסים האפשריים לפני החמצה ובכל זאת הכניס (הלך לאט, קפץ נחת על הרגל ולבסוף לא הוריד עיניים מהשוער)

פורסם ב
18 דקות לפני, בראון said:

הוא עשה לפני הבעיטה את כל הטקסים האפשריים לפני החמצה ובכל זאת הכניס (הלך לאט, קפץ נחת על הרגל ולבסוף לא הוריד עיניים מהשוער)

אכן, הטריל את הלב שם בלי סוף.

אין מכוער כמו הבעיטות האלה, חייב לקנוס כל שחקן שבועט ככה.

פורסם ב

הקדוש ברוך הוא חנן אותנו ולא האכיל אותנו בקארמה על יחזקאל והסרט קפטן. היינו מאוד קרובים לקבל עליו אחד. 

פורסם ב
1 hour ago, Dorian said:

פיקנטריה:
בהחמצת פנדל השנייה של הפועל, איתמר נוי היה בטוח שעלינו ודפק ריצת אמוק לכיוון שער 11 לחגוג עם מליקה

לגמרי, גם רואים את דור פרץ צועק לו עצור, תחזור לאמצע המגרש.

פורסם ב
לפני1 שעה , Dorian said:

פיקנטריה:

זה היה מצחיק ברמות.

במיוחד שהוא בעט את הפנדל שלפניו שהיה החמישי